SLEEP OVER!

- Man kan næsten sove over dette. Vi vil helt sikkert ikke være hjemme til i morgen, "sagde min ven. Vi havde været bedste venner siden vi var meget unge. Nu måtte vi nøjes med at opfylde lejlighedsvis weekend. Du kan sove i vores seng, så du ikke rydde op i stuen, kaldte hun ud, før de gik bort. Vi havde siddet foran fjernsynet hele aftenen. Hun og jeg og hendes kæreste Eric. Men da hendes mor blev syg, og de havde lovet at tilbringe natten med hende. Jeg gjorde de retter, før jeg tog mit tøj af og kravlede under dynen. Jeg var virkelig træt, og det nye sted, med alle de mærkelige lugte, holdt mig vågen. Arkene var dejligt kølig og behagelig duft. Det var næsten som jeg følte en sensuel energi til at vibrere sengen. Som om deres elskov havde magnitiserat puder. Langsomt, lod jeg hans hånd glide inde troede kanten og begyndte at kæle for mig. Men det føltes lidt kede så jeg begyndte at se på nattduksbordets kasser. Jeg følte, at der kunne være noget interessant der, men min overraskelse var stor, da jeg fandt nogle Polaroids af min ven. Først havde jeg svært ved at tro, at det var hende, men det begyndte at snurre i din krop. I de billeder, hun sad med halen over ansigtet af en kvinde, der var bundet til hovedgærder. Der var billeder, hvor hun stod på alle fire og blev taget bagfra, mens hun havde en anden pik i hendes mund. Jeg var næsten svært at ånde med spænding.

Jeg hurtigt spredt ud de mest spændende billeder i en halvcirkel på sengen, mens jeg var på knæ og legede med mig selv. Jeg kom hurtigt og intenst. Når spændingen aftog, blev jeg overvejede. Var det virkelig min ven. Jeg var målløs. Min opfattelse af deres liv var pludselig forandret. Jeg gled ind i verden af ​​søvn, med hovedet fuld af forvirrende og spændende ideer.

Jeg fandt, at jeg kun sovet et minut, når lyset pludselig kom på. Jeg kneb øjnene sammen og så min veninde og hendes kæreste står ved fodenden. Det var ikke så slemt, sagde hun. Så vi gik hjem igen. Du vil straks komme tilbage i sengen, mumlede jeg søvnigt. Hvad er klokken alligevel? Næsten fire. Bliv nede dig. Vi passer nok, alle tre. Nej, jeg kan ikke. Senere har jeg ikke gjorde det, før jeg blev afbrudt. Jeg bad dig om at sove i vores seng, som alle strøelse er beskidt, "sagde min ven. Så der er noget valg.

Hun begyndte at tage deres tøj af og læg dem på en stol. Jeg var både lidt bange og ophidset. Billederne fra natbordet ikke forsvinder fra nethinden. Eric havde allerede taget alt, bortset fra et par små jockey-shorts med en stor bule på forsiden. Jeg vidste ikke hvor man kan se, og følte mine kinder varme. Sov godt mine små venner, "sagde min veninde, da hun slukkede lyset og kravlede ned.

Jeg var med tilbageholdt åndedræt og stirrede ind i mørket. Varmen fra den bløde kvindelige krop ved siden af ​​mig brændt ind i min hud. Jeg var mere forvirret end nogensinde. Her var jeg, næsten nøgen og vidste hvad der ville ske i sengen. Jeg rystede på hovedet, som om at udslette minderne. Men de satte en brændt. Hendes sexede røv, og den bundne kvindens tunge slikke hende. Hendes tunge bryster gyngede, da hun blev kneppet bagfra og i munden.

- Kan ikke sove, pludselig kom der en hvisken, og jeg drejede hovedet. Jeg havde vænnet sig til mørket og kunne se hendes ansigt.

- Ja. Jo., jeg stammede. Er du kold, sagde hun og rakte en hånd at føle, at tæppet var omkring mig. Hendes hånd børstet mod mit bryst, og det gik en gysen gennem kroppen. Situationen var uvirkeligt. Det var som om jeg ikke kender hende. Kom tættere på dig, vil jeg varme dig op. Jeg krøb lidt tættere. Nej, kom her, sagde hun og lagde armen omkring mig.

Hun lugtede godt. hendes varme krop gled tæt på mig. Jeg kunne mærke hendes bryster gennem min tynde linned. Hun havde kun trusser. Jeg lod at slappe af, men i virkeligheden var jeg utroligt sang, og alt vådt mellem mine lår. Langsomt gled hendes hånd ned til maven, hvor den lå der et øjeblik, før hun gik op mod hendes bryster. For at kontrollere min reaktion hun lod sin hånd hvile der et stykke tid, og jeg følte mine brystvorter stivne. Du kan lide det, "hviskede hun, da hun lod en finger cirkel omkring brystvorten. Jeg svarede ikke, kunne næsten ikke trække vejret for spænding. Lig stille, og jeg vil gøre det godt for dig.

Hun trak op hendes natkjole og pressede forsigtigt på mit bryst, mens hendes fingre konstant klemt nemt. Efter et, mens hun blidt skilte mine ben og legede med hendes fisse uden for hendes trusser. Jeg var helt væk, og nu skal hun gøre, hvad hun ville. Ups, "hviskede hun. Du er rigtig vådt. Det er bedre, at du tager dine trusser. Jeg løftede hendes røv, så hun kunne hjælpe mig med at trække trusserne. Ligge der uden trusser og blive kærtegnet af hende, mens han sov ved siden af, gjorde mig helt vild. Må ikke bekymre dig om Eric, hviskede hun. Han sover som en sten.

Hendes hånd strøg forsigtigt over mine læber, og jeg blev ufrivilligt stønne voldsomt. Hvis det blev aftalt, ved jeg ikke, men pludselig satte Erik sig op i sengen.

- Hvad laver du. ? Vi er lige spille en smule, var svaret. Hendes stemme lød dybere og mere kommanderende. Det var ligesom., Siger Erik og løftede tæppet. Jeg følte en enorm nøgen da jeg lå der med den ene hånd begravet i hendes fisse og hendes skift tildeling af brysterne. Vil Eric være der, spurgte min ven og havde en finger trænge ind i min fisse, som om at vise, hvad han kunne tilbyde. Jeg svarede ikke. Kunne ikke af ren liderlighed.

- Bare kom, fortalte hun ham, og før jeg vidste af det, han lå på den anden side af mig. Lig på din side. Jeg er nødt til at gå så, at jeg sov med hendes bryster mod hendes bryst og mærkede en hånd mellem hale halvdele. Slik mine bryster, hun bestilte. Jeg lod min tunge glide rundt om brystvorterne, mens jeg klemte og masserede monstrøse hvide halvkugler. Præcis, hun stønnede og arbejdede min fisse med fingrene. Er det dejligt? Ønsker du at blive kneppet nu? Jeg kunne kun nikke. Hun lænede sig frem, greb rundt om halen halvdele, pressede dem fra hinanden og stak en finger i anus. Gør hvad du vil med hende, Erik. Giv hende pik indtil hun råber. Har du været røv kneppet før? Nej, hviskede jeg. Men ønsker at prøve.

Jeg var så sang, som jeg ønskede at blive fyldt i hvert hul. Eriks hånd gled mellem fisse og røvhul, men jeg pressede mig mod ham, bare for at føle hans pik. Pludselig følte jeg det. En stor, dunkende varme hane, der fandt vej ind mellem halen halvdele og fandt den bagerste hul. Hun holdt mig nede, mens han trykkede ind i mig.

- Er hun dejlig stram, Erik, spurgte hun og pressede mig mod store lem. Hendes øjne strålede. Sige, at det er rart. Jeg vil høre dig sige, at det er rart, hun stønnede i mit øre. Jeg kunne kun hviske tilbage at det var godt at blive kneppet, selvom følelsen var over og Erik pik er enorm. Nu har hun kravlede med hovedet mellem mine ben og begyndte at slikke min fisse. Jeg stønnede højt og tungt. En tunge i hendes fisse og en pik i hendes røv. Jeg var på vej til bakkerne og helt glemte miljøet.

-. JAA, jeg stønnede og gled ind i orgasme verden.

Stem på SLEEP OVER!:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (36 stemmer, gennemsnit: 3.25 ud af 5)
Loading ... Loading ...
Fortæl en ​​sexnovell rapport!
Lignende matrixjoga:
  • Vi kunne ikke finde en lignende historie

Kommentar SLEEP OVER!