Mødet med Lisen. Del 4.

Del 4.

Off.

Sir Gote Freeman

Når jeg vågner op næste morgen (formiddag) og kigge ud, kan jeg se, at det er tykt overskyet og regn er i luften, så det er bare at glemme badet i dag. Fiskeriet kunne jeg gøre, men det ville være sjovt at svømme med Lisen også. Jeg tror i hvert fald.
Når jeg har spist morgenmad i fred og ro, jeg beslutter at bruge dagen til at shoppe rundt og kigge lidt rundt, jeg er trods alt her som turist.

Efter en mil, kom jeg til et lille samfund, og jeg skriver ned, hvad den hedder. Hvis jeg var Vela mig væk, jeg mener, jeg kan altid bede om retninger til derhen, så vil jeg helt sikkert komme tilbage til mig.

Da jeg midt i bonnvischan er der ikke meget at se på, så når jeg ser et skilt, der siger "lookout" Jeg kører der.
Ja, der jeg så partiet. Skyer hænge så lavt, at det er som at kigge lige ned i en åben mælkekarton, og så regnede det også.
Efter et par timers shilly-shallying her og der i regnen, vil jeg i hvert fald til en lille by (landsby), hvor jeg benytte lejligheden til at spise en forsinket frokost og tidlig middag på samme tid.
For at bestå den tid, jeg går ind i en af ​​dem, biograf, hvor de kører filmen igen og igen. Det er en temmelig morsom svensk komedie, så jeg ser det to gange. Alt imens jeg sidder og driller mig om, hvor forfærdeligt det er oversat. Damn, translator've savnede hver enkelt punkt, men nordmændene grine alligevel. Enten de forstår svensk, eller så de har ingen større krav til humor.

Når jeg kommer ud af biografen, har det begyndt at blive mørkt, så jeg hopper i bilen og gå "hjem". Efter ca 10 mil jeg kender stadig ikke genkende mig, så jeg stoppe og bede om retninger, så er det bare at køre 10 mile tilbage igen, naturligvis jeg kørte i den forkerte retning. Heldigvis jeg skrev ned navnet på samfundet.
Nu er det kulsort omkring bilen og skyerne hænger så lavt, at de næsten er på vej, og så spöregnar den oven på alt.
Der er mindst samfund jeg leder efter. Jeg ser på kilometertælleren, så jeg ikke går glip af helt op til teltet, men det gør selvfølgelig alligevel. Fandens. Bare vende om og køre tilbage igen. Der! Det var tæt på, jeg savnede igen, selvom jeg kørte langsomt.
Jeg kaster mig fra bilen direkte ind i teltet, men har stadig tid til at få våde. Der vil høre blæseren at tilslutte lampen i denne crappy vejr. Jeg ligger og sover direkte i stedet.
Nattpissar gør jeg i en engangs kop, at jeg bare tømmer uden for teltet, før jeg kravle ind i "sovepose" for natten. Så ligger jeg i et stykke tid og tænke på Lis, og om der vil være tale om fortsat vores eventyr, før jeg falder i søvn.

Den næste morgen skinner solen igen, og efter morgenmaden tager jeg fisk stuff og går ned til gården, hvor Ole er og vasker sin gamle traktor, mens han synger lykkeligt. Det var forskelligt fra det første aktiv bandeord der.
Efter hilsen, siger jeg, at jeg ville overveje mig en fiskeri-og badtur igen, men jeg er lidt usikker på den måde, så hvis Lisen kunne vise mig en gang mere, ville det være godt.
- Ingen bekymringer, ligesom Ole, og så råber han "Lisen", så det ekkoer mellem bygningerne.
Denne gang er vi derude, så jeg behøver ikke bekymre dig om nogle nerrasande tag.
Lige hørt Lisen stemme:
- Ja Far, hvad er det?
Hun lyder lidt irriteret, så jeg spekulerer på, hvad slags job, hun måtte aflyse.
- Kom her.

Jeg står bag traktoren, så hun ikke se mig, men da hun kommer tilbage og ser mig, hun lyser op i ansigtet, så hun næsten kan konkurrere med solen, mens hun afregner:
- Hej Gote.
- Hej Lisen. Rart at se dig igen.
Gad vide om hun rødmer en smule, men det er svært at se i den solbrændt ansigt.
- Du kan følge Gote og vise vejen til søen igen. Han er ikke sikker på, han kan finde.
- Ja far, tak. Jeg henter lige badedragt.

Mens Lisen tage deres badetøj ser Ole alvorlige til mig og mens han griner, siger han:
- Og du er venlig mod Lisen og ikke gør no nonsense med hende.
- Tager du gas på mig, Ole. Hvordan kan du tro, at jeg ville turde at gøre noget med din muskel bundt til datter. Jeg vil hellere komme hjem til Sverige i et stykke igen.
Det samme vil Lisen tilbage, og Ole siger leende:
- Det lyder godt, gå med dig og svømme nu. Og det er lige så godt, at du bo og vise ham vejen hjem også, Lisen, så han ikke farer vild.
- Ja Far, jeg er glad.
- Det er snart tid til frokost for dig nu, Ole, spørger jeg.
- Ja, i et par timer.
- Når jeg spiser og Lisen grillet fisk deroppe ved søen, så hun ikke vil gå hjem blot for at.
- Godt Ole griner, så vi sparer et måltid på matvraket.
- Far, det var ikke rart at sige, nødder Lisen lidt surt, men Ole bare griner.

Vi har ikke mere end ind i skoven, så smide Lisen på t-shirt med ordene:
- Det er så varmt, så jeg får en lidt lettere på tøjet.
- Tag din hvile også, jeg kender.
- Nej, du er sindssyg.
- Tja, jeg ved hvordan du ser ud uden tøj.
- Du, ja, men det kan meget vel være en anden.
- Coward.
- Se den, så du ikke bliver sparket.
Men da Lisen griner med hans ansigt, når hun siger det, så jeg kan forstå, at hun ikke var alvorlig.

Lisen er sidste gang foran mig med en T-shirt i hånden, hvor det er overfyldt, og ligesom sidste gang gik vi her vender hun sig ofte, når hun taler til mig, og viser hans vidunderlige ungflickskropp fra forskellige retninger.
Jeg har allerede studeret hende nøje, når hun var helt nøgen, men på en måde det er stadig spændende at se den muskuløse røv spille i disse stramme iturevne jeans, så jeg har svært ved at rive dine øjne fra den spændende muskel spillet.
Åh hvad fanden, jeg risikere en brækket arm eller noget lignende. Jeg kan ikke holde mig. Med en hurtig skridt, jeg indhente Lisen og knivspids test i én välspända balde.
- Gør ikke, Gote, fnisende Lisen. Du er nødt til at vente, indtil vi kommer derhen.
- Nå din røv ser så fristende.
- Lader du ikke smække mig op på fingrene.
Åh, det var ikke værre. Bare håber, at hun er lige så ivrige efter at kneppe i teltet, fordi det i så fald vil det nok være en givende badutflykt, men nogle brækkede fingre Jeg ønsker ikke, så det er bedst at gøre, som hun siger.

Når vi ankom til søen, jeg spørger:
- Tror du, at fiskeri vejleder vil i dag også?
- Ja, jeg er sikker på han gør. Han bor så han kan se hvis nogen kommer til søen og så skal han straks se, hvem det er.
- Så er der ingen grund til, at vi bader før han har været her.
- Nej, du har ret i. Fisk for dig, så jeg samle op nogle brænde i mellemtiden.
- Tag skjorten først, ellers vil vi aldrig af ham.
- Ja, kan det være bedst, og så han ikke sladrer til far, at jeg går rundt som dette, fniser Lisen.

Jeg har ikke så mange kast, før fiskeriet supervisor dukker op med ordene:
- Åh, det er jer, der er her igen.
- Ja, har Ole givet mig lov.
- Jeg ved, jeg har talt med ham.
- Du skal ikke være bekymret. Jeg kan ikke påtage sig noget mere, end vi kan spise.
- Det er godt, men hvem var det, der var sammen med dig her?
- Lisen.
- Oh, blev det Lisen. Ja. Men så kan det være temmelig meget alligevel da.
- Hvordan mener du?
Mens han griner, svarer han:
- Jeg har hørt om Ole, at hun kan stoppe i sig selv ganske fast.
Og han går, mens han igen ser generelt skulen. Han er sandsynligvis godt pissed, at han ikke fastsætte nogen af ​​krybskytteri.

Fisk Tilsyn Billings mand næppe mere end forsvinde før Lisen kommer med træ.
- "Guard" har allerede været her.
- Ja, jeg så ham, surpuppan.
- Han havde talt med din far, så han vidste, at jeg havde tilladelse til at fiske.
- Jeg ved, men han var nødt til at tjekke dig ud alligevel. Har du noget?
- En halv stort set kun, men jeg faldt tilbage igen.
- Ja, det var lige så godt. Skal vi svømme?
- Ja, cuddles mig, det er derfor vi kom her.
- Lad os gå til den anden side af søen. Hvis det ikke er så god til at fiske, så der næsten aldrig er nogen.
- Perfekt. Så vil vi være i fred.
- Ja, det er hvad jeg tænkte, fordi du vil gøre mere end svømme.
- Ja, jeg vil gerne det, men ønsker ikke at blive forstået.
- Joo, jättegärna Lisen fniser og rødmer.

Når vi kommer til den anden ende af søen, jeg forstår, hvorfor vil der aldrig være nogen der, for det var ren jungle at komme igennem. Ved siden af ​​den lille sandstrand er i det mindste lidt åben med græs på jorden, så vi kan lægge ud tæppe jeg har haft med.
Jeg har ikke mere end få tæppet så Lisen der og rip off hendes denim shorts med ordene:
- Åh hvor dejligt. Denne gang jeg aldrig ellers ville. Nu vil det være rart at have en dukkert.
- Vil du bader med hendes trusser på dig?
- De tørre temmelig hurtigt.
- I forgårs du svømmede nøgen.
- Ja, men du var så langt væk.
- I teltet var dig nøgen.
- Ja ... men det var fordi du gjorde mig.
- Ok. Som du vil, men hvad vil du badedragt så?
- Det tog mig bare fordi min far ville ikke mistanke om noget.

Lisen er på vej ned til vandet, som jeg fortsætter på en fast stemme, fordi jeg forstår, at hun er vant til at adlyde, så jeg tager en chance for, at hun læser mig:
- Lisen! Tag dine trusser!
- Please Gote, gør jeg?
- Ja. Ellers vil det være tabt på bare en røv.
Selvom jeg er naturligvis helt klar over, hvem der kommer til at få beat Hvis hun sætte denne side til.
- Du skal ikke se på mig dengang.
- Jeg elsker at se nøgne piger.
Langsomt hun trækker ned over hendes trusser, mens hun rødmer langt ned på halsen.

Da hun vender ryggen til mig, hun langsomt lokker ud af hendes trusser, formentlig uvidende om, at jeg får en fantastisk udsigt over hendes røv og fisse når hun bøjer fremad.
Når trusser er hun løber hurtigt ud i søen og kaster sig i vandet uden at se på mig.
Laughing Jeg Dress også ved mig, mens Lisen hoppe rundt i vandet, da det sprøjtede omkring hende. Jeg ser Lisen blikke på mig, mens jeg Træk mine jeans, og når det er turen kommet til undertøj, hun står helt stille og bare se.
Siden hans pik allerede står som en hammer håndtag jeg drage nogle skarpe runktag mod Lisen og hun optræder mærkbart flov ned under vandet.
Klukle Jeg går langsomt ned i vandet med hans pik svingende fra side til side med hvert trin.

Jeg føler mig som et barn igen, så vi begge sprøjtede rundt og vandsprøjt på hinanden. Når jeg formår at plaske vand hendes ansigt, så hun får det i øjnene og kan ikke se noget jeg kaster min ryg og skuldre til hende, så hun falder bagover i vandet, hvorefter jeg hurtigt trækker mig ud af rækkevidde.
Prustende som en sæl, vil hun stige op til overfladen og begynder at jagte mig, men fordi jeg har lange ben, kan jeg løbe hurtigere end hende, når vandet er ikke så dyb og vil nemt flygte.
- Stop din kujon, så skal du få dig et knald, fniser Lisen.
- Nej, jeg ved, hvor hårdt du kan slå, og jeg er bange for livet.
- Hej, hej, hej. Ok, jeg lover, at jeg ikke vil ramme dig.
- Ellers vil jeg sladrer til din far.
- Når jeg taler om, hvad du har gjort med mig.
- Jeg kan altid sende et brev, når jeg kommer hjem igen.
- Kujon, fniser Lisen igen.
- Nej, det er ikke fejhed, jeg griner som svar, er det selvopholdelsesdrift.

På højre side, lige hvor stranden slutter er det faldet et træ lige ud af vandet, og jeg siger til Lisen:
- Læn dig forover og tag fat i gren, hvor lige under vandoverfladen, og det gør du med benene langt fra hinanden.
Da hun er nu, hun har vand til omkring halvdelen Butt, og hun spørger fnisende:
- Hvad vil du gøre nu?
- Enten giver dig masser af spanking, eller så jeg knepper dig bagfra med vandkøling. Du får til at vælge selv.
- Hej, hej, hej. Du er sindssyg, men når jeg vælger nok fuck.
- Ja, det var hvad jeg havde håbet på, fordi jeg ved, at jeg kan klare.
Igen fniser Lisen til. Sandsynligvis fordi hun tænker på, hvor rigtig jeg har.

Jeg kærtegner dem over spændte halvkugle og blive overrasket igen på hvor blød og glat de føler selv om de er så hårdt.
Så jeg lod hendes hænder glide ned over balderne og sikkerhedskopiere og over før lårene, og det er det samme her. Meget blød og glat, selvom det er på en gang fast.
Når jeg står op, jeg lod fingrene glide ind mellem skamlæberne og jeg ved, hvor Lisen ryster, men hun ikke slippe den gren, som måske er heldigt for mig.

Den venstre hånds fingre, lader jeg fortsætter ind i det vidunderligt stram vagina, mens jeg lyder højre pegefinger glide op gennem kløften mellem balderne og sømmet rive mig nemt over "brune øjne", når jeg passere.
Igen ryster Lisen, men nu meget stærkere, med ordene:
- Ingen Gote, hvad du gør. Ikke så.
Jeg kan ikke svare, men bare lader sin hånd glide frem, så jeg får fat i klitoris på samme tid jeg lod min pik tage fingre i skeden.
Lisen svankar yderligere, når hun føler, at hans pik glide ind og hun er ikke dybere end det, jeg når ned i bunden af ​​hende.
Mens jeg lod højre hånd fingre masserer clittan knepper mig i lange dybe hold, mens jeg tænker:
- "Lad der ikke være nogen fisk tænke" perlelomme "er en slags lokkemad, der svajer frem og tilbage og tager en smag."

Med lange seje fanden mig på i et roligt tempo og Lisen stønnen med glæde:
- Åh hvor dejligt. Hvorfor har jeg ikke prøvet dette før?
Jeg forstår, at det ikke er virkelig et problem for mig, men snarere en erklæring, så jeg gider ikke svare uden sporskifteomstillingudbydere kun på lang sugende tid.

Jeg holder et fast greb om Lisen hofter og trak hende hårdt imod mig hver gang jeg skubber pik i hele dens længde, og hver gang jeg føler hvordan jeg "gå til bunden."
Efter et stykke tid, ved jeg, at det snart vil gå for mig, og jeg knepper stigende hastighed. Tilsyneladende ligner Lisen også, fordi hun knus hårdere på gren hun er i. Jeg kan se, hvordan hendes fingre synke dybere ind i den semi-råddent træ. God ting der er en gren og ikke mig, hun er i.

Med nogle tunge Insertion jeg når klimaks og jeg råbte hans pik og sprøjter kit over hendes ryg. Sandsynligvis er det muligt for Lisen på samme tid som mig, med en høj aahhh hun flår den gren fra stammen og bryde det off.
Når jeg ser på brudfladen på grenen, jeg kan se, at det er langt fra genomruttnad, og jeg igen takke min heldige stjerne, at det var en gren og ikke mig, hun var i.

Når jeg har vasket den sæd fra Lisen tilbage vi sætte os på tæppet og bare svælge os i solskin i et stykke tid, før Lisen siger:
- Nu ville det smage godt med noget mad.
- Skal vi gå til fiskeri sted så?
- Ja, det er det eneste fornuftige sted at fiske.

Når Lisen har taget trusser ned hun rejste sig for at tage på t-shirt, og jeg bryder mig teltet, passer hurtigt at trække ned hendes trusser igen.
- Nej, ikke gør Göte, hun fniser, da hun trækker dem op igen.
Da hun så, med ryggen til mig, bøjer sig ned for den næste stykke tøj jeg trække tilbage hurtigt ned hendes trusser hele vejen til hendes fødder, og hun siger med et nyt lille latter:
- Lad være Gote, ellers smækker mig til dig.
- Jeg ved noget andet, du kan gøre i stedet.
- Hvad?
- Jamen, hvorfor du ikke suge en afgift for at få en lille appetitvækker.
- Hej hej hej. Du er sindssyg.
- Nej, jeg ved det, men det er rart.
- Vil du have det?
- Ja, selvfølgelig, ellers ville jeg ikke have sagt noget.
- Jeg vil gerne.

Jeg lod mig falde ned på tæppet, mens Lisen afkaster dem tøj hun har haft tid til at komme videre.
Uden ord mere hun sidder mellem mine ben og fortære nu helt læske Fighter
- Knæl på mig, Lisen.
- Ok, men hvorfor?
- Så jeg kan kærtegne dig på samme tid.
- Åh ja, så vidt jeg ikke.
- Du vil lære med tiden.

Som Lisen knælende nu, med et ben på hver side af mig, jeg har en fantastisk udsigt over hendes røv og fisse. Blød kærtegne mig over dem spændte halvkugler, og føler, at der er nok ikke et eneste gram overskydende fedt. Jeg føler bare veltrænede muskler og endnu en gang er jeg forbløffet over, at hun kan være så fantastisk passe som hun er. Sandsynligvis den godt af det hårde arbejde på gården, og selvfølgelig, som en arv fra sin far, er det "oksekød", så ikke de picks. Godt han ikke kom her og overraske os.

Mens Lisen fortsætter med at sutte på min stigende hærdning pik jeg ruller rundt i hendes skamlæber og stikker en finger i skeden, hvor jeg krølle det og vride hånden frem og tilbage, mens jeg finger presser mod vaginal væg. Lisen stønne svagt af min behandling, men det lyder ikke så meget, fordi nu er min pik nået sin maksimale størrelse og fylder hendes mund helt. Jeg ser fittsaften presset ud er lidt blandet blod, så sandsynligvis har jeg rippet sin mødom brudt igen.

Kommentarer: gote_borgare@hotmail.com

Kommentar møde med Lisen. Del 4.