Når lillesøster sovende

Det hele begyndte på en kold vinternat. Jeg lå i min komfortable seng og forsøgte at sove, krympede, da jeg hørte, hvor nogen skruet dørhåndtaget og åbnede døren til mit værelse. Jeg kiggede op. Min lillesøster blev stående i døren.

"Please, kan jeg ikke sove med dig? Mit værelse er så koldt. "Hun sagde med sin klogeste og sødeste stemme.

"Selvfølgelig. "Jeg svarede træt. Jeg blev ikke overrasket. Hendes værelse var på kanten af ​​huset og den kolde vind var ofte der. Jeg havde ingen problemer med at hun sov med mig, min seng var lidt koldt og en ekstra krop gør det varmere. I hvert fald for en stund. Julia gik til sengen og kravlede forsigtigt ned og lå på siden med ryggen til mig.

"Hold mig," sagde hun, og jeg lagde mig på siden med mine arme omkring min lillesøster mave. Hun var virkelig koldt, men efter et stykke tid sengen var varmere end før, og jeg faldt i søvn.

Jeg vågnede midt om natten, så på uret, som stod på 03:10. Sengen var stadig varm, men det var ikke, hvad der fangede min interesse. Min pik var rock hard og Julies røv blev presset mod det. Jeg var liderlig og begyndte at tænke forbudte tanker. Min lillesøster var meget sød, men jeg havde aldrig tænkt på hende på denne måde før. Jeg begyndte at fantasere om hvordan det ville være at kneppe hende. Eller måske føle hendes søde små læber omkring min pik.

Min lillesøster blev fortalt meget sød. Hun havde langt brunt hår, blå øjne og en super sød ansigt. Hendes næse pegede lidt upppåt og hendes mund var lille og sød. Hun malede ganske hårdt for det meste, især læberne var lyse rødt. Hun var ikke tynd eller fedt, ligesom hyggelig nok. Hendes bryster var temmelig store sammenlignet med andre piger på hendes alder og hendes røv var buttet og meget stilfuldt, i det mindste hvad vi kunne se, når hun havde bukser på. Hendes tøj var temmelig standarden for en atten år gammel, stramme lyse bukser med en rem under og ingen stram t-shirt, hun plejede at bære.

Lige nu er hun iført en t-shirt og et par af regelmæssige trusser. Det føltes som hendes røv pressede endnu hårdere mod min pik, og jeg var ved at besvime af liderlighed. Jeg havde stadig mine arme omkring hendes mave, så jeg flyttede min højre hånd utroligt langsomt under hendes t-shirt og lagde den på hendes varme hyggelig mave. Jeg opholdt sig der for en kort stund, så jeg flyttede hendes hånd op til hendes højre bryst og følte det. Julias bryster var blød og huden var så glat. En finger rørte hendes brystvorte og jeg var meget overrasket. Hendes brystvorte var stiv, selvom det var så varmt i sengen. Kunne det være, at hun drømte om sex? Fordi hun absolut ikke kunne holde sig vågen, hendes vejrtrækning var så tung og regelmæssig som før. Hvad hvis hun havde en drøm om mig? Min pik fik endnu hårdere og jeg kunne mærke dunkende af min lille søsters søde røv.

Ved nu var der ingen tvivl om, at jeg ville fortsætte med at undersøge Julias smukke krop. Jeg flyttede min hånd ned, kærtegne hendes mave igen og krøb forsigtigt ned troede kant. Julies kønsbehåring var blød og ikke så langt, at hun anså det sikkert og det ikke overraske mig, hun var meget bekymret over deres udseende. Jeg fjernede sin hånd fra hendes trusser, i stedet greb fat i tanke til kanten og trak langsomt, langsomt ned Julias trusser til hendes knæ. Hun trak vejret så tungt som før, så jeg overtog hun sov. Jeg trak ned mine bukser på knæ og følte for første gang min pik mod min lillesøster dejlige skjärt. Jeg lagde min hånd på hendes røv og strøg det sagte, det var vidunderligt, så fast, blød og fyldig. Min klippe hårde pik blev placeret med hovedet af penis i Julias kløft så jeg begyndte forsigtigt sporskifteomstillingudbydere frem og tilbage mellem hendes balder mens jeg kærtegnede hendes balder. Jeg følte min orgasme var tæt, så jeg stoppede og forsøgte at berolige mig. Jeg ønskede mere, og nu alle tanker, at hun kunne vække undertrykt af mit ønske.

Jeg flyttede omhyggeligt spidsen af ​​min pik fra min lillesøster røv, ned til hendes fisse. Da jeg nåede hendes sex, tog jeg et let hold af min pik og trak den frem og tilbage langs hendes spalte. Julias labia var en smule våd med min precum og min pik gled længere og længere ind. Da jeg endelig nåede hendes åbning, jeg lod min pik langsomt trænge hende. Det slog mig, at Julia nok var en jomfru, men det gjorde mig endnu hornier. Da min pik var inde i det føltes som min pik var ved at eksplodere med det samme, min lille søster fisse var så smuk, varm og utroligt stramt. Jeg skubbede yderligere i, følte sig mere og mere af min hjertelig pik forsvandt ind i Julias vagina. Da min pik var inde, så jeg kunne ikke stå længere, jeg juckade voldsomt et par gange og følte min sperm sprøjtede dybt ind i hende. Da orgasmen var overstået jeg lå der, udmattet mens hans pik slækket på min lille søsters fisse. Hvad lavede jeg? Hvad hvis hun bliver gravid? Jeg tænkte ikke så meget længere brugerne indtil jeg havde affasede for den sidste halve time skete. Julia vendte rundt, min pik gled ud og hun stirrede på mig med sine smukke blå øjne, lysvågen.

"Hvad laver du?" Hun undrede sig. Jeg fik ikke op noget.

"Du tror, ​​du kan bare sætte på din søster sådan uden at spørge?"

"Eh. uhmm. '

"Ja, du var ikke så på udholdenhed, så du bliver nødt til at gøre noget for mig som straf, ellers siger jeg mor. "Hun sagde.

Jeg kunne ikke tro det. Hun havde ikke sovet. Og hun havde nydt det! Mindst lidt.

"Uhumm. oh well så hvad vil du have jeg skal gøre? "spurgte jeg.

Julia svarede ikke, hun tændte lampen på natbordet, sparkede hendes trusser og trak sin t-shirt. Så hun lå på ryggen med benene spredt bredt.

"Tilfredsstil mig. Hvis du ikke lykkes, jeg sladder. "Hun sagde.

Hvad en drøm! Hun virkelig ville have mig til at kærtegne hendes smukke krop.

Jeg sad mellem hendes ben, jeg nåede frem til hendes bryster. De var endnu smukkere end jeg troede, følte solid og brystvorter stod lige op. Jeg kærtegnede hendes bryster med begge hænder, lænede sig frem og suttede blidt på hendes brystvorter. Min lillesøster begyndte at stønne lavt, jeg sugede hårdere rundsendt med tungen omkring brystvorterne og klemte let på. Så flyttede jeg mit hoved ned, kyssede hende hele vejen fra hendes bryster, ned over min mave.

"Åh du er så vidunderlig! Lick mig! "Stønnede Julia.

Jeg gik ned til hendes fisse. Det var ligesom alt andet om hendes utrolige bøde. Skamlæber blev barberet og over de var en sød, velplejet brun bush. Jeg nappede lidt af hendes kønsbehåring, flyttede mig endnu længere ned og sætte min tunge på hendes søde kusse. Jeg sprede hendes skamlæber med fingrene og lod tungen cirkulere omkring hendes klitoris i et stykke tid. Min lillesøster reagerede ved at stønne som en sindssyg, vride frem og tilbage og lave skarpe motjuck. Jeg øgede tempoet, slikkede gentagne gange omkring hendes klitoris, før jeg lod min tunge gøre voldelige angreb på sin chef. Det lød som om hun var tæt på orgasme, og min pik var stiv igen efter alle slikke, så jeg stopper Licking. Jeg lå fast over min lille søsters søde krop og pressede på for anden gang i hendes stramme vagina, denne gang hele vejen direkte til en enkelt skarp slag. Julia stønnede så højt at jeg var bange for, at vores forældre ville høre hendes sex tricks strammes omkring min pik, og hun krammede mig hårdt, når det gik for hende. Så hun afslappet, lukkede øjnene og åndede tungt.

"Det var den smukkeste jeg nogensinde har oplevet. Hvorfor har vi ikke gjort det før? "Hun undrede træt.

"Ved ikke. Måske fordi det er ulovligt? "

"Hvem bekymrer sig om loven? Selvom du vil blive glad for at jeg spiser p-piller, "sagde Julia og kyssede mig.

"Du pik er stadig hårdt. Generet dig igen? "Hun fortsatte.

"Selvfølgelig gør jeg!"

"Knæl og vi vil se om jeg er lige så god med munden, at du"

Jeg gjorde som hun sagde. Julia stod på alle fire med ansigtet mod mig, så jeg kunne se hendes dejlige røv. Så hun rakte tunge og begyndte at slikke blidt på min pik. Det var meget rart, og sikke et syn! Min lillesøster tunge søgte rundt på mine opsvulmede glans. Hun åbnede munden og lod den langsomt glide ind mellem hendes røde læber og ind i hendes varme mund. Hun fik snart vant til at have min pik i din mund, langsomt begyndte at sutte den frem og tilbage. Jeg var jättekåt igen, og da Julia kærtegnede mine nosser, mens hun sugede hårdere, jeg troede det ville gå for mig. Jeg greb min lillesøster hoved og lod sin pik pop ud.

"Ja. Jeg vil kneppe dig igen "

Hun slikkede en sidste gang på min pik og vendte rundt, så jeg kunne trænge hende bagfra.

"Fuck mig i røven. Jeg vil gerne vide, hvordan det føles. "Hun sagde.

"Huh?"

"Fuck mig i røven. Ellers vil jeg fortælle mor hvad de skal gøre med mig om natten "

Analsex er ikke främmmande for mig. Men jeg havde aldrig tænkt på at gøre det i det virkelige liv. Det var helt sikkert spændende at min uskyldige lillesøster havde det. Og jeg havde absolut intet imod det. Jeg kyssede ømt hendes smukke røv, så jeg sætte på mine knæ igen.

Jeg lagde spidsen af ​​min klippe hårde pik mod min lille søsters røvhul og pressede meget langsomt og forsigtigt ind i glans. Min pik var våd fra Julies spyt, så det gik ret nemt. Jeg skubbede dybere ind i hendes røv, greb hendes fyldige balder og skubbede hele pik til roden. Hendes røv var endnu strammere end hendes fisse. Jeg begyndte at arbejde mig ind og ud af hendes smukke røv, hele pik komme ud og derefter igen forsvinder ind i Julies stramme røvhul lad. Jeg kneppede hende hårdere og hårdere, indtil jeg følte, at upbyggande følelse af orgasme igen. Jeg trak ud af hendes hale, stod foran hende i stedet og lade mine tykke stråler af varm sperm ramte min lillesøster søde ansigt og hendes vidt åbne mund.

Så lå vi, stramt viklet og kyssede indtil vi faldt i søvn.

35 svar til "Når den lille søster sover"

 1. nilsson-Nils:

  Vær mere fra dig. (Sexet behageligt at læse)

 2. Brownie:

  det er den bedste roman, jeg har læst otoligt godt! skrive mere kærlighed anal sex

 3. pølse:

  Har du nogen anden historie, det var så god, at jeg næsten besvimede af liderlighed!

 4. Karl:

  Jeg var liderlig

 5. Marcus:

  det var dejligt at læse

 6. Jonna:

  Hvis det ikke var for dig at skrive om din lillesøster ...
  Ikke føles rigtigt, kunne i stedet fokuseret på stedsøster ...

  Ellers har du gode narrative evner, men dette bør tages ned på grund af den grundlæggende historie.
  Held og lykke med den næste.

 7. Danielle:

  Utroligt hvad en fantastisk historie

 8. Danielle:

  var virkelig liderlig *

 9. Den dildo er i garderobeskabet:

  älsk om denne historie ..
  / F09xd

 10. Tradewinds!:

  Incest er ikke noget Turns mej.Incest er så ubehagelig som bestialitet! Hvorfor ikke skrive til din søsters ven eller noget? Ellers har du talent.

 11. Sofie:

  Lovely .. Blev utroligt liderlig ..

 12. simon:

  hmm ... Jeg kunne ikke lide den incest ting : P men jeg lod, som om det var hans kæreste ... ellers skide godt

 13. AreNice:

  Jeg kunne godt lide det hele søster ting det gjorde mig liderlig! ville gerne have lidt mere sex, da hun sov, og derefter vågnede og ville have mere, men det var en god historie alligevel! xD

 14. yummie:

  utroligt varmt .. ikke bekymre dig om dem, der siger smth andet, de ikke ved, hvad de taler om ;)

 15. I:

  VA asbra!

 16. Danne:

  Meget velskrevet og beskrevet. mere :)

 17. ham:

  tænke på historien, men incest tænder ikke mig, næsten ulækkert, kunne have været alt andet end en søster.

 18. Dedu!:

  Jeg ønskede, at hun ikke var klar over, men jeg var hyggelig liderlig

 19. ida:

  etc., kan jeg lige din søster

 20. Jonas:

  vidunderlige novelle

 21. Sofia:

  Blive overrasket over hvor våd din historie fik mig til

 22. Lillesøster:

  Mmmm ved, hvor godt det kan være ;)

 23. Hard & Horny:

  fy fairy VAA god ret kælen, at hun kom i så Dara ;)

 24. Anonymous:

  Damn, det var godt ;) 5/5

 25. anna:

  Jeg har al mulig liderlig!

 26. Sofi:

  Ahhh ville virkelig gerne være din lillesøster ;)

 27. Anna:

  Hvorfor skrive, at d er din søster? Og hvordan kan du kommentere d af mmm ved, hvor godt d kan være (Lillesøster) Incest er blandt d sletteste rådighed. Næste gang hvorfor skriver du ikke, at d er en ven af ​​din lillesøster. Og i næsten alle noveller, hvor d forekommer analsex (som er det meste af tiden), så hans pik glider nemt ind uden olie .. hahaha sige ja, hvis d, drøm om guys! Olie nødvendig og absolut første gang. Guess d er fyre, der skriver :-)

 28. carro:

  hvilken slags syge svin, der opererer på incest? bør du nok se en læge fanden!

 29. Susie H:

  Mange mennesker reagerer negativt på det Incest mellem bror og søster, men det er netop, hvad der gør det så spændende, trods alt! Bare det at føle, at det er forbudt, og skal ske i absolut fortrolighed. Jeg selv ville være villig til at prøve at have sex med min storebror, så husk at holde øjenkontakt med ham, mens han tager mig længe og hårdt! * Ahhh *

 30. Nilsson:

  Wonderful søster eller ej, hvad er mere vidunderlig end en smuk kvinde og derefter også komme til at kende både overflade-o inde i bulltar i lysken, når jeg læser din nice novell.Det var ikke den eneste gang? Fortsæt med at skrive du stoppe godt ikke nu.DET var godt kold i sengen oftere? Fortsæt med at skrive om dig som en søskende, kan du det uddanne dig, så du kan give din kommende kone eller mand en vidunderlig sex, der varer hele livet.

 31. Bidoo:

  Haha, det er, hvad fanden, enhver, der har så meget af incest, hvad fanden er du læser denne skide historie til?! Baara tilbage!

 32. ESSKA:

  Vil grusomt liderlig. Nu vil jeg gerne have min søster her

 33. Lokomotiver:

  Damn sexet skrevet! Var selv så liderlig, at jeg ønskede en af ​​dem lillesøster til at kneppe Ahart! Bare at de er søskende gør som jeg sagde det endnu bedre (læs ikke hvis du ikke kan lide det!) Plus hun er en liderlig lille tøs der elsker pik i alle huller!

 34. C:

  Blev liderlig, skal onanerer nu :)

 35. anonym:

  grusomt min k ** er, som om det var lavet af sten ;)

Kommentar Når lillesøster sover