Minu sõber Rhodes

Eelmisel kevadel võtsin puhkuse, et minna Kreekasse. Ma tavaliselt minna koos oma abikaasa ja meie lapsed, kuid sel aastal sa võtsid ta oma tööd. Esiteks, keegi meist ei läheks, kuid siis sõber oletus, et me läks üksi. Et tegin seda.

Meil lõppes kell Rhodes. See oli ilus ja soe. Saime maha varakult teisipäeva hommikul ja niipea kui me saime oma tuba, võtsime meie ujumistrikood ja läks alla randa. Olime üksi rannas, kella ei olnud rohkem kui 7 30. Mari on minu sõber nimega on sama vana kui mina umbes 30 oleme üksteist tundnud alates 5 aastat ja tundub, et ma ei tunne teda nii hästi kui ma arvasin. Me teame üksteist, sest meie mehed on tööga semud ja me oleme kulutanud palju vaba aega.

Kui me randa, ma vaatan mis tahes koht, et muuta riided. Mari arvab, et see on tarbetu, me oleme üksi, ütleb Mari. Ta seisab koos ta tagasi minu juurde ja tõmbab oma kleidi üle kogu keha. Ma ütlen:

-Mis, sul pole aluspüksid on sul?

-No-vastus Mari lühike ja pöördub ümber, tema tuss on täielikult raseeritud. Ma olen alati arvanud, et see näeb vapustav raseeritakse tuss, kuid pole kunagi julgenud ise. Ta võtab tangabikini nööriga püksid. Ta näeb tõesti maitsev, ja tal on kena kujuga. Ma saan natuke armukade, aga põnevil. Ma olen ka aja jooksul ja panna mu trikoo, mis ei ole kaugeltki nii seksikas. Me pikali ja mõne aja pärast, rohkem ja rohkem.

-Kas me määrata poisid täna-Mari küsib minult ootamatult. Ma ei ole mõelnud oma idee, aga ma hakkan aru Navy on seatud sel reisil.

Olen juba horny, ütleb ta

-Ma alati horny, kui ma reisida, kui graanulid on koos, me tavaliselt vargsi minema ja kurat kuskil regulaarselt. Enne jätsime Küsisin Pelle, et ta raseerima, et oleks tore teid lakkuda mind (ta itsitas veidi), ta tundis mugavam on mõelnud, et see oli teiega ma seksida ja mitte mingi tundmatu mees . Igatahes, äkki meil on mõnus koos aega teie ja mina ka, kuid nüüd on mul kukk vahel oma jalad.

Sain päris punane ees tema jutt, see Kividest vähe, kui ta ütles, et ta raseeritakse mind lakkuda teda. Olen tihti fantaasiates, mis see oleks lakkuda teise tüdruku raseeritakse tuss. Olin horny ka nii. Ma hakkasin nägema ennast oma hotellituppa, kuidas ma olin põlvili voodisse ja lakkus teda, ma kuulsin teda kurvastada ja ta palus mul rohkem, ma fantaasiates tema pärast ma lakkus teda raseerima mind ja siis laku mind sama viisil. Minu kujutlusvõime läks ja sain märjaks, ma vaatasin oma keha, kui ta panna mu kõrval selili ühe põlve koostatud. Panen käe talle kõhu ta vaatas mulle otsa ja naeratas. Tule, ütles ta ja võttis mu käest.

-Paar aastat tagasi, olin ja Pelle siin ja ma tean, hea koht, ta sundis mind ära rohkem üksildane osa rannas, kus põõsad kasvas ja oli mägine. Ta istus, startis tema bikiinid top, ta viskas üles oma käed ja patsutas mulle üle puusade, haaras ujumisriideid jalgevahe ja läks minu tuss tundus ta ummikus oma keele ja lakkus mind, ma tundsin plaskvåt.

-Mmm, ma raseerima, kui me hotelli, ütles ta. Ma lahti trikoo, et ta saaks võtta seda minult. Kui ma olin alasti ta tõmbas mu üle, nii et ma kükitas üle tema näo. Ta lakkus mind ja ma ei ole kunagi olnud nii horny enne. See oli sköönt, kogu aeg, see oli tore. Ma painutatud veidi alla ja toetas mind küünarnukist ees minu nina, ma pidin tema raseeritud tuss, see oli soe ja märg ja lõhnas hästi. Ma ummikus oma keele vahel huulte raseeritakse, ta reageeris surudes selle vastu. Ma lakkus teda, kui ta lakkus mind. Ma suudlesin oma tutti ning ta suudles mind, see töötas nii meist mitu korda.

Ma ei tea, kas keegi nägi meid, või kui kaua me seda. Oleme tagasi oma kohti käsikäes. Hiljem samal õhtul ta raseeritakse mind. Läksime mõlemad ilma aluspüksid. Meile mõlemale perses sama mees park hiljem õhtul, kuid öösel hotellituppa, nii me lihtsalt perses omavahel ülejäänud nädalapäevadel. Siin kodus me kohtume sagedamini kui enne meie mehed, kui sa tead mida ma mõtlen.

Kommentaar mu sõber Rhodes