Den sexede lærer

Jeg havde længe følt, at der var noget mellem mig og min lærer. Vi har altid gav hinanden uskyldige lange blikke. Men jeg har altid troet, at jeg måske havde forestillet os. Kunne min lærer være liderlig for mig? Var det virkelig muligt? Jeg, som kun var 18 år gammel og hun helt sikkert over 40 år.

Det var en regnfuld fredag ​​eftermiddag, hun bad mig om at bo efter klasse. Jeg var lidt nervøs, gad vide hvad hun ville. Efter alle mine klassekammerater var gået, gik jeg til katederet. Hun var smukkere end sædvanligt, havde hun sat sit hår i en bolle. Jeg bemærkede også, at hun havde malet sine læber røde. Kunne det være for mig? Men nej, du skal ikke være latterlig.

Hun vendte sig om, så jeg, at hun havde knappet en knap på skjorten, kunne jeg nu se hendes røde bh. Hun kærtegnede hans bryst, og rørte ved brystvorten. Hun gik hen imod mig, langsomt men sikkert. Jeg begyndte at trække vejret hurtigere, og følte hans hjerte hamrede hårdt ind mod mit bryst. Hun slikkede hende sine røde læber. Hun lagde sin hånd på mit lår, og gik op. Hun lagde sin hånd på min penis og begyndte at knappe min flue. Jeg følte, at jeg begyndte at få Bange. Der hun følte godt. Hun fortsatte strøg op og ned. Hun trak ned mine bukser og tog min stive penis. Hun gemt det i hendes dejlige mund, da jeg så ofte havde fantaseret om. Hun sugede mig for et stykke tid. Hun stod op og kyssede mig, så hun begyndte at strippe. Jeg havde aldrig set sådan en sexet krop, det var så feminin. Hun stod i bare undertøj og knappede hendes bh. Jeg gik hen til hende, tog hun min hånd og lagde den på hendes perfekte bryster. Jeg løftede hende op og satte hende på kateteret. Så jeg skubbede ind i hende. Hun greb mine balder og pressede mig længere ind i hende. Hun begyndte at stønne. Jeg tog min hånd og strøg hendes klitoris. Hun stønnede højere end nogensinde. Jeg greb hendes bryster og løb hårdt. Hun skreg mit navn, og jeg tog en endnu hårdere. Jeg kom i hende. Hun havde sin orgasme et par sekunder senere. Vi kiggede på hinanden i et stykke tid. Hun sad der på hendes skrivebord med hendes ben spredt. Hun kiggede ned på hendes vagina, da hun kiggede på mig igen. Jeg forstod, hvad hun ville. Jeg gik hen til hende. Hun lagde sig på hendes skrivebord, og jeg begyndte at slikke hende intenst. Hun greb stramt i borskanten og stønnede. Jeg kiggede på hendes krop, som hun har haft. Hun trak det ene ben over mit hoved, og jeg trængte ind i hende igen. Vi flyttede os til væggen, jeg hentede hende, og hun satte sine ben omkring mine hofter. Jeg løb svært for et stykke tid før jeg svigtede hende. Hun bragte hendes blik til min stive penis. Hun stak den i munden og suttede mig. Hun tog det ud før jeg ankom. Min sperm sprøjtede hende i ansigtet. Hun slikkede omkring hendes mund.

2 Svar til "Sexy Teacher"

  1. Lucifer er liderlig:

    Emnet er ok, men derefter tog det ud.

  2. kneppe:

    AAA! Vil du have sex nu!

Kommentar Den sexede lærer