Kaksi brittiläistä teinityttöjä

Olen elänyt muutaman vuoden Lontoossa kun olin 25-vuotias. Oleskelunsa aikana siellä joten en oppinut ei kovin moni voisin kutsua ystäviä, mikä tarkoitti sitä, että olin itse paljon niin sosiaalinen elämä ei ollut niin paljon kehuskella. Tämä tarkoitti, että töiden jälkeen perjantaina, se oli harvoin kenenkään mennä ulos. Tämä perjantai oli juuri tällainen.

Tulin töistä kotiin klo 17:30 pm, se oli kesäkuun lopussa ja lämmin ja mukava. Päätin ostaa six-pack olutta kotiin paikallinen pois ajokortin, joka oli 50 metrin päässä talooni. Off lisenssi on muuten pieni lähikauppa lupa myydä alkoholijuomia. Loistava konsepti, että melkein voisi esitellä Ruotsissa, olen aina ajatellut. Joka tapauksessa, minulla oli puku minua töiden jälkeen, mutta olin helpottunut tie, koska lämpöä. Ulkopuolella lähikauppa oli kaksi tyttöä ja ripustaa. He olivat byxmyndiga ikään mutta ei paljon. Kun minä menisin niin täytetyt yksi minua, sanoi hei ja kysyi kuinka minulla oli tunne. Kyllä, hienosti, sanoin. Sitten hän sanoi: "sinun, sinun pitäisi mennä sinne, et voi ostaa meille kaksi oluet olivat?" Hymyilin ja kysyin miksi he eivät menneet sisään ja ostanut itse ja he vastasivat, että omistaja ei halua myydä heille olutta, koska he eivät voineet todistamaan henkilöllisyytensä. Vaikka heillä oli ID, he olivat ilmeisesti ei ole ostettu, voisi olettaa ... sanoin ei, että voisin ehkä tehdä, vilkutti heille ja sanoi he joutuivat odottamaan muutaman vuoden.

Muutamaa minuuttia myöhemmin tulin ulos minun olutta kädessä ja tytöt seisoivat. "Bye tytöt!" Sanoin heille. Sitten tuli kävely jälkeen ja sanoi, "odota, herra". He kysyivät, mitä haluan tehdä nyt, ja minä vastasin, että haluan mennä kotiin ja ottaa pari kylmää olutta ja ei tee mitään erityistä. He kysyivät, voisivatko he tulla kotiin kanssani ja nähdä miten asunut ja kerran siellä, en voisi ajatella kohdella niitä missä hänen olutta yhdessä, koska he kutsuivat sitä "valvotussa ympäristössä". En voinut auttaa, mutta hymyillä heidän ehdotusta. Kaksi tyttöä näytti muuten aivan erilainen. Yksi, joka teki puhumisen oli blondi - Gemma - noin 165 cm, pitkät hiukset jonkinlaiseen permanentad kampauksen. Hänellä oli ohut toppi hihnoja, jotka eivät kata rintaliivit hihna ja sen päälle paidan taskuun, ja kaiken kukkuraksi, pari kiiltävä vaaleanpunainen collegehousut. Hän oli kaikkea mitä voisi kuvitella, ulkonäkö, jos halvslampig tyttö köyhempien alueille. Hänen ystävänsä - Kate - oli kuitenkin noin 160 cm, ruskeat hiukset paashikampaus, tiukka musta toppi ja Jean hame. Hän näytti ujo. Blondi oli curvier kahden ja sivun tyttö kapeampi. Molemmat olivat hieman makea, mutta kasvot ja kaukana houkuttele, paitsi vaatteita.

En todellakaan tiedä, miten se tapahtui, oliko se pula hengailla tai mitä vaan lopulta istui kaikissa tapauksissa tytöt minun sohvalla pieni olohuone, jokaisella olut kädessä. He kertoivat minulle, että he olisivat juhlissa illalla, vanhemmat sopivat - blonde - olivat kaukana, jotta ne halusivat saada alkoholia. Ilmeisesti lukittu isänsä hengessä, kun hän lähti pois minkä vuoksi ne täytyi kokeilla uusia tapoja saada sitä kiinni, joka sitten aiheutti ne päätyvät kotonani. Istuimme siellä taas, ja vastoin parempaa tuomiosta, annoin heille saada toinen olut, ja kun olin wc, mielestäni he ottivat drinkin cocktail kaappi, joka minulla oli. Cocktail kaappi Corelio oli ehkä eniten vaikuttava: se koostui pullon vodkaa ja pullon viskiä. Koska aikamme yhdessä fortled jotka osoittivat molemmat myrkytysoireita, enimmäkseen vaaleita. Menin keittiöön korjata jotain, ja minä kuulin heidän kuiskaavan, kuiskaus ja kikatus siitä olohuoneesta. Page tyttö kysyi, voisiko hän lainata wc ja meni sinne. Pian sen jälkeen, blondi pop up takanani ja laittaa kätensä ympärilleni minua takaapäin ja työntää hänen tissit vastaan ​​selkääni ja sano "Peek-a-boo!" Käännyn ympäri ja hänellä on iso hymy läppana ja hieman kiiltävä silmät. "Luulen, että olet seksikäs", hän sanoo, paina minua vastaan. Hän suutelee minua ennen ehdin reagoida ja kiinni kielesi suuhuni. En suudella häntä takaisin ja vetää hänet minua kohti tukevan otteen hänen pakaraan. Nuori tyttö, halpaa hajuvettä ja kieli suussa, muistelen teini haparoivaa ilosta. Hän ottaa käteni ja laittaa sen rintaansa ja puristaa sen. Olen antanut itseni johtaa auliisti ja ottaa rinnat ja painoi selkänsä minun nyt kova kalu. Hän tietää sen ja siirtää kätensä niin, että se hyväilee minun kukko päälle housuihinsa. Mielestäni hetki noin asianmukaisuutta tilanteen nuori tyttö, mutta osuma se pois melko nopeasti hänen hyväillen hänen kukko.

Ennen kuin olen taas ollut aikaa reagoida, hän rento hänen housut ja veti alas vetoketju. Hän kaloja munaa ulos hänen alusvaatteet ja nykäyksiä sitä hitaasti. Pikku lutka, se ei ole ensimmäinen kerta, kun hän on todennut kukko kädessään ja runkat se tietysti. Olen hyväillä hänen jalkojen välistä sujuvaa kankaasta verkkarit. Hän moans hieman ja hautaa hänen kielensä suuhuni uudestaan ​​ennen kuin hän menee ennalta polvilleen, kun hänen kukko hänen suuhunsa ja alkaa imeä kuin hän olisi koskaan tehnyt mitään muuta. Hän imee ja nuolee ja vie kaiken ajan syvälle, syvälle suuhuni. On jumalallinen kauneus, joka ei saanut kuusi yli kuusi kuukautta olen munknullar tyttölasten missä olin nojaamaan keittiön counter. "Hyvä tyttö, imee my cock", sanon hänelle ja hän katsoo ylös minuun, hymyilee ja jatkaa painovoiman. "Kulta, haluan naida sinua", sanon hänelle. Hän voi olla "uh-uh" ja pudistaa päätään hieman ennen hän imee vielä vaikeampaa. Kerron hänelle minä, jos hän ei lopeta, mutta hän ei tee ilmoitusta ja pian ruiskuttaa minua suussaan ja kasvot. Hän nielee suurimman siemennesteen, pikku lutka ja hymyilee minulle. Hänen takanaan seisoo nyt Kate kuin sinisilmäinen katsomaan kun hänen ystävänsä vain imi puku jätkä kanssa kylmän oluen. Hymyilen hänelle ja vilkkuu hänen. Hän näyttää eniten järkytti. "Meidän täytyy mennä nyt", sanoi blondi, joka nyt löytää itsensä pystyasentoon. "Kiitos!", Hän sanoo. Se on minä, joka pitäisi kiittää sanoa. "Otamme kaksi olutta sinulta", hän sanoo ennen kuin ne molemmat menevät. Ennen kuin päätän oven takana, kuulen brunette sanoa ystävälleen: "En voi uskoa, että teit tuon, en voi uskoa, että teit sen!"

Koko juttu oli surrealistinen uupplevelse mutta kuka valittaa? Imetään by motivoitunut teini tyttö ei ole pahin.

On pari viikkoa ja pelattuaan tapahtuman mielessäni muutaman kerran, joten en ajattelematta sitä. Makaan sohvalla sunnuntaina lounasaikaan rankan illan joitakin harvoja ystäviä minulla oli ja nuolee haavoja. Hangover on alkanut antaa ja olen juuri suihkussa ja pukeutunut shortsit ja t-paita. Sitten ovikello soi. Avaan ja missä on Kate, brunette paashikampaus. Olen hieman yllättynyt, ja voi vain olla "hei". Hän kysyy hieman hämmentynyt siitä, miten se on, ja minä kerron heille illanviettoon päivää ennen. Hän hymyilee minulle ja sanoo, että hän vain halusi "tarkistaa, miten teet". "Tule sisään", sanon hänelle ja menemme istumaan sohvalle. "Haluatko jotain?" Kysyin. "Vain vettä", hän sanoo. "Ei olutta tänään?" Kysyin hymyillen. "Ei, vesi on hieno", hän sanoo.

Istun hänen vieressään ja kysyy mikä on aiheuttanut tämän vierailun jos tulee tarjota olutta. Hän ruuveja hieman itseään ja ei uskalla ihan täytä katseeni. Sitten hän alkaa puhua ja sanoo "kun näin sinut ja Gemma, olin hieman järkyttynyt. Hän lupasi imeä sinun kukko ennen kuin menimme, mutta en usko, että hän olisi todella tehdä sen. "" Hän on hieman hullu ", hän toteaa lause. "Joo, mutta nyt hän teki sen", sanoin, ikäänkuin huomauttaa ilmeinen. "Pidin katsomassa teitä", hän sanoi sitten. "No", sanoin "sinä vain ihailla vai olisitteko myös hullu joskus?" Hän vetää vastauksesta ja näyttää epämukavalta, hän hymyilee hieman kireät minua, mutta ei sanonut mitään. "Tiedätkö," sanon, "olet itse te kaksi joka on mielestäni kiva." "Olet todella söpö tyttö". Täydentävät toivottua vaikutusta, ja hän hymyilee, tällä kertaa ilman mitään vaivaa. Odotamme toisiamme silmiin ja muutaman sekunnin kuluttua, joten laitoin toisaalta hänen jalkaansa. Olen hyväillä häntä kevyesti polven puoliväliin asti reiteen. Hän tekee ilman vastarintaa katsomatta minua silmiin jotain, joka voidaan kuvata sekoitus pelkoa ja kiihottumisen. Olen aivohalvaus häntä hellästi poskelle ja vetämällä hänet hitaasti kohti minua suudella. Hän tapaa minua puolitiehen ja suuteli minua hellästi, melkein avaamatta suutasi. Olen edelleen suudella ja hyväillä häntä ja näin hän keventää ja suudella minua takaisin. Vedän hänet minua kohti ja hän istuu sylissäni. Hän laittaa kätensä ympärilleni ja suuteli minua nälkäisesti. Mmm, nuori, kaunis tyttö sylissään. Saan kiimainen ja voi auttaa, mutta laittoi kätensä yli hänen kiinteät rinnat vasten reisien. Annoin hänen kätensä liukua ylös alla hänen hame kunnes pääsen hänen pillua. Hän levittää kevyesti jalat, tyttölapset ja anna minun hyväillä hänen nuori hiiri uskossa kangasta. Hän on jo märkä ja sen jälkeen yrityksen hyväillen on housut liian märkää haara.

Olen alkanut riisua hänet. Hitaasti ja varovasti. Top irtoaa ja rintaliivit yleisomistukseen yhdellä kädellä selän takana. Out katsomassa muutama vain, yritys teini tissit. Hän sivuutetaan rinnat kädet jälkeenkin kohteliaisuus hänen "kauniit rinnat", kuten hän laskee kätensä. En suudella häntä kaulaan ja työ minun alas kunnes lopulta imee nännin suuhunsa. Kiinteät tissit imeä, hitto mitä suuri matka! Vedän alas vetskari lyhyt hame. Hän yhdistyy minua ja painautuu minun kova kalu rytmiset liikkeet. Hän vetää pois paitani ja hieroen rintaani ennen kuin hän taas hautaa hänen kielensä suuhuni. Sitten hän napsahtaa ylös housuni ja yrittää nousta kaluni. Se on vähän tungosta, joten pyydän häntä nousemaan, kun otan pois housuni ja alusvaatteet. Hän tuijottaa kova kalu ja ei voi ottaa hänen silmänsä pois. Kerron hänelle polvistua lattialle edessäni. Hän tekee niin ilman katsettaan hänen kukko. Otan pikku kätesi ja pistä se hänen kukko. Hän halaa sitä ja alkaa tottumaton liikettä ääliö se. Se on mukava ja en voi auttaa, mutta paeta minua notkua, jotain hän tekee niin kannustusta jatkaa. "Lick it, se imee itseensä!" Sanon hänelle. Hän yksityiskohtaisesta kasvoille ja edelleen tuijottaa sitä, sitten hän alkaa varovasti nuolla sitä ylös ja alas koko akseli. "Tule, ota se sinussa suuhun hunajaa" sanon hänelle. Hän avaa pienen suuhun ja alkaa hitaasti imeä. Hän imee se ikään kuin se olisi jäätelöä, ja käyttää ei ole hampaita. Hyvä tyttö! "Ai niin, baby," sanon, nauttia täysillä. "Ime sitä, se imee itseensä!" Hän menee ja imee ja imee kun hän sulkee silmänsä mennä enemmän tehtävää. Aloin tuntea tutun tunteen ja sanoin hänelle, että jos hän jatkaa, minä spray. Kuten hänen ystävänsä ja - ehkä kopioida häntä - joten hän ei pysähdy vaan jatka suganden entistäkin vimma kunnes minä tulen hänen suun korkein pitkiä. Hän tekee puolittaisia ​​yrittää niellä mutta siemenneste virtaa nopeasti alaspäin kulmat hänen pitkä valkoinen jokia. Hän näyttää niin pirun seksikäs ja kiimainen, pikku viaton - ja vaikka ei niin viaton - teinityttö. "Oliko se hyvä?" Hän kysyy, "Oh yeah" Olen lepäämässä. "Fabulous!" Hän hymyilee ja pyyhkii pois siemennesteen kasvot minun T-paidan.

Vedän hänet jopa seisten ja piirtää täristää alas hänen valkoinen pikkuhousut. "Makaamaan," sanon hänelle ja hän lukee minua. Sitten alkaa hitaasti suudella häntä ympäri kehoa, niska, alas hänen tissit kuin minä imeä munnnen, alas yli litteä vatsa ja lopulta alas märkää pillua. Koska kukaan ei varmaan nuolaisi ennen kuin hän tekee puolittaisia ​​yrittää estää minua, mutta poistin hänen kätensä, kehotti minua tekemään se hyvä hänelle. Hän antaa itsensä olla tyytyväinen siihen ja olen hitaasti alkaa nuolla hänen märkä teini pillua. Hän nykäyksiä ensimmäinen kosketus, mutta luja ote hänen reidet niin haudata kasvoni välillä hänen jalastaan. Hän moans ja sulkee silmänsä, sormien kautta hiuksiani ja imeä yksi hänen oman sormensa suuhunsa. Jatkamme vuonna runsaat 10 minuuttia, mutta kuten me kaikki tiedämme se voi olla vaikea saada teinitytön tulla helppo ja tämä ei ole poikkeus. Hän ei näytä olevan tulossa, joten lopetan nuolee päätöksenteossa. Olen vain läpimärkä kasvoihin ja minä pyyhi itseni jo käyttää T-paita. Olen kala kondomia nopeasti silmä ja pujottamalla se hänen kukko ennen kuin laitoin itseni hänen. Lopuksi saan nussia tyttölapset. Laitoin kukko vastaan ​​reikä ja tunkeutua hänen vaikeuksitta. Hän ei ole neitsyt, mutta ei kokenut liikaa. Näen pelon hänen silmissään, kun hänen kukko tunkeutuu hänen. Hän on tiukka ja märkä ja kuuma ja pillua tiukimmat kukko. Olen alkanut hitaasti naida häntä ja pian hän tapaa tyrmistystäni lantion. "Olet niin tiukka, pikkutyttö" Kerron hänelle missä olin vitun häntä. "Saat minut niin kiimainen" jatkan. Hän suutelee minua ja saa kukko jokaisessa ammuttu. Hetken, lopetan vitun hänen ennen kuin tulen. Minä kohotan hänen hoikka vartalo kuin hän istuu hajareisin minua. Hän putoaa alas hänen munaa helposti huokauksen joka kerta pohjat hänen. "Rakastan tätä!" Hän pakenee välillä moans. Me too ... Kun hiipivä tunne alkaa näkyä niin nostan hänet pois. Pikku vittu nukke että voin vääntää ja kääntää miten haluan. Pyydän häntä seisomaan kontallaan. Olen tunkeutuu hänen uudelleen takaapäin ja ottaa tukevan otteen lanteilla. Olen alkanut naida häntä kovemmin ja tunkeutuu syvälle hänen jokaisen iskun. Annoin hänen ei kontrolloida millään tavalla ilman, että hänen takaapäin tuosta vain kova ja häikäilemätön kuin haluat naida naisia ​​joskus, vaikka se voi hyvinkin kysyä, onko tämä tietty on nainen vielä. Hän moans äänekkäästi ja yhtäkkiä ja ilman varoitusta, hän. "Kyllä, kyllä, kyllä!" Hän kirkuu ja heaves hänet takaisin ennen kuin hän tulee veltto ja leijuu soffryggen. Ymmärrän, että hän tulee ja pumput saada itsellesi. Olen puuskittain ja puuskittain ja puuskittain kondomin kun orgasmin. Laitoin ruumiin päälle häntä ja suudella hänen niskaansa, kun otan hengähtää. Ei ollut epäilystäkään, mitä bakfyllekåt he tarvitsivat.

Kate pysyi koko iltapäivän ja meillä oli aikaa muutaman tunnin vitun ennen hän oli hutera jalat menivät kotiin. Hän sai minut luvata koskaan kertoa tämän ystävälleen, jos näin hänet. Näytti oikeastaan ​​vain ystävä myöhemmässä vaiheessa, kaukaa, ja helposti tunnistettavissa kiiltävä, pinkki verkkarit. Kate sitten? No, hän tuli luokseni usein tuon ajan jälkeen ja kehittyi imu ja vittu kone, nyt kymmenen vuotta myöhemmin muistella ilolla ja horniness. Viimeisen kerran tapasimme, joten hän jäi koko yön ja ohitetaan koulussa seuraavana päivänä hänen, koska hän sanoi, "Halusin antaa sinulle jotain muistaa minua." Hän teki. Huolellisesti.

Gunnar

1 vastaus "kaksi brittiläistä teinityttöjä"

  1. Biggles:

    Hyvä juttu!

Kommentti kahden brittiläisen teinityttöjä