Magada!

- Saate peaaegu magama üle selle. Me kindlasti ei ole kodus homseni, "ütles mu sõber. Meil on olnud parimad sõbrad, sest meil oli väga noor. Nüüd pidi olema sisu vastama juhuslik nädalavahetusel. Saab magada meie voodi, et sa ei koristada elutuba, ta hüüdis enne kui nad läksid ära. Meil oli istus teleri ees kõik õhtul. Ta ja mina ja tema boyfriend Eric. Aga siis, ema haigestus ja nad olid lubanud ööbida temaga. Tegin tassi enne kui ma võtsin oma riided ja ronis teki alla. Ma olin tõesti väsinud ja uues kohas, kõik kummaline lõhnu, hoidis mind ärkvel. Lehed olid meeldivalt jahe ja meeldiva lõhnaga. See oli peaaegu nagu tundsin sensuaalne energia vibreerima voodis. Justkui oma lovemaking oli magnitiserat padjad. Aeglaselt, ma lasin oma käe slide sees uskunud serva ja hakkas hellitama mind. Aga tundus natuke igav, et hakkasin otsima nattduksbordets kastidesse. Ma tundsin, et seal võib olla midagi huvitavat seal, aga minu üllatus oli suur, kui ma leidsin mõned teravad polaroidid mu sõber. Alguses oli mul raske uskuda, et see oli tema, kuid see hakkas Kividest keha. In pilte istus ta koos oma saba üle näo naise, kes oli seotud headboards. Oli pilte, kus ta seisis Nelinkontin ja võeti maha, kui ta oli 2. riista tema suhu. Olin peaaegu raske hinge põnevusega.

Ma kiiresti laiali põnevamaid pilte poolring voodis kui olin põlvili ja mänginud ise. Tulin kiiresti ja intensiivselt. Kui põnevust vaibunud, olin mõtiskledes. Kas see on tõesti mu sõber. Ma olin sõnatu. Minu arvates nende elu oli järsku muutunud. Ma jooksnud maailma une, tema pea täis segadust ja põnevaid ideid.

Ma leidsin, et ma ainult magasin minut, kui tuled äkki tuli. Ma squinted ja nägi mu sõber ja tema poiss alalise jalamil lõpuni. See ei olnud nii halb, ütles ta. Nii et me läksime koju. Te saate kohe tagasi voodisse, ma mõmises uniselt. Mis kell on ikkagi? Ligi 4. Jää alla sinuga. Me mahub piisavalt, kõik kolm. Ei, ma ei saa. Hiljem ma ei ole, enne kui ma katkes. Ma palusin sul magada meie voodis nagu kõik voodipesu on määrdunud, "ütles mu sõber. Nii et pole mingit valikut.

Ta hakkas võtma välja oma riided ja paneb juhatusel. Olin nii väike hirmunud ja põnevil. Pilte Öökapp ei kao võrkkestas. Eric oli juba maha võetud kõik, välja arvatud paar väikest džoki-püksid, millel on suur keemistsentrid ees. Ma ei tea, kust otsida, ja tundis mu põsed soojust. Magada ka mu väiksed sõbrad, "ütles mu sõber, kui ta välja lülitada tuled ja ronis alla.

Olin jännittyneinä ja vaatas pimedusse. Soojust pehme naise keha minu kõrval põles mu nahka. Mul oli rohkem segaduses kui kunagi varem. Siin ma olin peaaegu alasti ja teadis, mida toimuks voodis. Ma raputasin pead, justkui hävitada mälestusi. Aga nad määratud põlenud. Tema seksikas perse ja köidetud naise keel lakkumisest teda. Tema rasked rinnad lasta end nagu ta keppis tagant ja suus.

- Ei saa magada, äkki tuli sosin, ja ma pöördus minu peas. Ma olin harjunud pimeduse ja ei näe tema nägu.

- Jah. jo. ma stammered. Kas sa oled külm, ütles ta ja sirutas käe, et tunda, et vaip oli minu ümber. Tema käe harjatud vastu minu rinnus ja ta läks värisema läbi keha. Olukord oli ebareaalne. See oli justkui ma ei teadnud teda. Jõuda lähemale sulle, ma soe sind. Mul hiilis pisut lähemale. Ei tule siia ütles ta ja pani oma käe ümber minu.

Ta lõhnas hästi. tema soe keha jooksnud minu juurde. Tundsin tema rinnad läbi minu õhuke linane. Tal oli vaid aluspüksid. Ma teesklesin, et lõõgastuda, kuid tegelikult olin uskumatu lugu ja kõik märjad vahel mu reied. Aeglaselt jooksnud oma käe alla oma kõhuga, kus ta lamas hetk, enne kui ta läks üles tema vastu rindu. Selleks et kontrollida oma reaktsiooni laskis ta oma käsi puhata seal mõnda aega ja ma tundsin mu nibud jäigemaks. Sulle meeldib see, "sosistas ta, kui ta lasta sõrme ring ümber nibu. Ma ei vastanud, vaevalt hingata põnevust. Pikali ja ma teen seda hea teie jaoks.

Ta tõstis oma öösärk ja pigistas õrnalt mu rind samal ajal kui tema sõrmed pidevalt muljumise lihtsalt. Mõne aja pärast ta õrnalt lahkus mu jalad ja mängida koos oma tutti väljaspool oma aluspüksid. Ma olin täiesti kadunud ja nüüd on ta seda, mida ta tahtis. Oih, "sosistas ta. Sa oled tõesti märg. On parem, et te võtate välja oma aluspüksid. Ma tõstsin oma perset nii et ta võiks mind aidata tõmmata aluspüksid. Asub seal ilma aluspüksid ja tuleb caressed tema, kui ta magas kõrval, pani mind täiesti metsik. Ära muretse Eric ta sosistas. Ta magab nagu nott.

Tema käsi silitas õrnalt üle minu huulte ja ma tahtmatult kurtmine ägedalt. Kui lepiti kokku, ma ei tea, aga äkki istus Erik voodis.

- Mida sa teed. ? Me lihtsalt mängivad natuke, oli vastus. Tema hääl kõlas põhjalikum ja ülem. See oli nagu., Ütles Erik ja tõstis tekk. Tundsin tohutut alasti nagu ma lamasin ühe käega maetud tema tuss ja tema vahetuse loovutamise rinnad. Kas Eric seal, küsis mu sõber ja oli sõrme tungida mu tuss, justkui näidata, mida ta võib pakkuda. Ma ei vastanud. Ei saanud puhta horniness.

- Just tulla, ütles ta teda ja enne kui ma teadsin seda, et ta panna teisel pool mind. Lamada sinu kõrval. Ma pean minema, nii et ma magasin temaga rinnad tema vastu rinda ja tundsin käe vahel saba pooleks. Laku mu rinnad, ta tellis. Ma lasin oma keele glide ümber nibude, kui ma pressitud ja masseerida koletu valge poolkera. Täpselt, ta oigas ja töötas minu tuss sõrmedega. On see, et kena? Kas sa tahad saada nikutud nüüd? Ma võin ainult noogutada. Ta kummardus ettepoole, haaras kogu saba pooleks, pressitud neile peale ja kinni sõrm pärakusse. Tee, mis tahad temaga, Erik. Anna oma riista kuni ta karjub. Kas teile on perse keppis enne? Ei, ma sosistas. Aga tahan proovida.

Mul oli nii laulu, et ma tahtsin täita iga augu. Erik käest libisenud vahel tuss ja sitapea, aga ma pressida ennast tema vastu lihtsalt tunda tema riistast. Järsku ma tundsin seda. Suur, tuikav kuuma riista, et leida oma tee vahel saba pooleks ja leidis, tagumine auk. Ta hoidis mind maha, kui ta surutakse mind.

- Kas ta kena pingul, Erik, küsis ta ja vajutas ise vastu suur jäseme. Tema silmad särasid. Öelda, et see on tore. Ma tahan kuulda te ütlete, et see on tore, ta oigas mu kõrva. Ma võin ainult sosistada tagasi, et see oli hea saada perses, kuigi tunne oli kohal ja Eriku kukk on tohutu. Nüüd ta indekseeritakse tema pea vahel mu jalad ja hakkas köniinsä mu tuss. Ma oigas valjult ja kõvasti. Palaviku oma tutti ja kukk oma perset. Olin pealkirjas mäed ja täiesti unustasin keskkond.

- JAA. Ma oigas ja jooksnud orgasm maailma.

Hääleta magada!:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (36 häält, keskmine: 3,25 välja 5)
Loading ... Loading ...
Räägi sexnovell Teata!
Sarnased matrixjoga:
  • Me ei suutnud leida sarnast lugu

Kommentaar magada!