Kui see peakski juhtuma

Minu fantaasia, me kohtume soe suveõhtu on mahajäetud rannas, enne kui päike loojub. Kui me joome õlut või siidrit, midagi head ja nautida vaikust.
Rääkides elu suur, ei Lisainformatsiooni pere või töö. Teeme tuld kaminas sooja hoida, kui päike loojub. Me istume lähestikku, vaadates läbi üle vee näeme, kuidas lained pesta vastu kallast, sa mängid oma sõrmi mu juuksed, sa ümber oma käe alla poole õlgu, ma värisema valguses oma touch. Läheneb, ma istun ees vahel oma jalad. Sa annad mulle massaaži kaelas / õla alla relvi kätte. Sa võta mu käed puudutage neid armastades. Jätkub kuni üle puusade / tagasi võtab mind õlgadele annab mulle suudlus kaelale sosistab mulle kõrva: "sa oled mu südames," suudlema kuklasse, ma värisema, tunda, kuidas tema niplite kõvaks. Te võtate suur kalli minu jaoks, kallistusi tihedalt, nii et nii see tundub väga hinge. Ma saan sooja. Hoiad mind kaugele, oleme nautida.

Päike on lihtsalt läheb maha, tule leekides põlema meie nägu. Ma näen oma siluett. Olete kena, päevitunud ja ilus jne, ma naudin oma kohalolekut. Ma omakorda mind, pani mu jalgade ümber keha, nagu kallistamine sind oma jalad. Hoiab kõvasti. Ma tunnen sind kätel, me ei lase teineteisele silma, meil on hookat. Kaugel sa kuuled kajakaid nutma.
Sinu käed varndrar edasi-tagasi üle minu käed ja õlad. Nad maa oma puusad, parema käega kompamine kuni uurida minu rinnad. I jerk taju, olete leidnud minu Achilleuse kand. Vasaku käega palmik sa minu, kallistamine õrnalt. Sa vajuta ise minu vastu. Ma viskan kätt saada mulle, et ma ei kuulu tahapoole. Minu teisalt võtab oma telje ja kallistusi. Ma annan teile kerge suudlus kaelale, sosistades kõrva "mind", saad silma teiega uuesti. Me suudleme, asjad soojene. See lihtsalt kiirgab meist. Me muutume nagu tulekera, kaob üksteist.

Sa oma käed mu tagasi võtmise ajal mu särki, ma aitan sind sinu kampsun. Me kallistada, halb meie alasti torsos üksteise vastu, poldid pildi minus nüüd, pulss suureneb. Olen üha rohkem ja rohkem põnevil. Minu seelik on lihtne saada all. Sul on püksid, mis on ainult üks nupp, nii presto oli armas jäsemed välja tähistamine.
Olete väga põnevil, teie osa on ilus ja tihe. Sul on raske sammu pidada, mitte kaasata. Ma sind peatada, rahune nüüd. Näsima kõrva tüvele sosistab, kui ilus ja tore on olla siin koos sinuga, kõrva.
Kui me lõpuks lasta meie soove üle võtta siis ei ole midagi, mis paistab üle.
Ma olen nii taevalik horny, et ma ägama valju kord sul tekib oma jäseme minus. Panime end maha, siis tease keele kui me suudleme. Ma näsima sa lihtsalt tiss.
Me naudime, keerutab ringi ja vahetavad asukohta. Kui me tuleme, me olema uskumatu orgasmi koos. Me soiguma valjusti naudinguga.
Flämtades me asetame ennast üksteise kõrval, mis haarab, ja lihtsalt nautida vaikust. Tulekahju leegid tantsivad meie nägu. Me mõistame, et päike on olnud aega vastu teile.
Sa grins ja ütleb, et me peame seda tegema, kuid siis peame ootama koos "sex" pärast päikese nedgånen et saaksime näha ilus ime

Kommentaar Kui