Med min ven på Rhodos

Sidste forår tog jeg orlov for at gå til Grækenland. Jeg plejer at gå med min mand og vores børn, men i år du tog den med sit job. For det første ville ingen af ​​os gå, men så en ven med forslaget om, at vi gik ned alene. Det gjorde det.

Vi endte på Rhodos. Det var dejligt og varmt. Vi fik ned tidligt på en tirsdag morgen, og så snart vi fik vores værelse, tog vi vores badetøj og gik ned til stranden. Vi var alene på stranden, var uret ikke mere end syv 30. Mari som min ven hedder, er den samme alder som mig omkring 30, vi har kendt hinanden siden 5 år, og det ser ud til, at jeg ikke kender hende så godt som jeg troede. Vi kender hinanden, fordi vores mænd er arbejdsrelaterede kammerater, og vi har brugt en masse fritid.

Når vi kommer ned til stranden, jeg kigge efter noget sted at skifte tøj på. Mari mener, det er unødvendigt, at vi er alene, siger Mari. Hun står med ryggen til mig og trækker kjolen over hele kroppen. Jeg siger:

-Hvad, har du ingen trusser på dig?

-Nej-svar Mari kort og vender sig om, er hendes kusse helt glatbarberet. Jeg har altid syntes, at det ser fantastisk med barberet fisse, men har aldrig turdet selv. Hun tager på en tangabikini med snor bukser. Hun ser virkelig lækker, og hun har flotte former. Jeg bliver lidt jaloux, men ophidset. Jeg også ændre sig og lægge på min badedragt, der ikke er ikke nær så sexet. Vi ligge ned og efter et stykke tid, mere og mere.

-Skal vi lave fyre i aften-Mari spørger mig pludseligt. Jeg har ikke tænkt på min idé, men jeg begynder at forstå, hvad søværnet er sat til i løbet af denne tur.

-Jeg er allerede liderlig, siger hun

-Jeg får altid liderlig, når jeg rejser, som pellets er med, vi normalt snige sig væk og kneppe et sted på en regelmæssig basis. Inden vi forlod jeg spurgte Pelle, at han ville barbere sig, så det ville være rart for dig at slikke mig (hun fniste lidt), han følte sig mere tryg ved tanken om at det var med dig, som jeg ville have sex og ikke med en eller anden ukendt mand . Anyway, vi måske kan få en hyggelig tid sammen dig og mig også, men nu har jeg en pik mellem hendes ben.

Jeg blev helt rød i ansigtet af hendes tale, det snurre lidt, da hun sagde, at hun barberet for mig at slikke hende. Jeg har tit fantaseret om, hvad det ville være at slikke en anden pige har barberet fisse. Jeg var liderlig så også. Jeg begyndte at se mig selv på vores hotelværelse, hvor jeg lå på knæ på sengen og slikkede hende, jeg hørte hende stønne og hun bad mig om mere, jeg fantaserede om hende, efter at jeg slikkede hende til at barbere mig og derefter slikke mig i samme måde. Min fantasi gik på, og jeg fik våde, jeg kiggede på hendes krop, som hun lå ved siden af ​​mig på ryggen med det ene knæ udarbejdet. Jeg lagde min hånd på hendes mave, hun kiggede på mig og smilede. Kom, sagde hun og tog min hånd.

-For et par år siden, var jeg og Pelle her, og jeg kender et godt sted, hun førte mig væk til en mere afsides del af stranden, hvor buskene voksede og blev mere kuperet. Hun satte sig ned, tog sin bikini top, hun kastede op i hænderne og klappede mig over hofterne, greb badedragt i skridtet og gik op til min fisse syntes, hun stak tungen og slikkede mig, jeg følte plaskvåt.

-Mmm, jeg vil barbere når vi kommer til hotellet, sagde hun. Jeg løsnede badedragt, så hun kunne tage det fra mig. Da jeg var nøgen hun trak mig over, så jeg sad på hug over hendes ansigt. Hun slikkede mig, og jeg havde aldrig været så liderlig før. Det var sköönt, hele tiden, det var rart. Jeg bøjede lidt ned og støttede mig på albuen foran min næse, fik jeg hende glatbarberet fisse, det var varmt og vådt og lugtede godt. Jeg stak min tunge mellem de barberede læber, hun reagerede ved at skubbe imod det. Jeg slikkede hende, da hun slikkede mig. Jeg kyssede hendes fisse og hun kyssede mig, det virkede for os begge flere gange.

Jeg ved ikke, om nogen så os, eller hvor længe vi var på det. Vi vendte tilbage til vores pladser hånd i hånd. Senere samme aften hun barberede mig. Vi gik ud både af dem uden trusser. Både af os kneppet den samme fyr i en park senere på aftenen, men om natten på hotelværelset, så vi bare kneppede med hinanden for resten af ​​ugen. Herhjemme vil vi mødes oftere end før med vores mænd, hvis du ved hvad jeg mener.

Kommentar Med min ven på Rhodos