Seksikas õpetaja

Mul oli pikk tundus, et seal oli midagi minu ja mu õpetaja. Oleme alati andis üksteist süütud pikk pilke. Aga ma alati arvasin, et äkki ma ette kujutasin. Kas minu õpetaja olla horny minu jaoks? Oli see tõesti võimalik? I, kes oli vaid 18 aastat vana ja ta kindlasti üle 40.

See oli vihmane reede pärastlõunal, ta palus mul jääda peale tunde. Ma olin natuke närvis, ei tea, mida ta tahtis. Lõppude lõpuks mu klassikaaslased olid läinud, läksin õpetaja lauale. Ta oli ilusam kui tavaliselt, ta oli pandud tema juuksed kakuke. Olen ka märganud, et ta oli maalitud tema huuled punaseks. Kas see võib olla minu jaoks? Aga ei, ära ole naeruväärne.

Ta pöördus ümber, ma nägin, et ta oli Lahe teise nupu särk, võin nüüd näha oma punase rinnahoidja. Ta paitas tema rinnal ja puudutas rinnanibu. Ta kõndis minu poole, aeglaselt, kuid kindlalt. Hakkasin hingata kiiremini ja tundsin tema südame raskepärane kõvasti vastu minu rinda. Ta licked tema oma punased huuled. Ta pani oma käe mu reiele, ja kõndis. Ta pani oma käe mu peenis, ja hakkas unbuttoning minu lennata. Tundsin hakkas BANGE. Seal ta tundis hästi. Ta jätkas paitab üles ja alla. Ta tõmbas mu püksid ja haaras mu jäik peenis. Ta tõmmatud see tema armas suu, sest mul oli nii sageli fantaseerinud. Ta imes mind maha mõneks ajaks. Ta tõusis püsti ja suudles mind, siis ta hakkas lammutamine. Ma polnud kunagi näinud nii seksikas keha, see oli nii naiselik. Ta seisis lihtsalt aluspesu ja Lahe oma rinnahoidja. Läksin tema juurde, ta võttis mu käe ja pani selle tema ideaalne rinnad. Ma tõstsin ta üles ja istus teda kateeter. Siis ma tõugatakse teda. Ta haaras mu tuharad ja surusid mind sügavamale ta. Ta hakkas soiguma. Võtsin käega ja õrnalt silitas tema kliitorit. Ta oigas valjemini kui kunagi varem. Ma haarasin tema tissid ja jooksis kõvasti. Ta karjus mu nimi, ja ma tegin isegi raskem. Ma tulin teda. Tal oli oma orgasmi paar sekundit hiljem. Me vaatasime üksteist mõnda aega. Ta istus seal oma laua taga, tema jalad leviku. Ta vaatas alla tema vagiina, siis ta vaatas mind uuesti. Sain aru, mida ta tahtis. Läksin kuni teda. Ta kehtestab lauale ja hakkasin lakkuda oma intensiivselt. Ta haaras tihedalt borskanten ja oigas. Vaatasin tema keha, et ta nautis. Ta tõstis ühe jala üle mu pea ja ma tunginud tema kord. Kolisime meile vastu seina, ma valisin ta üles ja ta pani oma jalad ümber mu puusade. Ma jooksin kõvasti aega, enne kui ma lasin ta maha. Ta tõi oma pilgu mu jäik peenis. Ta pani selle suhu ja imes mind maha. Ta võttis selle välja enne tulin. Minu cum pritsis talle näkku. Ta licked tema ümber suu.

2 Responses to "Sexy õpetaja"

  1. Lucifer on kiimas:

    Teema on ok, kuid siis võttis selle välja.

  2. fuck:

    AAA! Tahad seksida nüüd!

Kommentaar seksikas õpetaja