Чакал, Дел 9

Следната недела Чакалот користи за да се интересирам за Артур Велс.

Освен тоа, па тој собрал неговата оружје. Тоа беше како Чакалот, еден многу интересен ден. Малиот практикантот изјави дека тој "ќе ја ебе во газ."

Чакалот влегов во продавница. Зад шанкот, пред него стоеше малиот човек дека тој им наредил на пиштол исклучени. Добар ден. Добар ден, рече Чакалот. Ми е да биде подготвена? О да, одговорил човекот. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (14 гласови, просек: 1.50 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Чакал, Дел 7

На пет педесет и пет попладне Чакалот стоеја надвор куќа, која беше во повеќето непознати на сите населби во Halmstad. Сега тој мораше да се добие оружје.

Дивите однос тој го имаше со фалсификатор ги беа презеле својата сила и тој уште еднаш доживеа најдобриот секс можете да добиете целиот свој живот. Таа го возела тешко, скоро брутални, а кога таа дојде, таа била транспорт на нивните сокови за речиси триесет секунди. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (5 гласови, просек: 2.20 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

19-годишниот на возот

Кога бев 19, па добив во колеџ во Гетеборг, наместо на мојот роден град Стокхолм. На прво бев малку збунет за овој факт, бидејќи јас си помисли ми да го прочитате во Стокхолм и да живеат во домовите за време на студирањето. Сепак, оценките не беа доволни за да се влезе во комора во Стокхолм, така што мораше да биде трговија во Гетеборг, наместо. Ова не беше нешто ми беше жал, но по некое време, па се качив на многу добро и само мислев дека тоа е убаво не долго да живеат дома со родителите Досаѓање без да се груба себе, доаѓаат и си одат како што сака итн Сепак, како што имаше круши и калеми во Кралската капитал, отидовме да си одам дома сега и тогаш, како што беше и сиромашниот студент, па јас се разбира да добијат најевтините можен начин, кој обично значеше С.Ј. "mjölktåg", односно кој ја зеде најголемиот дел од времето. Седи на возот за 6 часа, наместо на 3 часа смрди разбира, но ако тоа чини многу помалку, тоа беше жртва бев подготвен да се направи.

[...] Прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (51 гласови, просек: 3.80 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Чакал, Дел 6

Во 09:30 наутро да се разбудиш Чакалот на тоа заѕвони неговиот врата. Тој беше само облечен боксери, кој стоеше како половина шатор и откри дека тој бил во еротска сон. Добро утро, промрморе Чакалот кога тој ја отвори вратата и не се мачат да се види кој што беше.

- Добро утро, рече мека женски глас. Си го скрши остро на шведски. Чакалот погледна нагоре и застана лице в лице со вистински мега-бебе. Таа имаше долга, сензуални нозе која исчезна под најкратката сукња тој видел, рамен стомак, големи гради, убава лице и долга, костен-боја коса. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (2 гласови, просек: 1.00 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Чакал, Дел 4

Следното утро се разбудив Чакалот дека неговата будилникот заѕвони. Тоа звучеше во текот на неговата хотелска соба и тој не можеше да не чуе тоа. Седеше sleepily во кревет и потоа се насмевна со задоволство. Денес тој ќе биде сигурни да се добие она што го сакаше.

По тој се облечени во удобна облека, се состои од еден пар фармерки и маица, па тој нареди услуга во соба доручек. Само пет минути откако тој повика да се вклучен дојде. Лицето кое служи тоа беше една млада жена. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (7 гласови, просек: 2.57 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Чакал, Дел 3

. Тој го зафрла ноќница се додека не доби поради нејзините гради. Потоа почна да ја гали низ стомакот и додаде дека минатата раката меѓу нејзините нозе. Тој израсна своите среден прст во неа жива вода пештерата и го донесе во и надвор. Во меѓувреме, жената почна да го непредвидлива. Чакалот привлече набрзина ја крена раката од нејзиниот препоните и извалка нежно надвор од неа сокови на нејзиниот стомак. Таа уживаше во гласно и побара од него да продолжи влече до нејзиниот ноќница. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (6 гласови, просек: 1.33 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Sara првата летна

Оваа приказна е отстранета поради несоодветни содржини. Им се заблагодаруваме на сите наши читатели за сите вашата помош за да ги споделите со нас за несоодветна јазикот.

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (48 гласови, просек: 2.90 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

After Party за три

Здраво! Моето име е Сара и требаше да кажам што ми се случи пред неколку дена. Во петокот беше и мојот пријател Ана да одат танцување, но во петокот попладне, велејќи дека Ана не може да се следи дека таа мора да бебе-седат неговиот помал брат.

-Не, но она што здодевен. Дали сте сигурни дека не можете да се организираме за некој друг?

-Не, дека не можеш. Сите што ги познавам има друго да прави. Но, ти оди.

-Јас и може да ве компанија.

-Не, и да одите. Ќе биде добро. Јас не беше толку заинтересирани за излегување. Чувство малку ладно. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (60 гласа, просек: 3.13 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Вистина или конкавна

Тоа е ноќта во петокот и тоа е една девојка хит. Како и вообичаено, ние сме се јадат и пијат добро, можеби пиење малку премногу, бидејќи јас сум толку нервозен околу тоа што ќе се случи вечерва. Ќе се сретнеме таму, решивме, но јас ќе имаат овие облека на мене, немаше поим, ниту јас додека јас во последен момент го фрли фустан во вреќата. Тоа е време да се повлече на градот, но пред да застане за да можеме да одлучи за да се донесе финалната рунда на вистината & Konka. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (29 гласови, просек: 2.97 од 5)
Loading ... Се вчитува ...

Вистина или конкавна

Тоа беше кога бев 18 и бевме банда која отиде во лето куќа мојот пријател. Бевме 5 момчиња и 4 девојки. Во вечерните часови ние славеа малку и одлучи да игра вистина или конкавна. Секој беше малку срамежлив на почетокот и не навистина да избере конкавна, но по некое време, па бевме малку повеќе смел. Еден од момците погали неговата девојка под твојата кошула, а потоа под гаќите, еден дечко беше милува градите мојата девојка и таа мораше да си ја задржам мојата рака во неговиот kalsningar и се чувствуваат ако тој беше беспомошна. [...] прочитани sexnovell »

Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (33 гласови, просек: 2.36 од 5)
Loading ... Се вчитува ...