Desire

Vi sidder på en lille hyggelig café. Temmelig tæt, så vi støder ind i hinanden, når vi bevæger os. Hud-mod-hud. Du kan chokere din krop hver gang. Jeg lagde min hånd på dit. Har min negle kærtegne din hånd. De ridser nemt ind under huden. Du vibrerer hver gang jeg flytter fingrarna.jag magert lidt fremad. Du kommer tættere på. At se, hvordan du fugter dine røde læber. At se, hvordan du kommer tættere på mine læber. Indtil vi mødes i en varm dyb kys. Vores tunger bugte i en hård kamp. Hvem bør få den anden på sagen?

Vi siger ikke så meget, der er et ønske blandt os, en følelse af, at vibrerar.Vi rejser os, gå ud, promenarar lang, ser folk, vand, fugle og nyder den varme hot solen.Vi stopper ved et træ, du læner dovent tilbage med en lokkende smil. Kan ikke modstå dig, dine øjne gnistre, bøjede sig frem og kysse dig blidt, lade mine hænder kærtegne din ryg, så den ene hånd glide gennem dit lange blonde hår.

Den lange kys bliver til en hurtigere tunge hvirvlende dans i vores munden. Dine hænder kan hurtigt over min krop, finde alle de steder, der føles så dejligt at blive rørt på. Knapperne på din bluse ser ud til at blive værdsat ud af din buste, der ønsker at komme ud, ud og blive kærtegnet af mine hænder, tunge og mund. Vi samler os og komme videre. Finder et afsides sted på den nærmeste strand, hvor vi fortsætte spillet.

Du rive mit tøj, sidde, stadig klædt, overskrævs min mave, holder mine hænder fast over mit hoved, så jeg kan ikke gøre noget. Ikke mere end at se og især føle, hvad du gør. Du kysser mig som om du er en gudinde! Langsom og hurtig, varieret og krævende givande.Vill klæde dig, men du vil ikke lade mine arme. Du nippe og bide mine brystvorter, så det næsten gør ondt, men du kender grænsen og lod sin tunge fejer hen over dem, som det er uudholdeligt, nu jeg smider til dig fra mig og trækker fra hinanden din bluse. Knapperne i jeans er godt langsom, men til sidst giver de sig selv.

Wow! Hvad en kvinde!

Det er lidt svært at få jeans til at glide ned over hofterne, men med din hjælp, jeg vil komme nærmere målet. Har et par sorte hipsters, der sidder som støbt omkring din lækre røv. Klæd fra din laset bluse og ser en sort blonde bh meget sexet vise forskellen mellem dine bryster. Brystvorterne ser gerne, at når som helst piercing i bh, peger de til hårde point mod mig. Så rart at sætte dine arme rundt for at snuppe bh og endelig se hendes bryster i fuld frihed. De er så smukke. Kan ikke hjælpe, men kop dine hænder omkring dem og blidt kærtegne og føle dem. Twist fingrene omkring vores værter stivhed. Lad din mund falde ned og langsomt og forsigtigt suge så meget som jeg kan af dem i munden og føle det bløde hud og varmen fra din krop. Læg dig ned på ryggen og fortsætter med at kærtegne dig i brystet, halsen, nakken, alle med munden, fingre og en lokkende tunge. Kissing op kortvarigt med en dyb tunge kys, indtil du ikke kan holde vejret længere, du bære dig ud med et suk og trække luft ind, hvad laver du, du siger, du kvæle mig? Gør det igen, nu! Lyder mund vandre ned over hendes mave og føle goa huden og mave pulserer med spænding.

Du løfter dit bækken for mig at komme ind på din venus bjerg, men jeg parere så du går glip af. Ahhh, stønnen du.Kommer tættere på din hellige område, bider fat i troen kant og trække det ned, ser mere bar hud og ser lidt af de få hår du har. En lille kvast er det eneste, du lämnat.Släpper trusse og fortsætter ned mod lårene og kys, kærtegner ned til knäna.Vidare ned skinnebenene og ned til fødderne. Lyder tungen spille mellem tæerne og langsomt suger på dem, indtil du er Hulkende. Drejning langsomt opad med den samme krybende kærtegnende behandling. Efter blot returnere det nu, mere fugtigt område, jeg stræber efter. Tag dine trusser helt, og se en vidunderlig syne, så smuk du er, hvor du er helnaken ud på en strand, der rent faktisk kan se os.

Er mine læber blidt opfylde dine våde kusse læber og lod sin tunge glide ind i din sjaskvåde slids. Og du lugter så godt, så meget kvinde. Du skriger, når pludselig min tunge når klitoris, du rejser dig for at øge trykket, og du mænd på mig, hårdere, mere, mere, mere. Kan næsten ikke trække vejret, når du trykker imod mig, og du så tæt på orgasme. Stå op og lade min pik glide mod din fisse, langsomt jeg trykker og derefter åbne den hemmelige og varmen er utroligt. Så rart at glide ind i dig, forbliver i jorden bare for at føle følelsen af ​​dig. Så rart, så overfyldt. Start langsomt at pumpe ind og ud, hastigheden øges og du stønnede nu, nu, jeg vil. I det øjeblik jeg lod efter, det føles som halvdelen af ​​rygsøjlen kommer ud. Så nice orgasme, vi kollapse i en svedig høj og hvile.
Glad glad og en sexet øjeblik rigere!

Kommentar Desire