LOVELY

See lugu ei alga mitte nagu iga teine, et esimene kord, kui ma teda nägin, mõtlesin, et mu süda murdub, või midagi sellist. See algab mitte, et kui ma nägin teda esimest korda ma peaaegu uppunud kåtsafter.

See kõik algas, kui olin üle minu vana asukoht on väike nišš Varberg, suurde linna Göteborgi. Juht kutsus edendamine, ja ma uskusin seda alguses, kuid pärast minu esimene päev ma kahetses, et ma usaldasin teda. Igaüks tahtis teada, mis muidugi veidi talupoeg tüdruk võiks teha, nii et ma pidin jooksma ja kopeerida kõik kujundid, taaskäivitage arvuti ja telefonile vastama, teise SEKRETÄR! Mulle meeldis olla mitte nii hea, ja ma tundsin rohkem nagu intern kui täiskasvanud naine 26. aastat, kes töötas samas tööstusharus kuna ma olin 18. Aga ma ikka tahtsin anda töö juhus, ja kui see ei tööta, siis miks mitte linn.

Ma ei usu, mul oli suhe, mis kestis 6 kuud, kuigi ma ei ole jäänud midagi, missugune on stabiilne suhe, sest ma olen päris seiklushimuline inimene. Varberg, olin üsna tuntud, inimesed teadsid, kes ma olin. Mõned kaheksateist aastat vana poisid ei suutnud oma silmi lahti, samal ajal kui teised jooksid ära, kui ma nii palju kui puhus neile. Võib-olla ma igatsen neid, kuid ma teadsin üks inimene, et ma igatsen isegi enam. Mitte, et ta drooled minu jaoks, ta ei teinud seda. Aga kõik, et ta õpetas mind. Ma ei unusta kunagi aega mulle öeldi, et ta põleb tüdrukud. Sa tead mida ma mõtlen eks? Hambad tüdrukud!

Ma ei olnud rohkem kui 18 aastat, ja oli just kaotasin oma süütuse kohmakas poiss minu enda vanust. Aga kui mul oli idee mill peas ringi. Et minu 35-aastane naaber põleb tüdrukud, ja see oli põhjus, miks ta ei olnud abielus, ma ei saa aidata, kuid arvan, et idee natuke. Siis tuli päev, mil ma ei suutnud hoida mind. Ma pidin küsima seda naist, kuidas maa peal oli nagu olla koos teise naisega. Olin käperdamine selle kutiga paar korda, ja ta võib olla alanud parandada natuke, aga ma nautisin ikka veel välja. Mitte, et ta oli ikkagi. Ma arvasin, et äkki ta teadis, kuidas seda teha, leida võtme mulle, et kõik räägivad.

Täna ma ei saa aru tõesti, mida ma mõtlesin, kui ma helistas oma. Aga üks asi on kindel. Ma parandan meelt ei ole väärt neetud.

Ta avas ukse oodata naeratus, kuid kui ta nägi mind, see oli märgatav, et ta oli pettunud. Ma arvan, et ta ootas teine ​​naine seisis seal väljas.

- Mida sa kullake? Ta küsis minult.

- Ma tahaksin teile rääkida midagi, mul õnnestus tehtult. Ta vaatas mind, kas ei oleks järge, kuid seda ei juhtunud.

- Ok, vastas ta. Miks sa ei tule, saame rääkida. Aga lihtsalt, et sa tead, et ma ootan külaline kanna.

- Teine tüdruk? Küsisin kiiresti. Minu naaber vaatas mind.

- Miks sa küsid?

- Mis tunne on magada teise tüdrukuga? Küsimus lihtsalt tuli minust välja, ja nüüd ei ole enam tagasiteed.

Minu naaber oli esimene punased põsed, kuid see kadus üsna kiiresti.

- On üsna raske seletada, hakkas ta. Ta tuli lähemale ja vaatas mulle silma. Ta oli veidi pikem kui mina, ja kui ta surus end vastu mind, ma olin üks tema rinnad mu põske. Ma tundsin tema soojust kiirgava minu poole ja ma olin liiga kuiv suu.

Me seisime seal hetkeks, enne kui ta jätkas:

- Aga ma näitan sulle.

Kui ta astus sammu eemale, nii et ma ei näe kõiki tema, ma ei saanud tõesti aru, kuidas ilus ta oli. Tema must õla pikkusega juuksed ilmus, ja see paistis nagu oleks. Ma ei suutnud sisse suruda impulsiivne mind, kuid ma tõstsin käe ja tõmbas oma nimetissõrme üle aasa. Tema rohelised silmad naeratas mulle, ja ma ei saa aidata, kuid naeratus tagasi.

- Mulle meeldib su välimus, ma sosistas ta. Ma ei tea miks, ma lihtsalt meeldib.

Ta võttis mu käe ja kolis ta oma rinnale. Nad olid üsna suured, täitis mu käed ja siis mõned. Ma kallistas neid õrnalt ja ma tundsin tema niplite jäik minu peopesad. Ta lasi välja sügav ohe, ma teadsin, kuidas see algas raskepärane minu tuss. Kuigi see oli raskepärane rohkem minu südames.

- Oled sa kindel? Ta küsis minult. Või ma olen hirmunud oled? Ma reageeris kiiresti suudelda.

- Ma ei tea miks, ma vastasin. Aga ma tahan sind.

Peale seda ütles mitte palju. Ta võttis mind oma magamistuba, kus tema voodi ootas. Mis harjutanud käsi ta riides minu poolt Rõivas rõivad. Tema käed õrnalt masseerida mu rinnad peaaegu üldse caressed ja ma reageeris jõuliselt ja oigas valjusti. Kui ta panna ühe käe üle minu sõidetakse minu must retuusid, tundsin, nagu oleks kogu ma murda. Ma natuke mu huule ei hakka soiguma isegi valjem. Vere tormasid läbi mu veenide ja ma tundsin seda sapped oma jalgade vahel. Nagu ta tasapisi tõmbab alla minu retuusid, ja puhus kergelt vastu mu tuss, ma ei saa aidata, kuid nuuksuma arvesse. Ta oli vaevu puudutanud mind, aga ma olin paha lähedal murdepunkt.

Kui retuusid jõudnud mu jalgu, ta palus mul välja astuma neid, ja siis pani mind voodisse. Ma näitan sulle, kuidas hea kaks tüdrukut võib olla see kokku, sosistas ta, kui ma ronisin oma voodi ja pani mind otse padi. Kui sulle meeldib, saad teha sama tagasi.

Seal ma panen ainult aluspüksid ja nägin teda lahti riietuma aeglaselt ja võrgutavalt. Ta tõmbas välja lühikese kleidi, ja äkki ta oli ümber sexbomb, punase stayups ja ei midagi muud kehal. Aeglaselt ta hiilis üles mind ja suudles mind suule. Pikisilmi ma vastasin mu parim oskus, lase mu keel mängida temaga ja meie sülg segatud ja jooksis alla meie chins. Kuigi ta veeretas oma niplite vahel tema sõrme ja see oli elektrilöögi läbi minu.

Ta lasi tema niiske suu köniinsä mu earlobes, kaelal, rinnal, kui ta tuli tema rinnad ja ta võttis ühe nibu oma suus, ma ohkas valjult. Mees teadis, mida ta tegi! Kui ta jättis nad maha ja hakkas lähenema naba, sealt mööda läks ta ja suudles mind kergelt sees reide, ma ei tea, kas ma peaks naerma või nutma. See uhmerdatud nii kohutavalt tuss, see throbbed ja sapped, ja kõik, mida ma tahtsin, oli tema keele, et lakkus seal. Üritasin kätega liikuda pähe, nüüd põlvili mu paistes tuss, kuid ta tõmbas ära ja vaatas mind.

- Mis sa arvad? Küsis ta. Vaatasin teda ja tundis piinlikkust. Aga ma olin nii kuradi sarvjas ausalt. Ta ei puudutanud mu tuss kord, kuid Enda Ma olin nii kuradi sarvjas.

- Ma tahan, et sa ütleksid meile, mida sa tahad, et ma sinuga, sisistas ta.

- Laku mind, ma sosistas vaikselt.

- Ära kuula!

- Laku mind.

- Ma ei kuule sind, naerukoht!

Võtsin õhk mu kopsudes ning JST nagu ma kisa, mis see oli ma tahtsin, ta lükkas Melan jalgu ja võttis mu tuss oma suus. Ta tõesti sõid mind. Murdlainete pesta üle mu keha, ma värisesin nagu haavaleht. Ta lasi oma keelt ümber tema clit enne vrivla AS käsk, õrnalt lakkus ta. Ta lakkus seda, nagu oleks see jäätis, jäätise, sest ta ei taha lõpetada. Iga kord, kui ta lakkus mu tuss, ma tundsin, kuidas ma jäik rohkem ja rohkem, ja ma läksin kaugemale ja sügavamale udu.

Tundus, nagu oleks ta märganud, mis toimub, ja hetkel ta kadus, kuid ta sama kiiresti tagasi oma jalgade vahel koos oma keelt ja ma tundsin, et mu fittmuskler hakkas pinguta. Siis tundsin, võõrkeha Nyrpistää minu fittöppning. Üllatunud, ma vaatasin ja nägin dildo, väga meeldib kukk.

- Sa peaaegu vastamata parim, naeratas naaber. Parim on, on saada nikutud tüdruk, ta teab täpselt, mida kiirusega ta peaks jooksma, ja kui sügavale. sa tahad.

- Jah! Ma katkestas teda. Mahlad voolasid minust välja alla oma voodilinad, ja ma teadsin, et ta oleks võinud teha, mida ta tahtis nüüd. Fuck mulle seda! Ja ärge seda nii kena kui sa ütled, et tüdrukud saavad teha.

Naaber tõmbas oma riista minu avatud pilu niisutada seda, siis ta surutakse seda kergelt vastu minu horny augud.

- Oh, jah. oli ainus asi, mida ma sain lahti. Käivita see nüüd. raske. Ja ta tegi. Pehme käe ta sõitis ta maha, kui ta taas lase oma keelt mängida minu clit. Ta keppis tõesti imeline. Alguses ta sõitis försikigt, kui ta märkas, kuidas ma meeleheitlikult juckade meeles, et saan seda kiiremini edasi liikuda, ta pani vibraator kõige kõrgemal kiirusel, ja keppis mind nagu kinnisideeks. See muigas iga kord, kui ta sõitis sinna, nii märg olin, ja kui ta lakukiviga sai intensiivsem ja raskem, ma arvasin, et ma suren. Ma tundsin midagi, oli üles ehitada minu sees. Tundsin tema keha valmistub plahvatada. Ta jätkas lakkuda ja kurat mind. See vibreerima nii kuradi hea tema tuss mind ja minu clit võiks olla suurem nüüd, kui see oli juba. See oli nii imeline tunne on teda mu jalgade vahelt, ja kui ma tulin teist mõelda kohmakas mees keset seda kõike. Ma tulin plahvatus AOM pani mind värisema mitu minutit. Fittmusklerna tõmmatakse kokku ja see oli täiesti must peas. Väike tärni tantsisid minu ees, ja vere tormasid läbi mu veenide nagu juga.

Tundus nagu ta läks aastaid, nagu see oleks kunagi end, aga kui ta seda tegi, mul oli väga raske kogu kehas. Tundus, nagu oleks tuimaks ära, ja ma võiksin lihtsalt lamada ja hingata mõnda aega.

- Oli see hea? Ta küsis siis. Ta heitis mu kõrval oma pea viltu käes. Vaatasin üles ja kohtas pilku. Ma ei saa aidata, kuid naeratus rahulolevalt teda ja ta hakkas naerma. Ma arvan, et sa meeldisid mulle!

- Võib-olla. Aga ei ole nüüd on minu kord?

Kommentaar ilus tüdruk