Ruotsin matrixjoga - eroottisia tarinoita »matrixjoga» Väliaikaiset naapureita, osa 1

Väliaikaiset naapureita, osa 1

Naapurini kertoi minulle taannoin, että hän lähtisi lomalle ja vaikka lainaa hänen asuntonsa joitakin ystäviä.

- Joo. ja? Ajattelin, no en minä pelaa mitään roolia.

He eivät voi saada enemmän elämää kuin hän itse joka tapauksessa. Ajattelin asiaa kunnes tapasin pikkusisko ystävälle. Erica (kuten hänen nimensä), ryntäsi minua

- Olemme naapureita viikon! Kävi ilmi, että minun naapurini, joka on muutaman vuoden nuorempi kuin minä antaisi asunnon hänelle ja hänen ystävänsä Christina (Stina) ovat molemmat 18-vuotiaita.

- Fun! Sitten voit kutsua minua kahville tällä viikolla! Siellä hän lupasi, että he tekisivät ja sitten erosimme.

Kesti noin viikon, ja mietin jos on jotain lainaus asunnon. Mutta eräänä perjantaina, kun minä ja ystäväni tuli kotiin pub niin se oli täynnä hälinästä ulkopuolella portaat. Kun saavuimme löytyi Erica ja Stina on väkijoukkoja. He olivat aika humalassa ja pyysi meitä liittymään juhliminen. Me sanoimme voi tulla myöhemmin, mutta jos he haluavat jotain, annan oven auki. Menimme talon ja jatkoi grogi aikaa ennen ystäväni oli saanut tarpeekseen ja oli menossa kotiin sido sitä. Kun päästin niin tapasimme Erica on portaita ja hän halusi tilaisuutta tulla katsomaan, mitä kämppäni näytti. Hän oli melko humalassa mennessä ja todella halata sairas. Kun Erica on todella söpö tyttö, vaikkakin kapea, joukkue minulle, en pahaksesi halasi häntä. Kun hän tuli makuuhuoneeseen, hän istui sängyssä.

- Täälläkö se kaikki tapahtuu?, Hän sanoi katsellen pilsk kiilto minun silmään.

Olin niin selvästi humalassa ja melko "nälässä", joten otin syötti heti.

- Jajjemänn Vastasin ja otin muutaman askeleen häntä kohti, niin että tulin aina välillä hänen polvi ja hän sai kolahtaa jo muodostunut sisällä minun shortsit.

Erica sanoi ei, mutta vain otti kätensä ja alkoi hyväillä minua minun luonani. Asetin käteni hänen päänsä ja anna hänen sormensa läpi hänen hiuksiaan. Pitivät häntä takaisin, niin että hän kaatui selälleen ja kiipesi hänen.

Me suuteli hitaasti ja pitkään, ja käsin tutkia toistensa elimiä. Aloin suudella alas hänen kurkkuun ja välillä rinnat, jotka olivat edelleen loukussa tiukka ylhäältä hänen jäykkä nännit näytti rinnassa, joka halusi ulos vapauteen. Aloin unbutton ja poistaa hänet housut kun hän kävelee hänen rintansa ulos tapaamaan ja hiipiä ulos alkuun. Nyt minulla oli ihana hento raikas teini runko edessäni ja se sai minut luonnosta. Polvistuin hänen reisiensä välissä ja hitaasti lähestyi häntä hyvin hoidettu häpy röykkiö.

Erica tarttui minun moppi ja työnsi kiivaasti minut alas hänen viilto.

- Älä kiusaa minua! Se on minulle liian kiimainen!

Aloin innokkaasti syö hänen sumea hiiri, avaa hänen viilto ja anna hänen kielensä pakenee hänet nyt todella kostea fittöppning ja vastaan ​​hänen clit. Kun kärki saavutti päämääräänsä hän huusi kovalla äänellä ja veti hiukseni joten tuskin keskittyä mitä tein. Katsoin ylös häneen:

- Rauhoitu hieman nyt, joten sinun pitäisi pian saada munaa, sanoin.

- Älä puhu ilman nuolla. ja kun hän painaa kasvoni uudelleen.

Ajoin kaksi sormea ​​häneen horniness ja vapiseva pillua vaikka olen imenyt hänen clit suuhuni ja painetaan hänen kielensä sitä. Nyt se oli liikaa, Erica tarttui minun vapaat kädet ja puristi sitä kovaa kuin hän tuli kova huuto tulla kuulluksi lähialueiden puolueen.

En lopeta nuolemista ennen kuin hän pyytää minua keksimään ja suudella häntä. Ennen Seisoin polvillani naisen päälle, hyppäsin nopeasti ulos vaatteistani. Vuosina suudelmia, sanoin:

- Nyt sinä ratsastaa minua ja sitten kaataa päälle hänet takaisin. Erica oli nopeasti minua ja juoksi sykkivä kalu jalkojen väliin. Hän upposi hitaasti alas minun napa Ååååååhhhh mikä näky. Minä cupped käteni päälle rinnat, jotka täydellisesti muotoiltu ja juuri täytti käteni. Erica on pillu oli niin tiukka kuin hän oli laiha ja uskomattoman kuuma.

- Nopeammin! Tilasin, Faster! Siirsin käsiini hänen pakarat ja nosti hänet ylös hieman ja aloin hakkaa minun kukko häneen on kuumeinen vauhtia ja iski kova alareunassa hänen. Ensin tuli huuto kipu hänen huulensa ennen kuin sain oikeaa nopeutta ja syvyyttä, joten en lyö pohjaan ja sen sijaan sai lyhyt pikku huudot ilosta hänen huulensa. Mutta tuskin hengittää ja tuntui olin jo matkalla.

- Nyt saan! Minä huusi.

- COM. COM. KOM hän kehotti minua joka kerta kun levinneet.

- Fill Me! Ja tein kostamaan. Tyhjensin itseni hänen raskaalla spray ja kuumat siemenet täytti hänen tiukka mushål se kulki hänen reidet. Luovuin vauhtia, mutta hän pyysi minua jatkamaan. Menin uudestaan, ja Erica tuli toisen kerran ja kaatui minua.

Olimme niin hetken inslingrade toistensa kåtsvettiga kuparia ja hyväili kunnes kuulimme tutun äänen makuuhuoneen ovi.

- Joo. Tämä on missä olet ja piilossa. Kun oviaukko oli Stina punaisella posket ja käden sisäpuolella pikkuhousunsuojat.

- Juhlat ovat ohi ja olen lukinnut oven sotku siellä. Ehkä voin nukkua tänä iltana?

Se teki todella iloinen minulle ja Erica ja miten se meni, saatat saada kuulla joskus toiste.

Kommentti Väliaikaiset naapureita, osa 1