Vi prøver igen

Som jeg fortalte dig før, vores sex-orgier blev værre og værre. Efter den sidste tid, sagde Margaret min kone, jeg føler mig som en hore, når så mange fucking mig. Jeg forsøgte at forklare hende, at når hun kom med en anden pik i hendes fisse, da jeg kørte min pik direkte, mens hun stadig havde en orgasme var den eneste måde for mig at ejakulere. Okay, sagde hun, vi gå væk et par dage, slappe af og snakke om, hvad vi bør gøre. Så vi tog bilen, kørte til det nordlige Sverige, lejet en lille hytte uden for Östersund. Når vi sover om natten, gik vi ud i morgen, drikke kaffe, taler om vores liv, sagde jeg, at den eneste måde for mig at ejakulere, er, når du har en orgasme med en anden, når jeg føler hans cum i din fisse er det Mig. Vi gik senere ind i byen, købte noget mad og sprut, kom tilbage til lejren, spiste lidt og drak nogle groggar. Det havde været et par nordmænd, unge fyre, de havde sat op et stort telt i nærheden af ​​os. De sad udenfor teltet og drak øl, der var fire fyre i de 20 år. Nu, min kone fyllnat lidt, sagde hun, gå der og drikke med dem, måske kan det blive til noget. Okay, jeg sagde, sætte på din trusse og bh, der passer dig. Min kone er over 53 nu, men hendes krop er forbløffende smuk, hendes bryster er store og faste, hun er en sexgudinna. Jeg gik over til drengene, spurgte, om de tilbød mig en øl, ja de sagde, vi sad lidt og snakkede, drak et par øl, de var lidt beruset. Vil du have en drink, jeg sagde efter et øjeblik, kan vi gå ind til mig. Så vi gik ind i vores lille hytte, der sad min kone i thong og en minimal bh og nippede en drink. Jeg troede, de fyre ville gå ud, de gloede, da hans øjne stod ud, jeg lo og sagde, det er min kone. Maggie tjent os alle en drink, hun var nu lidt beruset, vrikkede med halen, kastede brysterne, de fyre stirrede bare. Vi drak nogle groggar, fyre var nu lidt beruset, deres pikke stod op i hans bukser. Okay, jeg sagde, kan du trække et kort fra dette dæk, vil højeste kort begynder at kneppe hende, men hun vil være på hånden, så du kan tage hende bagfra, jeg ligger på den anden side og kysse hende og kæle hendes bryster. Snart havde de trukket deres kort, den fyr, der havde det højeste kort gik sammen med min kone og mig til det lille soveværelse, vi sætter os ned, Maggie hviskede til mig, nu er jeg liderlig. Hendes bh og trusser havnede på gulvet, fyr kørte hans pik med det samme, han krammede en af ​​hendes bryster, jeg den anden. Det er fint Jeg hviskede til hende, mens jeg kyssede og kærtegnede hendes andet bryst, ja, sagde hun, det begynder at gå for mig. Nu havde hun en orgasme, jeg følte hvordan hun skælvede, den fyr sprøjtede en kæmpe portion af hende, jeg fortalte ham, snart ud og tage den næste. Den næste fyr udkobling efter to træk, har Maggans orgasme ikke stoppe, så da han kørte hans pik gik direkte til ham. Boy nr. tre overlevede måske et minut, så han sprøjtede, Maggie var nu jättekåt, hviskede hun til mig, mere og mere. Når den sidste kid sad på hende, var han kun 15 år siden, vi har hørt, den første gang han kneppede. Han var ren kanin, det var nu hele tiden for min kone, jeg gik ud til de andre sagde du kan kneppe mere, min kone er liderlig. Nu var vi alle inde i soveværelset, da den gik til 15-årige havde alle boner igen. Vent, sagde jeg, satte Maggie på ryggen og kørte ind i min nu kæmpe pik i hendes våde fisse, det gik hurtigt for mig, havde hun orgasmer hele tiden, så snart jeg trak min pik var næsten der. Nu sutte to fyre på modsatte bryst, mens en kneppede hende, det var fantastisk at se på, min pik var allerede op igen. I sidste ende, alle utknullade gjorde ingen mere, takkede fyrene for en fantastisk trail i aftes, havde de aldrig oplevet noget lignende. De ville rejse den næste dag, desværre. Da de gik, spurgte jeg min kone, hvordan det føltes, jeg er stadig liderlig, sagde hun, det gik så hurtigt, for unge, jeg egentlig ikke. Så jeg begyndte at kneppe hende, nu kunne jeg fandme lang, ville det have været for mig en gang. Til sidst Maggie i en voldsom orgasme, da jeg følte, at jeg sprøjtede ind i hendes cum fyldt fisse. Den følgende dag gik vi en tur rundt på campingpladsen, Maggie havde minimale shorts, ingen bh, bare en stram tshirt, der viste hendes perfekte bryster. På vejen tilbage stoppede vi og talte med et par på 60 årsålden, de sad udenfor sin kahyt og drak kaffe, vil du have en kop spurgte Ingen, at hans hustru blev kaldt, vi sad og snakkede, Anders som han blev kaldt kunne ikke stoppe stirre på Maggans brystet, jeg kiggede på ham, han havde boner. Jeg fortalte Maggie, bring nej til vores hytte og tilberede frokost. Da de passerede sagde Johannes, din kone er den smukkeste kvinde, jeg har set. Ja, jeg sagde, og det horniest også. Han kiggede på mig, bad, hvis vi forsøgte partnere ændring på et tidspunkt, det er sket, sagde jeg, har du? Vi testede tidligere, sagde han, men min kone er for gammel nu, jeg vil ikke have hende, hun er 64 år gammel og lidt overvægt. Intet problem, jeg sagde, hvis hun knepper mig, du kneppe Maggie så meget som du kan. Nu råbte til os, vi kunne få der, så spørg din kone, sagde jeg, mine er ikke et problem. Han bad hende om at komme ud, jeg vil gerne spørge dig om noget. Da de var ude, jeg fortalte Maggie hurtigt for, hvad vi talte om. Hun lo og sagde, jeg så hans boner, så gjorde hans kone, blev hun gad vide om jeg kan kneppe ham for dig, er de ikke blevet kneppet i lang tid, kan han ikke være op pik. Da hun så hans position gjorde hun ondt af ham, fordi hun spurgte mig. Nu kom de ind, nr var flov, røde kinder, hvordan det vil være, jeg spurgte Charlie? Hvis du vil have hende, hun op, sagde han. Nu er de begge forlegne, jeg sagde, at vi vil tage det langsomt, nu vi spiser og tage nogle øl, så vi kommer til at kende hinanden lidt. Vi spiste, drak nogle øl, atmosfæren var stadig anspændt som jeg sagde, vi tager nogle groggar, det normalt hjælper. Sikker nok snart var vi alle en smule beruset, min kone altid bliver liderlig, når hun er lidt beruset, sagde jeg, tag din nøgne så Anders kan se, at du er mere smuk uden tøj. Snart stod hun nøgen, Donald fik næsten kåtslag, jeg fortalte ham, af medkläderna, mine gik også ud. Det er bare dig tilbage, sagde jeg nej, jeg er så genert, sagde hun. Okay, jeg sagde, en drink til. Maggie gik rundt og tjent os hendes store faste bryster svajede, nu havde jeg meget dygtig, det dryppede fra Kalles pik, han var jättekåt kom, sagde jeg, Maggie kan sidde på din pik, du har brug for en trigger. Så vi sad og overvågede dem, Donald var så liderlig, når min kone sad ned på hans pik gik direkte til ham, Maggie gik og vasket, sperm flød ud af hende. Tørreapparater mere Jeg sagde til ham: Ja, han sagde, hun er fantastisk. Nu var det ikke også lidt beruset, snart hun var nøgen. Hun var lidt buttet, store bryster, men de blev ikke fastsat længere, de hang ud en smule. Da Maggie kom tilbage sagde hun i 10 år, jeg ligner hende, sagde jeg okay, vi er nødt til at skide nu, at du stadig er smuk. Der sad vi nøgen og beruset groggar, jeg fortalte Charlie, at vi venter på din pik til at stige igen. Kneppe min kone, får jeg en position igen, sagde han, jeg vidste lidt om hende, at hun ikke var klar til det, hendes fisse var tørt. Vi drikker noget mere, sagde jeg, slappe af, tid var kun 2 i eftermiddag, vi har ikke travlt. Så der sad vi i den lille køkken og drak, min kone lavet ud med Charlie, snart begyndte hans pik stiger, når der var et knæk på døren. Jeg trak på mine bukser, åbnede en lille, der stod 15-årige fra aftenen før. Jeg gik ud, spurgte jeg, er du her stadig? Ja, sagde han, to andre venner fra Norge lejr her et par dage, jeg sover med dem. Okay, sagde jeg, du vil kneppe min kone igen? Han rødmede, sagde jeg ville bare sige hej. Kom ind, sagde jeg, men du er nødt til at tage tøjet af med det samme, er alle nøgen derinde. Vi gik ind, da han så de to kvinder nøgen, var Kalle pik nu op igen, jeg troede den fyr skulle besvime. Okay, jeg sagde, off med dit tøj, er du for ung til at drikke alkohol, men du får fuck så meget som du kan. Tøjet gik til hvor han stod med en boner, vi var temmelig fuld nu, så jeg fortalte ham, at du har ingen skide først, så hun bliver gennemblødt med cum. Så kan du kneppe min kone, hvis du ønsker det. Vi alle stod rundt om sengen og så da han kørte sin pik i Nej, fucked som en kanin, det gik direkte til ham, jeg var der, så snart han trak sin pik, blev fisse nu gennemvædet med hans sperm, vi kneppede langsomt, jeg følte, at det begyndte at gå for hende, jeg suttede på hendes bryster, så gjorde det for hende, hun klynkede, nice nice. Nu kunne jeg ikke stoppe mig selv, jeg sprøjtede en kæmpe parti i hendes fisse. Derefter hun gik på toilettet for at tørre sæd, havde hun to sæt dem. Før hun kom tilbage hendes mand kneppede min kone, det gik direkte til ham igen. Nu begyndte jeg at have ondt af Maggie, kunne hun ikke have en orgasme, når Anders sprøjtede efter et par træk. Vi sad i den lille køkken, bad jeg den 15-årige på hans venner, de er 19 år, sagde han. Har du fortalt ham, hvad vi gjorde i går, spurgte jeg? Han rødmede og sagde ja. Okay, jeg sagde, fuck min kone, så du kan sætte på dine bukser, han havde en enorm boner igen, så du kan gå og spørge dem, hvis de ønsker at bolle. Maggie gik ind i soveværelset med ham, vi sad i køkkenet med en drink, snart var de tilbage, min kone sagde, at når hun begyndte at orgasme, det var for kid, nu hun jättekåt. Kalle pik var på vej op, også min, men jeg fortalte kid, gå og spørge, om dine venner vil kneppe, vi har brug for hjælp. Han trak på sine bukser og gik, sagde jeg til Charlie, min kone kneppe nu, så vil det blive sat i kø. Nej, og jeg sad der og lyttede, da de fucked, min kone var så liderlig, så hun fik orgasme, mens Anders kørte ind i pik i hendes, Donald sprøjtes snart, det er så fantastisk godt, når tingene går for hende, ingen vi har mødt, og er nu blevet mange, kan bo, når tingene går for hende, det er for hanen, der er i hendes fisse. Nej jeg spurgte, hvordan hun følte, vi sad og lyttede til skide kraft, hun sagde, at det er flere år siden jeg var denne liderlig. Kan du håndtere mere, spurgte jeg: Ja, sagde hun, men hvor som helst med dig. Nu bankede det på døren, jeg åbnede og lod i fyre, Anders var nu tilbage, Maggie var og tørret sæd, drengene stirrede på Nej, jeg sagde på tøjet. Der vi alle sad nøgne drenge stirrede på Nej, jeg forstod, at han havde fortalt om min kone, de troede der var ingen. Jeg kiggede på de fyre, den ene af dem havde den største pik jeg nogensinde har set, det var enorm. Jeg spurgte ham, hvor stor er den? Han sagde flov, når han er virkelig liderlig, det er over 23 cm. Min Gud, jeg troede, min kone kan håndtere hans pik, det var også groft, næsten som en pølse. Nu kom min kone fra koppen, havde visket væk sæden, når nytilkomne så hende, var det næsten for dem. Maggie tjent os groggar, vrikkede med halen, kastede med bryster. Jeg sagde, har du set hans pik, kan du håndtere det? Hun strøg hendes bryster mod ham, følte hans pik, så intet problem. Jeg så i hendes øjne, at hun nu var virkelig liderlig, alle fem af os fyre havde nu står. Kom nu, jeg sagde, er det nok bedst, at de har en ny udgivelse, ellers er det for dem her. I soveværelset var der en lille dobbeltseng, Maggie lå på ryggen og sagde, at hun ville den mindre pik først, når han har formet det er lettere at stoppe gigant pik, tænkte hun. Jeg lå ved siden af, trukket op Ingen af ​​min pik, hun red mig langsomt, så vi på både når den første kneppede min kone, Maggie begyndte at få orgasme, så det gik for the kid. Straks den fyr med kæmpe pik der, min kone løftede halen, hjalp ham med at komme ind. Nej, og jeg har set lige, tænkte jeg, kan hun klare ham? Inga mand og 15-årige stod og stirrede, begge deres haner var nu op, syn, når hesten pik trængte min kone var utrolig spændende. Det var nu hele tiden Nej, hun stirrede på dem, nu alle hans pik inde, min kone stønnede, det går hele tiden for mig, jeg tror, ​​jeg besvimer. Snart han sprøjtede en enorm portion af hende, når han trak min kone var gået ud, Anders kastede sig over hende, fucking awesome, sprøjtes snart. Nu havde de ingen orgasme efter orgasme, da hendes mand sprøjtes i min kone gjorde det for mig. Da jeg trak min pik var 15-årige en gang inde i hendes fisse, hun bare stønnede, nice nice. Jeg kyssede min kone, hun åbnede sine blå øjne, spurgte, hvad der skete, orgasme med ham gjorde mig besvimede, da han sprøjtede ind i mig, jeg fik en orgasme jeg aldrig kendt, var det helt sort, jeg gik bare ud. Kan du ikke huske, at Anders også fucked op, nej, sagde hun, jeg var helt væk. Nu tømmes den 15-årige i Ingas våde fisse, sagde jeg, at vi er nødt til at hvile, tager vi en drink. Hvor vi alle sidder i køkkenet, serveret groggar Nej, Maggie helt opbrugt, kunne hun knap nok stå. Sæd flød fra hendes kusse, kunne hun ikke vaskes. Der sad vi og snakkede og drak, hvor mere og mere åbenhjertige, ingen var genert længere. Den fyr med kæmpe pik sagde, at han altid har drømt om dette, mange, der knepper en pige, sagde han, at hans forlovede var i deres telte, de havde været i mængden i to år, havde han gentagne gange forsøgt at få hende til gruppesex, hans drøm var at kneppe hende, når hun havde hendes fisse fuld af sperm fra andre mænd. Jeg fortalte ham, at det var min drøm i mange år, men min kone var så genert, nu hun kan kneppe som helst antal mennesker, er hun blevet nymfoman, efter at vi havde første ekstra mand, har hun indset, at hun har brug for flere pikke. Den fyr kiggede på mig, så jeg gå og få min pige, så vi kan snakke. Da han kom til hende, blev hun bange, vi satte alle nøgne, halvt fuld. 15-årig havde gemt på krus, hun var hans fætter. Maggie havde kvicknat til, hun og ingen at tale med hende, gav hende grog, sagde, at vi gav dit sexliv en anden betydning. De sagde, at næsten alle kvinder har brug for mere pik end deres mænd kan give dem. Når kvinden begynder at få orgasme, er det for manden. Nu fyllnade Lise da hun blev opfordret til, sagde, at hendes kæreste altid ønsket at se hende kneppe andre, min kone sagde, at jeg rusket i årevis om de samme ting. Da jeg fyldte 50, sagde hun, at han kom med en fyr, der kneppede mig, så indså jeg, at du kan få et langt bedre sexliv på den måde. Må ikke vente så længe som jeg gjorde, du er ung, kan vi hjælpe dig til at prøve, så du beslutter dig. Pigerne fik ud af hendes tøj, hun var smuk, blot 19 år blev Kalle pik stående igen, vi havde alle boner, jeg fortalte hende fyr, hvordan ville du have vi skal gøre? Hvis nogen knepper din kone, sagde han, mens resten af ​​os ser måske hun ønsker. Vi gik i seng, Maggie lagde sig ned med spredte ben, Donald kørte hans pik ind i hendes cum fyldt fisse kneppet langsomt, min kone var nu liderlig igen, jeg kærtegnede hendes bryster, hun elsker det. Lise så på med store øjne, hendes fyr masserede hendes klitoris, hun begyndte at ryste, det gik for hende. Hendes kæreste sagde til mig, knep hende, jeg gerne vil se på, vi lå ved siden af ​​min kone, som stadig kneppede Donald, jeg kørte forsigtigt ind i pik i Lise, hun var liderlig. Jeg kneppede hende blidt, kærtegne hendes bryster, hun var meget ophidset, det var første gang, hun var involveret i gruppesex. Jeg trak min pik, sagde vi nødt til at tage det roligt, bliver hun bange. Så nu er vi alle så på, da Donald kneppede min kone, når det gik for ham var engang deres ven inde, jeg fortalte Lise, at næste er din fyr, det er fint? Hun svarede ikke, hun tog min hånd til hendes fisse, jeg følte på hendes klitoris, var hun liderlig. Snart var det hendes kæreste der kneppede min kone, da han kørte sin pik min kone begyndte at ryste, hun eksploderede i orgasmer. Nu var det for Lise, jeg stod bag hende, kørte ind i pik, hun allerede havde en orgasme, jeg kneppede hende hårdt, så hun på min kone, der skreg orgasmer, Lise fyr kneppede min kone med hans store pik, Maggie var igen en orgasme så øjnene blev slået ud og ind, så hun gik ud igen. Han fortsatte med at kneppe hende, hun lå bare der, helt slået ud. Nu har Lise en voldsom orgasme, da hun så sin kæreste kneppe min kone, så hun gik ud, det gik for mig, en masse. Nu var det forbi, min kone kom til, så jeg kan ikke tage det. Når alle forlod, vi krammede og snakkede om, hvad der skete, sagde hun, bede Lise og hendes kæreste, hvis de kan komme til vores hjem i Stockholm, skal Eva føle på hans pik. Jeg gik til deres telte, de sad udenfor og drak øl. De inviterede mig til en øl, lidt forlegen, jeg indså, at de havde talt om skide øje. Donald også sad der, jeg bad om hans kone, hun er i vores hytte og skide, sagde han, med hvem jeg sagde, 15-årige er der, sagde han. Nu kom kid, sagde, at ingen ønskede Lise fyr, vi gik der, vi alle så på, da han forsigtigt kørte ind i gigant pik, Lise var også der. Ingen rysten af ​​orgasmer, jeg trak mig Lise ud, spurgte, hvordan hun havde det? Dette er det smukkeste jeg har været igennem, sagde hun. Så jeg følte hans pik begyndte at stige, jeg spurgt om deres ferie planer, hun sagde, at de havde tre uger tilbage, tænkte jeg at gå til Stockholm. Godt, sagde jeg, så spørg din fyr, hvis du kan bo hos os, har vi et stort hus uden for Stockholm. Når han er færdig med ingen du kan komme til os igen, så vi kan tale om det. Men kun to af jer, kan min kone ikke står til at kneppe mere i aften. Ja, sagde hun, vil vi snart. Da jeg kom tilbage til vores hytte var absolut bankede min kone på sengen, sæd strømmede ud af hendes fisse, sagde jeg, stå op, få kaffe og snakke lidt. Hun rejste sig, gik og tørrede hende, kunne hun ikke brusebad. Så gjorde de, Maggie var stille og vasket, jeg havde lavet kaffe. Lise hjalp med kobber, sagde jeg, lad os tage et brandy med din kaffe? Der sad vi da min kone kom, vidste hun ikke, at de allerede var der, hun havde kun hendes thong trusser, okay, sagde jeg, at vi 've set dig nøgen. Så vi sad og nippede cognac og kaffe, talte om deres planer, okey sagde Lises mand, men mine venner er kommet med, har vi plads, jeg sagde. Vi tager hjem i morgen, sagde jeg, når du går? Vi kan gå i morgen, sagde han, men medmindre din kone få klædt, jeg kåtslag. Jeg kiggede på Maggie, der havde nu kvikke op, siger, du beslutter dig. Hun stod op, trak hendes trusser, sagde, at hvis Lise kneppede mig, at hun ønskede at prøve den gigantiske pik igen. Hun spurgte Lise, om hun virkelig ikke kunne tage hele hans pik, nej, sagde hun, da han modtog halvdelen er nok for mig. Han rødmede og sagde, at min kone var den første kvinde, han kneppede der tog i hele hans pik. Jeg fortalte Maggie fortalte mig, at når din pik var helt inde, hun var sådanne orgasmer, at hun aldrig har følt før. Jeg var ved at blive liderlig igen, kan Maggans krop komme op hanen Anyway, jeg tog mine bukser, underbukser, omfavnede min kone, følte på hendes klitoris, hun var liderlig igen. Jeg masserede blidt kyssede hendes klitoris, snart det begyndte at gå for hende. Vi stod op, luk Lise fyr, han flået hendes tøj, stod bag min kone, krammede hendes bryst, forsøger at få hans pik. Vi går i seng sagde Maggie, nu er jeg liderlig. Hun lagde sig ned, sprede hendes ben, han kørte langsomt ind i hans store pik, jeg sagde til Lise, behøver du ikke kneppe, behøver du ikke, jeg kan tage hende, når han er klar. Hun kiggede på mig med blanke øjne, rev hendes tøj, skubbede mig ned på sengen ved siden af ​​dem, sad på min pik og begyndte at kneppe mig. Hun så på den fyr, der langsomt kneppede min kone, Maggie havde nu løbende orgasmer, hun stønnede og klynkede, jeg klemte hendes ene bryst med den anden hånd jeg krammede Lises bryster. Nu har Lise orgasme, da jeg så hans store pik i min kone og følte Lise orgasme sprøjtede mig, det følte det ikke stoppe sprøjtningen. Nu var Lise og jeg udmattet, hun lå på mig, min pik var stadig i hendes kusse, vi kiggede på min kone, som nu var følelsesløs væk igen. Han kørte langsomt sin pik ind og ud af hendes fisse, jeg sagde til Lise, måske du kan fortsætte, min kone er besvimet. Jeg stod op, Lise lå på ryggen, trak over hans fyr, hjalp ham med at få hans pik i hendes våde fisse. Nu fik han næsten hele sin pik, da han kørte i den tredje gang, mens han krammede min kones bryster, det gik for ham. Ja den næste dag gik vi tilbage til Stockholm, men når de er væk, min kone var stadig helt væk, hun lå der med hendes ben fra hinanden, bumser på hendes bryster. Som jeg stod der og så på hende, sæd strømmede ud af hendes fisse, jeg var i stand til, jeg kørte min pik, fucked besat, så alle de bumser på hendes bryster, følte alles cum i hendes fisse, så jeg fik en enorm ejakulation. Når vi pakket op om morgenen, jeg spurgte om hun huskede, hvad der var sket, hun sagde ja, men da Lise fyr kneppede mig, det var så meget, jeg tror, ​​jeg besvimede. Jeg ved, jeg sagde, jeg tog dig, når de passerede, men du var helt væk, men det var for dig, når jeg fucked selvom jeg ikke tror, ​​du kan huske. Næste gang jeg skal fortælle dig, hvad der skete, da vi kom hjem.

8 svar til "We try again"

 1. KKK6:

  Det er altid spændende at se, hvordan Maggie siger, at hun ønsker en pause fra skide gøre, men så snart hun kan se en boner, stor eller lille, skal hun få det ind i hendes våde fisse.
  Ærgerligt hun suger vandet i mosten af ​​deres mænd så hurtigt, men derefter tid til at blive kneppet af flere villige haner. Forestil dig, hvad hendes mands pik få en god svømmetur i denne sperm fyldte fisse.

 2. Gastor:

  afsnitsinddeling tak til e s virkelig hårdt læse
  Ellers va den meget god

 3. Mako:

  Det var en frygtelig skide : D

  have været sked fuld af al den sprut de drak .. hehe

 4. KKK6:

  Nå, har Maggie haft så meget pik i jul og nytår, som hun er blevet opfyldt, og fik at føle sig som en hore, fordi det er, hvad hun har brug for.
  Magan og Lise fungerer bedst, når der er altid en boner ved hånden, ingen i deres pussies kursus.

 5. Kate:

  Maggie er en engel, der tillader unge fyre få en smag af en liderlig, modne fittas vil. Forestil dig at køre din pik i hendes fisse godt smurt, ville det være som en drøm.

 6. Kate:

  Cheer Maggie, du ved, hvordan mænd bør tage sig af din liderlige fisse.
  Pumpning mere sperm, så hendes kusse er godt smurt for at tage det næste hårde pik.
  Din mand er heldig at få hjælp fanden ingen andre ville han sandsynligvis klar til plejehjemmet.

 7. KKK6:

  Det var længe siden, at vi fik noget nyt fra Maggans horisont eller rettere inderlår. Mangler hendes udholdende mænd, der kan kneppe hende godt, eller, nej, hun ikke brug for at hvile musen. Hun virker som en kvinde i den alder, når en eller helst flere pikke er den bedste medicin, bare den store tid og dans meget i hendes fisse igen og igen. Kom med din kåtknull.

 8. 22 cm:

  Damn good men hvordan fanden kan man læse uden afsnitsinddeling, når du bliver så liderlig, at hendes øjne er krydset og også onanerer, mens

Kommentar Vi prøver igen