I sauna med Örjan: Del 2

"Jeg var nu liderlig, så meget vidste jeg, men jeg var også meget nervøs. Jeg faldt ned og sad på bænken, mens Magdalena vendte rundt og kom ned ved siden af mig. Vi kiggede på hinanden. Hendes store bryster bølgede op og ned med spænding, og hun sad med benene spredt. Selvfølgelig Jeg ved ikke, hvordan jeg sad. Jeg var så fortumlet, at jeg næsten ikke kunne skelne op fra ned. Magdalena tog min hånd igen, og jeg omfavnede hende. Hun stod op og tog mig med dem for at pigernes bad, hvor vi lader de beroligende jets flush af vores massage olie, sved og sperm tæt indpakning deres. Hendes buttede bryster mod min lille ømme, og da vi så hinanden i øjnene, smilede de på samme tid, og uden at jeg virkelig ved, hvordan så vi kyssede hinanden, og i hjørnet af mit øje så jeg Örjan stod i døren til saunaen og igen strøg hans store pik.

Den tanke der gik gennem mit hoved fortalte mig, at der var en stor risiko for, at vi nok ville være sent hjem i dag ... "

Det er mærkeligt, nu hvor jeg tænker over det så mange år efter, jeg følte vand fra bruseren på min nøgne krop. Alt hvad jeg og Magdalena havde sammen, indtil om eftermiddagen efter sport lektion blev ført til dette. Der var vi så. Tæt sammen, så ung, nysgerrig, og ganske nøgen. Hendes buttede bryster presset mod mine små, armene omkring min ryg og vores læber mødtes for første gang. Jeg følte hendes hænder kærtegnede mig ned på ryggen og over min røv, på balderne landede og Magdalena presset op imod mig med raseri. Mine arme omfavnede hende stramt og hendes læber mod mine, så jeg kyssede for første gang en anden mand af ægte lyst. Følelsen af ​​hendes nøgne krop mod min, hendes store faste bryster, mave, som blev presset mod mig og hendes hænder blev klemme mine balder fik mig krampagtigt lukkede armene omkring hende og mine hænder holdt fast om hendes skuldre. Den absurde følelse blev ikke mindre, at vores idrætslærer, Örjan, som netop havde udbrød i Magdalena ryg og mit ansigt stod et par meter væk fra os i døren til den varme sauna og jacked hans pik med et smil. Hvor mange år senere for at sende erindringer blinker fra hjernen lige ned i underlivet og jeg føler, at mens tasterne, får jeg mere og mere fugtigt i musen, og jeg rødmer af de følelser, som jeg producerer for mig selv. På en måde, jeg skammer mig over den ophidselse, som kommer over mig, men jeg er der i brusebad af frikirke selvstændig skole i Uppsala igen og igen begær overtager. Jeg tabte igen.
De køle dyserne i bruseren ikke rigtig deres påståede opgave at køle begær, der er blevet lært gennem filmene i biografen. Sandsynligvis den begivenhed i saunaen medvirkende, men frem for alt var den nylige opdagelse af mine bedste venner er der virkelig trak i tvivl om, hvad der skulle ske, at sidst på eftermiddagen. Magdalena bløde læber vandrede ned langs min hals, og lukkede øjnene. Min puls var faretruende høj, og det var rystede over hele at føle hende så tæt på. Hun kyssede mig tilbage op over halsen og kinden til mine læber igen. Jeg kunne ikke lade være med at reagere på dem og smækkede lyden af ​​vores forbudte spil gav genlyd mellem de flisebelagte vægge. Da mine øjne lukkede følte Magdalene tungen slikkede langs min underlæbe, kunne jeg ikke modstå fristelsen, men stak ud forsigtigt spidsen af ​​tungen og vores tunger mødtes i et varmt kys. Mit første rigtige kys. Vandet skyllede ind over os og verden forsvandt for mig, da vores tunger kæmpede med hinanden og jeg følte den søde smag af hendes spyt blandet med mine. Hendes hænder strøg mig op og ned af min ryg, og nu hvor hun bragte en af ​​hans lår mellem mine og pressede det mod min våde fisse. Jeg gispede højt, da jeg følte hendes våde hud mod min liderlige fisse, hvor hendes faste lår pressede mod mine læber og gned mod min opsvulmede klitoris. Gud, havde jeg aldrig følt noget lignende. Uden at vide hvorfor eller hvordan jeg begyndte at skubbe mig hen imod hende bevægelse til mig, og snart jeg havde rytmisk begyndte at gnide mig imod hende sparke i benene. Ikke alene er vand fra bruseren gjort vores hud glat og glat, mine liderlige væsker gjort det behageligt formeret hele mit uerfarne krop og flämtningarna vendte sig dæmpet stønnen. Det er, når jeg vidste, Örjans hænder omkring min talje igen.

Jeg åbnede mine øjne og mine flammende frygter, at han stod bag mig kom til noget, fordi så mine blå øjne forladt de lukkede øjne mørke, så jeg kiggede lige ind i hans brune øjne. Han stod tæt bag Magdalena og kiggede dybt ind i øjnene. Magdalena lænede hovedet tilbage mod hans bryst, men var stadig holder sine hænder på mine balder og trykkede hans lår mod min våde fisse. Örjans hænder, der holdt min talje pressede i tænder mig mod Magdalene krop og intense prikken over mig. Magdalena øjne mødte mine, og det var så tåget, som det var tidligere i saunaen, ja, endnu mere nu, fordi hun blev tabt i mine øjne, og hun bed hende let i hans underlæbe, mens hun gned op imod mig. Örjans hænder kærtegnede så op fra min talje og over Magdalene krop og op til hendes bryst. Min mave havde nu overtaget kontrollen med sig selv, og jeg følte mig mere intens gnide min liderlig kusse mod min bedste ven lår. Følelsen var ubeskrivelig, og ord, der nu ikke engang en brøkdel af den glæde jeg følte dengang. Kontrasten af ​​min hvide hud mod Magdalena er noget mørkere - hun sunbathed i modsætning til mig, solarium, fordi hendes familie havde et hjem i sin kælder - var betydelig. Hendes garvning tan store bryster omfavnet nu ved Örjans grådige hænder, og han omfavnede dem ømt, og jeg kunne ikke lade være at ønske, at jeg havde vovet at gøre, hvad han gjorde. Hans greb om dem skiftevis krammede blidt og hårdt om hendes store bryster og hendes brystvorter stivnede villigt, som han rullede dem mellem fingrene. Jeg kiggede ned og så, at mine brystvorter var for stive, og det var som om Örjan kunne læse mine tanker, da han næsten før han troede, at jeg ville føle det samme som Magdalena og lagde en hånd på en af ​​mine bryster. Med tommel-og pegefinger klemt ham øm i brystvorten, og det var endnu en bølge gennem min krop, som gjorde mig i sin iver efter at gnide min fisse rart at Magdalena lår Jeg faldt ud af hendes greb og faldt med ryggen mod flisevæg.

Magdalena hænder nu frigøres fra grebet af mine faste balder gik straks op til sine egne bryster, og det lykkedes Örjans grådige hænder. Hun krammede hendes store bryster på en måde, jeg aldrig havde set før, hvilket ikke var overraskende i betragtning af, at jeg var så uerfaren, du virkelig kun kan være. Sommetider tilnavnet ånd med fingerspidserne over de stive lyse brystvorter og det næste øjeblik med hvidtekalk knoerne æltning de trinde bryster hårdt. Örjans hænder ikke tillade sig at vente på en invitation, men hurtigt gnides ned over hendes sexede kurvede krop. Fra hendes bryster i løbet ned ad siderne og i taljen i over hendes mave og ned over den velplejede Venus bjerget tynde mørke stribe af kønsbehåring. Magdalena var i modsætning til mig nogen modigere i, hvordan hun friserat deres køn. Jeg havde blond hår på musen, der naturligvis allerede var tynd, og jeg bare holdt kort med en saks. Magdalena havde mørkt hår på hendes fisse, men var den eneste pige i klassen barberet skamlæber og kun efterlod en smal stribe af hår på skambenet. Det var der, Örjans sker nu afsluttet, og hurtigt fik sin højre hånd placeret over hende højen og hans langfinger havde han med utrolig præcision, placeret lige over hendes klitoris i åbningen, der delte hendes fisse. Med ryggen mod de kolde fliser, prøvede jeg at inddrive din ånde, men liderlighed gjorde det vanskeligt at fokusere på netop åndedrag som det bankede så hårdt i fisse på mig. Örjans langfingeren spillet hurtigt i løbet af Magdalena opsvulmede klit og hun lukkede øjnene med hovedet mod hans bryst. Hendes læber var skiltes, og over dem var stønnen, der gjorde mig ønske det var mig der havde Örjan bag mig i stedet for min bedste ven, som nu nød den måde, hans fingre kærtegnede hendes unge mus.

"Det nick du ..." Örjans stemme rystede mig og fik mig til at tage mine øjne ud Magdalene mus "... kærtegne dig Amanda" stønnede han.

Mine øjne mødte hans, og det var et kig, at jeg nu har lært at værdsætte og tørster, men det var noget helt nyt. Noget uudforsket. Jeg var nervøs mine hænder til mine små bryster. De følte ømme, og jeg kopieret hvad jeg så Magdalena gøre med deres buttede modne teen bryster. Jeg krammede dem, da hun omfavnede hende, legede med hendes brystvorter som hun gjorde, og da hun klemte det til deres venstre brystvorte, så jeg gjorde det samme min højre og kørte et spyd af glæde gennem hele min krop. Jeg bed mig underlæben og ukontrolleret stønner som endnu ikke nået den øvre læber chokerede mig.

"Mmm, ja, hun er god ..." Jeg hørte Örjan skratten i Magdalena øre "... lidt Amanda er en rigtig lille Kating".

Magdalene, der lænede sig mod Örjans krop kiggede på mig med tågede øjne og nikkede stille. Hun slikkede hendes læber og hendes højre derefter bragt Örjan hans langfinger langs hendes spalte og op i hendes våde fisse.

"Aaahh ... jaaaa ..." stønnede hun højt "... soo ... bare sååå ..."

Han presses ind i hans langfinger helt ind i hendes liderlige fisse og hun vred sig som en orm foran mig. Mine ben førte mig længere, og jeg sank langsomt ned på det våde gulv med ryggen mod fliserne. Mine ben skiltes, og jeg sad med knæene op og min snurren unge fisse siden Magdalena og Örjan. Örjan Magdalena skubbede foran ham, så hun endte på mig. Hænderne hun placeret op mod væggen, og hun var en anelse bøjet over mig, og jeg kunne ikke hjælpe, men se hele hendes krop lige ved siden af ​​mig. Hendes bryster gyngede tungt over mig, og hendes ben var lidt fra hinanden, sætte hendes læber. Den opsvulmede barberet fittläpparna og hendes lyserøde klit der signalerede lige over mig. Men kun et nanosekund, han gik, før jeg så Örjans tyk hård pik svajende lige bag Magdalene krop. Mellem hendes ben kunne jeg se Örjan greb hans store pik i hendes højre hånd og rystede den i det lange seje træk. Den tykke forhuden som rytmisk rullet frem og tilbage over de hævede glans, og lyden, den afklapsning lyden af ​​hans ryste hende som smitter af på skolen brusebad for piger. Han nærmede sig Magdalena bagfra og gled hans pik ind mellem hendes lår, så det lå i hele sin længde på ydersiden af ​​hendes mus. Den lå midt i revnen spredning fra fittans munden og over skambenet. Jeg har set den skræmte ud, fordi jeg ellers kunne gøre øen til at stirre store øjne på hans store pik. Hans hænder greb Magdalene runde hofter og han juckade kukskaftet mellem hende sprede hendes kusse læber, da han lænede sig over og hviskede noget i Magdalena øre. Magdalena vendte ansigtet mod ham, og han nikkede med et smil, betyder for mig, da jeg sad under dem. Magdalena smilede nu har jeg så og vendte hun kortklippet hovedet mod mig og hendes liderlige øjne søgte mine.

"Nå ... han siger ..." famler Magdalene.

"Nej, fortæl mig, så jeg sagde ..." hvæsede han over skulderen og mødte mit blik, så han også.

"... Okay ..." begyndte Magdalena forsigtigt "... Amanda ... se på mig ..."

Jeg kiggede på hendes søde ansigt med de dybe brune øjne, der var tåget hytte. Hendes læber var let adskilte, og en antydning af, hvor det skælmske smil, der kom over hende, når hun gjorde noget forbudt, som, for eksempel, skrible i skolen eller menighedshus bænke.

"... Amanda ..." fortsatte hun "... Örjan ønsker ... jeg mener ... jeg vil have dig til at kærtegne din ... ja ... at røre musen ..."

"Nej, Magdalena ... så jeg ikke sige ..." hvæsede Örjan gennem mine øjne registreret, at han holdt i hans pik og trak den tilbage langs hendes våde kusse læber skiltes med hovedet stramt presset mellem dem "... fortæl mig præcis hvad jeg sagde ... "

"... Mmmm ... ooohkeeej ..." stønnede Magdalena højt, da han trak sin pik så langs hendes fisse "... ikke stoppe nu ... mmmm ... Amanda .... ELLER ₃ ... Jeg vil ... Jeg vil have dig til at kærtegne ... NAA ... Jeg vil have dig til at spille med dig ... din fisse ... at du legede med det nu ... "

Hendes blik blev sømmet på mig, da jeg sad og pustede med spænding over de to. Hendes øjne signalerede intet mindre end ren liderlighed. Örjan lænede sig over hende og hans øjne var det samme, og forventningen om, at hovedparten af ​​det var umuligt at gå glip af. Min krop rystede af spænding og hendes ord, selvom jeg virkelig vidste, at de var vores idrætslærere, brændte ind i mig. Langsomt, jeg bragte mine hænder til musen og fingerspidserne, så rørt bakken, så jeg rystede over det hele med glæde. Mine fingre strøg ned over fittans afrunding og kort lyst hår var klistret med min egen sperm.

"Mmmm ... hva 'dejlig du er Amanda ..." stønnede Örjan opdraget sin frie hånd til at Magdalena' s store bryster og på op til munden "... afsked nu ... sprede din fisse og vise os, hvad du kan ..." hvæsede han, mens Magdalena suges I sin pegefinger i munden og så ophidset på, hvad jeg gjorde.

Lydigt, jeg gjorde så Örjan sagde og spredte mine hævede skamlæber, så de både kunne se ud af min våde fisse. Netop da jeg så, hvordan Örjan trukket tilbage hans pik i Magdalene fittskåra og trak sig tilbage hans forhud helt så store kukhuvudet blev udsat for helt. Da han nåede sin åbningstale, så han begyndte at skubbe min pik og langsomt forsvandt ind i glans Magdalene unge fisse lige over mig. Magdalena kastede hovedet tilbage og stønnede højlydt med munden åben. Mine øjne alt for hurtigt mellem hende nyde søde ansigt over hendes bryster ned til hendes fisse, som i øjeblikket spaltes ved Örjans tykke pik. De glans var forsvundet helt ind i hende, og han juckade indsæt forsigtigt hans pik ind i hendes millimeter for millimeter. Mine hænder gik fra at have delt mine skamlæber til at gnide min liderlig mus nu. Det gjorde der automatisk. Mine fingre gned intensivt, og på min klit, og jeg kunne ikke, men bare at lade min liderlighed tage kontrol over min krop. Örjans pik forsvandt længere ind i hende, og han begyndte at kneppe hende blidt. Magdalena blev stønne højlydt for hver langsom chok han gjorde i hende. Han havde nu sine hænder på hendes bryster og rytmisk han kneppede hende i et langsomt accelererende hastighed.

"Åh helvede fy den smukke fisse du er ..." stønnede han og klemte hendes bryst hårdt "... så pokkers rart at kneppe ..."

Hans ord brændte i mig, ikke bare fordi jeg var liderlig, men også på grund af mine uppväxts evangelikale tabuer cirkulære ord. Jeg arbejdede min fisse hårdt. Fingrene, der masseres den opsvulmede klit hårde var ultrahurtig og jeg begyndte at føle, at velkendte sommerfugle i kroppen, som jeg fik, da jeg strøg mig, da jeg gik i seng i min seng derhjemme, men med den væsentlige forskel, at jeg ikke bider hovedpuden ikke at afsløre mig selv. Jeg bogstaveligt talt stønnede hamle op med Magdalena, der var ved at blive kneppet lige over mig. Hun stod bøjet over mig med hænderne tæt presset mod brusebad flisevæg, med vores idrætslærer Örjan bag ham nu kneppede hende hurtigere og med mindre og mindre ømhed. Jeg kunne ikke rive mit blik fra Magdalena kusse der skubbet op af Örjans tykke pik og hans nosser for hvert stød gav en afklapsning lyd, som er opformeret i pigernes brusebad og blandet med vores støn.

"Ahhh Magdalena ... din kusse er guddommelig ..." Örjan stønnede højlydt og flyttede sin hånd fra hendes bryster og tog fat i hendes kortklippet brunt hår og trak hendes hoved tilbage, "... en rigtig lille gylden kusse er, hvad du er ..."

Magdalena blev stønnen mere og mere af hans behandling, og jeg strøg min fisse hurtigere og hurtigere. Jeg vidste, hvad de kan forvente nu, men jeg havde aldrig følt det på denne stærke. Orgasmer er jeg som regel fik var lille og kort. I dag ved jeg, at det blev der beskæftiger sig med bekymring, at nogen derhjemme ville høre mig, men så tænkte jeg det var, hvordan det føltes.

"... Min gyldne kusse er du ..." Jeg hørte Örjan gennem alle de liderlige lyd, der nu blandede sig i bruseren "... på din smukke bedste ven Amanda ..." stønnede han højt og gav Magdalene en revne i en af ​​hendes skinke, så det gav genlyd mellem væggene "... Hun ... hun er lige så meget som en tøs du er ... "

Netop da gik det sort for mine øjne, eller rettere, det var rødt, og jeg forsvandt ind i den første virkelig intense orgasme, jeg nogensinde havde modtaget. Jeg ved ikke, hvad der skete, men da jeg kom til mig selv så lavt Magdalena på mig mellem mine ben med hovedet på min flade mave med Butt i luften og Örjan som rykkede ud af sig selv de sidste dråber sperm ud over hende. Hendes runde røv blev dekoreret med lange tråde af Örjans hvide sæd løb ned ad hendes ryg. Min brystkasse hævede hårdt og mit hjerte begyndte langsomt at sætte farten ned til normal hastighed. Magdalena gispede og hendes varme ånde var varm mod min hud. Örjan rejste sig og rystede sin slatne af pik langsomt. Han kiggede på os, da vi lå i en bunke på hinanden på gulvet i bruseren. Han smilede. Ingen kåtleende som før, uden at et venligt smil.

"... Mmm ... piger ... det var vel godt ..." sagde han i en blød stemme, "... det var længe siden jeg havde det så godt ..." lo han, "... skynd dig nu, og gøre dig klar, og jeg vil køre dig hjem , og hvis du har lyst, vil jeg også skrive et certifikat, så dine forældre vil vide, hvor god du var og rengøre butikken i dag. "

Det føltes rigtigt underligt, men når vi sad på bagsædet af Örjans bilen, og han talte om alt og ingenting - ikke engang at nærme sig noget tæt på, hvad vi lige har oplevet - de tog Magdalena min hånd, og vi kiggede på hinanden. Dybt i hinandens øjne, og jeg vidste, at det var nok ikke sidste gang, at Örjan kørte os hjem fra skole.

8 svar til "i sauna med Örjan: Del 2"

 1. Anon:

  Virkelig godt faktisk! Selv om jeg ville have foretrukket
  Hvis du vil læse lidt mere pige-pige også.

 2. Eve:

  Guud sååå liderlig jeg er!

 3. Roffe:

  Smerter sikkert en fornøjelse at læse lige efter første del. Trommerne virkelig til pik nu, så det vil være at tegne en ordentlig runk og fantasere om Magdalena, og Amanda nu. Tak!

 4. Jessica:

  Damn grusom, alle så fucking våd! Dette reddet min aften ;)

 5. stefan:

  Dette var en af ​​de bedste jeg nogensinde har læst! liderlig!
  ville gerne have set Amanda var bare kneppede hende, men måske vil det være en tre?

 6. Tidlig Grayce:

  Shit, du er skide liderlig jeg får fra denne historie!

 7. Saga:

  Virkelig fantastisk, jeg ønsker at høre mere!

 8. Lollo:

  Hele damn good! Vil helt sikkert læse mere!

Kommentar i saunaen med Örjan: Del 2