Ajutine naabrid, 1. osa

Minu naaber ütles mulle mõni aeg tagasi, et ta läheks puhkusele ja samal ajal laenanud oma korteris mõnedele sõpradele.

- Noh. ja? Ma arvasin, ka mitte mind mängib mingit rolli.

Nad ei saa tuua rohkem elu kui ta teeb niikuinii. Arvasin, enam seda kuni kohtasin väike õde sõber. Erica (nagu teda kutsutakse) tormas minu juurde

- Meil ​​on naabrite nädalas! Selgus, et minu naaber, kes on paar aastat noorem kui mina annaks korteris tema ja tema sõber Christina (Stina) nii 18years.

- Fun! Siis sa kutsuda mind kohvi nädala jooksul! Seal lubas ta, et nad teeksid ja siis me lahku läksime.

Kulus umbes nädal ja ma mõtlesin, kui seal on midagi laenutamise korter. Aga üks reedel, kui mina ja sõber tuli koju pubi, see oli täis elu ja liikumist maha trepid. Kui me jõudsime leidsime Erica ja Stina rahvahulga. Nad olid päris purjus ja kutsus meid osalema pidutsemine. Me ütlesime, et äkki me tuli veidi hiljem, kuid kui nad tahavad midagi nii et ma lasin oma ukse lukustamata. Meil läksin oma tuppa ja jätkas Šamott aega, enne kui mu sõber oli piisavalt ja läksin koju siduda see. Kui ma lasin ta välja nii me kohtusime Erica trepid ja ta tahtis kasutada võimalust tulla ja vaadata, kuidas mu korteris tundus. Ta oli päris purjus nüüd ja väga kallistada haige. Kui Erica on väga armas tüdruk, kuigi kitsama meeskond minu jaoks, ma ei oleks midagi, mida kallistas tema. Kui ta tuli magamistuppa, ta istus äärel voodi.

- Nii et see on koht, kus see kõik toimub? Ütles ta ja vaatas koos Horny Sära ta silmas mind.

Ma olin nii selgelt purjus ja üsna "näljas" nii ma hüppasin otse.

- Jajjemänn, vastasin ma ning astusin paar sammu tema poole, nii et ma sain kohe üles vahel põlvitades ning ta sai keemistsentrid juba moodustunud sees mu püksid.

Erica ütles enam, kuid ainult asus oma käed ning hakkas paitab mind üle minu seisukoht. Ma panin oma käed tema pea ja laske sõrmedel joosta oma juukseid. Pressitud ta tagasi nii, et ta langes selili ja ronis tema üle.

Me suudlesime aeglane ja pikk, ja meie käte uurida üksteise asutustele. Ma hakkasin suudlemine minu moodi mööda tema kaela ja ema rindade vahele, mis olid ikka lõksus pingeline üles temaga jäik nibud tundus nagu pildi rinnus, mis tahtis vabadust. Hakkasin lahti nööpima ja eemaldada oma püksid, kui ta läheb kohtuda oma rinnad ja libiseda läbi üleval. Nüüd oli mul suurepärane värske slim teen keha minu ees ja ta tegi mulle looduses. Ma põlvitas vahel tema reied ja aeglaselt lähenes tema manicured Venus küngas.

Erica haaras mu mop ja tõugatakse jahtuda mind maha tema pilu.

- Ärge mind kiusavad! Ma olen lihtsalt liiga horny jaoks!

Hakkasin innukalt söövad tema udusulis hiir, avas tema pilu ja lase oma keelt põgeneb ta nüüd oluliselt niiske fittöppning ja kuni vastu tema Clit. Kui keeleotsaga jõudnud oma eesmärgi, ta oigas valjult ning tõmbas mu juuksed nii ma vaevu keskenduda sellele, mida ma tegin. Ma vaatasin teda:

- Rahune maha natuke nüüd, et sa peaksid varsti saada kukk, ma ütlesin.

- Ära räägi ilma lakkuda. ja nii ta suruda oma nägu uuesti.

Sõitsin kahe sõrme temasse horniness surisevat tuss, kui ma imeda oma clit minu suhu ja surus oma keele peal. Nüüd oli liiga palju, Erica haaras mu vabad käed ja pigistas seda tihedalt, kui ta tuli kõvasti karjuda, et tuleb ära kuulata naaberriigi pool.

Ma ei peatu köniinsä kuni ta palub mul tulla ja teda suudelda. Enne olin kummardus tema, ma hüppasin kiiresti välja mu riided. Vahel suudleb, ma ütlesin:

- Nüüd saab sõita mulle ja siis valtsitud üle selili. Erica oli kiiresti üle mind ja jooksis minu tuikavat jäseme vahel jalad. Ta vajus aeglaselt üle mu kuhja Ååååååhhhh mis silmist. Ma Virgiinia mu käed üle tema rinnad, mis olid täiuslikult vormitud ja lihtsalt täitis mu käed. Erica tema tuss oli nii range kui ta oli sale ja uskumatult kuum.

- Kiiremini! Tellitud ise, kiiremini! Ma kolisin käed tema tuharad ja tõstis ta püsti natuke ja hakkas keemistsentrid oma riista teda meeletult tempo ja põrutasin kõvasti põhjas teda. Esiteks tuli nutt valu tema huulte enne kui ma sain õige vahetuskurss ja sügavus nii et ma ei löögi all, ja selle asemel sain lühikese vähe karjed rõõmu tema huuled. Muidugi, ma vaevu hingata ja tundsin, et olin juba teel.

- Nüüd ma! Ma hüüdis.

- KOM. KOM. KOM ta kutsus mind iga kord kui ma tunginud.

- Täida mind! Ja ma tegin suure hooga. Ma tühjendada ise oma raske spray ja kuum seeme täis tema tihe mushål kui ta jooksis mööda ta reit. Ma pillasin tempos aga ta palus mul jätkata. Läksin uuesti ja Erica tuli teist korda ja kukkus üle mind.

Me olime üsna samas inslingrade igas kåtsvettiga vask ja paitas kuni kuulsime tuttav hääl magamistoa uks.

- Oh. see on koht, kus sa oled ja peidus. Kui ukseava oli Stina koos punased põsed ja käsi sees püks.

- Pidu on läbi ja ma olen lukustatud ukse jama sees. Võib-olla ma saan magada täna siin?

Seal oli ta väga õnnelik, minu ja Erica ja kuidas see juhtus, võid saada kuulda mõni teine ​​kord.

Kommentaar Ajutine naabrid, 1. osa