Yhteystiedot Ad

Löysin miesten aikakauslehti kirjahyllyyn työssä ja alkoi selailee sitä. Katsoin läpi yhteystietosivut kunnes silmäni kiinnitetty mainos: Välutrurstad komea kypsä mies etsii nuori komea rakastaja. Mieluiten suuret rinnat. Olen naimisissa, mutta haluavat mukava tyttö silloin tällöin. Siinä oli joitakin muutakin, mutta kun ensimmäiset rivit niin olin päättänyt vastaisin. Muutamaa kuukautta aiemmin olin kotoisin maasta tilll Malmön ja ollut mies silloin tällöin. Asui vuokrahuoneessa saadakseen miehen yli yön ei tännka päälle. Mies on perheen asuin oli todellinen yo tyyppi, vaikka hän oli 50-vuotiaita. Joskus makasin ja kuuntelin kuulla jos minun isäntä knulade yöllä, mutta en ole koskaan kuullut mitään. Sukupuolielämäni oli koskettaa itseäni ja ajattelen vuokra isäntä. Se ei riittänyt lainkaan kiimainen 19-vuotias. Vastasin mainoksen. Kertoi hieman itsestäni ja lähetetään kortti, joka minulla oli vain ohut kesämekko minua, paljastaen minun seksikäs laitos ja minun suuret rinnat. Viikot kuluivat ja en saanut mitään vastausta. Eräänä iltana kun olin alasti, ja lukea niin koputti ovelle minun huoneeseeni. I kumartui jälkeen saketti, mutta ennen kuin hän ottaa sen ovi avautui ja sisään tuli minun vuokra isäntä, Per! Kädessään hänellä oli pinkki kirjaimia. Niin oli Per kuka lähettänyt mainoksen, että olin epäonnistunut! Kiitos kirjain, pieni vanha nainen, hän sanoi. Olen ampua koskaan kun tulit, mutta en ole uskaltanut yrittää vietellä teitä. Saatat ajatella, että olen ollut karkea joskus kun olen nähnyt sinun kaunis, nuori runko. Katsoin alas hänen lentää, jo pullollaan oikein. Vaimoni on poissa tänään, joten ajattelin, että voisimme olla jonkin viihtyisä aikaa yhdessä, hän sanoi ja tuli minua kohti. En ujostele vaikka minun alastomuutta. Hitaasti hän alkoi hyväillä rintani. Hän puristuksiin minun nännit. Se oli aivan mukava. Mitä melonit olet. Oletko perseestä paljon tyyppejä? Vastasin, että

Se oli varmaan kymmenen tai 18 kappaletta. Aloin hyväillä hänen lentää. Minun kukko oli kivikovia. Haluatko sen? Hän kysyi. Nyökkäsin. Mutta lupaan et pelkää, se on erittäin suuri. Sitten hän avasi lentävät ja veti suurin kukko olen koskaan nähnyt. Se oli luultavasti lähes 30 senttimetriä pitkä ja karkea. En voinut auttaa, mutta lopeta kullia suuhun ja imeä sitä pitkiä vetoja. Yhdellä kädellä pidin kukkaron kuin Hieroin ja naarmuttaa minun pitkät punaiset kynnet. Per voihki ja silitti minun pikku mansikka-pocket kädellään. Pussy kastuivat ja turvoksissa clit koon vadelma. Yhtäkkiä hän heitti minut sängylle. Nyt haluan sinun, "hän sanoi. Odota tyttö, nyt sinun pitäisi perseestä. Kuten

Hän työnsi kalunsa minun tiukka pillua. Se satuttaa aluksi, mutta se oli taivaallista. Kolmen juck oli prick pohja ja paha oli vain mukavaa. Per juckade sillä ori ja pillua horjutti. Olin hullu ja teki kovaa motjuck. Sinulla on maailman underbarste kukko älä koskaan pysäytä vittu teidän iso hingstkuk. Voi, Per Aah. aahh, naida minua kovemmin. Nyt Gaar sen minulle. Juuri silloin tunsin alkoi nykiä hänen pussy vuodesta Pers kukko. Hän karjui ja taivutetaan koko kehoon. Hän tyhjensi itsensä minulle, ja kun haluan nousta ylös niin se loppui paljon paksu valkokastike ulos punaisen fittmun. Katsoin Per kuka oli seuraava. Giant kukko oli vielä punaisia ​​terska ja kastike virtaa ylhäältä. Kyllä, hän virnisti, kun olen vittu tuulella, olisin ainakin kaksi liukuva

ja olet todella vähän kåtmus. Se alkoi takoa pillua taas istuessani hajareisin persialaiset kasvot. Lick minua ihanista buck, kuiskasin ja painoi kasvonsa vasten minun kuumaa pillua. Hän kielen meni pitkin minun ajeltu pussy huulet ja työskenteli minun klitoris, niin että se meni musta silmieni edessä. Per, huusin ja ruumiini vapisi, koska se menee taas pian oooooh, haluan teidän kukko takaisin Vetopultti kukko nyt. Kääntyi nopeasti Ikään, sain ylös polvilleen ja hän työnsi hänen iso kalu minua. Toteuttamia iso kova kalu on paras tiedän, ja Per härkä nai minua rajusti. Hänen suuret pallot kääntyi vastaan ​​fittmynningen ja tunsin hänen kukko harjattu vastaan ​​minun kohdusta. Sitten hän otti hänen kätensä rintani ja jatkoimme naida ennätysajassa. Kivespussiin läpsiminen vastaan ​​pillua, hänen kukko liukui sisään ja ulos hänen pillua tarttui iso turvonnut kukenoch maitoa tehdä merkitsi Per pian alkoi voihkia: Ahh, my cock puuskittain pian. ! Sitten tuntui, että kehoni räjähti kuin koskaan ennen, huusin pois minun orgasmin ja näki tähtiä. Kun tulin järkiinsä, näin Henk kukko, joka oli vielä pystyssä joten otin sen suuhunsa ja imi sitä aina juureen. Se sai liikaa Per hän sputade hänen iso kuorma alas kurkkuuni. Sitten hän kiitti kauniista vittu ja meni, koska hänen vaimonsa pian tulla. Mutta voitte uskoa että oli kauniimpaa hetkiä vuokranantajan kun hänen vaimonsa oli poissa.

Äänestä Yhteystiedot Ad:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (7 ääntä, keskimäärin: 2.71 out of 5)
Loading ... Loading ...
Kerro sexnovell Raportti!
Samanlaisia ​​matrixjoga:
  • Emme löytäneet samanlaista tarinaa

Kommentoi Yhteystiedot Ad