Ruotsin matrixjoga - eroottisia tarinoita »matrixjoga» Uusi vuosi 2005-2006

New Years 2005-2006

Aioin kertoa illalla, että olisi viimeinen vuonna 2005, jolloin poikaystäväni (vuodesta 14/1-05) ja ystävämme olivat juhlimassa rautaa, juoda samppanjaa, pitää hauskaa ja juhlia uutta vuotta. Illan aikana tunsin poikaystäväni hieman kiimainen ja se todennäköisesti parantaneet tilannetta, koska minulla oli musta uringad mekko, musta stayups (vain sukkahousut aikaisemmin illalla on rikki ja se oli ainoa löytäisin) ... hän tuli idea viedä minut ulos. Ajattelin ja huokaista ylös jopa hieman minun uusi remmi irrotettava ketju asettaa hip hip. Ennen kuin hän tuli lopulta tilaisuutta hän halusi olla varma, että hän ei ole pakko mit mitään talvella kylmä, hän pyysi minua makaamaan huppu ja siellä oli Acktén menossa, emme ajatelleet oli että auto seisoi oven ulkopuolella, jossa olimme meihin ja oli todella ihmisiä, jotka voisivat mennä ulos. Haha täynnä naurua, olin siellä kun ketju minun pikkuhousut rikki puoliksi, ja yksi kerrallaan stringhalt kokonaan ulos savua. Mutta mitä tehdä sukupuoli, stressi, ja rakastat?

Kommentti New Years 2005-2006