18-årige på stranden

Jeg er en mand i 30'erne, der bor i et hus uden for en svensk by. Helt tæt på huset er en lille strand, hvilket naturligvis er populær i varmt vejr. Det omfatter historien fandt sted en weekend i slutningen af ​​juli.

Hans kone var på besøg hos hendes forældre, pensionister, der bor i det sydlige Spanien, det meste af året. Jeg havde hverken tid eller lyst til at følge hende, så hun gik selv. Det var virkelig dejligt at være alene for en gangs skyld. Jeg mødtes med de få venner, der ikke var på ferie, sad og grillede og drak øl om aftenen og påtade lidt i haven. Denne lørdag, havde jeg været for mig at tage en virkelig ryk i haven, så jeg ryddede næsten hele haven og også klippe hækken. Det var en rigtig varm dag, men fordi det blæste lidt, så det var ikke så slemt alligevel. Men efter at holde på lige omkring halvdelen af ​​eftermiddagen var ønsket om at arbejde ud og jeg besluttede at gå ned og sætte mig på stranden, svømme og solbade lidt før solen forsvandt. Sagt og gjort, jeg sætter på min badbrallorna, tog et håndklæde og gled ned iført hjemmesko. Det er så dejligt at svømme på en varm sommerdag, når du er rigtig svedig, så jeg var i et øjeblik.

Da jeg kom ud af vandet, tog jeg håndklædet jeg sat på badtofflorna og kiggede rundt. Intet virkelig spændende, at du kan hvile dine øjne på, tænkte jeg, de fleste familier, nogle seniorer med børnebørn, nogle enlige mænd med udenlandsk udseende, og som en ung pige, der var alene på ryggen på et håndklæde. Lige da jeg stod der hun stod op, helt rød i ansigtet af solen og gik til en svømmetur. Hun var en brunette med sit hår, omkring 165 cm lang, flad mave og flotte runde teen bryster, der var et eller andet sted på grænsen mellem B & C, en smule buet, men ikke fedt. Hendes ansigt, selvom det var rødt af solen, var meget sød, og hun havde store brune øjne. Hun kunne ikke se mig, da jeg stod ved vandet og gik i vandet og svømmede ud. Jeg gav hende, vil jeg nok sætte mig tæt, så jeg kan OVERBLIK lidt på hende og drømmer mig væk ... drøm, at du var nødt til at rode rundt med hende.

Hun kom hurtigt ud af vandet, lagde sig på sit håndklæde på maven og spredte hendes små ben. Jeg var lige under hende, så jeg kiggede lige op i sprækken. Damn, ville det være godt at skubbe en lille sød teenage pige tænkte jeg da jeg begyndte at føle det velkendte spændingen er hanen, der ikke har været anvendt siden hans kone gik i næsten en uge siden. Nå, det er faktisk bare en lille uskyldig flukt ånd. Efter et stykke tid trætheden overtog, og jeg faldt i søvn i solen. Jeg er ikke sikker på hvor længe jeg sov, men jeg vågnede alligevel med en start, når nogen råbte "Næh! Damn it! Holy shit! ". Jeg kiggede urvaket op. Den sol var forsvundet, og næsten alle svømmere. Det var i øvrigt den unge pige, der svor, da hun stod i hendes bikini. Hun svor igen og igen, så jeg spurgte hende hvad der var sket. Hun fortalte mig, at nogen havde taget hendes telefon og pung, mens hun sov. Da jeg havde intet af værdi at tage, havde jeg selvfølgelig ikke tabt noget. Jeg enige om, at det var uretfærdigt, at man skal vende tyvene i tænderne osv., mens hun dampet af. Hun var så sød, at jeg ikke kunne hjælpe, men smile. Hun standsede og spurgte hvorfor jeg smilede og sagde, holdet nok, det var irriterende at slippe af med deres slags, men alligevel hun ikke er blevet skadet og vejret varmen så vidunderligt. Hun kiggede forskrækket ud af min kommentar, men efter et par sekunder begyndte hun at fnise og sagde, at jeg havde ret. Den mobiltelefon var i alle tilfælde "fra det sidste århundrede" (hvilket formentlig betød sidste års model ...), og at hun kun havde $ 60 i deres lommer.

Hun klædte og vi gik til stranden sammen. Jeg bor kun 3-4 minutter fra stranden, og da vi kom til mit hus, så jeg sagde "åh ja, jeg var hjemme". Selvom jeg kun var nødt til at gå så jeg tog min venstre, og i sidste ende stod vi der og snakkede om noget i næsten en time. Hun spurgte mig om alt, og da det blev klart for begge, at det var tid til at adskille, så hun spurgte mig, hvad jeg ville gøre om aftenen. Jeg svarede, at min kone var væk (jeg fik det sagt ...), og at jeg nok kun ville spise lidt og tage et glas eller to af vin på terrassen. Hun sagde, at hendes forældre var væk på golfrejse, og at hun var alene hjemme og keder sig. "Kan jeg ikke komme og se dig i aften?" Hun spurgte. "Så du er nødt til at købe mig et glas vin for." Hun cocked hovedet, naturligvis fuldt ud klar over, at hun ikke drak vin til din mor og far, og smilede pillemariskt. Jeg begyndte straks at tænke grimme tanker med reageret så distraherede jeg kunne, før jeg var i stand til, at ja, kunne hun godt have kommet over og holde mig med selskab, men det var ikke så sandsynligt, at jeg ville tage hende med ud til den vin, fordi hun næppe gammel nok. "Jeg er 18" sagde hun. "Nej idé at lyve om min alder. Men jeg kan lide vin ". "OK, min 18-årige" sagde jeg, "kom over på 7-krat, hvor jeg lover jer, i det mindste bør få en drink." Jeg vendte rundt og gik ind. Damn, Gunnar, hvad laver du? Er det virkelig en god idé at invitere en 18-årig, der forventer at modtage vin fra dig? Sandsynligvis ikke.

Jeg sprang ind under bruseren, og hans pik stod allerede som en odde. Det var bestemt ikke at få de dårlige tanker ud af mit hoved. Jeg ryddet op i det mindste til mig, sætte på et par af linned bukser og en linned skjorte og sammenknebne håret.

På præcis 07:00, ringede på dørklokken. Det sagde 18-årige, som i øvrigt præsenterede sig som Jennifer. "Jeg har aldrig sagt mit navn" sagde hun. Jeg svarede, at jeg kaldte Gunnar. Det var fucking alt, hvad jeg kunne finde. Pigen, eller som nu den kvinde, der stod foran mig var bare wow! Hun var iført en hvid kjole med blomstermønster på, efter al sandsynlighed, en push-up bh, der fremhævede hendes bryster. Hans hår var tiltrukket, og løsladt, hun var måske lidt for meget makeup på, formentlig for at virke mere voksen. Hun var utrolig smuk, sød, feminin, sexet, uskyldig, og alt andet du kan tænke på det samme.

Hun sprang ud af hans sandaler og begyndte at gå rundt i huset. "Jeg kan lide at se, hvordan andre lever," sagde hun. "Du har det rart!" Jeg fulgte hende rundt. "Nu vil jeg se ovenpå" sagde hun og løb op ad trappen. "Wow" sagde hun, "hvad en stor seng du har! Ren ". Hun løb ned og fortalte hende alt var en smule tørstig. "Hvad vil du?" Spurgte jeg. "Hvidvin" svarede hun. "Hvidvin er godt. Og cider. Rød Jeg kan ikke lide. "" Du ved jeg burde købe dig lidt alkohol, "sagde jeg. "Jeg tror ikke dine forældre ønsker det." "Åh ja," sagde hun, "jeg kan drikke et par glas vin til dem. Der, jeg plejer at gøre derhjemme. "" Please, "sagde hun. "OK så, men bare en lidt" sagde jeg. Hun tog et par spring med begge fødder og råbte "Hurra!".

Vi sad på terrassen og talte med vores glas vin. Der sad vi et par timer, hvor vi diskuterede familie, venner, rejser, skole, og - selvfølgelig - mistede mobiltelefoner. Jeg fik også en grundig forberedelse af de mobiltelefoner, der var på markedet på nuværende tidspunkt, hvad de ville, der var isnende ASO ... Jeg havde en kasse med vin, der var på bordet, og jeg fyldte nu og da til mig selv. Jennifer sad med sit glas og drak ikke meget. Alligevel var det bemærkelsesværdigt for hende, at hun fik en lidt påvirket. Hun vendte om, da jeg var i køkkenet, gik på toilettet og lignende. Hmm.

Det var ved at blive lidt køligt ud, og vi flyttede sofaen i stuen. Jeg lagde på nogle bløde musik, som hun kunne lide. Hun sad over for mig og lænede sig tilbage, trak op et ben på sofaen, mens den anden rørte gulvet. Dette bevirkede, at hendes nederdel red op og jeg kunne se et par røde trusser titter ud. "Hvorfor har du røde trusser under en hvid nederdel, tænkte jeg for mig selv? Jennifer så, at jeg kiggede under hendes nederdel og smilede. Jeg følte mig fanget, rødmede lidt og begyndte at snakke om noget andet. Efter et stykke tid fik vi om emnet sex, da hun sagde, hun sagde at hun ikke vil have en kæreste, fordi alle de ønsker, er at få slukket hendes trusser. Hun sagde, at hun foretrak tiden før sex, vil drengene gøre noget og er en gentleman. Hun sagde, at hun ønskede at holde dem på gitternet, fordi det er så sjovt. Jeg sagde, at det kaldes en "teaser", og det virkelig gør mænd gal. Så begyndte hun at spørge mig alle mulige spørgsmål om mine seksuelle oplevelser, og jeg svarede ærligt, fordi vi nu havde en form for gensidig respekt. Det var tydeligt, at det påvirkede hende, især min påstand, at jeg elskede at give kvinder orgasmer. Hun var nu næsten lige så rød på mine kinder, da jeg så hende på stranden i solen. "Det er så dejligt at have en orgasme" sagde hun. "Jeg plejer at give mig orgasmer før jeg sover." "Hvordan?" Spurgte jeg. "Med fingrene selvfølgelig," sagde hun. "Jeg gnide mine tre fingre, og så er jeg næsten på én gang." "Er der nogen har slikket dig til orgasme" spurgte jeg. Hun så mig. "Nej," sagde hun. "Men jeg har tænkt over det, at en mand slikker mig og lege med mig." Nu var jeg så liderlig, at det måtte være, hvordan fanden enhver tid, ville jeg bare kneppe piger. Jeg flyttede tættere på hende og lagde jeg mærke til hendes vejrtrækning øges. Jeg tørrede væk en lok af hendes højre øje, lod fingrene løbe ned ad hendes krop. Hun rystede, som om man føles kold. Så jeg jagtet mig ned til hendes trusser og endelig strøg hende Venus rock med to fingre. Hun gjorde flere korte vejrtrækninger, men kunne ikke se skyggen af ​​at slette min hånd. Jeg strøg hendes kusse uden for hendes trusser, og lænede sig frem for at kysse hende, først langsomt og forsigtigt, da de er sultne. Hun mødte mine kys med sine læber og tunge. Hun lugtede af en ung kvinde, flickig parfume og hårshampoo. Jeg lagde min hånd op og Cupped det omkring hendes bryster. Herre!

Hun kravlede op på skødet af mig og satte sig overskrævs mig. Min pik var stram i de løse linned bukser og hun følte hårdhed mod hende. Ved første hun var overrasket over bare at hun begyndte at bevæge sine hofter og gnider mod det. Jeg knappede hendes kjole bar og trak det ned, mens vi kyssede. Jeg åbnede min bh med den ene hånd og igen hun så på mig med forbløffede øjne. Jeg trak hende hen til mig og fortsatte med at kysse hende. Langsomt Jeg trak bh og hun hjalp at få det ud. Jesus! Her havde jeg to frække, buttede teen bryster foran mig, der var fuldstændig upåvirket af tyngdekraften. Hun kiggede på mig med de store brune øjne, tog mine hænder og lagde dem på deres bryster. Jeg klemte lidt, og hun stønnede. Jeg pressede mere og mere, tog en brystvorte i munden og begyndte at sutte på den, først blidt men efter et stykke tid lidt hårdere. "O Gunnar!" Hun stønnede. "Suck mine bryster! Det er så dejligt! "Hun begyndte at bevæge sine hofter, så hendes kusse følte gnidning af min pik.

Efter et stykke tid i himlen med to bryster i dit ansigt, satte jeg hende ned på sofaen, kyssede hendes mave og arbejdede min vej ned. Kjolen blev trukket ud, og de røde trusser blev udsat. De var alle våde i skridtet. Jeg trak min skjorte. Så jeg kyssede hendes mave og begyndte at langsomt trække ned hendes trusser. "Har du kondomer?" Hun spurgte. "Oh yeah," sagde jeg. "Med dem vil vi ikke have til for et stykke tid endnu. Nu vil jeg slikke dig til orgasme! "" Åh Gud! "Sagde hun og lukkede øjnene.

Jeg kyssede og slikkede hendes inderlår og maven, før jeg endelig lavet min vej til hendes fisse. Hun blev trimmet dernede, men ikke barberet. Hun smagte sød, frisk og lidt salt. Hun stønnede højlydt og nød til fulde. Jeg slikkede hende i 5-10 minutter, da jeg indså, at hun kom. Hun greb mit hoved med begge hænder og vejledt mig. Efter et par sekunder, kom hun. Hun var helt rød på halsen og svedige ansigt. Hun rullede om på siden og stønnede og pustede. Da hun kom rundt, hun kiggede på mig og sagde "det var den mest vidunderlige orgasme jeg nogensinde har haft! Meget mere end når jeg gør det selv. "" Du ser så dejlig ud "sagde jeg. "Jeg fortalte dig jeg gerne give pigerne orgasmer".

Hun lå og pustede et par minutter, så sagde hun: "Nu vil jeg gøre det godt for dig". Hun kom ned på knæ, trak mine bukser og derefter smertende pik var forskrækket. Hun kiggede på den med store øjne og tog den i sin lille hånd. Hun strøg forsigtigt over ollonen med den anden hånd, siden hun begyndte langsomt strøg den med begge hænder. Jeg var nu så liderlig jeg kunne næsten ikke holde mine øjne åbne. Hun smilede, kiggede på mig, lænede sig frem og slikkede lidt på toppen, så på mig igen og slikkede igen og igen. Kort efter tog hun den sidste af munden, først forsigtigt og ukendte, men efter et stykke tid så utroligt dejligt, at jeg var nødt til at samle al den styrke, der ikke ønsker at sprøjte endnu. Hun tog det dybt og sugede og suttede. Det gik ikke videre. Jeg skreg, at jeg vil. Hun havde ikke stoppe med at sutte, og efter et par sekunder, skød jeg min sperm ind i hendes mund. Hun blev bare ved med at sutte, men på det tidspunkt havde munden fuld af sæd, som sæd løb ned ad hendes kinder. Det var så utrolig spændende at se denne lille 18-årige med sine læber om min pik med sperm løbe ned ad hagen. Utroligt, i denne ögonbli jeg havde absolut kneppe, at jeg var vokset op, gift osv. Alle, der eksisterede, var mig og Jennifer.

Hun tørres væk sæden med kjolen og spurgte om jeg ville have tænkt på det. Jeg havde ikke været så intens i år. Nu tog jeg Jennifer i hånden og løb ind i soveværelset. Hun fulgte villigt. Efter en kort pause begyndte jeg strøg hende igen, og hun var helt plaskvåt med det samme og begyndte at stønne. Nu jeg ønskede at trænge ind hende. Helvede, ville jeg endelig trænger hendes våde, stramme teen fisse. Jeg slikkede og suttede på hendes faste bryster, sprede hun benene for at give mig plads, bare for at føle min pik i den. Jeg kunne ikke vente og tog hans pik mod hendes våde, unge fisse. Jeg trykkede den mod hullet, og hun frøs. Jeg blev lidt op og derefter skubbe hans pik langsomt. Hun var fyldt med, fordi hun var så våd, så hans pik trængte ind uden større problemer. Hun græd lidt, da min store, stive pik trængte ind i hende og forsøgte at få mig til at trække mig ud. Jeg havde på dette tidspunkt ikke en sådan hensigt, men låste hænderne bag nakken. Jeg begyndte langsomt at kneppe piger. Hun forsøgte at kæmpe tilbage med, ville jeg ikke lade hende. Hendes kusse lukkede rundt og klemte hans pik, som hendes varme mund havde gjort før. Det var så guddommeligt smukt, at jeg ikke kunne stoppe, selv om nogen råbte voldtægt. Nu vil jeg bare kneppe denne liderlige lille 18-årige talentfulde og min store pik pløjede ind i hende i lange strøg. Hun stønnede og peb, og havde nu opgivet kampen tilbage. Jeg frigivet hendes hænder, som hun lagde på min ryg, forsøger at få mig til at trænge yderligere ind. Jeg kunne næsten ikke holde tilbage sættet meget længere da jeg lå der og kneppede hende uden kondom. Pludselig og uden varsel, bøjede hun sin krop og kom i en befriende orgasme, mens hun skreg. Kort efter, jeg følte spermen til at komme, så jeg trak min pik og satte sættet på hendes mave og bryst. Det føltes som om jeg aldrig ville stoppe sprøjte, og til sidst havde hun en streng af sæd på kroppen. Sikke en utrolig fanden!

Efter sex, ønskede hun at kramme, og vi lå der og holdt om hinanden længe.

Jeg var nødt til at kneppe Jennifer resten af ​​sommeren for, og hun var en føjelig pige. En gang var vi næsten påkomna af min kone, men det er en anden historie. Nu har hun bevæget sig væk fra området og erhvervet kæreste, men nogle gange hun kalder ...

/ Gunnar

7 svar til "18-årige på stranden"

 1. linda:

  der er mere?

 2. Gunnar:

  En mere selvvurderet historien om en fattig, men liderlig fyr om en pige, som jeg mødte i metroen er nu tilgængelig ...

  Gunnar

 3. andet:

  Dejligt! Snyd kun ... men godt!

 4. ».. Aight:

  ulækkert

 5. Wishful Thinker:

  Åh helvede, hvor liderlig jeg får. Ville ønske jeg var Jennifer!

 6. Martin:

  riktit godt!

 7. Aargh:

  Oh Damn liderlig for at slippe af med disse brandbomber ord

Kommentar 18-årige på stranden