I min kones kløer

Hun fortalte mig at ligge ned på maven. Da jeg var der, så hun låste fast mine fødder med håndjern rundt om begge ankler. Kæden mellem dem var omkring en halv meter, så benene gik igennem at røre ved. Efter hun satte nogle læderremme, som hund kraver, omkring mine lår og lægge håndjern på mine håndled. Håndleddene blev derefter fikseret i båndene af lårene. Kun en kobling af karabinhage og en løkke på lårfängslet var betjeningsplads. Det var ikke behageligt, og vi havde ikke prøvet noget lignende før. Men jeg havde sagt, at hun kunne gøre, hvad hun ville. Og hun tænkte åbenbart udnytte.
Vi havde en fantastisk sexliv. Ikke spændende måske, at du læser om i andre romaner, men god. Min kone havde nogensinde fortalt mig, at hun ønskede at blive domineret let, og vi havde testet. Men jeg mistanke om, at der var mere. Desværre er jeg ikke så fantasifuld selv, at jeg vil for sjov sex, eller endda fantasere om andre end de sædvanlige, men jeg formoder, at hun gjorde det uden egentlig at turde fortælle mig hvad. Før hendes fødselsdag, fortalte jeg hende, at hun kunne gøre, hvad hun ville med mig. At hun ville have deres mest hemmelige drømme opfyldt. Hun måtte fortælle dig, hvad jeg ville gøre uden at jeg ville kommentere eller argumentere med: Hvis hun hellere ville hun fik at gøre med mig, hvad hun ville, uden at fortælle dig, hvad i forvejen. Jeg havde tilbudt. Så var der igen, og i det øjeblik, da jeg tilbød hende den struktur hun lo mest væk.
Men nu, efter et par glas champagne fødselsdag, lagde jeg mig således bojad på sisalmattan i stuen. Hvad vil du gøre, spurgte jeg med lidt panik følelse, fordi jeg næsten ikke kunne bevæge sig. Svaret kom i en temmelig stiv dukkede op på røven. Åh, åh, hvad laver du, jeg prøvede. Svaret kom i en endnu hårdere slag på balderne. Efter der kom mere og jeg lærte ikke at bede om mere.
Hun tog noget olie og hældte det over min ryg, balder og lår. Det løb så det næsten kildede over lårene, ned til pungen. Hendes hænder kærtegnede og æltet ind i olien. Især omhyggeligt fik det gjort i løbet af de balder og inderlår. Hun vendte sig om og jeg var nu liggende på ryggen. Så jeg olieret i bryst, mave, lår, lyske og pung. Pungen blev behandlet i længere tid, indtil de er bløde og komfortable og jeg nød virkelig at læse. Eftersom alt hårdere og når jeg stønnede til hun tog et fast greb om kuglerne. Det gjorde ondt, men jeg følte, at det var meget tæt på at gøre endnu mere. Med den anden hånd negle kradsede hende med min pik fra roden opad. Hun trak hendes negle mod den bløde hud, og det var både smuk og smertefuld.
Stadig med en hånd hårdt på mine nosser, begyndte hun at sutte hans pik. Sutte og slikke, og det var ikke længe, ​​før jeg var meget tæt på at komme i hendes mund efter mindre end et minut af behandlingen. Jeg advarer dig, sagde hun, at hvis du kommer nu du fortryde det lang tid fremover. Hun stod op og lagde en pude under hovedet. Så satte hun sig overskrævs mit ansigt og lad mig slikke hendes fisse. Det var behåret og meget våd. Jeg indså, at hun tænkte meget på dette øjeblik. Tanken om min strenge kone, som fantaserer om at dominere mig gjorde mig utrolig liderlig. Det dryppede fra hendes fisse på mit ansigt og jeg slikkede op så meget som jeg kunne. Pludselig stod hun lidt op og flyttede ned over hans pik. Det gled let i direkte. Det var varm og komfortabel. Jeg kom næsten med det samme.
Hell, også, sagde hun, da hun vidste, at jeg var kommet. Nu er du nødt til at betale. Hun flyttede tilbage op til mit ansigt og sænkede hendes fisse ned på mig. Jeg prøvede at komme væk, men mellem lårene sætte mit hoved i et skruestik. Hun greb mit hår og trak mit hoved hen imod ham. Slik mig, hun opfordrede. Lick op, hvad du rodet op. Slikke min fisse ren.
Tanken om det var forfærdelig, men jeg befandt mig i situationen og begyndte at slikke. Jeg følte sticky cum på min mund og tunge. Må ikke indtages. Lagring af alt i munden, blev jeg befalet. Jeg havde aldrig før indset, at der var så meget i ét parti. Fra hendes fisse flød og dryppede det, og jeg slikkede op næsten hver eneste dråbe. Nogle dryppede på mit ansigt, mens hun sad på mig, og da hun stod op. Min mund følte fuld af alle cum. Da jeg var færdig, kunne jeg kun nikke som svar på spørgsmålet, hun hjalp mig op på mine knæ.
Kys mig, "sagde hun fast og lænede sig over mod mig. Kys mig dybt, længe og hårdt med tungen. Og vi kyssede. Det var den mærkeligste og horniest følelse jeg følte. Med munden fuld af min egen cum vi kyssede en klæbrig kys. Det dryppede fra min hage ned på sin kones bløde bryster. Enhver erklæring om, at jeg tidligere har haft i hans mund var nu blandet med spyt, og hendes ansigt var meget rodet, ligesom hendes bryster. Lick mit ansigt ren, sagde hun. Og jeg gjorde det. Lick mine bryster rene, fortsatte hun, og jeg gjorde det med. Min pik var nu igen. Mens jeg slikkede hendes bryster, hun havde en hånd på mit hoved af hår og pressede min mund mod hendes bryster. Med den frie hånd, begyndte hun langsomt strøg mig. Jeg er stadig ikke færdig, fortalte hun mig og skubbede mig ned på ryggen igen helt kvindeorganisationers. Hun tog en lille vibrator over hans pik, en model, der vibrerede og hun kunne gnide mod klitoris, mens hun red mig. Pretty snart hun kom, min smukke og liderlige kone i en nice, våd orgasme. Flere takket være den lille vibrator end min fortjeneste, tror jeg. Selvfølgelig er jeg fortsat, alene, med boder. Hun var klar og det øjeblik var forbi. Det blev sagt, at hun var nødt til at beslutte i dag.
Efter dette har noget lignende nogensinde er sket igen. Men jeg får stadig liderlig ved tanken om at fødselsdag for to år siden.

Stem på den kones kløer:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (59 stemmer, gennemsnit: 3,46 ud af 5)
Loading ... Indlæser ...
Fortæl en ​​sexnovell rapport!

Kommentar I min kones kløer