Niclas, cykel, og en hensynsløs 1. Kneppe

Har fået en lidt ældre nu, men det er en helt sand historie, kun navnene ændres, da jeg fik taget hårdt for første gang, med en hævn ...

De fleste af de fyre på gaden, var min alder eller yngre. Flere folk fra min klasse boede ved siden af, men ingen af ​​dem jeg hang ud for det meste med levende rundt her. To huse væk boede i min søsters klasse, Niclas, fire år ældre end mig. Jeg har altid været imponeret af Lewis, sit kors, og især hans vidunderlige holdning. Kæk, men altid rart for os yngre fyre. Altid nye gode leder piger, der sneget sig der om aftenen. De ting om at køre tværs måske ikke har været nogen sport for mig, jeg elsker at lire hockey, men det føltes ret cool, og frem for alt, så er det cool, når Niclas lettede, så snart han havde tid.

Den anden dag, da mig og Adam kedede kørte vi ud til sandgraven med svabere at kontrollere, hvornår Niclas uddannet. Han løb væddeløb hver nu og da, men han selv havde sagt, at det var sjovere bare at spille på egen hånd. Vi var virkelig imponeret over, hvad han kunne gøre. En lille halv Jeg er skør nok til at være, før du gør alle, at Niclas sagde, selvom han helt sikkert gjort nogle ting bare for at imponere os små drenge. Adam var meget mere interesseret i motorsport, end jeg var, men jeg kunne også finde, at der var noget køligt om det.

Det var temmelig sent på natten et par dage senere, da jeg gik ud på gaden. Desværre, ingen venner derhjemme, dårlige på tv og ingen sjov var på msn. Jeg kunne se nogle lys fra Larssons garage, men hørte ingen, der rodet op i det. Jeg havde næsten håbet, at Niclas var derinde, men da jeg nærmede mig, så jeg ingen. Døren var låst, og jeg gik forsigtigt. Der stod, rigtig cool, en Yamaha YZ. Jeg kan næsten ikke noget om motorer og sådanne, men Niclas havde erklæret ret kedeligt på et tidspunkt. Selv om det var min cykel ret beskidt, men ikke overraskende i betragtning af alle Niclas gjorde med det. Jeg kunne ikke hjælpe, men gå tilbage og tjekke ordentligt, troede det var fucking awesome, men jeg selv vil næppe vove at køre. Jeg kunne ikke modstå fristelsen til at sidde på, men bange for, at den ville kollapse til jorden.

Når jeg følte mig lidt om, hvilke skridt blev hørt udenfor. Hurtigt gik jeg ved, lige før Niclas åbnede sidedøren til garagen.

- "Damn du er bange, lort," gispede Niclas.

- "Undskyld, kunne se nogle lys, troede du var her."

Efter nogle generelle snak, spurgte han om jeg var ivrig efter at hænge på en gynge. En smule skeptisk, jeg spurgte om det var sikkert at gå to. Jeg så hvordan han sikkert følte, at jeg var en fucking skvat, men han svarede, at der ikke var noget problem.

- "Du skal være slags fedt ishockeyspiller, du ikke har nogen interesse i dig" Garvede Nicklas

- "Okay, jeg hænger på, kan være fedt at prøve," svarede jeg.

- "Hjelm lort vi bare for gamle damer", sagde han let.

Vi gik mod skoven, og mod stranden. Han kørte i den rigtige godt, jeg fik til at holde mig fast i Niclas. En forbandet kølig fornemmelse, jeg sidder bag Lewis, en nabo, som jeg altid set op til. Set i bakspejlet synes jeg selv min pik var lidt barsk om hele situationen.

Efter en halv time stoppede vi og fik slukket. Jeg grinede klog og sagde, at det var hvor cool enhver tid. Niclas havde en overlegen udseende, men sagde ikke noget. Vi satte os ned i en lund, Niclas lagde sig på ryggen og sagde, at jeg ikke var en tæve alligevel.

- "Vil kneppe pis nu," siger Niclas og gik nogle få meter.

Da han vendte sig om og kom tilbage kunne jeg se, at han stadig havde sin pik i front. Jeg så flov, så vendte sig bort og tænkte over, hvad han gjorde. Wow, jeg har set hans pik, den ene, at jeg faktisk forestillet mig så mange gange. Niclas gik endnu tættere på mig, stoppede og tændte en cigaret.

- "Vil du ryge" spurgte han.

- "Nej, helvede, det er godt for mig, har jeg kører test i morgen med holdet," svarede jeg.

- "Han han, fuck the bitch du er," grinede Niclas med en tændt cigaret i munden.

I mit hoved spinning tanker, jeg måske nødt til at tage en cigaret, så han ikke synes, jeg er en idiot. Jeg kunne ikke helt lade øjnene fra hans pik. Det blev helrakad, havde nogle pisse stænk dryppede på hans Adidas bukser. Han kiggede på mig med et underligt blik, en ansigtsudtryk jeg aldrig havde set før.

- "Har du suget pik engang Hampus?"

- "Huh? Nah, du taler om? "Hurtigt kom ud af mig.

- "Du ved, jeg har bruden, men jeg ønsker at gøre én ting med dig," sagde Niclas besluttet.

- "Åh stoppe det, jeg ikke skide bøsse, hvorfor tror du," svarede jeg.

- "Hey, jeg er ligeglad, hvis du er homoseksuel eller ej, sagde han kæphøj."

- "Hvis du ikke gør som jeg siger nu, vil jeg slå helvede på dig og sprede rygter om, at du forsøgte at køre ind i mig"

Jeg gik i panik, så Niclas blik, at det ikke var en joke. Han trådte frem og greb om min hals. Jeg var 13 år gammel, og han 17, han var meget større end mig, og jeg vidste fra min søster, som gik til sin klasse, at han kunne finde store udbrud var i vanskeligheder ude i byen meget ofte ændres. Mine tanker hvirvlede, hvad fanden der sker. Jeg kunne mærke min puls løb, men et sted der var også en forfærdelig stor følelse af spænding.

Han beordrede mig til at klæde sig. Han kastede min hat, før jeg tog min huvtröjan. Nu stod jeg der i workout bukser og shirtless.

- "Tag dine bukser, men holde dine sneakers på," siger Niclas.

Jeg turde ikke gøre noget, men hvad han sagde. Kort tid efter, jeg stod på mine knæ med den største pik jeg nogensinde har set i mit ansigt. En sindssyg situation, helt uvirkeligt. Da jeg kiggede op så jeg Niclas blik, han stirrede ned på mig. Med sin venstre hånd greb han mit hår med sin højre bragte han sin pik mod mit ansigt. Jeg følte panik voksende, men meget kraftfuld. Han udsættes for et maksimum af glans, gned den mod mine læber, min kind.

- "! Åbn din mund nu, jeg vil kneppe din mund, lige nu er du min hore" sagde Niclas kæphøj.

Jeg gaber forsigtigt og langsomt han skubber sin tykke pik ind i min mund. Kroppen ryster, og jeg kan råbe så meget som vi overhovedet kan for ham overhovedet at komme ind i det. Jeg kender en salt smag, lukke øjnene for det at føle sig mindre syge. Han daskar nu og da hans pik i mit ansigt, med en fortsat stramt greb om min hals. Han fodrer mig hårdt med sin store pik, det var nok omkring 20 cm tyk og med et stort agern. Største pik jeg nogensinde har set live. Munknullandet varede et par minutter, måske længere, i denne situation, jeg mistede mit greb om tid og rum.

Pludselig er det han trækker sin pik, som ramte mig over kinden med en åben håndflade. Er det slut nu? Han kan ikke ønsker at gøre noget mere?

- "Damn, kan dette være så cool som helst," sagde Niclas med en hvislende stemme.

- "Set op på alle fire på træet derovre"

Jeg var stadig bange for, hvad han sagde, følte, at der var intet andet at gøre end at adlyde ham. Da jeg stod på stedet af træet, præsenterede han med et par håndjern.

- "Sæt dine arme rundt om træet, og gør det nu!" Bestilt Niclas.

Der stod jeg på alle fire i midten af ​​skoven, med hænderne låst omkring et træ. Nøgen, bortset fra de løbesko. Den mos tåre på knæ og arme. Niclas kommer frem og er enig med mig, har svært ved at se, hvad han vil gøre, når jeg prøver at dreje hovedet. Nu ved jeg, hvordan han kærtegner min hårløs røv langsomt, det ryster hele min krop af ophidselse, mens jeg føler en frygt for hvad der vil ske. Periodisk, han rammer mig med håndfladen på dine balder, at daskar rette ordentligt. Jeg skubbe et par tårer, føler en ydmygende følelse af ophidselse, selvom jeg egentlig ikke ønsker. Min pik er stenhård, men med hænderne fastbojade kan jeg ikke få adgang til min egen pik.

Efter et stykke tid han spytter mere loskor i min røv løb, ved, hvordan han vil slikke min stramme hul og leger med fingrene skiftevis. Jeg stønne, men så stille som muligt, det føles forkert, og alligevel så vidunderligt blodige fantastisk. I hjørnet af mit øje kan jeg se ham, mens onanere hans skinnende pik. Han bevæger sig tættere på mig og begynder at kæle for mit hul med hans savande pik. Jeg lukker mine øjne stramt, se hans ansigt for mig, de liderlige øjne, hård facade. Han lægger sin pik mod min jomfru røv. Jeg knap nok har tid til at tænke tanken om, hvad de skal gøre, før han hårdt presser hans pik. Hele vejen op, uden tøven. Ligesom jeg ufrivilligt til at skrige lige ud af hans hånd over min mund. En voldsom smerte, men et sted der var sådan en utrolig stærk følelse. Han holder sin pik forblev i ryggen af ​​mig. Jeg føler mig bedøvet, smerten letter, men panik er nær. Efter hvad der føltes som en evighed, men var måske et halvt minut han trækker sig ud af mig. Nu er han atter hans pik, denne gang lidt mere forsigtigt og langsomt begynder at kneppe mig, men at skubbe det hele vejen op.

Rytmisk fortsætter han kneppede hende, kan jeg tænke tusind tanker, men det værste følelse er forsvundet. Jeg hører hans stønne, mærkeligt nok, jeg også selv fra mig, hvad der kan synes som et suk. Han knepper mig hårdt, han knepper mig dybt. Det er på sine egne præmisser, uden tvivl og uden den mindste hensyntagen til mig. Han kærtegner min ryg, når jeg svankar mig mere og mere ubevidst. Vide hvordan hans nosser ramte mine balder, som han skubber sig hårdt på mig. Nu er han greb min pik og rykkende den hårde træk, jeg føler, at det ikke vil tage lang tid før jeg jet. På hans stadig mere intens vejrtrækning, forstår jeg, at han snart vil ejakulere, jeg bider mig i læben og mærk hvordan min røv er som følelsesløse. Kort efter, at han lod et jamre korrekt, han skubber sig brutalt langt op min røv, fylde mig fuld. Nu er han ryk mig hårdt, og jeg føler det er umuligt at modstå, jeg stønne højt, ryster med glæde, da han kraftfuldt ryk mig. Sprays korrekt, nok den største sæt jeg nogensinde har tømt. Han fastholder sig selv i mig, kærtegne min mave med sperm fra min pik.

Pludselig han trækker sig ud af mig. Har en underlig fornemmelse i røven. Det gør ondt, men det gør ikke bare ondt. Det gør ondt, men i et uforklarligt godt. Jeg vender hovedet og se Niclas stå der. Han har tændt en cigaret, hans øjne mødes mine, men uden at sige et ord. Han har siddet på sine Adidas bukser igen, men nøgen overkrop og hans kasket vendte bagud. Syningerne på knæ og albuer og håndled, må jeg vel nødt til at komme op og få tøj på. Når jeg tænder igen, vil han med mig. Han står ved siden af ​​mig, tager sin pik igen. Nu ser han på mig og siger med en kæk, men skarp stemme:

- "Ikke et ord til nogen om dette, du forstå det?"

- "Nn-nej, jeg lover," jeg svare med stemmen næsten bærer sig selv.

-

Så kommer næste overraskelse, at han trækker tilbage forhuden og pisse lige ud af mig over mit ansigt. Jeg lukker øjnene, vender hovedet væk, når han brøler til:

- Åbn munden, vil jeg pisse i munden, du fucking hockeybög.

Jeg har aldrig selv tænkt tanken om at spille med kys, føler de varme flydende væder mig fuldstændigt. Forbløffet over, at det faktisk ikke smager dårligt, men ikke godt. Se, hvor Niclas grin, han ser på mig som om jeg var en almindelig hore. Når han har gjort, er jeg stadig rystet over, hvad der var sket. Selvfølgelig, jeg havde fantasier, men dette var noget helt andet. Jeg kan ikke rigtig forstår, hvad der skete.

Et par minutter senere, jeg stod der, med mit tøj på, men jeg føler mig nøgen. Niclas har taget endnu en cigaret, griner ad mig. Vi er ikke så langt hjemmefra, men det føles som en umulighed at dine ben vil bære mig hele vejen. En syg følelse. Samtidig er sådan en fed oplevelse, men det skøreste ting, jeg har oplevet. Jeg vil sandsynligvis gøre det igen, men spørgsmålet er, om det kan være lige så stærk som i dag.

Det sidste han sagde, før han trak væk og efterlod mig der var:

- "Damn, Hampe, du var en rigtig god hore, at vi på"

Kommentar Niclas, cykel, og en hensynsløs 1. Kneppe