Vuonna vaimoni kynnet

Hän kertoi minulle makuulle vatsaan. Kun olin siellä, joten hän lukittu tukevasti jalkojeni kanssa käsiraudat ympäri molemmat nilkat. Ketjun niiden välillä oli noin puolen metrin, joten jalat meni läpi koskettaa. Kun hän laittaa alas joitakin nahkahihnoista, kuten koiran kaulapannat, noin minun reidet ja laittaa käsiraudat minun ranteisiin. Ranteet sitten vahvistettu bändit reidet. Vain kytkin Karbiinihaassa ja silmukka lårfängslet oli työskentelytila. Se ei ollut mukava, ja meillä ei ollut kokeillut mitään vastaavaa. Mutta olin sanonut, että hän voisi tehdä mitä hän halusi. Ja hän ajatteli ilmeisesti hyödyntää.
Meillä oli suuri sukupuolielämää. Ei jännittävä, ehkä, että olet lukenut muita romaaneja, mutta hyvä. Vaimoni ei ollut koskaan kertonut minulle, että hän halusi hallitsevat kevyesti ja olimme testattu. Mutta epäilin että oli enemmän. Valitettavasti en ole niin kekseliäs itsensä että aion huvin seksiä tai edes haaveilla muista kuin tavallista, mutta epäilen, että hän teki sen ilman todella rohkea kertoa mitä. Ennen hänen syntymäpäivänsä, sanoin hänelle, että hän voisi tehdä mitä hän halusi kanssani. Että hän olisi kaikkein salainen unelmansa täyttyvät. Hän oli kertoa mitä tekisin ilman että olisin kommentoida tai kiistellä: Jos hän olisi mieluummin hän sai tehdä mitä halusi ilman kertoa mitä etukäteen. Olin tarjotaan. Sitten oli siellä taas, ja sillä hetkellä kun tarjosin hänelle rakenteen hän nauroi eniten pois.
Mutta nyt, kun pari lasillista samppanjaa syntymäpäivä, makasin siis bojad siitä sisalmattan on olohuoneessa. Mitä aiotte tehdä, kysyin hieman paniikissa tunne koska saatoin tuskin liikkua. Vastaus tuli melko jäykkä saapui Butt. Oi, oi, mitä teet, yritin. Vastaus tuli entistä kovemmin isku pakaraan. Sen jälkeen tuli enemmän ja opin olemaan pyytää lisää.
Hän otti joitakin öljyä ja kaatoi sen päälle selkääni, pakarat ja reidet. Se juoksi niin että se melkein kutitti reisien, alas kivespussiin. Kätensä hyväili ja vaivattiin öljyyn. Varsinkin varovasti mutta se tehnyt yli pakarat ja sisä reidet. Hän kääntyi ympäri ja olin nyt selällään. Sitten öljytty rinnassa, vatsa, reidet, nivusiin ja kivespussissa. Kivespussin käsitelty pidempään, kunnes pehmeä ja mukava, ja olen todella nauttinut lukea. Koska kaiken kovempaa ja kun minä voihki ja hän otti lujasti luoteja. Se satuttaa, mutta minusta tuntui, että se oli hyvin lähellä tehdä vieläkin enemmän. Toisella kädellä kynnet naarmuuntunut häntä minun kukko juuresta ylöspäin. Hän veti kynsiään vasten pehmeää ihoa ja se oli niin kaunis ja kivulias.
Silti kädellä kova pallejani, hän alkoi imeä hänen munaa. Imee ja nuolee ja se ei ollut kauan ennen kuin olin hyvin lähellä tulossa hänen suunsa jälkeen alle minuutin hoidon. Varoitan teitä, hän sanoi, että jos tulet nyt kadut sitä vielä pitkään. Hän nousi ylös ja asetetaan tyynyn alle päähäni. Sitten hän istui hajareisin naamani ja anna minun nuolla hänen pillua. Se oli karvainen ja hyvin märkä. Tajusin, että hän ajatteli paljon tästä hetkestä. Ajatus minun tiukka vaimo, joka haaveilla dominoi minua sai minut uskomattoman kiimainen. Se putosi hänen pillua naamaani ja minä nuoli ylös niin paljon kuin pystyin. Yhtäkkiä hän nousi hieman ja muutti alas hänen kukko. Se liukui helposti suoraan. Se oli lämmin ja mukava. Tulin melkein heti.
Helvetti, liian, hän sanoi, kun hän tiesi, että olin tullut. Nyt joudut maksamaan. Hän muutti takaisin jopa kasvoni ja alentaa hänen pillua alas minua. Yritin päästä pois, mutta välillä reisien laittaa pääni varapuheenjohtaja. Hän tarttui hiuksiani ja veti pääni häntä kohti. Nuolla minua, hän kehotti. Litkiä mitä sekaisin. Nuolla pillua puhdistaa.
Ajatus oli kamala, mutta löysin itseni tilanteesta ja alkoi nuolla. Tunsin tahmea cum suuni ja kieleni. Älä niele. Tallentaminen kaiken suussa, minua oli käsketty. En ollut koskaan ennen ymmärtänyt, että siellä oli niin paljon yhdessä erässä. Hänen pillua virtasi ja putosi sen, ja minä nuolaisi lähes jokaisen pisaran. Jotkut putosi naamaani kun hän istui minua ja kun hän nousi seisomaan. Suuni tuntui täynnä kaikki cum. Kun olin tehnyt, voisin vain nyökkäys vastauksena kysymykseen, hän auttoi minut polvillani.
Suutele minua, "hän sanoi lujasti ja kumartui minua kohti. Suutele minua syvä, pitkä ja kova hänen kieltään. Ja me suuteli. Se oli outo ja horniest tunne tunsin. Kanssa suuni täynnä omaa cum suutelimme tahmea suukko. Se putosi minun leuka alas hänen vaimonsa pehmeät rinnat. Lausunnot, jotka olen aiemmin ollut hänen suunsa oli nyt sekoittaa syljen ja hänen kasvonsa oli hyvin sotkuinen, kuten rinnat. Nuolla kasvot puhdas, hän sanoi. Ja minä tein sen. Nuolla tissit puhtaana, hän jatkoi, ja tein sen. Minun kukko oli nyt taas. Vaikka en nuolaisi hänen rintojaan, hän oli toinen käsi pääni hiukset ja painetaan suuni vasten hänen rintojaan. Kanssa vapaalla kädellä, hän alkoi hitaasti silitti minua. En vieläkään ole valmis, hän kertoi minulle ja työnsi minut alas selässäni taas melko tylysti. Hän otti pienen vibraattorin hänen kukko, malli värähtelemään ja hän voisi hankaa klitorista kun hän ratsasti minua. Pian hän tuli, minun kaunis ja kiimainen vaimo kiva, märkä orgasmi. Enemmän kiitos pienen vibraattorin kuin minun ansioita, uskon. Tietenkin olen edelleen, yksin, runsaista. Hän oli valmis ja hetki oli ohi. Sanottiin, että hän oli päätettävä tänään.
Tämän jälkeen on mitään vastaavaa koskaan tapahtunut jälleen. Mutta olen silti kiimainen ajatus, että syntymäpäivä kaksi vuotta sitten.

Äänestä vaimon kynnet:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (63 ääntä, keskimäärin: 3.46 ulos 5)
Loading ... Ladataan ...
Kerro sexnovell Raportti!
Samanlaisia ​​sexnoveller:

Kommentoida vaimoni kynnet