Тивка игри на мајката

Мојот прв пост тука е прекрасен меморија, понекогаш и јас навистина го пропушти Сандра ...

хххххх

Го потрошивме во саботата вечер во домот на мајката на Sandra. Тоа беше навистина убаво и таа навистина ни расипа далеку со добра храна и други добрите. Од немав автомобил, па ќе спиеме во текот на стара соба на Sandra.

[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (9 гласови, просек: 3.78 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Деби на Џозефин!

Ова е вистинска приказна!

Бев редовен дете во петнаесет години! Јас веќе долго време размислувал за секс и fantasized за девојките помислив беа секси. Тоа беше пролет и јас наскоро ќе излезе девет. Бев доста популарна меѓу девојчињата и имаше неколку, но никогаш не имале секс со нив. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (184 гласови, просек: 1.93 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Гостин

Ова се случи речиси точно 21 години. Јас бев штотуку раскинала врската со мојот дечко, бидејќи тој имаше неколку пати седна на неговата поранешна, тоа не беше голема загуба. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (72 гласови, просек: 2.53 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Nysingel 2

Се разбудив рано и нареди ме нежно од кревет не за да ги разбудат Хенри. А брз поглед на часовникот покажа дека тоа е веќе ручек. Јас мене masade во кујната за да се поправи нешто да јаде. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (56 гласови, просек: 2.96 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Еден ден во иднина

Она што јас ќе ви кажам сега се случува и во иднина и морам да се објасни и закуски кои се различни од она што сте навикнати да ни денес.
[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (33 гласови, просек: 2.55 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Кога можност претставува три

Почнав мојот нов курс, и сега е време за класата партија. Се сретнавме на една од момци на курсот кој го презема одговорноста и се одржа на партијата во неговиот стан. Пивото беше во фрижидер, вино го отвори и пијалок беше консумира. Момчињата стана повеќе вокал и некои почнале обидуваат да флертуваат во класата на девојки. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (86 гласови, просек: 3.40 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Кога можност претставува две

Мене и Чарли беше во иста класа на ниско и средно училиште и неговата девојка Карин присуствувале на иста класа како мене во средно училиште. Доналд и Карин беше заедно за неколку години, но Карин отсекогаш покажа незадоволство од нивниот сексуален живот. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (36 гласови, просек: 3.42 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Кокошка партија

Во раните утрински часови таа беше повлечен од кревет. Сите нејзини пријатели беа тука, дури и со Хана, нејзиниот пријател од детството кој таа не го видел во повеќе од една година. Девојките ја зеде еден пар бели камшик гаќи, stayups и push-up градникот. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (47 гласови, просек: 3.00 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Контролирање на наставник

Јарец средното училиште бил лоциран во град кој можел да биде било дупка во секое време. Градот имал две ИОР продавници, една банка и кино, а не многу повеќе. Градот можеше да се задржи во средно училиште за толку долго во овој ден и возраст каде што се повеќе и повеќе на дното е мистерија.

[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (45 гласови, просек: 3.53 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Моето време како потстанар. Дел 2

По нашата прва сексуални авантури со него дојдоа многу забавни нешта. Cissi и јас често имале секс со едни со други и, исто така, Жанет и Андерс дојде до нас многу често да се менуваат. Понекогаш имавме шест сите четири или само две или три од нас кои уживаа заедно. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (93 гласови, просек: 3.45 од 5)
Loading ... Се вчитува ...