Hvad der virkelig skete?

Jeg kom ind på kontoret et par minutter for sent, sovet over. Jeg har altid svært ved at komme op om torsdagen. Dagen efter den lille-lørdag. Mig og mine nærmeste veninder tog et glas vin efter arbejde, og det var vel lidt sent, senere end normalt. Hurtigt Jeg kjole af min frakke, der hænger bag døren. Når jeg skubber døren åben igen, er min chef der. Han kalder mig op og ned.

Aha, siger han, sent i går? Øjne min kjole. Rödkjol og ternet skjorte med en dyb halsudskæring. Han smiler lidt og nikker bifaldende. Jeg kan mærke blush snigende op ad hendes kinder.

Undskyld jeg er nødt til at foretage opkald, siger jeg, og undskyld mig, mens jeg arbejder imod ham ud af mit værelse. Han benytter lejligheden, når vi er tæt nok til at hviske i mit øre.

- "Din dekoltage gør mig stenhårde"

Jeg følger ham med øjnene gennem glasvæggen, som han går ud mod kantine. Jeg rødmer endnu mere denne gang. Min Gud, det er min chef. Selvfølgelig, min charmerende, som smart, crazy-frisk hoved. Jeg føler, at snurre i underlivet. * Suk * Det er ikke nemt at holde et professionelt forhold med ham, når han siger og gør det. Jeg ryster fra mig sit ord og ringe til min veninde Jenny, som var der ikke i går. Skal genfortælling hende, hvad der skete i aftes. Som sædvanlig, jeg ved mig og Jenny taler glemme tid og rum. Jeg sidder med fødderne på skrivebordet og tilbage til døren. Der, ved jeg ikke mærke til, hvor min chef sniger sig ind og trække blinds til glasvæggen. Den sidste rangle når han vender det, jeg opdager, hvordan jeg spinder rundt sæde. Er chokeret over sin finger på hans læber. Shhh. Jeg fortsætter med at tale med Jenny, som om intet er sket. Lidt spændt bliver jeg, hvad han vil og hvorfor han trækker for blinde. Mit hjerte hamrer og mine tanker spinde rundt. Jeg forsøger at holde Jenny usikre på, hvad der sker. Han løfter mig op fra stolen sidde på skrivebordet. Slår sig selv i mit kontor stol. Lidt drilleri han spinder en tur og smil som den utrolig sexet, så længe han kan. Hans øjne tindrer af glæde og fortræd. Jeg små griner tilbage, men med lidt tøven. Han tager min højre fod og lokker off mine sorte lakerede pumper er også min venstre. Kærtegne mine fødder og kalve. Langsom små bevægelser, hans øjne beder om tilladelse til at fortsætte. Jeg nikker og fortsætte min samtale med Jenny, som bliver mere og mere fåmælt. Heldigvis, Jenny elsker at snakke, da hun fortsætter med sin historie. Han bringer hænderne op over mine lår, og han finder på kanten af ​​mine strømper, fingre lokker sin vej under, og ligesom at rulle ned ad hans sok på benet. Han kysser blotlægning knæ, mens hans hænder lokker den anden sok.

Nu får jeg endnu mere vanskeligt at bringe samtalen med Jenny. Der er korte AHA, AHM og oh well. Forsøger ikke at stønne i håndsættet. Den prikkende fornemmelse bliver stærkere og stærkere. Jeg føler mig bliver vådere og vådere i kusse. For mine hænder gennem hans hår. Knus ryggen af ​​halsen, når jeg får en håndfuld med sine dejlige tykke krøller Ved at trykke mine bryster let mod hans hoved. Jeg kan mærke mine bryster ondt efter kontakt. I det øjeblik jeg ser ned på ham i sin stol, han rejser sig og kigger mig dybt i øjnene. Han tager min hånd, og det mod hans pik er så hårdt og flot. Jeg mister mit åndedræt i nogle få sekunder. Jenny bemærket, at jeg forsvandt. "Hey, du laver? "Jeg hører hende. "- Ahm, åh, min chef gik lige forbi" svarer jeg hende. Jenny ved, hvor god jeg tror, ​​han er, og hun spørger, om han var alt, sexet stilfuldt dag. Aha, jeg får ud af mig, mens han støtter mig og pressede sin pik mod min røv. Jeg ønsker at stønne højlydt. Hans hænder kærtegne mine hofter ryg og skuldre. Forsigtigt, hænderne omkring hendes talje, og op over hendes bryster. Aaah, endelig! I skovlene af ophidselse. Pulsen stiger yderligere. Kys på halsen får mig til at brænde, min vejrtrækning bliver mere voldelige. Han bøjer mig ned over bordet og gnider min røv. Jeg kan mærke min nederdel glider op, og at han forelægge sin hårde pik i min fisse. Jeg klynker, vil Jenny ikke mærke noget. Jeg holder vejret og venter et sekund, før jeg møder Jenny. "Ja, men viiisst ..... så ... arrr ... det .. uhmm. "Jeg prøver at bruge de sidste ord i en fantastisk måde at kommunikere på værelserne, men at Jenny vil ikke bemærke. Han daskar min røv nogle gange presser hans pik dybere og dybere. Nu skal vi høre skridt i gangen ... han stopper, men med hans pik stadig i mig, fangede jeg et par gange for at nyde. Fortsæt derefter trinene i korridoren væk. Nu har Jenny været snak om sig selv, og samtalen begynder at køle ned. Jeg dygnkåt og har en vidunderlig mand, der har sex med mig i mit kontor, mens jeg taler med min ven .... Sikke en drøm. Jenny ville ikke tro mig, hvis jeg fortalte dig, hvad der virkelig sker. Alt hvad jeg ønsker, er absolut ikke vil have ham til at trække ud, så jeg forsøger at få Jenny til at snakke om noget andet. Bare at komme til orgasme. Han går videre, og jeg hører hans vejrtrækning bliver mere voldelige og mere voldelige. Det gør mig endnu mere liderlig, og jeg fangede på hans pik med hendes fisse for ham at få endnu mere nydelse. Han stønner i højt nok til at høre Jenny. "Men er der nogen med dig?" Spørger hun. Shit, hvad de siger. Jeg vil, for et øjeblik, stop i mit køn handling. "Ahm, god chef kom ind og satte sig på mig," siger jeg. Jeg venter et par sekunder på hendes reaktion. "Hahaha, du er godt om dig, åh ja, dagdrømme, kan man gøre. Å, du faktisk ofte og gerne. "Hun fortsætter med at fnise og pludre om om forskellige drømme. Phu, hun ikke tage det som sandhed. Han fortsætter og sporskifteomstillingudbydere hurtigere og mere intens, jeg føler klimaks kommer tættere og tættere. Ooh, jeg næsten skammer mig over at nyde, men helvede, hvad en vidunderlig elsker han er. Når toppen er kommet, og orgasmen skyller ind over os begge stønnen jeg stille og roligt og holde hånden over mikrofonen er. Han bevæger sig ned over min krop rystede fra skrivebordet i kontorstolen. Hyschar mig stadig, hans lille smil og trække stolen hen imod ham, da han sidder på kanten af ​​bordet. Han kysser min pande, øre, min kind, ned i halsen og tager mit bryst i hånden. Langsomt kærtegne ham. Jeg kan se, hvordan hans pik er hård og flot alligevel. Jeg tager det i min hånd og ryk ham. Han stoppede i deres kysse og kigger på mig. Jeg fortsætter, se hvordan han nyder, og hvordan hans pik stivner endnu mere. Ikke for ham at komme i min hånd jeg får pik i hendes mund. Langt væk hører jeg hans sukkede og stønnede. Jeg sutter et par gange og så kommer han ned. Hånden omkring mit bryst, slipper. Han står op og griner og kysser mig let på munden. Han mimer en "tak". Knappe bukserne og glatte, så de passer. Jenny babbles i hans verden, og jeg har ingen idé om, hvad hun taler om. Han vender sig mod døren og sagde - "Virkelig godt gået, at rapporten vil blive afsluttet inden weekenden eneste!" Så han går. Jeg sidder der udmattet efter hvad der lige er sket. Eller skete det egentlig? Nah, jeg må have drømt. "Hey! Er du der stadig, eller? Du har været fraværende hele samtalen, hvad gør du? "Jenny tålmodighed mangler." Du ville aldrig tro mig, hvis jeg fortalte dig, hvad der lige er sket! "

Comment on Hvad der virkelig skete?