Mis tegelikult juhtus?

Ma tulen kabinetti paar minutit hiljaks, magas. Olen alati raske tulla neljapäeval. Päev pärast vähe-laupäeval. Mina ja minu lähedased sõbrannad võttis klaasi veini pärast tööd ja see oli ka natuke hilja, hiljem kui tavaliselt. Kiiresti Ma Kleit minu mantel, riputada see ukse taga. Kui ma lükake uks taas avatud, on minu ülemus seal. Ta kutsub mind üles ja alla.

Aha ütleb ta, hilja eile? Silmad minu riietus. Rödkjol ja ruuduline särk Plunging kaelusest. Ta naeratab natuke ja noogutab heakskiitvalt. Ma tunnen, põsepuna hiiliva kuni tema põskedele.

Vabandust, mul on vaja teha ühtki kõnet, ma ütlen, ja vabandage mind, kui ma talle vastu mu toast. Ta kasutab võimalust, kui oleme lähedal sosistas mulle kõrva.

- "Sinu dekoltage paneb mind rock hard"

Jälgin teda oma silmadega läbi klaasseina kui ta kõnnib väljas poole, sööklas. Ma punastama isegi rohkem seekord. Mu jumal, see on mu boss. Muidugi, minu võluv, kui stiilne, tok-värske peaga. Ma tunnen kihelema on alakõhus. * Sigh * See ei ole lihtne hoida professionaalne suhe temaga, kui ta ütleb ja teeb. I raputada mind tema sõnad ja hüüab mu sõber Jenny, kes ei olnud eile. Peab ümber jutustada talle, mis juhtus eile õhtul. Nagu tavaliselt, kui ma ja Jenny räägi ma unustan ajas ja ruumis. Ma istun koos oma jalgu kontori laud ja seljaga ukse poole. Kui teate ma ei tea, kuidas mu boss sneaks ja tõmbab rulood klaasseina. Viimase vurama kui ta keerab, märkan, et ma pöörelda juhatusel. On šokeeritud oma sõrme üle tema suu. Schhh. Olen jätkuvalt rääkida Jenny, nagu poleks midagi juhtunud. Natuke põnevil olen saanud, mida ta tahab ja miks ta tõmbab pime. Mu süda on raskepärane ja minu mõtted tiirlemas ümber. Ma püüan hoida Jenny kindel, mis juhtub. Ta tõstab mind üles toolilt maha istuda töölauale. Paneb ennast minu kontori tool. Vähe kiusasid ta keerutab ühe pöörde ja naeratus niimoodi uskumatult seksikas nagu ainult tema seda suudab. Tema silmad särama rõõmu ja pahandust. Ma vähe grins tagasi kuid vähe kõhkluseta. Ta võtab mu parema jala ja piiluma mu must lakknahast pumbad ka minu vasakul. Paitus mu jalad ja vasikaid. Aeglaselt väikesed liikumised, silmad paludes luba selle jätkamiseks. Ma tukkuma ja jätkata oma vestlust Jenny, kes muutub üha ühesilbilised. Õnneks Jenny armastab rääkida, et ta jätkab oma loo. Ta toob oma käed üles üle mu reied ja ta leiab serva minu stay-ups, sõrmede piiluma ise ajal ja vahetult veereb alla oma sokk üle jala. Ta suudleb paljandi põlve, samal ajal kui tema käed töö teine ​​sokk.

Nüüd ma saan isegi raskem viia vestlus Jenny. Seal on lühike ahaa, AHM ja oh well. Proovin mitte soiguma telefonitoruga. Kihelustunne saab tugevamaks. Ma tunnen end üha niiskemaks ja niiskemaks tema tuss. Sest minu käega läbi juuste, kallistamine kaela kui ma saan käputäis tema armas paks lokid. Vajutades mu rinnad kergelt vastu pead. Ma ei tunne mu rinnus valu pärast kokkupuudet. Praegu ma üleolevalt tema tool, ta tõuseb üles ja vaatab mulle sügavalt silma. Ta võtab mu käe ja nihutage see tema munn on nii kõva ja uhke. Ma kaotan oma hinge paar sekundit. Jenny märkas, et ma kadunud. "Kuule, sa teed? "Ma kuulen teda. "- AHM, um, mu boss lihtsalt kõndis mööda" Ma vastan talle. Jenny teab, kui hea ma arvan, et ta on ja ta küsib, kas ta oli nagu, et seksikas stiilne täna. Aha, ma saan välja mind, kui ta seisab minu taga ja surus oma riista vastu minu tagumik. Ma tahan soiguma valjusti. Tema käed paitus mu puusad selg ja õlad. Hoolikas läheb käed ümber oma talje ja kuni üle tema rinnad. Aaah, lõpuks! Ma rüüstamine horniness. Südame löögisageduse suureneb veelgi. Suudlus kaelale paneb mind põlema, mu hingamine muutub vägivaldseks. Ta paindub mind üle laua ja paitab mu tagumik. Ma ei tunne mu seelik seljas ja et ta sisestada oma kõva kukk minu vitt. Ma virisema, Jenny ei märka midagi. Mina hoian hinge kinni ja oodata läbi paar sekundit enne kui ma vastata Jenny. "Jah, aga viiisst ..... nii ... arrr ... .. Uhmm. "Ma püüan paljud viimased sõnad meeldiv ühendatud toast ilma Jenny märkad. Ta laksu mu tagumik paar korda surudes tema riistast kaugemale ja sügavamale. Nüüd kuuleme jälgedes koridoris ... ta jääb kuni tugevalt tema riistast veel mind, ma näputäis paar korda nautida. Siis jätkatakse samme koridoris kaugusel. Nüüd, Jenny on olnud juttu ise ja vestlus hakkab rahuneda. Ma dygnkåt ja on suurepärane mees, kes seksib minuga mu kontoris kui ma räägin mu sõber .... Mis unenägu. Jenny ei usuks mind, kui ma ütlesin mis tegelikult juhtub. Tahan kindlasti ei taha teda välja tõmmata nii et ma üritan saada Jenny rääkida millestki muust. Lihtsalt, et oleks võimalik jõuda orgasmi. Ta jätkab ja ma kuulen tema hingamine muutub ettetellimissüsteemide ja ettetellimissüsteemide. See paneb mind veelgi rohkem kiimas ja ma näputäis tema kukk tema tuss, et teda saada isegi rohkem naudingut. Ta moans et piisavalt kõrge, et Jenny kuuleb. "Aga kas on kedagi koos sinuga?" Ta küsib. Kurat, mida sa ütled. Ma, teiseks, saan oma sugu teo. "Ahm, noh manager tuli ja istus mulle," ma ütlen. Ma oodake mõni sekund tema reaktsiooni. "Hahaha, sa oled naljakas sa siis, jah, unistades saab teha. Oh, sa tõesti sageli ja meeleldi. "Ta jätkas itsitamise ja pobisedes erinevad unistused. Phu võttis ta seda kui tõde. Ta jätkab ja humping kiiremini ja tugevam, ma tunnen kulminatsioon tulevad aina lähemale ja lähemale. Ooh, ma olen peaaegu häbi nautida vaid põrgusse milline suurepärane armastaja ta on. Kui tipp on tulnud ja orgasmi peseb meie üle nii soigumine ma vaikselt ja hoida oma käsi üle telefonitoru mikrofoni. Ta liigub mööda mu keha värisemine alates töölaualt kontori tool. Hyschar mind ikka, tema väike naeratus ja tõmbab tool tema vastu, kui ta istub laua äärt. Ta suudleb mu otsaesist, kõrva, mu põske alla kaela ja võtab mu rinna käes. Aeglaselt paitama teda. Ma näen, kuidas tema riistast on kõva ja uhke ikka. Ma eeldan, et minu poolt ja tõmblused teda. Ta peatas oma suudlusi ja vaatab mind. Ma jätkuvalt, kuidas ta naudib ja kuidas oma riista jäigemaks isegi rohkem. Ei tal tulla minu poolt astusin mu riista tema suhu. Kaugel, ma kuulen tema ohkamine soiguma. Ma imeda paar korda ja siis ta. Käte ümber mu rinna lahti lasta. Ta tõuseb püsti ja grins, suudleb mind õrnalt huultele. Ta imiteerib mingit "aitäh". Nööpidega oma püksid ja sirgeks ülikond. Jenny pobisedes oma maailmas ja ma ei tea, mida ta räägib. Ta pöördub ukse ja ütleb - "Tõesti hästi tehtud, et raport valmib enne nädalavahetusel ainult!" Nii ta läheb. Ma istun ammendatud pärast, mida just juhtus. Või see juhtus tõesti? Ei, ma pean on unistanud. "Hei! Kas olete jäänud või? Te olete puudunud kogu vestlus, mida sa teed? "Jenny" kannatlikkus puudused. "Sa ei usu mind, kui ma ütlesin, mis juhtus!"

Kommentaar Mis tegelikult juhtus?