I sauna med Örjan

Nogle gange oplever man de mest ophidsende situationer med andre mennesker, at du aldrig havde forestillet sig, at man ville opleve dem. Det for mig den mest spændende oplevelse, jeg nogensinde har oplevet var, da jeg var første år gymnasieelev med en person jeg har kendt i hele min barndom. Det var 2001 og jeg og Magdalena havde været venner lige siden den dag, da min familie flyttede til den lille landsby uden for Uppsala. Vi boede hus til hus, vores forældre var i den frikirke menighed, og jeg endte op i samme klasse som Magdalena. Fra den første dag i skolen, så vi var som bedste venner. Vi gjorde alt sammen, og vi har aldrig haft nogen hemmeligheder eller skænderi, i dag kan jeg huske. Vi var bare de bedste venner.

Da vi startede gymnasiet havde vi vores forældre besluttet, at nu var den eneste offentlige skole for os, så vi var nødt til at starte i skolen, der var placeret lige ved siden af ​​sognekirken i Uppsala, ja, det mere lignede et stort lager. Skriv supermarked, men med et stort skilt på en søjle, hvor menigheden navn blev trykt. Vi endte selv nu i samme klasse.

Jeg havde altid troet, at Magdalena var så sød. Hendes TOUGH-beskåret brunt hår og hendes dybe brune øjne betød, at hun så smuk og hård. Jeg med min straight blonde hår, næsten altid sat op i en hestehale, jeg følte mig så trist og uskyldig. Jeg ville have gjort hende og tuffat til mig, hvis jeg turde, men mine forældre har altid været streng, og at blond uskyldige udseende var som givet i mit hjem. Vi var lige lange, men Magdalena var en smule mere udviklet fysisk end jeg var. Nu har jeg fået en lidt ældre og er vokset til mig, men det var mine bryster en lille b-skål, og jeg var temmelig slank. Magdalena, havde imidlertid store bryster og en smal talje, der blev til et par snoede hofter og en rund, godt lag bund. Min røv var som dreng, i hvert fald rundt og udvalgte, men hård. Hun var blød og pænt udfyldt hendes bukser.

Vi var virkelig sammen næsten døgnet rundt. I skolen, på gudstjenester ungdomsgruppe, kor, og når vi var hjemme. Aldrig mere end en armlængde fra hinanden ville vores ungdom sige og ryste på hovedet. Magdalena var i modsætning til mig, god til at narre og lyve for deres forældre. Da vi hørte om, hvordan forfærdeligt som hård rock eller tobak, hvor det kunne næsten ikke gå en dag før Magdalena havde købt det seneste album af det mest forfærdelige band eller købt en pakke Marlboro Lights, som vi så skjulte røget i skoven bag kvarteret vi boede i . Hun var meget dygtig til at få deres forældre, lærere og ungdomsledere i kirken for en tur. Ingen mistanke om, at det var hende, der havde kradsede ordene "Killing ordene" i badeværelset af kirkebygning efter en gudstjeneste for Jesus Festival afholdes hvert år. Jeg vidste selvfølgelig, og jeg var rædselsslagen, at hun ville blive afsløret, men hun har lige skiftet på hans kirkelige charme og lod tårerne triller ned ad mine kinder, da det blev opdaget, at nogle frygtelige hooligan havde brudt ind og gjort det onde gerning, mens præsterne havde sunget Herren i det høje . Alle forældre, ledere og præster rost Magdalene reaktion til forsamlingen. Jeg rystede som et blad, fordi jeg vidste sandheden.

Episoden jeg vil fortælle dig fandt sted lige før juleferien til vores første gymnasieår. Vi havde sport lektioner i det nyopførte sportshal og vi havde spillet håndbold. Vi havde en separat sports-lektion, og mens fyrene havde kørt cross-country løb, havde vi piger kører os trætte og ømme i gymnastiksalen. Det var den sidste lektion for dagen og så vores lærer Örjan spurgte, hvem der skulle hente bolde og gendannelse håndbold mål, så svarede til min overraskelse, Magdalena hurtigt, at hun kunne, og jeg gør.

"Godt, Magdalena, og Amanda tager sig af rengøring i dag," Örjan havde sagt, og derefter sendt ud den anden til bad og gå hjem.

Det overraskede mig, fordi vi altid ellers forsøgte at snige sig fra skole så tidligt som muligt bare for at få lidt tid til os selv væk fra sogn liv og vores forældres krav. Så når alle de andre gik ud, var vi alene i gymnastiksalen og vores lærer gik ud på sit togt.

"Hvorfor sagde du det til?" Jeg hvæsede til Magdalena.

"Vent og du skal se" hviskede Magdalena tilbage og tog bolden op og begyndte at lægge dem ned i bolden nettet. "Jeg hørte noget fra en af ​​pigerne i tredje gear, som vi er nødt til at kontrollere, om det er sandt."

Vi samlede alle de redskaber, gjort klar bænkene og drejede op målene, og derefter gik til omklædningsrummet. Da vi nærmede os døren, så kom vores sport træner Örjan ud af kontoret igen.

"Jeg har siddet i saunaen, hvis du ønsker at varme dig lidt før du talte ud og venter på bussen i kulden," råbte han.

"Okay, det er dejligt", sagde Magdalena hurtigt, før jeg overhovedet kunne tænke på noget andet svar.

Inde i omklædningsrummet, så Magdalena smilede lumsk til mig og hviskede, at det var netop dette, at den pige i anden klasse havde sladret om. Jeg følte, at jeg begyndte at rødme, da hun lænede sig over til mig og Cupped hendes hånd omkring mit øre og fortalte hele historien, da hun hørte rygtet. Tilsyneladende brugt vores idrætslærer belønne dem, der hjalp rydde op efter klasse tider, og derefter ved at byde på en sauna, som ellers kun sjældent bruges. Magdalena og jeg tog vores træning tøj og kom ind under bruseren. Jeg kunne næsten ikke forestille sig i de skarpe men varme stråler, indtil Magdalene havde badet i deres garvning brune krop, svøbt sig i badehåndklæde og gå i sauna. Døren, der førte ind i saunaen var normalt låst, fordi den havde input fra både piger og drenges omklædningsrum, men nu døren var åben og Magdalena var hurtigt forsvandt ind i varmen. Jeg lade stråler af bruseren våde over mig, men respekteret mit lange hår, fordi det var koldt udenfor, og jeg ikke bliver forkølet, da vi ventede på bussen hjem. Jeg tog mit håndklæde og pakket det omkring mig og skyndte sig efter Magdalena.

Det var varmt i saunaen, men ikke for varmt, men en moderat varme. Den dunkle belysning gjorde Magdalene badet i et rødligt skær, da jeg kom ind efter hende. Hun sad på den øverste bænk af den hvide badehåndklæde svøbt omkring ham. Jeg sad ved siden af ​​hende, men snart flyttede ned til bunden, fordi det var så varmt deroppe. Det var dejligt at mærke varmen processen kroppens hver pore og jeg pakket mine håndklæder til at køle lidt ned.

"Selvfølgelig er det rart," sagde Magdalena til mig fra den øvre bænken.

"Mmmm," sagde jeg og lukkede øjnene.

"Ærgerligt er det åbent for drengene også," sagde hun og så fniste.

"Giv mig en pause," svarede jeg, da jeg nu var Magdalena sin slags humor, "Det er slet ikke der."

Bare så hørte jeg en banke på saunaen døren der førte ind i drengenes brusebad og før jeg kunne reagere jeg følte en kold vindstød, da døren blev åbnet for os. Jeg spillede en forskrækkede øjne og så, hvordan Örjan kom ind i saunaen i bare et håndklæde, der var viklet rundt om hofterne. Jeg skyndte mig at trække mit håndklæde omkring mig og forstod at rødme styrtede op til mit ansigt.

"Ahh, ja det er rart at slappe af med en sauna efter en hård træning piger," sagde han og gik forbi mig og satte sig bag mig på den øverste bænk.

"Ja, det helt sikkert er" Jeg hørte Magdalena fnise.

Selvfølgelig kiggede jeg lige ud, uden at vide hvor jeg skulle hen. Havde han set mig nøgen? Han havde ikke godt der, og hvorfor han kom her? At han ikke er? Eller? De tanker går gennem mit hoved og jeg kunne ikke bevæge sig. Pulsen gik i turbo fart, og jeg kunne ikke tænke på andet end at jeg har været helt nøgen, da han åbnede døren og komme ind til os her i varmen. Jeg hørte ikke, hvad de talte om, men jeg kunne høre Magdalene og vores lærernes stemmer langt væk. Kunne ikke gøre, hvad de sagde eller noget. Jeg var forstenet.

"Ja tak", hørte jeg pludselig Magdalena stemme sige. Gerne hvad, tænkte jeg, og var pludselig klar over, at Magdalena flyttede et trin ned til min bænk og lå på maven, og Örjan flyttede ned til lav, at jeg sad på.

"Jeg er uddannet massør, så jeg vil fortælle dig, hvordan du strække" hørte jeg ham sige.

Strækningen? Magdalena havde formentlig ikke udvidet til sport lektion, tænkte jeg. Jeg kiggede i deres retning og så Magdalena ligge der på maven og Örjan masseres bagsiden af ​​hendes venstre lår. Hendes hvide håndklæde, hun stadig havde viklet rundt om sig selv og han havde hende stadig. Han bøjede sig over hende og æltet hendes lår med begge hænder.

"Åh, lige der hvor jeg er så øm" stønnede Magdalene. Hun havde armene over hovedet, og jeg kunne ikke se hendes ansigt. Kun mørkebrune kalufsen, hendes skuldre og den hvide håndklæde. Ja, og så vores lærere, der æltede hendes lår forsigtigt.

"Føles det godt sådan?" Han sagde lavt.

"Mmmm ..." Jeg hørte Magdalena gisp "... en lidt højere oppe kun".

Jeg slugte dybt. Jeg vidste ikke hvad der foregik, men jeg kunne se i hans øjne at han begyndte at lægge sin hånd under Magdalene håndklæder.

"Er det godt på denne måde?" Han stønnede.

"Mmmm ... ja ... rigtig dejligt" stønnede Magdalena tilbage.

"Vent et øjeblik, jeg får noget massage olie, så skal det onde snart at blive blæst væk," sagde han, og forsvandt hurtigt ud af saunaen.

Jeg vendte mig hurtigt på Magdalena, og stod op.

"Hvad ho ... hold på m ... m ... om?" Jeg stammede.

Hun kiggede op på mig og smilede til mig. Hendes øjne var meget tåget og jeg kendte hende ikke rigtig. Hun trak vejret tungt, og jeg kunne se, at hun var vurderingerne omfattede massage, at han havde givet hende.

"Jeg har en massage ..." hviskede hun, "... det ser du?"

"Ja ... ja ... men ... men det er ikke den rigtige vej ..."

"Um ..." hviskede hun, "... ikke være så forbandet Christian va"

Netop da Örjan tilbage i saunaen igen. Stadig badhandduken viklet om hofterne, men med et bump op til en flaske i hver hånd. Han standsede og kiggede på mig. Han rakte en flaske på mig.

"Er det for varmt for dig Amanda? Her har du en flaske vand til at køle ned med "smilede han.

Jeg tog flasken af ​​ren refleks, og satte sig igen. Jeg kunne ikke lade Magdalena alene med ham. Det ville ikke være fair, at vi var bedste venner, og hendes ord om at være "et helvede af en kristen" stadig ringede i mit hoved. Jeg tog en slurk af det kolde vand og stirrede foran mig igen.

"Magdalena ..." sagde han roligt "... løsne det på håndklædet nu, så jeg vil til det onde."

Jeg kiggede i deres retning, og så Magdalena stod op på albuerne for at få adgang til at udfolde sig ud af håndklædet. Hendes store bryster gyngede i den varme sauna varmen og Örjan hjalp hende med håndklæde. Hun lagde sig ned igen, og nu var helt nøgen på min bænk. Hendes velformede røv stikker op, og jeg så Örjan knappede den øverste del af flasken med massageolie og sprøjtede ud lange strenge af Magdalena ryg, balder og lår. Han satte flasken ved siden af ​​hende og begyndte at gnide hende tilbage ned til den nedre del af ryggen. Min puls var meget høj nu, og de tanker for som pile gennem mit hoved.

"Der du går ..." hviskede han, "... så ja ... snart det føles meget bedre kvinde."

Hans hænder masserede hende fra halsen ned til lænden og op igen, og jeg så hendes hud begyndte at skinne i lyset fra lampen sauna. Hans hænder æltede hendes ryg ned til den nedre del af ryggen og så gik han over hende bugner bagud med palmer og videre ned mod lårene. Jeg kunne ikke rive mit blik fra dem der ved siden af ​​mig. Jeg tog en dyb slurk vand og kølet mig som rødmen fra saunaen varme og hvor jeg ikke kunne sætte ord i opvarmet i mig.

"Så ja honning ... eh god du er ..." stønnede han "... du kan adskille det lidt på lårene så godt, så er det onde, vil snart være væk."

Jeg gispede da jeg så, at Magdalena gjorde som han sagde, mens du løfter lidt på hofterne, så hendes runde bagende lettede fra den varme bænken, da hun skiltes hendes lår for ham. Han stønnede højlydt, da han stod bøjet over hende og jeg så, at støder op til nu havde ændret form af et telt-lignende statur.

"Mmmm ... det er det ... eh Magdalena talentfuld du er," stønnede han tykt og begyndte at massere hendes balder, indtil de glinsede med massage olie. Magdalena svarede med korte bjæf og stønner begyndte at rotere let med dine hofter. Jeg var ikke nu, og så længere og havde vendt mit blik helt deres vej. Hans hænder æltede Magdalena 's røv, og med en hånd på hver balle, kunne jeg se, hvordan han skiftevis æltet og tog dem fra hinanden, hvor hun svane-booket op med hendes sexede bagdel.

"Dygtig pige ... så ja ... arch din ryg mere nu ..." stønnede han og lod den ene hånd løsne sit håndklæde, så det faldt på gulvet.

Jeg gispede højt, og han kiggede på mig med et smil, som jeg aldrig har mødt før. Han stod nu nøgen i Magdalena liggende på maven på bænken med dine hofter forhøjet og røv i luften. Hans pik, for noget andet, kan jeg i øjeblikket ikke kalde det, selvom jeg ikke bruger det ord, stod lige op, svajende til hver bevægelse gjorde han, da han blev masserer Magdalene. I indtagelse hårdt. Stirrede. Han smilede til mig og blinkede.

"Kom lidt tættere på Amanda ..." hviskede han, "... det er ikke farligt."

Jeg tøvede, selvfølgelig, ville alt andet jo fuldstændig vanvittigt eller ren opfindelse, men da Magdalena vendte hovedet og kiggede op på mig, kunne jeg ikke modstå. Hendes øjne var et andet sted. Meget gerne i USA børs, hvor pigen, der ved hver tjeneste talte i tunger og output faldt på gulvet. Magdalena øjne var tomme, men hun smilede til mig.

"Kom Amanda ... hold min hånd ..." gispede hun, da jeg så, at Örjan bragte hans hånd op mellem hendes ben "... tak ... åååååhhh jaaaa ..." stønnede hun højt og lukkede øjnene.

Jeg så da han begyndte at kæle for hende mellem benene, og hvordan det rykkede rytmisk i hans pik. Magdalena stønnede med munden åben og lukkede øjne og hale faldt endnu mere og skubbede hendes røv endnu mere, så hun kom op til knæene. Hun lagde sit hoved ned og stønnede rytmisk, mens jeg kiggede på, mens hans hånd arbejdede hendes mus. Nervøst, jeg bevægede mig tættere på dem, indtil jeg sad under Magdalena har gispende mund. Örjan var kun omkring ti inches fra mig og Magdalena greb min hånd. Jeg holdt hende, og hun knugede ham ind, mens hun bjæf pressede hans ansigt mod min hals. Jeg kiggede op på Örjans pik, der fløj ved siden af ​​og så en snor klar væske flød fra hans hårde bare glans. Han smilede til mig, mens han var med den ene hånd holder om Magdalena har en skinke og pullade hendes kusse med den anden.

"Ohhh de gode piger, du er ..." stønnede han "... Amanda kom her og hjælpe mig nu."

Jeg vidste ikke hvad de skal gøre med mig selv. Jeg stirrede bare på hans klæbrige pik, som dryppede pre-cum fra bunden af ​​Magdalene, en skinke. Hendes gispende ånde var varm mod min hals, og hun holdt greb i min hånd.

"Kom Amanda og hold ..." stønnede Örjan og trak mig op til stående ved siden af.

Jeg var stadig holder Magdalena i hånden, da jeg stod ved siden af ​​Örjan, lidt foran ham, ser ned på Magdalena Svanen asylansøgere garvning brun hale, der glinsede af med massage olie. Han løste mit håndklæde falder ned på bænken, og jeg stod nu helt nøgen foran en mand for første gang i mit liv. Ja, i det mindste på denne måde. Jeg hørte ham gispe bag mig og vidste, hvordan han begravede sit ansigt på min hals og tog en dyb indånding. Hans hænder havde nu forladt Magdalene som gispende fortsatte med at bevæge sig rytmisk, bevægelse, med dine hofter. Han lod hænderne falde på mine hofter, og jeg følte hans dunkende en position lige over den nederste del af ryggen mod din ryg.

"Der findes Amanda ... bare tag det roligt nu ..." stønnede han i mit øre, da han trykkede mig mod konkursboet med hænderne holdt han mit talje "... du er lige så smart som den Magdalena på dette, jeg kender."

Magdalena kiggede op på mig med tågede brune øjne og bed sig i underlæben let. Hun lukkede øjnene, og jeg så hvordan hun opdraget hende fri hånd mellem hendes ben og fortsatte Ørjan stoppet. Örjans hænder holdt mig tæt ind til ham, og jeg vidste, hvordan han startede sporskifteomstillingudbydere mod min nederste del af ryggen med klæbrig hanen. Hans ånde pustede mit øre, og jeg følte hans tunge slikke mig langs halsen. Min puls var stærkere end nogensinde før, og da han bragte hans hænder op over min mave og Cupped dem på min ømhed i brysterne, så slap en ustyrlig jamre over mine læber.

"Ohhh ... Amanda ... du er sååå smuk ..." stønnede han, som han tricks på mine stive brystvorter "... at ingen kunne tro ... at du ville være sådan en liderlig en. Magdalena ... "

"Mmmm ..." stønnede hun.

"Knæl foran Amanda nu ..." stønnede Ørjan tykt.

Magdalena var ikke sen til at adlyde og blev placeret på knæ med sin runde skinnende røv foran mig og Örjan. Varmen havde givet det at dryppe sved fra vores kroppe og Magdalene foran mig med sin dejlige røv så lad Örjan mig og kom ned og åbnede dørene til bruserum. En kølig vind blæste ind og snart var han tilbage bag mig. Han greb mine håndled, og bragt mine hænder til Magdalena har svulmende balder. Jeg var nødt til at læne sig lidt frem for at holde fra at falde og Örjan skridt på bænken, hvor Magdalena var svane tænkning.

"Mmm ... du er så fin ..." stønnede han "... lægge hovedet på Magdalena røv nu Amanda ..."

Jeg vidste ikke hvad de skal gøre med mig selv. Magdalena var begyndt kylling igen, og da jeg tøvede med at lægge Örjan sin hånd på mit hoved og skubbede mig let mod hendes røv. På samme tid som greb han for første gang om sin skimmeldannelse pik og begyndte at ae den. Min kind lå mod Magdalene, den ene skinnende skinke, som jeg samtidig holdes adskilt med mine hænder og Örjan var over os og onanerede.

"Ohhh ... sååå ... skide ... smukt ..." hvæsede han og revet væk hurtigere, da jeg følte Magdalene fingre arbejdede hendes fisse lige under mig. Jeg følte mig, hvordan det var klistret mellem mine skamlæber.

Örjan strøg hurtigere og med en tyk stemme langt stønne, han instruerede sin pik på mig og Magdalena, og med et fast greb om hans pik, da han skød tykke lange stråler af hans sæd på min kind, min blond hår og Magdalena 's dirrende røv. Stønnende, han rystede en lang snor, der hang fra hans opsvulmede pik hoved mod min kind og trak kukhuvudet over klæbrige sæd ned til mine læber. Han vaklede så baglæns og faldt mod væggen og stønnede mens hans pik rykkede spastisk.

Jeg var nu liderlig, så meget vidste jeg, men jeg var også meget nervøs. Jeg faldt ned og sad på bænken, mens Magdalena vendte rundt og kom ned ved siden af ​​mig. Vi kiggede på hinanden. Hendes store bryster bølgede op og ned med spænding, og hun sad med benene spredt. Selvfølgelig Jeg ved ikke, hvordan jeg sad. Jeg var så fortumlet, at jeg næsten ikke kunne skelne op fra ned. Magdalena tog min hånd igen, og jeg omfavnede hende. Hun stod op og tog mig med dem for at pigernes bad, hvor vi lader de beroligende jets flush af vores massage olie, sved og sperm tæt indpakning deres. Hendes buttede bryster mod min lille ømme, og da vi så hinanden i øjnene, smilede de på samme tid, og uden at jeg virkelig ved, hvordan så vi kyssede hinanden, og i hjørnet af mit øje så jeg Örjan stod i døren til saunaen og igen strøg hans store pik.

Den tanke der gik gennem mit hoved fortalte mig, at der var en stor risiko for, at vi nok ville være sent hjem i dag ...

15 svar til "i sauna med Örjan"

 1. Nilsson, N.:

  en såkaldt peting, men ok. 3,80

 2. Elin:

  Virkelig Sexy læste, mens jeg sidder vågner på nytårsaften. Tak.

 3. dajnosen:

  Super sexet læsning. Dette er hvad jeg elsker! Mere sånthär, tak. Og du skriver super .. :)

 4. dajnosen:

  Og ved den måde, hvor det var varmt for mig! : D

 5. liderlige:

  Det var fantastisk! Mere af denne bedes : D
  Nu, jeg var liderlig. Et godt tip er, at du kan kærtegne det selv, når du læser denne

 6. Sten Sprencote O:

  Ved professionelt skrevet. Forestil dig at være i stand til at ælte balderne. Aaaaaa.

 7. Jennie:

  Rend mig! første del var bedst. Så godt, at jeg tog en hårspray på den tanke, at jeg va Magdalena .. ;)

 8. Hellnoes:

  Nå, det var en smule kedeligt.

 9. Sophie:

  Oo Jeg ville ønske jeg havde en af ​​disse lærere ;)

 10. m:

  For lang ... for sejt Læs halv siden ...

 11. kåtlisa:

  Randy blev en mand sad og smakte mig efter kun 3 linier

 12. M.

  Er denne historie virkelig lovligt?

 13. Sepia:

  Hvad mener du egentlig lovligt? en af ​​de bedre romaner jeg har læst, har formået at give mig en glæde, der fortsatte o fortsatte - havde ingen døde punkter, som nogle andre tekster. som fremtiden, også blev mere ud af et klimaks.

  give fire orgasmer i ratings

 14. Bjørn:

  High Society. Jeg var sprängkåt, da jeg læste den.Vad dejligt at kneppe to unge liderlige babes

 15. Stig RA Smith:

  Vil gerne være mig selv med!

Kommentar i saunaen med Örjan