Mitä todella tapahtui?

Tulin toimistoon muutaman minuutin myöhässä, overslept. Minulla on aina vaikeuksia saada ylös torstaisin. Jälkeisenä päivänä pikku-lauantai. Minä ja läheisin tyttöystävä otti lasin viiniä töiden jälkeen ja se oli hyvin vähän myöhään, myöhemmin kuin tavallisesti. Nopeasti Pukeudun takkini, roikkuu oven takana. Kun työntää ovea auki taas on minun pomo siellä. Hän kutsuu minua ylös ja alas.

Ahaa, hän sanoo, myöhään eilen? Silmät pukuni. Rödkjol ja ruutupaitaan jossa syvä pääntie. Hän hymyilee hieman ja nyökkää hyväksyvästi. Voin tuntea poskipuna noususuunnassa hänen poskiaan.

Anteeksi, minun täytyy tehdä puheluja, sanon, ja anteeksi kun olen töissä häntä ulos huoneesta. Hän ottaa tilaisuus, kun me olemme niin lähellä kuiskaamaan korvaani.

- "Sinun dekoltage tekee minut rock hard"

Seuraan häntä silmillään lasiseinän läpi kun hän kävelee pois päin ruokala. I punastua vielä tässä vaiheessa. Jumalani, se on pomoni. Toki olen viehättävä, kuten-älykäs, crazy-tuore pää. Tunnen kihelmöidä oman alavatsassa. * Huokaus * Ei ole helppoa pitää ammatillista suhdetta hänen kanssaan, kun hän sanoo ja tekee sen. Olen ravistaa minulta sanansa ja soittaa ystäväni Jenny, joka ei ollut siellä eilen. Täytyy mukaelma hänelle mitä tapahtui viime yönä. Kuten tavallista, kun minä ja Jenny puhuu unohdan ajan ja avaruuden. Istun jalat toimisto desk ja takaisin ovelle. Siellä, jota en ole huomannut, kuinka pomoni livahtaa sisään ja vedä sälekaihtimet lasiseinä. Viimeinen helistin, kun hän täyttää sen, huomaan miten pyörittävät istuin. On järkyttynyt hänen sormensa huulilleen. Shhh. Olen edelleen puhua Jenny kuin mitään ei olisi tapahtunut. Hieman jännittynyt olen tullut, mitä hän haluaa ja miksi hän piirtää sokeille. Sydämeni jyskyttää ja ajatukseni pyörivät ympärillä. Yritän pitää Jenny epävarmoja siitä, mitä tapahtuu. Hän nostaa minut ylös tuoli istua työpöydän. Ottaa itse minun työtuoli. Pieni kiusanteko hän pyöräyttää yksi kierros ja hymy kuin että uskomattoman seksikäs niin kauan kuin hän voi. Hänen silmänsä räiskyvät iloa ja pahaa. Olen vähän virnistää takaisin, mutta vain vähän epäröintiä. Hän ottaa minun oikea jalka ja coaxes pois minun mustaa kiiltonahkaa pumput myös vasemmassa. Hyväillä jalat ja pohkeet. Hidas pienet liikkeet, hänen silmänsä pyytää lupaa jatkaa. Olen nyökkäys ja jatkan keskustelua Jenny, joka on yhä tyly. Onneksi Jenny tykkää puhua kuin hän jatkaa hänen tarinansa. Hän tuo kätensä yli minun reidet ja hän löytää reunalla minun sukkia, sormet coaxes tiensä alle, ja juuri niin rulla alas hänen sukka jalkaan. Hän suutelee denudation polvi, samalla kun hänen kätensä coaxes sukan.

Nyt saan vieläkin vaikea saada keskustelun Jenny. On lyhyitä ahaa, AHM ja oh hyvin. Yritetään olla voihkia luurin. Kihelmöinti saa voimakkaammaksi. Tunnen itseni yhä kosteampi ja sateisempi ja pillua. Minun kädet läpi hänen hiukset, halaa niskan kun saan kourallinen hänen ihanan paksu kiharat. Painamalla rintani kevyesti päätään. Tunnen rintani särkee kosketuksen jälkeen. Tällä hetkellä minulla halveksua hänen tuolissaan, hän nousee ylös ja katsoo minua syvälle silmiin. Hän ottaa käteni ja sitä vasten hänen kalu on niin kova ja loistava. Häviän hengitystä muutaman sekunnin. Jenny huomasi että olen kadonnut. "Hei, sinä teet? "Kuulen hänet. "- Ahm, oh, pomoni käveli ohi" Minä vastata. Jenny tietää, kuinka hyvä hän on mielestäni, ja hän kysyy, hän oli kaikki, seksikäs tyylikäs tänään. Ahaa, saan pois minua kun hän tukee minua ja painoi kukko vastaan ​​minun pusku. Haluan voihkia äänekkäästi. Hänen kätensä hyväillä lantion selkää ja hartioita. Varovasti, kädet hänen ympärillään vyötärö ja jopa yli rinnat. Aaah, vihdoin! Olen siivet kiihottumisen. Syke kasvaa edelleen. Suudelman niskaan saa minut polttaa, minun hengitys muuttuu entistä väkivaltaisempia. Hän taipuu minut pöydän yli ja hankaa perseeseen. Tunnen hame ratsastaa, ja että hän esittää hänen kova kalu minun pillua. Minä uikuttaa, Jenny ei huomaa jotain. Minä pidätellä hengitystä ja odottamaan ulos sekunti ennen tapaan Jenny. "Kyllä, mutta viiisst ..... niin ... arrr ... .. uhmm. "Yritän käyttää viimeiset sanat hyvä tapa kommunikoida huoneita mutta Jenny ei huomaa. Hän daskar perseeseen pari kertaa työntää hänen kukko syvemmälle ja syvemmälle. Nyt kuulemme jalanjälkiä eteisessä ... hän pysähtyy, mutta hänen kukko vielä minua, minä kiinni pari kertaa nauttia. Jatka vaiheet käytävällä pois. Nyt Jenny on puhuttu itsensä ja keskustelu alkaa rauhoittua. Olen dygnkåt ja on ihana mies, joka harrastaa seksiä kanssani työhuoneessani, kun puhun ystäväni .... Mikä unelma. Jenny ei uskoisi minua, jos olen kertonut sinulle mitä todella tapahtuu. Haluan vain todellakaan halua häntä vetää pois niin yritän saada Jenny puhua jostain muusta. Vain saadakseen orgasmin. Hän jatkaa, ja kuulen hänen hengitys muuttuu enemmän väkivaltaisia ​​ja entistä väkivaltaisempia. Se saa minut vieläkin kiimainen ja minä kiinni hänen kukko hänen pussy hänen saada vieläkin enemmän nautintoa. Hän murahtaa osaksi ääneen tarpeeksi kuulla Jenny. "Mutta onko ketään sinun kanssasi?" Hän kysyy. Hitto, mitä he sanovat. Minä, hetkeksi pysähtyä minun sukupuolen teko. "Ahm, myös pomo tuli ja istui minua", sanon. Odotan muutaman sekunnin hänen reaktionsa. "Hahaha, olet mukava sinusta, kyllä ​​vain, unelma, voidaan tehdä. Voi, ette todella usein ja mielellään. "Hän jatkaa kikatus ja leperrellä on erilaisista unelmista. Phu, hän ei ota sitä totuutena. Hän jatkaa ja Humping nopeampia ja voimakkaampia, tunnen huipentuma tulossa lähemmäksi ja lähemmäksi. Ooh, melkein hävettää nauttia, mutta helvetti miten ihana rakastaja hän on. Kun huippu on tullut ja orgasmin huuhtoo meidät molemmat syyttely Olen hiljaa ja pitää kättä mikrofoni on. Hän liikkuu alas ruumiini horjuva työpöydältä osaksi työtuoli. Hyschar minua vieläkin, hänen pikku hymy ja vedä tuoli häntä kohtaan, kun hän istuu pöydän reunaa. Hän suutelee otsaani, korvaan, poskeen, alas niskaan ja ottaa rintaani kädessään. Hitaasti hyväillen häntä. Näen kuinka hänen kukko on kova ja loistava silti. Otan sen käteeni ja nykivät häntä. Hän pysähtyi heidän suudella ja katsot minua. Jatkan, kuinka hän nauttii ja kuinka hänen kukko jäykistää entisestään. Ei häntä tulemaan kädessäni saan kukko hänen suuhunsa. Kaukana kuulen hänen huokaisten, syyttely. Olen surkea muutaman kerran ja sitten hän tulee alas. Käsi ympärillä rintani, antaa mennä. Hän nousee ylös ja hymyilee, suutelee minua kevyesti suulle. Hän miimikkoja "kiitos". Napittaa housunsa ja suorista sopivaksi. Jenny babbles on hänen maailma ja minulla ei ole aavistustakaan, mitä hän puhuu. Hän kääntyy ovelle ja sanoi - "Todella hyvin tehty että raportti valmistuu ennen viikonloppua vain!" Niin hän menee. Istun siellä täyttynyt sen jälkeen, mitä juuri tapahtui. Vai se tapahtui todella? Nah, minun on unelmoinut. "Hei! Oletko vielä siellä tai? Olet ollut poissa koko keskustelun, mitä teet? "Jennyn kärsivällisyys puutteita." Et ikinä usko minua jos kertoisin teille, mitä juuri tapahtui! "

Kantaa siihen, mitä todella tapahtui?