Niclas, minun pyörä ja häikäilemätön ensimmäinen vittu

On tullut hieman vanhempi nyt, mutta tämä on täysin totta tarina, vain nimet muuttuvat, kun sain maistaa kukko ensimmäistä kertaa, ja se suuresti ...

Useimmat kaverit kadulla oli minun ikäiseni tai nuorempi. Useat minun luokan asui naapurissa, mutta yksikään niistä olen hengaili enimmäkseen asunut täällä. Kaksi taloa pois asui siskoni luokka, Niclas neljä vuotta minua vanhempi. Olen aina ollut vaikuttunut Niclas, ristiänsä ja eikä vähiten hänen ihana asenne. Tärkeilevä, mutta aina mukava meille nuoremmat kaverit. Aina uusi hyvännäköinen tyttöä hiipi siellä iltaisin. Että käynnissä motocross ehkä ei urheilua minulle, rakastan Lira jääkiekko, mutta se tuntui melko viileä ja ennen kaikkea se näytti viileä kun Niclas vedetään pois heti kun hän oli aikaa se.

Toinen päivä, kun minä ja Adam kairattu menimme ulos hiekkalaatikko mopit tarkistaa, kun Niclas koulutettu. Hän juoksi kilpailuissa silloin tällöin, mutta hän itse sanoi, että se oli hauskaa vain leikkiä itse. Olimme julmasti vaikuttunut siitä, mitä hän voisi tehdä. Jotkut puoli olen hullu tarpeeksi ennen kuin teet kaiken Niclas teki, vaikka hän varmasti tehnyt joitakin asioita vain vaikutuksen meille pieniä poikia. Adam oli paljon kiinnostuneempi kilpa kuin olin, mutta voisin myös sitä mieltä, että oli jotain siistiä siitä.

Se oli melko myöhään yöllä muutamaa päivää myöhemmin, kun menin ulos kadulle. Valitettavasti ei kaverit kotona, huono televisiossa eikä hauskaa oli msn. Näin se paistoi Larssonin autotalli, mutta kuuli kukaan sekaisin siellä. Olin melkein toivonut, että Niclas oli siellä, mutta olen lähestynyt, en nähnyt ketään siellä. Ovi oli auki, ja menin varovasti. Jos se oli, todella siistiä, Yamaha YZ. Tuskin mitään moottoreita ja tällainen, mutta Niclas oli julistanut oikea ikävä jossain vaiheessa. Tosin minun pyörä oikealle likainen, mutta ei yllättävää ottaen huomioon kaikki Niclas teki sen. En voinut auttaa, mutta palaa takaisin ja tarkistaa kunnolla, ajattelin, että se oli vitun mahtava, mutta itse tuskin uskaltaa ajaa. En voinut vastustaa kiusausta laittaa minut, mutta kauhuissaan, että se putoaa maahan.

Kun tunsin hieman vaiheessa kuultiin ulkopuolella. Nopeasti Astuin pois, juuri ennen Niclas avasi puolelta oven autotalliin.

- "Hitto sinua pelottaa, paska", huohotti Niclas.

- "Anteeksi, näki, että se loisti, ajattelin olit täällä."

Hetken jutustelua, hän kysyi olinko kiinnostunut roikkua ajelulle. Hieman epäileväinen, kysyin oli turvallista mennä kaksi. Näki, miten hän varmaan ajatteli olin vitun nynny, mutta hän vastasi, että ei ollut mitään ongelmaa.

- "Haluatko olla sellainen mahtava jääkiekkoilija, teillä ei ole munaa olet?" Parkitut Nicklas

- "Okei, olen roikkuu, voi olla viileä kokeilla", vastasin.

- "Helmet paska olemme, se on vain HAGS", hän sanoi valoa sydämestään.

Lähdimme kohti metsiä, ja kohti uimapaikka. Hän ajoi oikealla oikein, jouduin pitämään minut tiukasti Niclas. Pirun viileä tunne, istun takana Lewis, naapuri kuka minä aina katsoin ylös. Jälkeenpäin luulen jopa, että minun kukko oli hieman vaikea koko tilanteen.

Puolen tunnin pysähdyimme ja lähti. Virnistin taitavia ja sanoi, että oli miten siistiä tahansa. Niclas oli ylivoimainen katsoa, ​​mutta ei sanonut mitään. Me istuimme alas lehto, Niclas makaamaan selällään ja totesi, että en ollut narttu jälkeen kaikki.

- "Will vittu pissalle nyt", sanoi Niclas ja käveli pois muutaman metrin.

Kun hän kääntyi ympäri ja tuli takaisin, saatoin nähdä, että hän oli vielä hänen kukko edessä. Katsoin hämmentynyt, sitten kääntyi silmänsä ja mietti, mitä hän oli tekemässä. Vau, olen nähnyt hänen kukko, jota en oikeastaan ​​fantasized niin monta kertaa. Niclas meni vielä lähemmäs minua, pysähtyi ja sytytti savukkeen.

- "Craving?" Hän kysyi.

- "Ei, mies, se on hyvä minulle, juoksutesti huomenna joukkue", vastasin.

- "Hän, hän, vittu narttu olet" virnisti Niclas kanssa sytytetty savuke suussaan.

Vuonna pääni kehruu ajatuksia, ehkä minun täytyy ottaa savukkeen, joten hän ei usko, että olen ääliö. En todellakaan voinut antaa hänen silmänsä pois hänen kukko. Se helrakad, jotkut kusta ajattelu oli putosi hänen Adidas housut. Hän katsoi minua oudosti, ilmeitä en ollut koskaan ennen nähnyt.

- "Oletko imenyt munaa joskus Hampus?"

- "Häh? Nah, älä sinä puhut? "Nopeasti tuli ulos minusta.

- "Tiedätkö Olen morsian, mutta en silti halua tehdä yksi asia sinun kanssasi", sanoi Niclas päätetty.

- "Voi lopeta, en vittu homo, miksi luulet, että?" Vastasin.

- "Kuule, en välitä jos olet homo tai ei, hän sanoi tärkeilevä."

- "Jos teet mitä kerron teille nyt, minä vitun lyödä teitä ja levittää huhuja, että olet yrittänyt törmätä minua"

Panikoin, katsoin Niclas silmissä tämä ei ollut vitsi. Hän astui eteenpäin ja tarttui kaulaani. Olin 13-vuotias, ja hän oli 17, hän oli paljon isompi kuin minä, ja tunsin siskoni oli omassa luokassaan, että hän voisi saada oikeuden runsas purkaus oli vaikeuksissa ulos kaupungista katse tiiviisti. Ajatukset pyörähti, mitä helvettiä tapahtuu. Tunsin pulssin ajanut, mutta jossain oli myös hirvittävä suuri tunne jännitystä.

Hän käski minun riisuutua. Hän heitti pois hattuni, ennen kuin otin pois minun huppari. Nyt Seisoin siellä verkkarit ja shirtless.

- "Riisu housusi, mutta pidä lenkkarit," sanoi Niclas.

En uskaltanut tehdä muuta kuin mitä hän sanoi. Pian tämän jälkeen, olin polvillani kanssa suurin kukko olen koskaan nähnyt kasvojani. Täysin sairas tilanne, täysin epätodellinen. Kun katsoin ylös näin Niclas katseen, hän tuijotti minua. Vasemmalla kädellään hän tarttui hiuksiani hänen oikea hän toi kukko kasvojani vasten. Tunsin paniikki kasvaa, mutta erittäin tehokas. Hän paljasti glans maksimi, hieroi vasten huulilleni, poskiani.

- "Avaa suusi nyt, haluan naida suutasi, nyt sinä olet minun huora!" Said Niclas tärkeilevä.

Olen toljottaa varovasti ja hän hitaasti työntää hänen paksu kalu suuhuni. Keho tärisee, ja saan tuijottaa niin paljon kuin mahdollista häntä ollenkaan saada se. Tunnen suolainen maku, läpi sormien sitä tuntea vähemmän sairaita. Hän läimäyttää silloin tällöin hänen kukko kasvoni, jossa jatkuva tiukka ote kaulaani. Hän ruokkii minua kovasti hänen iso kalu, se oli ehkä noin 20 cm paksu ja iso kalu. Suurin kukko olen koskaan nähnyt elävää. Munknullandet kesti muutaman minuutin, ehkä pidempään, tässä tilassa, menetin otteen aikaa ja tilaa.

Oikeus kuin se on, hän vetää pois hänen kukko, lyödä minua poskelle avoimella kämmenellä. Onko se nyt ohi? Hän ei välttämättä halua tehdä mitään muuta?

- "Hitto, tämä voi olla niin viileä kuin mitään", sanoi Niclas kanssa vinkuminen äänellä.

- "Nouse kontallaan klo puu siellä"

Olin vielä kauhuissaan, mitä hän sanoi, tuntui että ei ollut mitään muuta tekemistä kuin totella häntä. Kun seisoin paikan päällä puu, hän esitetään käsiraudat.

- "Laita kädet puun ympärille, ja tee se nyt!" Järjestetty Niclas.

Siellä oli nyt kontallaan keskellä metsää, hänen kätensä ympärille lukittuna puuhun. Alasti, paitsi lenkkitossut. Sammal kyynel polvissa ja aseita. Niclas tehostaa ja tukee minua, on vaikea nähdä, mitä hän tekee, kun yritän kääntää päätäni. Nyt tiedän, miten hän hyväilee minun karvaton perse hitaasti ravistaen koko ruumiini horniness, kun tunnen pelkoa siitä, mitä tulee tapahtumaan. Ajoittain hän lyö minua kämmenellä pakarat, slap lakia oikein. Painan takaisin muutaman kyyneleen, tunne nöyryyttävä tunne horniness vaikka en todellakaan halua. Minun kukko on rock kova, mutta kädet fastbojade en pääse oman munaa.

Hetken kuluttua hän sylkee useita loskor minun hännän aikavälillä, miten hän nuolee minun tiukka reikiä ja leikkii sormet vuorotellen. Minä notkua, mutta niin hiljaa kuin mahdollista, se tuntuu väärin, mutta niin ihanan vitun hyvä. Vuonna nurkassa silmään näen hänet taas nykiminen hänen kiiltävät kukko. Hän siirtyy lähemmäs minua ja alkaa kosketa minun reikä hänen savande kukko. Suljen silmäni tiukka, nähdä hänen kasvonsa edessäni, kiimainen näyttää, kova julkisivu. Hän laittaa kukko pää vastaan ​​minun anaali neitsyt. Tuskin on aikaa ajatella ajatus, mitä tapahtuu ennen kuin hän puristaa hänen kova kalu. Kaikki tavalla, ilman epäröintiä. Aivan kuten minä tahtomattaan huutaa oikealle ulos kättään suuni. Väkivaltainen kipu, mutta jossain siellä oli niin hävyttömän voimakas tunne. Hän pitää hänen kukko jäi syvällä minussa. Tunnen huumattu, kipu helpottaa, mutta paniikki on lähellä. Kun tuntui ikuisuus, mutta oli ehkä puoli minuuttia, hän vetää itsensä ulos minusta. Nyt hän on taas hänen kukko, tällä kertaa hieman varovaisempia ja pikkuhiljaa vittu, vaan työnnä se pohjaan asti.

Rytmisesti hän jatkaa vitun hänen, voin ajatella tuhat ajatuksia, mutta pahin tunne on kadonnut. Kuulen hänen syyttely, kumma kyllä, olen jopa itse minulta mitä voi tuntua syyttely. Hän vittuile minulle kovasti, hän vittuile minulle syvä. Se on hänen ehdoin, ilman epäilystä, ilman pienintäkään osalta minulle. Hän hyväilee selkääni kun svankar minua enemmän alitajuisesti. Tiedä miten hänen palloa lyödä minun pakarat kun hän painaa kovaa pisimmälle minua. Nyt hän tarttui minun kukko ja nykiminen kova veto, tiedän että se ei kestä kauan ennen kuin ruiskia. Hänen kiristyvässä hengitys, ymmärrän, että hän julkaisee pian, minä purra huuleen ja tuntea kuinka perse on kuin tunnoton. Pian tämän jälkeen hän päästi notkua oikein, hän painaa itsensä raa'asti pitkälle perseeseeni, ja täyttää minut täysin. Nyt hän nykivät minua kovasti, ja tiedän miten se on mahdoton vastustaa, minä notkua äänekkäästi, vapina ilo kun hän tarmokkaasti nykimistä minua. Jets oikein, luultavasti suurin joukko olen koskaan tyhjennetty. Hän pysyy minussa, hyväillen vatsassani kanssa siemennesteen minun kukko.

Hätäisesti hän vetää itsensä ulos minusta. Tunne outo tunne perseeseen. Se sattuu, mutta se ei vain satu. Se sattuu, mutta selittämättömästi hyvä. Minä käännän pääni ja katsoa Niclas seistä siellä. Hän sytytti savukkeen, hän tapaa katseeni, mutta sanaakaan sanomatta. Hän on istunut hänen Adidas housut uudelleen, mutta shirtless ja lakin kääntyi taaksepäin. Ompelemalla polvet ja kyynärpäät ja ranteet, nyt minun täytyy varmasti saada ylös ja pukeudu. Kun käännyn taas, hän tulee minua vastaan. Hän seisoo vieressäni, vie pois hänen munaa uudelleen. Nyt hän katsoo minua ja sanoo tärkeilevä, mutta terävä ääni:

- "Ei sanaakaan kenellekään tästä, tiesitkö sitä?"

- "Nn-no, lupaan," minä vastata äänellä, että tuskin päällään.

-

Sitten tulee seuraava yllätys, hän vetää takaisin esinahka ja kusta heti minua, yli naamaani. Suljen silmäni, käännä kasvot poispäin, kun hän karjuu osoitteeseen:

- Avaa suusi, minä kusta sinua suussa, vitun hockeybög.

En koskaan edes ajatellut ajatusta leikkii pissalle, tuntea kuinka kuuma neste kastelee minua oikein. Yllättynyt, että se itse ei maku huono, mutta myöskään ole hyvä. Nähdessään, miten Niclas virnistää, hän katsoo minua kuin olisin pelkkä huora. Kun hän on valmis, olen edelleen järkyttynyt siitä, mitä tapahtui. Toki olen ollut fantasioita, mutta tämä oli jotain aivan muuta. En usko oikeastaan ​​tapahtui.

Muutamaa minuuttia myöhemmin seison siellä, sain vaatteet päällä, mutta tuntuu alasti. Niclas on ottanut jälleen savukkeen, virnisteli minua. Emme ole niin kaukana kotoa, mutta se tuntuu mahdotonta jalat kantavat minua koko matkan. Sairas tunne. Samalla tällainen viileä kokemus, mutta hulluin asia olen kokenut. Olen luultavasti tehdä sen, mutta kysymys on, onko se voi olla yhtä tehokas kuin tänään.

Viimeinen asia, hän sanoi ennen kuin hän lähti ja jätti minut oli:

- "Hitto, Hampe, olit todella hyvä huora, että teemme"

Kommentti Niclas, minun pyörä ja häikäilemätön ensimmäinen vittu