Puutarha

Tämä tapahtui kun olin 19 ja oli valmis hieman aikaisin töistä joka päivä. En vielä asui kotona äitini ja isäni, koska en ole löytänyt asunnon vielä. Sisareni, joka oli 21, eli siellä, koska hän oli juuri menettänyt työpaikkansa eikä voi pitää hänen asunnossaan.

Kun pääsin kotiin noin yksi, en halua kenenkään olla kotona, äitini ja isäni työskenteli eikä tullut kotiin vasta myöhään illalla ja siskoni luulin kaupungissa ja asioinut tai jotain.

Minä avasin oven ja muutti vaatteensa Työstä tavalliset collegehousut ja t-paidan. Sitten menin ulos puutarhaan, jossa meillä on myös melko suuri uima-allas. Ja sitten näin siskoni makaa vatsallaan on pyyhe ja aurinkoa uima-altaan vieressä. Sisareni oli erittäin hyväkuntoisiksi ja oli vankka ja ihana perse, ja hänellä oli pieni valkoinen bikinit päälle.

Hei Annika, sanoin saada hänen huomionsa.

Hän kääntyi ja makasi selällään, jotta voisit nähdä hänen suuret, yritys, pyöreät rinnat ja hänen sovi vatsaan.

Hei, oletko jo kotona? vastata hänelle, kun hän on tarkkailun minua ulos.

Kyllä, piti lopettaa ennen.
Selvä. Stood ja Sneak kauan? Hän kysyi, että sain mielestäni ollut viettelevä ilme.
Mitä? Ei, ei. Vain kotiin.
Okei ... mutta se ei ollut tehnyt mitään hehe. hän sanoi niin pehmeästi, että olen juuri kuullut.

Olin hyvin yllättynyt, mutta sitten aloin paljon ajatuksia päähäni. My cock jäykistetty sitten myös nähdessäni hän oli pienen märän läikän bikinit. Tein parhaan voisin piilottaa asemalle, mutta hän voisi ehkä nähdä sitä hän katsoi minun housut ja hymyili minulle.

Ei saanut mitään pitkään aikaan? Hän kysyi, että sain mitä tiedän oli viettelevä ilme.
No ... mutta minä pulahtaa. Totesin Otin minun uimahousut.
Selvä. Lähetä se ok, jos otan pois minun bikinit joten en saa sellaista rumaa riviä? hän sanoi hymyillen.
W-me-spesifisiä. Minä änkytti ulos.

Hän makasi vatsallaan uudelleen ja hitaasti riisui bikini ylä-ja alareunassa. Meillä oli korkea aita, ettei kukaan voinut nähdä läpi tai yli niin se oli ihan ok.

Kun olen ui 10 minuutissa niin siskoni myös hyppäsi, mutta bikinit päällä. Vaikka hän olisi vain rauhoittua ja nousi pian sen jälkeen. Nyt hän riisui bikineissä, vaan makasi selällään. Minulla oli täydellinen etsimään häntä. Saatoin nähdä hänet vielä märkä tissit ja hänen märkä, puhdas ajeltu ja tiukka vagina. My cock tuli jäykkä heti. Ja tällä kertaa en voinut pysäyttää itseni. Aloin jerk off hieman helppo minun kukko, kun kävelin ympäri uima joten hän ei usko, että minä katson häntä. Mutta nyt minä näin, että hän oli yhdellä kädellä hänen emättimen ja muut hyväillen hänen rintojaan. Hän luultavasti ei ollut saanut mitään aikaan.
Jotkut rohkea kuten nyt oli, laitan pois minun kukko ja kysyi siskoni kanssa hieman kiimainen hymy:

Et ole saanut mitään oikein?
Mitä? Oletko katsomista minua? Hän sanoi yllätys, punastuminen.

Hän laittoi hänen bikinit ja nopeasti katosi taloon. Olin yllättynyt ja hieman hämmentynyt. Kävelin ulos altaan ja löysi varjo Siellä säädettävä selkääni ajatellen. Sitten satuin nukahtamaan.

Olin varmaan nukkunut pari tuntia ja kun heräsin niin oli siskoni pukeutunut bikinit minun jalat.

Anteeksi ennen, olin hieman hämmentynyt. Hän sanoi hymyillen.
Toki e. ok.
Tiedän jotain, joka voi päästä eroon hankalasta välinen jännite nyt. hän sanoi ja alkoi hieroa jalkaani lähellä minun kukko.
Niinkö? Sanoin ja veti hänet luokseni ja suuteli häntä.

Sitten rikoin sen, kun tunsin hänen suuret rinnat minua vastaan ​​niin sain kantaa suoraan. Hän tunsi sen ja sai ne kaikki. Hän veti minut ylös ja käski makaamaan aurinkotuolista että oli lähellä altaan. Tein kuten hän kertoi minulle ja kun hän tuli. Hän asettaa hänen ass naamaani ja hän veti alas minun uida arkut, joten hän näki minun jäykkä kukko.

Se näyttää niin hyvältä. hän sanoi ja alkoi silitti sitä hieman hidas.

Itse veti pois niin pohja hänen bikinit ja työnnetään vaginaan vasten suutani. Sitten hän alkoi hitaasti ja suunnitelmallisesti imee minua. Hetken tunsin niin lähellä sinua ja alkoi Humping kukko suuhunsa. Pidin alas hänen ruumiinsa, jotta hän ei voinut paeta, jos hän yritti, ja minä jatkettava nuolemaan. Hän alkoi voihkia ja jatkoi imemistä. Lopuksi suihkautin hänen koko suu täynnä. Hän vain hymyili minulle ja niellä pakki. Jatkoin köniinsä hänen single kunnes pystyin taas. Kun Annika nousi ja istui hajareisin. Hän kiusoitteli hieman vetämällä my cock hänen viilto ja sanoi:

Vitut minä nyt, veli.

Hän aloitti ratsastuksen minua hitaasti ja kumartui niin voisin suudella häntä. Hitaasti hän alkoi tehostaa ja voihkia kovempaa ja kovempaa. Muutaman minuutin hän pysähtyi ja kysyi minua odottamaan. Hän käveli pois taloon ja tuli ulos putkesta dia tarkoittaa toisaalta dildo toisissa.

Haluan sinut perseessä ja tämä pillua samaan aikaan, on se ok?
Kyllä, tietenkin. Vastasin innokkaasti.

Seisoin vieressä aurinkotuoli ja hän tuli alas kontallaan sitä. Hän aloitti dildo ja imi sitä vähän ja laita se korkein tärinää emättimessä. Sitten hän pyysi minua kaada vähän voiteluainetta hänen peräaukon ja tein. Sitten aloin ajaa minun kukko hänen tiukka analhål. Hetken kuluttua, että sisareni oli voihki ja kvidit niin tulin täysin puolelle ja alkoi Humping. Lopulta hän alkoi Humping takaisin ja opetan vain kovemmin ja kovemmin.

Pian minä. Varoitin häntä
Tule perseessä kiitos! valitan hänet takaisin.

Pidin Humping nopeampi ja hän juckade takaisin ilkikurisesti. Muutaman juck niin suihkautin hänelle kokonaisuudessaan perseeseen ja notkua. Otin pois minun kukko hänen aasi ja pyysin häntä nuolemaan sitä puhdistaa, minkä hän sitten tekikin. Samalla hän otti dildoaan ulos hänen pillua ja laittaa sen perseeseen.

Nyt, vittu minä tulen, okei? Hän sanoi imperiously.

Minä vain nyökkäsi ja makaamaan solariumin uudelleen. Hän istui hajareisin hänen kiva perse minua kohti ja alkoi ratsastaa kuin mielipuoli. Kyllä näki, että se oli alkanut valua spermaa hänen perse ympäri dildo. Hän voihki kovempaa ja kovempaa ja voisin kertoa hän oli silloin tulossa. Autoin hoitaa hyväillen hänen emättimen ja sitten hän tuli, ja kova valitus ahdas pillua noin minun kukko ja tunsin kaikki pillua mehut juoksi alas. Hän yritti nousta ylös, mutta vedin hänet alas ja piti häntä paikallaan.

En ole valmis vielä! Sanoin nimenomaan hänelle.

Hän jatkoi ajaa minua vaan kääntää minulle. Tunsin fittsafterna saavuttanut pallejani ja juuri hornier. Vedin hänet luokseni ja suuteli häntä syvästi sillä hän ei protestoi, kun täytin hänen pussy kanssa minun cum. Hän veti takaisin ja vain hymyili minulle.

Tuntuu niin hyvältä olla cum molemmissa reikiin. hän sanoi ja hymyili minulle kiimainen kuin hän oli.

Nyt hän otti dildon ja nuolee sen puhdas, mutta voit silti ulos valkoista peräaukon reiän.

Luultavasti levätä nyt. hän sanoi ystävällisesti ja makasi solarium ja suljen silmäni.

Mutta onnistuin taas ja alkoi nykiminen pois kun katsoin hänen ruumiinsa ... Olen siis seisoi häntä, kohotti hänen rintojaan ja alkoi Tissinainti häntä. Hän avasi silmänsä ja hymyili ja sulki silmänsä uudelleen. Kun olen nai hänen tissit sitten aloin jerk off sijasta ja ammuttiin suunsa ja rinnassa. Mutta hän nukkui, joten hän ei huomannut mitään. Joten annoin hänen valhe siellä siemennesteen rinnandes ulos hänen pillua ja perse ja tissit. Menin huoneeseeni ja katsoin TV. Sitten kuulin jonkun kotiin, joten katsoin ulos eräs-ikkunat edessä puutarha, ja huomasin, että siskoni nukkuu vielä. Aioin juosta ja hän herää, mutta huomasin, että äitini meni ulos puutarhaan ja näki siskoni. Mutta hän ei herätä siskoni. Mutta hän meni takaisin sisälle ja tuli ulos vuonna bikinit (ja äitini oli vain 36 ja varsin houkutteleva, hän oli ollut siskoni, kun hän oli 15). Ja hän istui sisareni ja alkoi latkia siemennesteen tuli ulos hänen pillua ja persettä, ja nuoli siellä tissit liikaa.
Hän vei syrras dildo ja riisui bikinit pohjaan ja alkoi ajaa sitä sisään ja ulos nopeasti. SO istui äitini ja Humping dildoaan ja nuolaisi siskoni sitten heräsin meidän äidin korkea valittaa. Hän katsoi hämillään, mutta äiti vain kysyi rauhallisesti:

Kenen sperma oli?
Robbans .. Hän sanoi hieman skämmande.
Niinkö? hän sanoi ja itkin kun olin tulossa alas.
Tulin alas ja sitten kertoi hänelle, että emme koskaan tekisi sitä enää, kun hän ei ollut kotona. Sitten hän sanoi, että en ole koskaan ajatellut:

Minä jään kotiin huomenna mukaasi, jotta voisin oppia asia tai kaksi. Sitten hän hymyili hieman kiimainen.

4 Vastaus jotta "Garden"

 1. oscar:

  va todella hyvä pitää sen voin sanoa : D

 2. Soren:

  kiimainen perhe, toivottavasti mies vittuile paskat pois äiti

 3. Mia:

  Yök!

 4. Mangaani:

  Se jäljittää, kun äiti tuli kotiin muuten kunnolliset ..

Kommentti puutarha