Neljä

Neljä Olen tyttö, joka täytti juuri 22-vuotias, ja aioin kertoa teille syntymäpäiväni. Suljin oven viimeisen vieraat ja hengästynyt. Vihdoinkin olimme yksin. Menin olohuoneeseen, jossa minun kaveri, John istui ja kysyi häneltä, mitä tehdä illalla. Hän sanoi hadde Ajattelin että voisimme syödä hyvin ja vain istua ja hymyillä edessä TV Sitten hän ajoi minut suihkussa ja lupasi tulla vaatteita minulle. Kun tulin ulos suihkussa, hän oli todellakin ottanut vaatteita minulle. kaikki meni musta, bra, sukkanauha haltijat, sukat, mekko ja kengät. Mutta hän oli unohtanut hänen pikkuhousut. Soitin John pyytää häntä valita pari, mutta kun en saanut mitään vastausta, ajattelin "okei, saatan hyvin olla, mutta kun." Korjasin up your hair, suihkuttaa hieman hajuvettä, laittaa kevyt meikki ja pukeutumaan. Sen kynnyksellä olohuoneen lopetin kuollut. Siellä istui pari, en ollut koskaan ennen nähnyt. John esitteli niitä Lars ja Lena. Lars oli lumparkompis Johan, ja hän näytti hyvältä. Hänellä oli vaaleat hiukset, siniset silmät ja erittäin mukava elin, leveät hartiat. Lena näki myös kohdallaan hänen pitkät ruskeat hiukset. Istuin sohvalla vieressä Lena, kun Johan ja Lars meni keittiöön. Hetken kuluttua he tulivat takaisin, jokainen drinkin meille ja Mede sanoi, että ruoka oli melkein valmis. Viisitoista minuuttia myöhemmin istuimme pöydässä, ja tunnelma oli yhä paremmin kuin viinipullot tömndes. Tunsin saada vähän småblöt välillä jalat, olen aina kiimainen kun saan vähän onyckter. Yhtäkkiä tunnen käden reiteen. On Lena. Katson Johan ja Lars, mutta he eivät ole nähneet mitään. Lena alkaa hyväillä reittä ja sen jälkeen, kun minusta tuntuu että käsi on matkalla minun pillua. Minä leviää hänen pikku jalat niin hän helposti löytää tavoitteensa. Hän tuskin on aika alkaa joutava hänen clit kunnes Johan ja Lars nousee ylös ja alkaa tyhjentää pöydän. Me matkustaa meitä ja auttaa. Ja tiedän, miten se melkein kulkee jalkani, niin kiimainen olen. Kun pöytä on avdukat, menemme olohuoneeseen ja istua alas. Lena ja olen samaa mieltä siitä, että haluamme karkkia, joten voima Johan ja Lars kulmaan kauppaan ja ostaa jotain hyvää. Kun kuulemme oven lähelle, kiirehdimme tulee makuuhuoneeseen. Lena kertoo minulle, että minä luo minut sängylle. Teen kuten hän sanoo. Sitten hän alkaa hyväillä hänen vaatteensa pois. Hän alkaa mekko, vetämällä alas hänen harteillaan ja hyväili rintojaan parhaillaan räjäyttäminen rintaliivit. Hän joutuu pois hänen pukunsa, ja näen että hän ei pikkuhousut. Hän hyväilee hänen tissit hieman ennen kuin hän riisuu rintaliivit. Hänen käsi saa alas hänen pillua ja hän lisää sormi ja sitten se suussa. Hän nuolee sormensa puhtaaksi omia mehuja. Niin tulee hän fra minua ja riisua pukuni. Hän silittää pois minun rintaliivit ja jatkaa kädellään alas kohti pilluaan. Hän tekee juuri niin kuin hän teki itselleen ja lisäsi sormensa hänen pillua ja nuolee sen puhtaaksi. Lena kysyy minulta on rakhyvell ja tietenkin minä. Hän sprigde ympäri kylpyhuoneessa ja saada höylää ja vaahtoa. Sitten hän istuutuu sängylle ja alkaa hieroa minun pillua ja ihanan kylmä voiteita. Ei ole ensimmäinen kerta kun hän hieroo pillua ja partavaahtoa. Voit kertoa matkalla kiusaa huulilleni ja minun clit. Se saa minut niin kiimainen nähdä kädessä punaisella kynnet hyväillen minun pillua. Joten suuri hetki sisällä. Hän lähestyy my pussy kanssa partaveitsi, ja pian se on niin alasti kuin päivänä minä synnyin. Lena katsoo minun alasti pillua ja tyytyväinen ilme kasvoillaan. Otan hänet rakgrejorna ja antaa hänelle saman kohtelun. Ja olen juuri mennyt ulos rakgrejorna vessaan, kun kuulemme oven slam eteiseen. Minä ja Lena asettaa meidät 69 kpl, ja teemme sen hyvin toisilleen. Johan ja Lars risti pysähtyy kynnyksellä makuuhuone ja tuijottaa. Mutta pian se on erittäin tärkeää heille. Minä ja Lena pysähtyy meidän köniinsä ja käskee heitä ottamaan pois hänen vaatteensa, mutta ne eivät saa liikkua ennen kuin sanomme niin. Olen makaamaan selällesi ja Lena saada alas välillä minun reidet. Hän napsahtaa ja H nuolee häpyhuulten ja noin minun pillua, mutta hän ei kosketa häntä clit. Hetken voin tuskin olla silti koska hän kiusaa kielen. Hän laittaa kielensä hänen pussy kun hän hierontaa hänen clit kevyesti sormilla. Kun se lähestyy minua, hän muuttuu paikoin hänen kielensä ja figrarna. Hän nuolee minun clit, koska vain tyttö voi kun hänellä on kaksi sormea ​​hänen pillua. Juuri kun asiat menevät minulle, saan kullia hänen suuhunsa. Se on Lars joilla ei ole sitä enää. Olen myös imeä nuolee kullia ja Lars Johan saada sama teltta hoitoon Lena. Ennen kuin menee poikien sänkyyn Lena selällään, ja saan alas jalkojen väliin. Ensimmäistä kertaa elämässäni nuolee minun pillua. Johan ja Lars polvistuu ylös Lena pään, kun hän saa nuoli, hän voi imeä kahdelta mieheltä suihin. Kun se menee Lena Jets Lars suuhunsa ja Johan yli rintaansa. Olen käpertyä vastaan ​​Lena rintaa ja nuolee minua hieman suolainen cum. Nyt haluan ratsastaa. Lopetan Lars kukko suuhunsa ja imee. Se ei ole kauan ennen kuin se taas. Sitten istua sen päälle ja alkaa hitaasti liikkua. Hetken Kaner jotain minun takana reikä, se Lena joka on aikeissa väistyä Johanneksen kukko. Pysähdynpä ja paina Johan varovasti ja hitaasti hänen kukko. Kun kaikki ovat sisällä, olen edelleen ajaa Lars. Cock hänen pillua ja yksi takana reikä, se voisi olla parempi? Kuuntelen Lars hengenvetoon, että se lähestyy Sigg hänelle. Hyppään pois hänen munaa ja heiluttaen klo Lena tulla ja ottaa haltuunsa. Hän pysähtyy joutava itsensä ja istuu alas Lars kukko ja ratsastaa häntä täyttä laukkaa. Samaan aikaan John alkaa Humping nopeammin minun takana reikä. Se on jo lähellä häntä liikaa, joten kiirettä on kädellä, että olen hänen clit. Yhtäkkiä kuulemme vaikerrus, Lena ja Lars laskea yhteen. Lena katsoo taaksepäin meihin ja katso, että olemme vieläkin, kun hän indeksoi yli meille ja laittaa itsensä allani välillä jalat. Ja kun seison kontallaan John takanani hän saavuttaa minun pillua hänen kielensä. Se on myös minulle ja John. Lena on aikaa juuri niin ennen kuin pusseja yhteen. Ei paha syntymäpäivä, eikö?

Kommentoida neljää