Надвор од фактот

Го погледна од високите прозорци. Тишината беше како ќебе низ соба. Далеку под нејзиниот наречен улиците на батериски лампи. Светлината фустан висеше над нејзиното тело. Нејзината црна коса ја спушти лабава над рамениците и грбот. На долг широк ракавите достигнувајќи речиси се сведува на полите на нејзиниот бел фустан. Значи тенок превез со кое се предлага секоја линија од нејзиното тело без да открива ништо. Неговите очи тлее во слабо сјајот на факели, даде челик-сини очи, со црвена, речиси огнена боја. И таа чекаше.

Тропање звучеше на вратата. Кога таа не одговори на тропа на вратата се лизна нагоре, откривајќи голем достапни партија. Ако таа беше månvit тој беше црно како ноќ. Неговата коса лежеше по должината на лицето, црно од црна. Времето малку и gråögd тој бара соба со неговите очи се додека не видов жената во прозорецот. Во темнината таа беше единствената светлина. Тој влеговме внатре и ја затвори вратата, кожа обвиткани со меч виси од страна, беше јасно дека тој бил војник. Тој чекаше.

Таа погледна наоколу се додека не ја слушна вратата се затвори. Нејзиното срце тресна болно свесни за градите. Како одамна беше тоа што последен пат се видовме. Војната беснееше, а сега тој се врати за еден миг. Таа се лизгаа до него и се става бакнеж на еден од неговите неизбричената фигура образи. Со Ван движење отпетла своето меч појас и го стави во аголот. Таа се наметнува на врата правило. Го погледна своето тело носи и копнееше да му даде само исцелување таа може да даде.

Тој беше отсутно во неговиот образ со нејзините нежни усни го допре. Воздивна со тага и копнеж. Во секоја битка, таа беше неговиот водечки ѕвезда. Секоја битка тој победи, тој ја освои, бидејќи на неа. Тој забележал нејзиниот поглед кон себе, се насмевна и почна да се соблече оклоп во кожа. Таа го погледна бремена, возбуден, нестрплив, во чии сини очи блескаа со пламен, тој добро го знаеја.
Кога кожа оклоп беше, тој чувствува дека нејзините практикува раце. Тие го направија својот пат до вратот, таа стави бакнеж на вратот и го изведе на Диван.

Таа го допре повторно, полека почна да масажа неговиот вкочанет врат и одбележуваат рамениците. Полека, го следеше на мускулите, чувство на јазли во рацете исчезна. Како што ако на импулс таа си дозволуваше нејзината оружје слајд заедно вратот како што таа беше легнат на грб, седејќи на колена. Таа привлече во својот мирис, сместен повторно бакнеж на вратот, ја положи образ против неговиот, груб и остри, но со признавање. Нејзиното тело трепереше речиси со потисната желба.

Тој нека нејзиниот топол сладок мирис се слеваат во неговите бели дробови. Нејзиниот образ беше потпрена на неговата. Тој можеше да се почувствува нејзините гради преку тенка ткаенина, нејзините гради беше поднесена против неговиот грб. Знаеше многу добро она што го погоди, таа крена собува образ и почна да се бакнуваат рамениците и вратот. Кога таа се стави рацете против неговиот голи раце, тој се чувствува како таа се стресе. Тој се сврте кон неа и ја виде гладни очи, и копнеж исполнето со насмевка.

Без збор таа стана од каучот и застана пред него. Таа полека почна да танцува, на сензуална и заводлива танц. Таа гледаше како неговото дишење стана потежок како што гледав како танц. Фустанот креваше околу нејзиното тело, летаа и се лизна за. Таа ги споделите со сите нејзината желба за неговото тело видлива во тивка едноставна танц. Слабо светла на градот, фустанот да изгледа како оган, се чувствував како оган.

Тој се обидел да Санса за воздух, нејзиното тело се пресели во совршена рамнотежа. Па таа беше во право пред него, со рацете влечење на конци на неговиот хеланки. Тој се потпре напред и се фаќаат за усните во бакнеж. Нејзините раце заврши својата работа, ја положи голи неговото тело. Тој ја бакна повторно, без да им се овозможи усните, тој се најде на конци што се одржа до нејзиниот фустан. Со слабо трепет се појави тенка, бела ткаенина, на подот.

Сега и сосема голи. Голи и полн со страст. Тој држеше во близина, таа го бакна што можеше. Изедов во неговиот слама како што таа погали неговиот пенис. Рацете пресели во текот градите. Интригантна, малку teasingly тој милував нив. Ја бакна меѓу нив, додека, на. Секогаш лесно и нежни. Нивното дишење беше во совршена синхронизација, тежат и длабоки. Таа се сети рацете беа долу. Галење Дух стигнаа нејзиниот ентериер.

Нежно тој погали бедрата, стомакот и нејзиниот пол. На секој допир ја бакна. Нејзините раце беа цврст стисок на својот секс, галењето, понекогаш нежно, понекогаш одлучи. Полека, како тој ја водеше на каучот, се уште бакнување и гушкање уште да се најде. Тој ја положи на нејзиниот грб, стави рацете низ косата. Неговите усни се движат постојано во текот на нејзиното тело. Нејзината рака уште милуваат својот секс, тоа доведува до стоечка положба. Од друга страна таа има околу неговиот врат. Тие секогаш имаат контакт со очите.

Таа се чувствува пополнете, нејзиниот внатрешен крик за него. Раката не ја напуштил неговата пол. Еден од раце, кои се повлечат преку косата се движат над нејзиното голо тело. Кога раката достигна својот пол почнува да ја гали страна, постојано, цврсто, страст. Неговата рака милува нејзината врвот и да се сврти потоа во нејзиниот ентериер. Таа звучи и запира нивните очи. Со раката на неговиот пенис, таа го контролира напната пенисот против неа чека внатре. Неговата рака ја остава внатре, усните близок контакт со неа. А длабок здив заедно, и тој е во неа.

Нејзините раце се исецка одржи на неговата коса, таа фрла страста полн звук. Тој се движи полека, се пука полека напред и назад во неа. Додека тој ја гали со длабоко свест, тој милува бедрата, гради, абдомен, па дури и на колена. Рацете работат заедно.

Тој се движи побрзо во неа, таа ја затвора очите уште додека таа почнува да се движи во иста движења. Дискавери е иста стабилно темпо како и нивните дишењето. Таа продолжи, затвори ги очите, ајде рацете истражување на неговото тело толку добро познат. Тој ја бакнува повторно и повторно.

Таа има цврсто во неговата коса, целото тело се движи со него. Тој им овозможува на прстите се кандидира во потрага по нови кешира дека тој го поминат желба од. Нивните тела се нанесуваат едни против други.

Таа објави својата коса и го фрла рацете околу неговиот врат, извлекувајќи го затвори. Сега тоа е брзо, нејзиното тело почнува да се стегне на сопствените.

Тој знае како нејзиното тело стои на штрек, по целиот пат од глава до нозете, во нејзиниот внатрешен опфаќа околу неговиот пол. Неговото тело да се стегаат, вратоврска јазли на секој нерв се наоѓа.

Таа се чувствува пеперутки репродукција, чекање, чекање.

Тој знае како насилна тензија се појавува во неговата задача.

Во неа се згрози во спреј, огромен оргазам како татко преку нивните тела. Земјотрес со трепет низ нив. За момент, два момента се две еднокреветни суштество. Еден суштество со истото чувство, истата визија, истото искуство. На оргазам ebbed полека надвор, на плима го црпи целиот ровови. Еден суштество станува две.

Таа се уште има рацете околу неговиот врат. Наскоро, многу наскоро, таа треба да преземе во врска со фустан. Со кои се соочува светот. Наскоро, уште не не, токму сега. Друг пат тие имаат заедно пред должност го нарекува од неа.

Тој не ја напуштил нејзината внатрешност, тој го држи нејзиниот близок. Наскоро војни и битки повторно, но во моментов тој ја има на него. Наскоро, должности ја повикам од овој сега.

Наскоро.

Таа погледна, надвор кон мугрите, ги виде портите отворени за ослободување на еден велосипедист. Нејзиното тело се сети неговото присуство. Таа стави рацете на неговиот стомак и го сакаа. Градот 'уште стои на одмор, нејзините градот, нејзиниот царство. Темно црвен фустан беше дебели како завеси во три слоја. Кога ќе се сретнеме повторно, таа знаеше, знаеше само дека тоа е наскоро. До тогаш, таа овозможува нејзиното тело се сеќавам него, се сеќавам, секоја вечер во неговата компанија.

Коментар Надвор реалност