Vuonna sauna Orjan: Part 2

"Olin kiimainen nyt, niin tiesin, mutta olin myös hyvin hermostunut. Olen myös laskenut alas ja istui penkillä, kun Magdalena kääntyi ja astui alas viereeni. Me katselimme toisiamme. Hänen suuret rinnat heittoliina ylös ja alas jännitystä, ja hän istui jalat levällään. En tietenkään tiedä, miten minä istuin. Olin niin pökerryksissä, että voisin tuskin erottamaan ylös alas. Magdalena tarttui käteeni uudelleen ja minä halasi. Hän nousi ylös ja veti minut ulos tyttöjen suihkussa, jos annamme jäähtyä suihkujen huuhtelu meistä hieronta öljy, hiki ja siemennesteen tiukasti kietoutuneet. Hänen pullea rinnat vasten minun hieman kipeä, ja kun näimme toisiamme silmiin kuin me hymyili samaan aikaan, ilman että olen todella tiedä miten niin me suutelivat toisiaan ja nurkassa silmään näin Orjan seisoin oven saunan ja jälleen silitti hänen kova kalu.

Ajatus, että meni läpi pääni kertoi minulle, että oli suuri riski, että emme todennäköisesti olisi myöhässä kotiin tänään ... "

Tuntuu oudolta nyt kun ajattelen sitä monta vuotta, että tunsin vettä suihkussa minun alasti elin. Kaikkea sitä minä ja Magdalena olivat yhdessä kunnes iltapäivällä urheilu oppitunnin oli johtanut tähän. Siellä olimme silloin. Lähellä toisiaan, niin nuori, utelias ja erittäin alasti. Hänen pullea rinnat vasten minun pieni, hänen syliinsä selkääni ja meidän huulet tapasivat ensimmäisen kerran. Tunsin hänen kätensä hyväili minua alas selkääni ja yli perseessä, laskeutui pakarat ja Magdalena painautuu minua lämmöllä. Käteni halasi häntä tiukasti ja hänen huulensa vasten minun niin suutelin ensimmäistä kertaa toisen miehen todellinen halu. Tunne hänen alasti elin vastaan ​​minun, hänen suuret kiinteät rinnat, vatsa vasten minua ja kädet että halasi minun pakarat sai minut convulsively kiinni kätensä hänen ympärilleen ja käteni pidetään tiukka noin hänen harteillaan. Järjetön tunne ei vähennä se, että meidän liikunnanopettaja, Orjan, joka on juuri ollut ejaculated yli Magdaleena takaisin ja kasvoni nyt seisoi muutaman metrin päässä meistä oven kuuma sauna ja nykäisi hänen kukko hymy kasvoillaan. Kuinka monta vuotta jälkeenpäin lähetämme muistoja vilkkuu aivoista alas emättimeen ja mielestäni kun painetaan, saan enemmän ja enemmän kostea hiiri ja minä punastua ja tunteita, että olen tuottavat itselleni. Tavallaan häpeän himon joka saa minut valtaansa, mutta olen siellä suihkussa huoneessa Vapaakirkko riippumaton koulu Uppsalassa uudelleen ja himo vie takaisin päälle. Olen menettänyt jälleen.
Jäähdytys suihkujen suihkussa ei todellakaan hänen väitettyihin työpaikkojen jäähdytyksen himo, joka on oppinut elokuvia elokuvateatteri. Luultavasti tapahtuma saunassa osaltaan, mutta ennen kaikkea oli viime löytö minun paras ystäväni, mitä oikeastaan ​​vei kaiken epäilyksen siitä, mitä tapahtuisi, että myöhään iltapäivällä. Magdalene pehmeät huulet vaelsivat pitkin kaulaani ja sulki silmänsä. Sydämeni oli vaarallisen korkea ja se ravisteli koko kehon tuntea häntä niin lähellä. Hän suuteli minua varmuuskopioida yli kaulan ja posken huulilleni jälleen. En voinut auttaa, mutta vastaa niihin ja smacking ääni meidän kielletyn pelin kaikui välillä kaakeloitu seinät. Kun minä silmät kiinni tuntui Magdaleena kielen nuolaisi pitkin minun alahuuli, en voinut vastustaa kiusausta, vaan erottui huolellisesti kärki kielen ja kielemme tapasivat kuuma suudelma. Oma ensimmäinen todellinen suudelma. Veden pestä meille ja maailmalle katosi minulle kielemme paini keskenään ja tunsin makea maku hänen sylki sekoittaa minun. Hänen kätensä silitteli minua ylös ja alas selkääni ja nyt kuinka hän toi yksi hänen reisien väliin minun ja painoi sen vasten minun märkää pillua. Minä huohotti ääneen kuin tunsin hänen märkä ihoa vasten minun kiimainen pillua, miten hänen yritys reidet vasten minun häpyhuulet ja hierotaan vastaan ​​minun turvoksissa clit. Jumala, en ollut koskaan tuntenut mitään vastaavaa. Tietämättä miksi tai miten aloin työntää minua häntä kohti liikettä kohti minua ja pian olin rytmisesti alkoi hieroa itseäni häntä reiteen ahdin henki. Ei vain vettä suihkukaappi ihomme sileä ja liukas, oma kiimainen nesteet teki kauniin, levisi koko kehoni ja kokematon flämtningarna kääntyi tukahduttaa notkua. Silloin tiesin Örjans kädet noin minun vyötärö uudelleen.

Avasin silmäni ja paahtava pelkää, että hän seisoi takanani tuli tyhjäksi, koska silloin minun siniset silmät jätetään suljettu silmät pimeässä joten katsoin suoraan hänen ruskeisiin silmiin. Hän seisoi perässä Magdalena ja katsoi syvälle silmiini. Magdalena nojasi päätään taaksepäin rintaansa vasten, mutta oli silti tilalla kätensä minun pakarat ja painoi reiteen vastaan ​​minun märkää pillua. Örjans kätensä olivat minun vyötärö painetaan puolestaan ​​minua vastaan ​​Magdaleenan ruumiin ja se kihelmöi intensiivisesti koko minulle. Magdalena silmät tapasi minun ja se oli niin sumuinen kuin se oli aikaisemmin saunassa, kyllä, jopa enemmän nyt, koska hän menetti silmissäni ja hän puri hänen alahuuli hieman kun hän hieroi minua vastaan. Örjans kädet hyväili niin ylös minun vyötäröltä ja yli Magdaleenan ruumiin ja jopa rinnat. Oma vatsa oli nyt ottanut hallintaansa itsestään, ja tunsin itseni yhä voimakas hankaus minun kiimainen pillua vastaan ​​parhaan ystäväni reidet. Tunne oli sanoinkuvaamaton, ja sanat, nyt ei edes murto ilo tunsin silloin. Kontrasti minun valkoista ihoa Magdalene hieman tummempi - hän aurinkoa toisin kuin minä solarium, koska hänen perheensä oli koti hänen kellarissa - lausuttiin. Hänen rusketuksen ruskea suuret rinnat syleilyssä nyt by Örjans ahne kädet, ja hän halasi heitä hellästi ja en voinut auttaa, mutta toivoisin, että minulla oli myös uskaltanut tehdä mitä hän teki. Otteensa vuorotellen halasi hellästi ja hartaasti hänen suuret rinnat ja nännit jäykistetty mielellään kun hän vieritti niitä sormien väliin. Katsoin alas ja näki, että oman nännit olivat liian jäykkiä ja se oli kuin Orjan voisi lukea ajatuksiani, kun hän melkein ennen kuin hän ajatteli, että halusin tietää sama asia kuin Magdalena ja laittaa kätensä yhdestä rinnasta. Peukalon ja etusormen väliin puristuksiin hänet hellästi nänni ja siellä oli vielä aalto läpi ruumiini, joka sai minut intoa hieroa pillua hyvä vastaan ​​Magdaleena reidet kaaduin ulos otteensa ja päätyi hänen selkänsä laatoitettu seinää.

Magdalena kädet nyt vapautunut ote minun yrityksen pakarat meni välittömästi jopa oman rinnat ja onnistunut Örjans ahne käsissä. Hän halasi isot tissit niin, että en ollut koskaan ennen nähnyt, joka ei ollut niin outo, koska olin niin kokematon se oikeastaan ​​vain voi olla. Joskus lempinimeltään henki sormenpäät yli jäykkä kirkkaan nännit ja seuraavassa hetkessä kanssa valkaisuun rystyset vaivaamisen pullea tissit kova. Örjans kädet ei välittänyt odottaa kutsua, mutta nopeasti silitti alas hänen seksikäs kurvikas elin. Alkaen rinnat, alas sivuilla ja vyötäröllä yli vatsan ja alas huoliteltu Venus rockia ohut tumma kaistale häpykarvat. Magdalena oli jollaista uskalias miten hän friserat sukupuolesta. Olin valo hiukset hiiren luonnollisesti oli jo ohut ja minä vain lyhyitä saksilla. Magdalena oli tummat hiukset hänen pillua mutta oli ainoa tyttö luokan ajellaan häpyhuulten ja vain jäljellä kapea kaistale hiukset häpyluun. Siellä Örjans tapahtuu nyt päättynyt ja nopeasti oli oikean kätensä sijoitettu yli hänen röykkiö ja hänen sormensa hän oli uskomattoman tarkasti sijoitettu hieman yli clit aukkoon joka jakoi hänen pillua. Selkä vasten kylmää laatta, yritin palauttaa henkeä mutta horniness vaikeutti keskittyä hengenvetoon se löi niin kovaa pillua minua. Örjans keskisormi pelit nopeasti Magdaleena turvoksissa clit ja hän sulki silmänsä hänen päänsä rintaansa vasten. Hänen huulensa olivat auki ja törmäsin niihin vaikerrus, että sai minut halua että se olin minä, joka oli Orjan takanani sijaan paras ystäväni, jotka nyt nauttivat miten hänen sormensa hyväili hänen nuori hiiri.

"Honeymoon sinä ..." Örjans ääni ravisteli minua ja sai minut Take My Eyes Off Magdaleenan hiiri "... hyväillen sinua Amanda" hän voihki.

Silmäni tapasi ja se oli katsoa, ​​että olen nyt oppinut arvostamaan ja pitkä, mutta se oli jotain aivan uutta. Jotain tutkimaton. Olen hermostunut pidetään käteni minun pienet rinnat. He tunsivat kipeä ja olen kopioinut mitä olen nähnyt Magdalena tehdä heidän pullea kypsä teini rinnat. Halasin niitä hän halasi, soitti hänen nännit kuin hän teki, ja sitten hän puristuksiin noin hänen vasen nänni, tein samaa minun oikea ja ajoi piikki iloa koko ruumiini. Purin alahuulen ja hallitsematon moans vielä päästy huuliaan järkyttynyt itseni.

"Mmm, joo, hän on hyvä ..." Kuulin viheltää Orjan Magdalene korva "... pikku Amandan todellinen pikku kåting".

Magdalena joka nojasi Örjans elin katsoi minua hänen sumuinen silmänsä ja nyökkäsi hiljaa. Hän nuolaisi huuliaan ja hänen oikea nosti Orjan sormeaan pitkin hänen viilto ja ylös hänen märkä pussy.

"Aaahh ... Jaaaa ..." hän voihki äänekkäästi "... soo ... vain niiin ..."

Hän puristetaan peukalon täysin hänen kiimainen pillua ja hän kiemurteli kuin onkimista mato edessäni. Jalkani kantoivat minut enää minä upposi hitaasti alas märällä lattialla selkä vasten laatat. Omat jalat erosimme, ja minä istuin hänen polvilleen ja minun pistely nuori pillua lähellä Magdalena ja Orjan. Orjan Magdalena työnsi hänen eteensä, jotta hän valtasi minut. Kädet hän kiinni seinään ja hän oli hieman kumartui ylitseni ja en voinut auttaa, mutta nähdä hänen koko kehon vieressäni. Hänen rintansa heiluivat voimakkaasti minuun ja hänen jalkansa olivat hieman toisistaan, joten myös hänen pillua huulet. Turvonneet ajellaan fittläpparna ja hänen vaaleanpunainen clit että viestittänyt oikeus ylitseni. Mutta vain nanosekunnin hän läpäissyt ennen kuin olen nähnyt Örjans paksu kova kalu keinuttaa takana Magdaleenan ruumiin. Jalkojen väliin voisin nähdä kuinka Orjan tarttui hänen kova kalu hänen oikea kätensä ja ravisti sitä kaukokohteisiin. Paksu esinahka että rytmisesti rullattu edestakaisin turvonnut terskan ja ääni, smacking ääni hänen itsetyydytys että kaikui koulun suihkuhuone tytöille. Hän lähestyi Magdalena takaapäin ja liukui hänen kalu välillä hänen reidet niin, että se lepäsi kanssa koko pituuden ulkopuolella hänen pillua. Se asettaa keskellä raon erossa häpy suun ja ylhäällä häpyluun. Olen nähnyt sekoamatta koska olen muuten voisi saaren tuijottaa sinisilmäinen hänen iso kalu. Hänen kätensä puristi Magdaleena pyöreä lantio ja hän juckade kukskaftet välillä hänen levitä hänen pillua huulet kuin hän kumartui eteenpäin ja kuiskasi jotain korvaan Magdalene. Magdalena käänsi kasvonsa häntä kohti ja hän nyökkäsi hymyillen merkitys minulle, kun istuin heidän. Magdalena hymyili myös näki minut ja hän kääntyi hänen keritty pää kohti minua ja hänen kiimainen silmänsä hakea omani.

"No ... hän sanoo ..." haparoi Magdaleena.

"Ei, kerro minulle, niin kuin sanoin ..." hän sähisi olkansa yli ja tapasi katseeni, joten myös hän.

"... Okei ..." aloitti Magdalena varovasti "... Amanda ... katso minua ..."

Katsoin hänen makea kasvonsa kanssa syvät ruskeat silmät olivat sumuinen kiimainen. Hänen huulensa olivat hiukan auki ja ripaus joka ilkikurinen hymy joka hänet valtasi, kun hän tekee jotain kiellettyä sellaisenaan doodling koulussa tai seurakuntatalo penkit.

"... Amanda ..." hän jatkoi "... Orjan halua ... Tarkoitan ... haluan sinun hyväillä ... hyvin ... hyväillä hiirtä ..."

"Ei Magdalena ... Sanoin ei ..." sähisi Orjan silmieni kautta rekisteröidyt että hän nyt pidetty hänen kukko ja veti sen takaisin pitkin hänen märkää pillua huulet erosimme terska kova nostivat välillä "... nyt kerro juuri kuten sanoin ... "

"... Mmmm ... ooohkeeej ..." Magdalena voihki äänekkäästi kuin hän veti kalunsa niin pitkin hänen pillua "... älä lopeta nyt ... mmmm ... Amanda .... ORJ ... Haluan ... Haluan sinun hyväillä ... Naa ... haluan sinut leikkii itse ... teidän pillua ... olet leikkii nyt ... "

Hänen silmänsä olivat koukussa minua kun istuin ja huohotti kanssa jännitystä aikana kaksi. Hänen silmänsä merkitsi pelkkää puhdasta horniness. Orjan kumartui hänen, ja hänen katseensa oli sama, ja odottaa, että suurin osa oli mahdotonta olla huomaamatta. Kehoni vapisi jännityksestä ja hänen sanoja, vaikka en todellakaan tiennyt, että oli meidän liikunnanopettajan, poltetaan minua. Hitaasti Toin käteni hiiren ja sormenpäissä niin liikuttunut kukkula joten en vapisi ilo. Sormet silitti alas kusipää kaarevuus ja lyhyet vaaleat hiukset näyttivät sotkuinen oman cum.

"Mmmm ... häh" ihana olet Amanda ... "huokaisi Orjan toi hänen vapaat kädet Magdalan isot tissit ja jopa hänen suunsa" ... jakaus nyt ... levittää pillua ja näyttää meille, mitä voit ... "hän sähisi kun Magdalena imee Hänen etusormi suussaan ja katseli innoissaan, mitä tein.

Kuuliaisesti, tein niin kuin Orjan sanoi ja erosimme minun turvonneet pillua huulet, niin että kaksi voisi nähdä minun märkää pillua. Juuri silloin huomasin miten Orjan veti takaisin kalunsa Magdaleena fittskåra ja veti takaisin hänen esinahka kokonaan niin, että suuret kukhuvudet paljastettiin täydellisesti. Kun hän pääsi hänen aukko, joten hän alkoi puristaa hänen kukko ja hitaasti katosi terska Magdaleena nuori pillua yläpuolella minua. Magdalena heitti päänsä taaksepäin ja voihki äänekkäästi hänen suunsa auki. Katseeni liian nopeasti välillä hänen nauttien makea kasvonsa yli rinnat alas hänen pillua nykyisin halkaista Örjans paksu kalu. Terska oli kokonaan hävinnyt hänen ja hänen juckade varovasti kukko hänen millimetri millimetri. Käteni meni saamasta jakaneet minun pillua huulet hyväillä minun kiimainen hiiri nyt. Se teki sen automaattisesti. Sormet hierotaan voimakkaasti ympärillä ja minun clit ja en voinut auttaa, mutta vain antaa minun horniness vallata kehoni. Örjans kukko katosi syvemmälle hänen ja hän alkoi naida häntä hellästi. Magdalena voihki äänekkäästi jokaisen hidas työntövoima hän teki hänen. Hän piti kätesi hänen tissit ja rytmisesti hän nai hänet hitaasti kiihtyvällä vauhdilla.

"Voi helvetti fy kaunis pillua olet ..." hän voihki ja puristi rintaansa kovaa "... niin pirun kiva vittu ..."

Hänen sanansa paloi minuun, eikä vain siksi, että olin kiimainen, vaan myös siksi, että olen uppväxts Vapaakirkko tabuja vastaan ​​ympäri sanoja. Olen työskennellyt minun pillua voimakkaasti. Sormet hieroa turvoksissa clit vaikeaa oli erittäin nopea ja olen alkanut tuntea tutun kihelmöidä elimistössä sain kun Silitin itseäni menin nukkumaan sängyssä kotona, mutta suuri ero, että en pure tyyny ei paljastaa minulle. Olen kirjaimellisesti vaikeroi kiinni kanssa Magdalena, joka oli saada kuseen oikealla yläpuolella minua. Hän nojasi minuun hänen kätensä tiukasti vasten suihkuhuone laatoitettu seinä, meidän PE opettajan Orjan takanaan nyt nai hänen nopeammin ja vähemmän arkuus. En voinut repiä katseeni alkaen Magdaleena pussy kohotti Örjans paksu kalu ja hänen palloa jokaisen iskun antoi pois smacking ääni, joka lisättyjä tyttöjen suihkuhuone ja sekoittaa meidän murahtaa.

"Ahhh Magdalena ... pillua on jumalallinen ..." voihki Orjan äänekkäästi ja muutti kätensä rintaansa ja tarttui hänen keritty ruskeat hiukset ja veti päätään taaksepäin "... todellinen pieni kulta pillu on mitä on ..."

Magdalena voihki yhä enemmän hänen hoidon ja Hieroin pillua nopeammin ja nopeammin. Tiesin mitä odottaa nyt, mutta en ollut koskaan tuntenut sitä tätä voimakkaasti. Orgasmit ovat sain yleensä oli pieni ja lyhyt. Tänään Tiedän, että se oli tehdä huolissaan siitä, että joku kotona kuulisi minua, mutta sitten ajattelin että miten se tuntui.

"... Minun kultainen pillua olet ..." Kuulin Orjan läpi kaikki kiimainen äänet nyt sekoittuneet in shower "... teidän kaunis paras ystävä Amanda ..." hän huohotti äänekkäästi ja antoi Magdalena yksi halkeama yksi hänen kinkkua niin se kaikui välillä seinien "... Hän ... hän on niin paljon lutka kuka olet ... "

Juuri niin se meni musta silmissäni, tai pikemminkin se oli ihan punainen ja menin ensimmäinen todella voimakkaan orgasmin, että minulla oli tähän asti saanut. En tiedä mitä tapahtui, mutta kun tulin aisteja niin alhaiseksi Magdalena ylitseni välillä jalat hänen päänsä minun litteä vatsa hänen perse ilmassa ja Orjan joka nykäisi pois itse viimeinen pisara cum koko hänen. Hänen pyöreä perse oli koristeltu pitkät jouset Örjans valkoisen siemennesteen juoksi alas hänen selkärangan. Rintaani heittelivät kovaa ja sydämeni alkoi hitaasti hidastuvan normaalinopeudella. Magdalena henkäisi ja hänen kuumaa hengitystä syttyi ihoani. Orjan nousi ja silitti hänen kukko hitaasti nuokkua. Hän katseli meitä, jos me makasi kasaan toisiinsa lattialla suihkussa. Hän hymyili. Ei jotain kåtleende aiemmin ilman ystävällinen hymy.

"... Mmm ... tytöt ... se oli todella hyvin ..." hän sanoi sileä äänellä "... se oli pitkä aika, kun olen ollut niin hyvä ..." hän nauroi, "... kiirettä nyt ja sinä kunnossa ja minä ajaa sinut kotiin , ja jos miellyttää, minä edes kirjoittaa todistuksen joten vanhemmat selville, kuinka hyvä olit ja puhdistaa tallentaa tänään. "

Tuntui aika oudolta, mutta kun istuimme takapenkillä Örjans auton ja hän puhui kaiken ja mitään - edes lähestymässä mitään lähellä, mitä me juuri kokeneet - niin vei Magdalena käteeni ja me katsoimme toisiamme. Syvälle toisiaan silmiin ja tiesin, että tämä oli luultavasti ei viimeinen kerta, Orjan ajoi meidät kotiin koulusta.

8 Responses to "In sauna Orjan: Part 2"

 1. Anon:

  Todella hyvä todella! Vaikka olisin halunnut
  Voit lukea lisää tyttö-tyttö myös.

 2. Eva:

  Guud niiin kiimainen olen!

 3. Roffe:

  Särkee varmasti jännittävää lukea heti osa yksi. Rummut todella osaksi munaa nyt niin se vetää kunnon jerk off ja haaveilla Magdalena ja Amanda nyt. Kiitos!

 4. Jessica:

  Hitto julma, joka niin vitun märkää! Tämä pelasti iltana ;)

 5. stefan:

  Tämä oli yksi parhaista olen lukenut! kiimainen!
  Haluaisimme nähnyt Amanda oli juuri nai hänen, mutta ehkä kolmasosa?

 6. Early Grayce:

  Paska, sinä vitun kiimainen saan tämän tarinan!

 7. Saga:

  Todella hienoa, haluan kuulla lisää!

 8. Lollo:

  Aivan mahtava hyvä! Ehdottomasti kannattaa lukea lisää!

Kommentoida saunan Orjan: Part 2