Kun pikkusisko nukkuu

Se kaikki alkoi kylmänä talvi-iltana. Makasin omassa mukavassa sängyssä ja yritti nukkua, säpsähti kun kuulin kuinka joku kääntyi ovennuppi ja avasi oven huoneeseeni. Katsoin ylös. Pikkusisko seisoi oviaukossa.

"Pyydän, en voi nukkua kanssasi? Oma huone on niin kylmä. "Hän sanoi hänelle kirkkain ja ihanin ääni.

"Toki. "Vastasin väsynyt. En ollut yllättynyt. Hänen huone oli reunalla talon ja kylmä tuuli oli usein siellä. Minulla ei ollut ongelma, että hän nukkui minun kanssani, minun sänky oli hieman kylmä ja ylimääräinen elin tekee lämpimämpää. Ainakin vähän aikaa. Julia meni nukkumaan ja ryömi varovasti alas ja makasi kyljellään selkä minulle.

"Hold me", hän sanoi, ja minä pani minut puolella minun syliinsä pikkusiskoni vatsassa. Hän oli todella kylmä, mutta sen jälkeen, kun sänky oli lämpimämpi kuin ennen ja nukahdin.

Heräsin keskellä yötä, katsoin kelloa, joka oli kymmenen yli kolme. Sänky oli vielä lämmin, mutta se ei ollut mitä kiinni mielenkiintoni. Minun kukko oli rock kova ja Julian perse painettiin vasten. Olin kiimainen ja alkoi ajatella kielletty ajatuksia. Minun pikkusiskoni oli erittäin söpö, mutta en ollut koskaan ajatellut häntä tällä tavalla ennen. Aloin haaveilla siitä, mitä se olisi naida häntä. Tai ehkä tuntea hänen söpö pikku huulet noin minun kukko.

Minun pikkusiskoni oli kerrottu erittäin söpö. Hänellä oli pitkät ruskeat hiukset, siniset silmät ja super söpö kasvot. Hänen nenä muistutti vähän upppåt ja hänen suunsa oli pieni ja söpö. Hän maalasi melko kova suurimmaksi osaksi, erityisesti huulet olivat kirkkaan punainen. Hän ei ollut ohut tai rasvaa, kuin että kodikas tarpeeksi. Hänen rintansa olivat varsin suuria verrattuna muihin tyttöihin hänen ikänsä ja hänen perse oli pullea ja hyvin tyylikäs, ainakin mitä voisimme nähdä, kun hän oli housut. Hänen vaatteensa olivat melko standardi kahdeksantoista vuoden vanha, tiukka kirkas housut remmi alle eikä tiukka t-paita hän oli tapana käyttää.

Juuri nyt hän on pukeutunut t-paita ja pari säännöllisen pikkuhousut. Tuntui hänen pusku painetaan entistä kovemmin vastaan ​​minun kukko ja olin aikeissa siirtää pois horniness. Minulla oli vielä käteni hänen ympärilleen vatsan joten muutin oikealla uskomattoman hidasta alle hänen t-paita ja asetin sen hänen lämpimän kodikas vatsaan. Olen asunut siellä jonkin aikaa, sitten muutin kätensä ylös hänen oikea rinta ja tunsi sen. Julian rinnat olivat pehmeitä ja iho oli niin sileä. Sormi kosketti hänen nänni ja olin hyvin yllättynyt. Hänen nänni oli jäykkä, vaikka se oli niin kuuma sängyssä. Voisiko olla, että hän haaveili seksistä? Koska hän ehdottomasti voinut pysyä hereillä, hänen hengityksensä oli raskasta ja säännöllistä kuin ennen. Mitä jos hän näki unta minusta? Minun kukko sai entistä kovemmin ja tunsin jytinä minun pikkusiskoni on makea perse.

Tähän mennessä ei ollut epäilystäkään siitä, että olisin edelleen tutkimaan Julia upea vartalo. Siirsin käteni alas, hyväillen häntä vatsaan uudelleen ja ryömi varovasti alas uskoi reunasta. Julian häpykarvat oli pehmeä ja ei toistaiseksi, hän katsoi turvallinen ja se ei yllätä minua, hän oli hyvin huolissaan niiden ulkonäköä. Poistin kätensä hänen pikkuhousut sijaan tarttuivat ajatuksen reunaan ja veti hitaasti, hitaasti alas Julia pikkuhousut polvilleen. Hän hengitti niin raskaasti kuin ennen, joten oletin hän oli unessa. Vedin alas housuihini polvilleen ja tunsi ensimmäistä kertaa minun kukko vastaan ​​minun pikkusiskoni on ihana skjärt. Laitoin käteni hänen maalialue ja silitteli sitä pehmeästi, se oli ihanaa, niin luja, pehmeä ja täyteläinen. Minun rock kova kalu oli sijoitettu pää peniksen Julia halkeama joten aloin varovasti Humping edestakaisin hänen pakarat ja minä hyväili hänen pakarat. Tunsin orgasmi oli lähellä joten lopetin ja yritti rauhoittaa minua. Halusin enemmän ja nyt kaikki ajatukset, että hän voisi herättää tukahduttaa haluni.

Siirsin varovasti kärki minun kukko minun pikkusiskoni perse, alas hänen pillua. Kun pääsin hänen sukupuolensa, otin valossa kiinni minun kukko ja veti sitä edestakaisin pitkin hänen viilto. Julian häpyhuulet oli hieman märkä minun precum ja minun kukko liukui pidemmälle ja syvemmälle. Kun vihdoin pääsi avauspuheessaan, annoin kukko hitaasti tunkeutua hänen. Mieleeni tuli, että Julia oli todennäköisesti neitsyt, mutta se sai minut jopa hornier. Kun minun kukko oli sisällä tuntui minun kukko oli menossa räjähtää heti, siskoni pillua oli niin kaunis, lämmin ja uskomattoman tiukka. Työnsin edelleen, tuntuu enemmän ja enemmän minun rempseä kukko katosi Julian emättimeen. Kun minun kukko oli sisällä, joten en voinut seistä enää, olen juckade väkivaltaisesti pari kertaa ja tunsin cum purkautui syvälle hänen. Kun orgasmi oli ohi makasin siellä, loppuun taas hänen kukko hidastunut pikkusiskoni pillua. Mitä minä tehdä? Mitä jos hän tulee raskaaksi? En usko niinkään enää käyttäjien kunnes olin viistetty viimeisen puolen tunnin oli tapahtumassa. Julia kääntyi minun kukko livahti ulos ja hän tuijotti minua hänen upea siniset silmät, hereillä.

"Mitä sinä teet?" Hän ihmetteli. En nouse mitään.

"Luuletko, että voit vain laittaa sisko tuollaista kysymättä?"

"Eh. Uhmm. "

"Kyllä, et ollut niin kestävyysharjoitteluun joten sinun täytyy tehdä jotain minulle rangaistukseksi, muuten kerron äidille. "Hän sanoi.

En voinut uskoa sitä. Hän ei ollut nukkunut. Ja hän oli nauttinut siitä! Ainakin vähän.

"Uhumm. noh niin mitä haluat minun tekevän? "kysyin.

Julia ei vastannut, hän palaa lamppu yöpöytä, potkittiin pois hänen pikkuhousut ja veti pois hänen t-paita. Sitten hän makasi selällään jalat levällään.

"Tyydytä minua. Jos et onnistu, minä juorut. "Hän sanoi.

Mikä unelma! Hän todella halusi minun hyväillä hänen upea elin.

Olin välillä hänen jalkojen, pääsin eteenpäin rinnat. He olivat jopa kauniimpi kuin luulin, tuntui kiinteät ja nännit nousi suoraan ylös. Olen hyväili hänen rintojaan molemmin käsin, kumartui eteenpäin ja imi kevyesti hänen Nänni. Pikkusiskoni alkoi voihkia alhainen, minä imi kovemmin kierrätetään hänen kielensä ympärillä nännit ja puristetaan kevyesti. Sitten muutin pääni alas, suuteli häntä aina hänen rintojaan, alas vatsani.

"Ai sinä olet niin ihana! Nuolla minua! "Voihki Julia.

Menin hänen pillua. Se oli kuin kaikki muukin hänen uskomatonta sakko. Häpyhuulet ajeltiin ja ennen ne olivat makea, hyvin hoidettu ruskea bush. Olen nibbled hieman hänen häpykarvat, muutti minua entisestään alas ja laitoin kieleni hänen makea pillua. Levitin hänen häpyhuulet sormillaan ja anna kielen kiertämään clit jonkin aikaa. Pikkusiskoni vastasi syyttely kuin hullu, kiertämällä edestakaisin ja tehdä teräviä motjuck. Olen lisännyt vauhtia, nuolaisi toistuvasti noin hänen klitoris ennen annoin kieleni tehdä väkivaltaiset hyökkäykset hänen pomo. Se kuulosti kuin hän oli lähellä orgasmia ja kaluni oli kova uudelleen kaikki nuolee niin lopetan nuolee. Makasin nopeasti yli minun pikkusiskoni suloinen kehon ja painetaan toisen kerran hänen tiukka emätin, tällä kertaa aina suoraan yhden voimakkaan iskun. Julia voihki niin äänekkäästi, että pelkäsin, että vanhempamme kuulisi hänen sukupuolensa temppuja kiristää noin minun kukko ja hän halasi minua kovasti, kun se meni hänelle. Sitten hän rento, suljin silmäni ja hengitti raskaasti.

"Se oli kaunein olen koskaan kokenut. Miksi emme ole tehneet tätä ennen? "Hän ihmetteli väsynyt.

"En tiedä. Ehkä koska se on laitonta? "

"Ketä kiinnostaa lakia? Vaikka voit olla iloinen syön pilleri ", sanoi Julia, ja suuteli minua.

"Sinä Dick on edelleen kova. Vaivaa sinua taas? "Hän jatkoi.

"Totta kai!"

"Polvistu ja näemme, jos olen niin hyvä suussa että"

Tein kuten hän sanoi. Julia oli kontallaan hänen kasvonsa kohti minua, jotta voisin nähdä hänen kaunis ass. Sitten hän ojensi hänen kielensä ja alkoi nuolla hellästi minun kukko. Se oli erittäin mukava, ja mikä näky! Pikkusiskoni kieltään odotti noin minun turvoksissa Glans. Hän avasi suunsa ja anna sen hitaasti liukua välillä hänen punaiset huulet ja hänen lämmintä suuhun. Hän pian tottui ottaa minun kukko suussa, alkoi hitaasti imeä sitä edestakaisin. Olin jättekåt uudelleen, ja kun Julia hyväili pallejani kun hän imi kovemmin, ajattelin, että se menisi minulle. Nappasin pikkusiskoni pään ja anna hänen kukko pop ulos.

"Kyllä. Haluan naida sinua uudestaan ​​"

Hän nuolaisi viimeisen kerran minun kukko ja kääntyi ympäri, niin että voisin tunkeutua hänen takaapäin.

"Fuck minua perseeseen. Haluan tietää miltä se tuntuu. "Hän sanoi.

"Häh?"

"Fuck minua perseeseen. Muuten kerron äidille mitä tehdä minulle yöllä "

Anaaliseksi ei främmmande minulle. Mutta en ollut koskaan ajatellut tehdä sitä todellisessa elämässä. Se oli varmasti jännittävää minun viaton pikku sisko oli sitä. Ja minulla oli mitään sitä vastaan. Suutelin hellästi hänen kaunis perse, niin laitan polvillani uudelleen.

Laitoin kärki minun rock kova kalu vastaan ​​minun pikkusiskoni kusipää ja puristetaan hyvin hitaasti ja varovasti Glans. Minun kukko oli märkä Julian sylki niin se meni melko helppoa. Työnsin syvemmälle perseeseen, tarttui hänen pullea pakarat ja työnsi koko kukko juureen. Hänen perse oli vielä tiukempi kuin pillu. Aloin työskennellä tieni sisään ja ulos hänen kaunis perse, anna koko kukko ulos ja sitten taas katoavat Juliet tiukka kusipää. Nain häntä kovemmin ja kovemmin kunnes tunsin että upbyggande tunne orgasmia uudelleen. Vedin ulos hänen hännän, seisoi hänen edessään sijaan ja anna minun paksu suihkut kuumaa cum osui pikkusiskonsa makea kasvot ja hänen laaja-suu auki.

Sitten luomme, tiukasti haavan ja suuteli kunnes nukahti.

35 Responses to "Kun pikkusisko nukkuu"

 1. Nilsson-Nils:

  Ole hyvä enemmän sinua. (Seksikäs mukava lukea)

 2. Brownie:

  se on paras romaani olen lukenut otoligt hyvä! kirjoittaa enemmän rakkautta anaali seksiä

 3. makkara:

  Onko sinulla muita tarina, tämä oli niin hyvä, että olen melkein pyörtyi horniness!

 4. Karl:

  Olin kiimainen

 5. Marcus:

  se oli ihana lukea

 6. Jonna:

  Jos se ei sinulle kirjoittaa pikku sisko ...
  Ei tunnu oikealta, voisi sen sijaan keskittyi sisarpuoli ...

  Muuten, sinulla on hyvät kerronnan taitoja, mutta tämä olisi otettava alas koska perus tarina.
  Onnea seuraavaan.

 7. Danielle:

  Uskomatonta mitä suuri tarina

 8. Danielle:

  oli todella kiimainen *

 9. Dildo Is In The Wardrobe:

  älsk tämän tarinan ..
  / F09xd

 10. Kranttu!:

  Insesti ole mitään Turns mej.Incest on yhtä epämiellyttävää kuin eläimellisyys! Miksi ei kirjoittaa siskosi ystävä tai jotain? Muuten, sinulla on lahjakkuutta.

 11. Sofie:

  Lovely .. Tuli uskomattoman kiimainen ..

 12. simon:

  hmm ... En pidä insesti juttu : P mutta Teeskentelin kuin se oli hänen tyttöystävänsä ... muuten pirun hyvä

 13. AreNice:

  Pidin tätä koko sisko juttu se sai minut kiimainen! olisi halunnut hieman enemmän seksiä, kun hän nukkui ja sitten heräsin ja halusi enemmän, mutta se oli hyvä juttu anyway! xD

 14. yummie:

  uskomattoman kuuma .. älä välitä niistä, jotka sanovat jk muuta, he eivät tiedä, mitä he puhuvat ;)

 15. I:

  va asbra!

 16. Danne:

  Erittäin hyvin kirjoitettu ja kuvattu. lisää :)

 17. hänelle:

  ajatella tarinan, mutta insesti hampaat en, melkein inhottavaa, voinut muuta kuin sisar.

 18. Dedu!:

  Olen toivonut, että hän ei ollut tietoinen mutta olin kodikas kiimainen

 19. ida:

  jne., voin oikeassa siskosi

 20. Jonas:

  ihana novelli

 21. Sofia:

  Yllättyä siitä, kuinka märkä tarinasi sai minut

 22. Pikkusisko:

  Mmmm tiedä kuinka hyvä se voi olla ;)

 23. Hard & Horny:

  fy keiju VAA hyvä oikeassa pehmoinen, että hän tuli niin Dara ;)

 24. Anonymous:

  Hitto, se oli hyvä ;) 5/5

 25. Anna:

  Olen aina kiimainen!

 26. Sofi:

  Ahhh haluaisin todella olla pikku sisko ;)

 27. Anna:

  Miksi kirjoittaa, että d on siskosi? Ja miten voit kommentoida d MMM tiedä kuinka hyvä d voi olla (Pikkusisko) Insesti on yksi d vilest saatavilla. Ensi kerralla miksi et kirjoita että d on ystävä pikku sisko. Ja lähes kaikissa novelleja, joissa d esiintyy anaali seksiä (joka on suurimman osan ajasta), joten hänen munaa liukuu helposti ilman öljyä .. hahaha kyllä ​​jos d, unelma kaverit! Tarvittavaa öljyä ja varmasti ensimmäisen kerran. Guess d ovat kaverit, jotka kirjoittaa :-)

 28. Carro:

  millainen sairas paskiaiset jotka toimii insestin? sinun pitäisi luultavasti nähdä lääkäriin vittu!

 29. Susie H:

  Monet ihmiset reagoivat negatiivisesti siihen Insesti välillä veli ja sisko, mutta se juuri tekee siitä niin jännittävää, kun kaikki! Vain että tunne, että se on kielletty, ja on tehtävä täysin salassa. Itse olisin valmis kokeilemaan seksiä isoveljeni, muista säilyttää katsekontaktin hänen kanssaan, kun hän vie minut kauan ja kovaa! * Ahhh *

 30. Nilsson:

  Ihana sisko tai ei, mikä on ihanampaa kuin kaunis nainen ja sitten myös tutustua sekä pinta-o sisällä bulltar nivusiin kun luen teidän mukava novell.Det ei ollut ainoa kerta? Jatka kirjoittamista lopetat hyvin ei nu.DET oli hyvin kylmä sängyssä useammin? Jatka kirjoittamista sinusta sisarus voi kouluttaa sinua niin voit antaa tulevan vaimonsa tai miehensä ihana sukupuoli, joka kestää eliniän.

 31. Bidoo:

  Haha, se on, mitä helvettiä, kuka tahansa on niin paljon insestin, mitä helvettiä sinä luet tätä vitun tarinan?! Baara taaksepäin!

 32. Esskå:

  Will julmasti kiimainen. Nyt haluaisin saada siskoni täällä

 33. Veturit:

  Pirun seksikäs kirjoitettu! Itse oli niin kiimainen, että halusin yksi niistä pikkusisko vittu Ahart! Juuri ne ovat sisarukset tekevät kuten sanoin se jopa parempi (lue ei jos et pidä siitä!) Plus hän on kiimainen pikku lutka joka rakastaa cock joka reikään!

 34. C:

  Tuli kiimainen, on jerk off nyt :)

 35. anonyymi:

  julmasti minun k ** on ikään kuin kiveä ;)

Kommentoi Kun pikkusisko nukkuu