Sekundær Lærer

En aften, efter alle de spillesteder i byen lukket, trak mig og min ven til den lokale hamburger servering. Det er altid hit der. Nogle gange er det næsten sjovt at gå der for at mødes med alle, du kender. I byen hotellet ville have været stor berømthed feste. Mig og min ven havde imidlertid boykottet det af forskellige årsager. Blandt andet køen der var for lang. Køn kassen på Hamburger sted var ikke det, der kaldes en kort man enten, men da du konstant taler til deres kökamrater og ingen overbelastning sker, er det bare rart. Jeg har selv var usædvanlig munter og snakkesalig om natten. Afhængig af både den gode stemning og forskellige berusende drikkevarer jeg forbruges. Som jeg står der i køen, hører jeg bag mig en dialekt, der ikke hører hjemme i midten af ​​Sverige. Nogen vil forsøge at efterligne Scania R, uden at lyde især godt lide, men også resten af ​​dialekt er ikke i overensstemmelse aftale med norrländskan talt i området.

Fordi jeg er temmelig snakkesalig stemning i øjeblikket, så jeg vender mig om og påpege den fejlslagne mand, der gør lyden. Det viser sig at være en kvinde i tyverne. Rødt kort hår, tank top og nederdel, der fastholder sin blonde kæreste. Jeg vil gerne påpege, at det ikke lyder meget godt, men alligevel spekulerer på, hvor de kommer fra. En gætteleg begynder og jeg gætte Karlstad region. Det viser sig, at begge piger er fra Bofors. Jeg siger noget illfundigt af kanoner og krudt, før jeg bestille flatbread roll, jeg netop da, føler er det rigtige valg. Jeg tænker ikke så meget, men fortsætter med at snakke med pigerne, mens jeg venter på at få mit udstyr. Når jeg får det, jeg tror, ​​de fleste gå min vej, men pigerne kalder mig til at fastsætte et sted for dem. Sagt og gjort. Jeg er lidt smigret, når to temmelig søde, piger ville sidde med mig og spise

Jeg formår at fastsætte et sted for både mig og de to piger. Min ven, som sad et andet sted. Vi taler om alt. Det viser sig, at pigerne er 25 og 26 år gamle. Når det kommer til min alder, ville jeg ikke lyve. Måske noget du virkelig burde, men jeg er en ærlig person. Jeg siger det er. Jeg er tyve. Dette betyder ikke afskrække i nogen synlig måde piger, foruden den sædvanlige hån af alderen på de små brødre og lignende. Jeg er vant til. Jeg sidder tæt sammen med den rødhårede sød pige. Pigerne siger, at deres navne, men jeg glemmer hurtigt væk. Pigerne er, når man ser nærmere meget sød. Begge er slanke og ser fit ud. Den blonde har en halsudskæring, som er svært at tage øjnene fra. Alligevel er jeg ikke så interesseret i hende. Hun sad i stolen overfor mig og den anden lidt længere sidder på en bænk arm imod arm med mig. Desuden viser det sig, så du skal ikke leve blond er ikke i byen, men i Stockholm. De rødhårede, men arbejder som lærer i byen, og det er også grunden til, at hun flyttede her. Jobbet skyld.

Lige som det er pigerne skal forlade. Jeg gør intet forsøg på at forsøge at hænge på. Jeg har stadig ingen tro på, at noget vil ske. Det føles ligge trist, men hvad kan du gøre. Jag kan ju inte lämpa av min polare bara sådär och jag tycker att den rödhåriga (jag har glömt allt om den blonda vid det här laget) förtjänar något mer än ett one night stand. Mitt självförtroende är ju inte det kraftigaste heller. Sex års åldersskillnad är ju om ingen mur så åtminstone en gärdsgård som måste passeras utan skador. Från min sida är det såklart OK men hur är det från hennes? Det känns som om jag aldrig kommer få reda på det den kvällen när vi går hem.

Under veckan efter tänker jag på mellanstadielärarinnan, ganska mycket. Det irriterar mig att jag inte kommer ihåg hennes namn. Jag grubblar för mycket och ser ingen ljusning i tunneln. Men vi ska på Ibizakväll på stadshotellet på lördagen så jag hoppas me hela mitt hjärta att hon ska vara där.

Lørdag vil. Mig og den samme ven, som uger før udarbejdelsen. Vi sidder på mit hus og tage et par langsomme skøjtebaner. Vi taler om dette og hint. Vi plejer at gøre, ham og mig. Vi bor sammen i byen, hvor vi begge stik, men nu er det sommer og begge bor sammen med deres respektive forældre. Et arrangement, der er godt økonomisk, men måske i nogle øjeblikke ville ønske var anderledes. Det er temmelig svært at bo i bushen hvornår partaja i byen. Så er du nødt til enten at fastsætte sove i den ene eller anden måde, eller ride bussen hjem. Det ville have været OK at rejse med bus, men busserne har en halv time før de natteliv i byen lukker. En omstændighed, der er ikke så sjovt hele tiden.

Vi gå i byen temmelig tidligt. Vi har en fornemmelse, at det vil blive overfyldt og køen er ikke virkelig vores ting. Vi går ind i byen hotellet for at få et stempel og derefter gå videre til fortsat at pre-party på en bar i nærheden. Vi går tilbage til byen hotel efter et stykke tid.

Når du bor i en lille by, den har en tendens til at komme til at kende de mennesker, der er ude. Således jeg ikke føler mig som en fremmed, når jeg ankommer. Natten er stadig ung, og vi går rundt og mest flamsar og taler til forskellige bekendte, vi har. Og så pludselig ser jeg et velkendt ansigt. Det er hende, Sekundær Lærer. Da jeg ikke huske hendes navn, så jeg gå tilbage og sige:

- Jeg kender dig! Du er fra Karlstad region! Eller noget i den stil, og hun giver mig en spontan knus. Og sige noget, som jeg tolker som hun håbede at se mig der om natten. Da det Ibizakväll spiller tunge techno. Ikke ligefrem min yndlingsmusik at danse til, men jeg er ikke bang. Min ven står og afhente lærerens ven. Det er en anden pige end sidste lørdag, også dette er blondine, men hendes hals er meget mindre end det førstnævnte. Pludselig min ven forsøger at kysse læreren. Mit hjerte stopper. Min kammerat er temmelig let at få piger, og jeg ser ingen grund til, at han ikke skulle lykkes denne gang. Men heldigvis er det læreren uvillig og tilbageholdende hurtigt væk. Jeg håber inderst inde, at det er fordi det er mig hun vil, men med min dårlige selvtillid, så jeg ikke tror, ​​det er grunden. Jeg tror, ​​hun bare synes det er lidt for bare at sige goddag og derefter foretage ud. Jeg tror IBS, det er en attraktiv ramme.

Vi danser hele natten. Jeg tror, ​​jeg vil tage i lidt på den høje side og næsten kvæler lærer. Jeg føler mig mindre og mindre intens mere sober jeg bliver. Någonn time før lukketid, så hun siger, at hun vil gå en tur. Jeg forstår instinktivt, at det er at slippe af med mig. Jeg kan forstå det. Jeg har været som en skygge hele aftenen og ikke prøvet noget. Jeg har haft lyst, men ikke modet.

Der er printere og jeg klar til at forlade dansegulvet og gå hjem, men så nogen banker mig på skulderen. Det er en pige. Temmelig kort, mørkt hår, slags sød, men ikke rigtig min type. Vi har snakket før, og nu er hun åbenbart ivrig efter at danse. Hun siger, at hendes familie er flyttet, og at hun nu bor i et hotelværelse. Hun er kun i byen for at mødes med gamle venner.

Vi danser godt fem minutter. Så hun ønsker at gå og sidde. Jeg tager med. Jeg tænker på elementær lærer, men jeg har givet op på hende. Jeg tager, hvad jeg kan komme i denne tilstand. Vi sidder på en sofa og taler. Brunette fortsætter med at snakke og til sidst spørger hun.

- Hvorfor vil du ikke kysse mig? Jeg kysser hende som svar. Hun kysser overraskende god. Hun byder mig med tungen. Jeg hader når du nødt til at få krampe i sin egen tunge at få nogen svar. Vi beslutter, at jeg skal følge op på hendes hotelværelse.

Nå, hvor er vi på sengen og hals. Jeg kan ikke tage en masse romantik, og hun synes ikke at være den langtrukken type. Vi klædte hinanden og jeg begynder at slikke hende resolut. Roligt på først, derefter hårdere. Hun synes at kunne lide det. Efter et stykke tid hun trækker mig op. Hun siger jeg slikke god. Så trækker hun begynder at sutte mig. Lidt løs i første omgang. Når ja, hun påpeger, at i barskere. Næsten alt for hårdt. Jeg kan ikke sige noget. Det føles ikke som om det er mit job at lære hende det. Efter et stykke tid spørger hun om min tykke pik at snuse til hendes liderlige fisse. Jeg synes, det lyder temmelig fjollet, men jeg leger med. Jeg ønsker blot at få det gjort. Først skal du nødt til at få et kondom på dig, siger hun. Jeg havde ingen intentioner om at sove sammen med hende uden beskyttelse. Så jeg vil stå op et fort. Hun threading det, og så lægger sig på ryggen. Jeg trænger hende efter nogle famlende og begynder at røre mig. Hun er sporskifteomstillingudbydere imod, og det føles helt rart.

Jeg vil snart. For hurtigt for hende, kan jeg forestille mig. Jeg ligger der et stykke tid og derefter går. Vi vil aldrig tale med hinanden igen. Det er i hvert fald, så det føles, og jeg ville sandsynligvis ikke have det på nogen anden måde enten. Jeg føler beskidt, når jeg går og ændre min mening allerede. Jeg tænker på læreren, og hun fik mig til at gøre. Eller var det bare mit ego ikke kunne modstå, når en pige for en gangs skyld ville have mig. Det var sandsynligvis det sidste.

I løbet af ugen, tror jeg mindre end tidligere læreren. Næste weekend er det City Festival i byen. Jeg spiller håndbold turnering, og jeg føler ikke behov for hende i øjeblikket. Jeg synes stadig, hun er sød, men jeg er helt klart, at hun ser mig som en slags lillebror. En lillebror, at hun kan lege med ingen følelser. Ud over mors følelser.

Lørdag vil. Vi spiller håndbold, men der er færre kampe end forventet. Vi spiller kun to og formår at tabe både om sanktioner, men stemningen er stadig på toppen. Jeg har dybest set glemt elementære lærer, men der er der et eller andet sted i baghovedet. Alle går til festen byen og alle afgifter i overensstemmelse hermed afgjort hende.

Jeg begynder at drømme igen om, hvordan vi kan sidde og snakke ved samme bord, hvordan vi griner, og hvordan jeg til sidst tager mod til mig og kysser hende. Hun kysser mig tilbage og min glæde kender ingen grænser. Det er en drøm, men følelsen af ​​lykke er så håndgribelig, at jeg næsten kan røre ved den. Pludselig tænker jeg på hende igen, men når vi begynder at gøre feste, så jeg stoppe det og gå ind i tågen med alt hvad det indebærer i form af personlige åbenbaringer og pis.

Feste er ikke så svært. Vi er på vej ned til byen og er beruset, men uden at være for fuld på nogen måde. Mig og en ny følgesvend, en håndbold kammerat, tage ud penge og tale med mennesker, vi møder. Vi møder andre spillere og snakke med dem. Jeg er ganske godt kendt i foreningen, selvom jeg er nu flyttet til en anden klub, og med min flytning til universitetet. Jeg er ikke som at bekendt med dames søjler. Jeg plejer at heppe på dem, og så, men vi kender ikke hinanden. Jeg går altid ind i en defensiv position, når jeg begynder at tale til nogen af ​​dem. Af en eller anden grund.

Vi fortsætter ind i partiet området. Vi dräller rundt, hilse på folk vi kender, købe en temmelig oprørende øl og laver andre ting i forbindelse med byens festival. Min ven begynder at længes efter sin kæreste og kalder hende. Det er forståeligt. Hun flytter til Frankrig i efteråret og hun er smuk. De er meget kær. Jeg er jaloux. Jeg vil også gerne have det sådan. Har nogen, der er mit. Bare min.

Aftenens sidste kunstner vises på scenen, og vi trækker os i den retning. Vi adskilt for en tid, for en eller anden grund, og jeg ser opførsel med en anden gammel ven. Det er en cover band. Intet af det, jeg virkelig gerne, men i denne særlige by, uhyre coverbandet populære eller anden grund. Bandet stadig gør et godt show, selvom du sikkert genkende det meste af det.

Jeg gå alene sent. Jeg er, tror jeg, retten ædru, jeg går til området med øl telte. Der er en anden cover band lige begyndt at spille. Jeg gå der om resultat, for at se om mit humør nu er faldet markant kan forbedre. Ikke helt uventet forekommer som non. Jeg møder nogle nye håndboldspiller er ret stram. Jeg ser på alle de mennesker omkring mig og føler smerte, når jeg ser, hvor glad alle synes forbandet. Alle synes at have en eller anden måde. I hvert fald for en tid. Jeg kan ikke engang mægtigt med det. Jeg kan ikke bare gøre ud og derefter glemme. Mit humør er så lav nu. Jeg flytter ud af teltet, når låget band sanger skrig:

- Er der nogen håndboldspiller her? Put dine hænder i luften!

Jeg næsten kaste op. Er en håndboldspiller fra byen den fedeste ting du kan være? Jeg er i total fiasko menneske. Jeg ved kun, at jeg ønsker at slette. Mød nogen, der i det mindste er grimmere end mig. Folk jeg kan se ned på. Det er forfærdeligt at sige det, men det er sådan jeg føler. Jeg er en succesrig mand på alle niveauer undtagen samleje med messen sex.

Jeg gå væk, jeg trænger mig af folk og føler sig klar til selvmord. Jeg fortæller mig selv, at det ikke betyder noget. Jeg er intelligent og vil komme sammen bedre end de mange cool mennesker, der formåede at få fat i en partner, så fortæl mig. Jeg tror, ​​at jeg aldrig vil have børn, aldrig bringe mine gener på. Jeg synes det er en skam. Jeg får mig, at mine gener er bedre end de fleste andre, og derfor bør være værd at videregive. Hvorfor ikke arrangerede ægteskaber sidst? Jeg ville let acceptere mine forældres valg. Jeg tror ikke, de kunne have svigtet nogle fatale måde.

Jeg tror, ​​jeg skimte den elementære lærer. Ja, hun er. Jeg er ligeglad med hende. Gider ikke at vide, hvad taber jeg er. Har intet ønske om at føle sig som en invaderende parasit. En parasit, der forsøger at være en del af hendes liv. Jeg tænker på Håkan Hellström. Hvis du vil have mig. Nu kan du få mig så let. Tænker på, hvor godt det passer mg lige nu. Jeg ignorerer og håber inderst inde at hun vil se mig og derefter ankommer.

Jeg ser en person, jeg kender. Han er også min fætter. Vi taler og kold, når jeg føler nogen knibe mig i siden. Jeg ved allerede, hvem det er. Jeg føler, at jeg bliver varm over det hele. Min fætter spørger, om det er min kæreste. Jeg svarer:

- Nej, det er elementær lærer.

Jeg kan bestille alt det smør i Småland ikke tænke på hendes navn. Jeg ved, at hun sagde det den tid på hamburger sted, men jeg har ingen idé om, hvad det var. Jeg begynder at chatte og min fætter forlader os, mens han hilser succes med frieri eller noget lignende. Jeg smiler til læreren. Min fætter har længe været glemt.

Hun har en sort tank top med et print. FBI siger. Hun læner sin mund til mit øre og siger noget. Jeg kan ikke høre, men jeg lod hende forblive i denne stilling i et stykke tid. Det føles så godt, som hvis vi er kærlige ligesom hun kan lide mig. Hun ser mig i øjnene, og så ved jeg det. Hun vil have mig. Den glæde jeg føler er stor. Jeg læner mig frem og kysser hende, hun møder mig i kys og alt er perfekt. Vi står og kysser hinanden i et stykke tid som den på et offentligt sted, men efter et stykke tid det føles lidt udsat, så vi trække os fra et skjult hjørne, hvor sigtbarheden er ikke så stor.

Hun sidder overfor mig på mit skød, og vi taler og kysse hver skiftevis. Hun siger, hun er ensom, hun tænkte på mig lige siden det første gang vi mødtes. Hun spørger, når jeg tager hjem, og jeg skulle sove. Jeg siger, at jeg tager bussen. Hun smiler og spørger, om jeg ønsker at sove med hende i stedet. Hvad svarer du sådan en ting. Ja, jeg tror jeg kan sige.

- Du gør ikke, medmindre du vil! Hun siger så lidt polisk.

Jeg bare smile som svar.

Skal vi gå nu? spørger hun direkte bagefter. Jeg har ingen indvendinger. Hele mit væsen vil have hende lige nu, men han der venter på noget godt, tror jeg. Vi tager en taxa til hendes lejlighed. Det er placeret en vis afstand fra centrum. Hun sætter sig op i taxaen og vise vejen, taxachauffør synes en smule grøn og finde ikke så god. Taxi turen tager måske ti minutter. Ingen siger noget. Den taxachauffør ved, hvad der foregår. Det allerede føles tomt efter et minut, når jeg ikke kan få fat i hende. Vi ankommer, og jeg betale taxa. Hun siger, at vi bør dele, men jeg beslutter at køre gentleman stil og nægter at acceptere hendes penge.

Vi går ind i huset. Jeg omfavne hende bagfra og kysse hendes hals, da hun vil låse døren til huset. Jeg er ved at briste med spænding og jeg gnide mig mod hende. Hun trækker vejret allerede tung og læner hovedet tilbage til mig at kysse hendes hals og svælg. Vi halse mod væggen af ​​elevatoren. Det tager et stykke tid, inden vi mødes og gå ud i gangen på hendes gulv. Jeg kærtegner hendes krop som hun låser døren til hendes lejlighed. Vi har knap nok tid til at lukke døren. Hun flår min t-shirt og fumle med knapperne på min flue. Jeg præsenterer hende og trækker mine bukser. Min holdning er tydeligt gennem hans undertøj. Jeg giver hende den samme behandling. Jeg tager hende hendes tank top og trækker ned lynlåsen på nederdelen hun er iført. Hun står der i bare undertøj og vi sætte en stopper for os. Jeg ser på hende.

Hun har velformede bryster og en temmelig flad mave, er slank over hofterne, men ikke mandhaftig. Hun ser på mig og smiler. Så hun tager min hånd og tager mig til soveværelset. Det er lyst indrettet med blondegardiner. Sengen er stor og har en gavl. Hun står foran spejlet med mig bag ham. Hun tager off hendes smykker og jeg tager off hendes bh. Brysterne er pænt afrundet og hendes brystvorter er stive. Jeg trykker mig mod hende og kæle hendes bryster. Hun vender rundt og kysser mig. Vi kysser lidenskabeligt nu, begge med det samme mål. Hun skubber mig bagover, så jeg lander på ryggen på sengen. Hun er ikke sen til at følge.

Vi er der, og kysse. Hun var på toppen af ​​mig. Jeg nyder at føle hendes krop mod min. Vi ruller rundt, og jeg kærtegne hendes hånd over hendes mave, langsommere bevægelse, der bevæger sig i retning af tro kant. Jeg hører til den ene hånd oven på hendes trusser på kanten af ​​lysken. Jeg føler den sødeste varme mod min hånd. Jeg føler forsigtigt i troet kant. Min pegefinger straks opfatter våde varm fornemmelse. Hun trak vejret tungt, når jeg kæler let langs hendes skamlæber. I gemt toppen af ​​trussen med håndfladen. Hun hjælper mig ved simpelthen at fjerne det helt. Hettes kusse er nu en bar. Jeg ser på hende, hun ser mig i øjnene. Vi kysse mens mine hænder blidt udforske hendes livmoder. Jeg afslutter kys og begynder at bevæge sig ned mod mit mål.

Jeg kysser 1:a hendes bryster og så fortsætter vi hendes navle til hendes våde fisse. Jeg slikker først på siderne for at gøre hende endnu mere ophidset. Jeg smage hende. Jeg ved ikke, om der er noget i verden, der er bedre end at give en kvinde oralsex. Jeg starter blidt slikke med langsomme rytmiske bevægelser. Hun trækker vejret tungere. Jeg begynder at slikke mere intens, og hun begynder at røre hendes kønsorganer imod mig. Hun klemmer omkring mit hoved, og jeg fortsætter med at slikke. Hun trækker vejret tungere og bevæger sig krampagtigt på sengen. Jeg nyder til fulde ved at gøre hende så liderlig. Jeg er selv ved, hvor liderlig jeg får. Min pik er stadig hårdt. Jeg står op fra min måltid og se ind i hendes øjne. Hendes øjne er lyse og hun trækker mig til ham og kysser mig igen. Så hun sætter mig over på min ryg. Pulling hurtigt off mine bukser og griber min pik. Det er hårdt og oprejst. Hun ser drilagtigt på mig og siger:

- Hvad en stor pik du har!

Jeg ved, at jeg har det, og pigerne har tendens til at kunne lide det. Hun ryk den med nogle langsomme strøg, så det bliver virkelig hårdt. Så sætter hun sig overskrævs mine lår.

- Kondom. Jeg siger. Mere en erklæring end et spørgsmål.

Du har ingen sygdom? spørger hun så. Jeg ryster på hovedet. Det har heller ikke, siger hun og smiler. Hun griber hans pik og sætter sig langsomt over det. Den følelse, når jeg trænger i hende, er enorm. Jeg tror, ​​jeg vil komme med det samme, men på en måde så jeg undgår det. Hun rider mig som fast og beslutsomt mens små klynk fra hende. Efter et stykke tid, føler jeg, at det sker igen. Jeg beder hende at falde til ro, men bare så hun kommer. Hun kaster hovedet tilbage og stønne højlydt. Hendes krop rystede af kramper. Jeg kan ikke holde mig mere. Jeg sprøjte min sæd dybt ind i hende, næsten sværter øjnene. Hun lægger sig på mit bryst, og jeg kyssede hende let på panden. Jeg kender hendes vægt, men jeg går i seng snart alligevel. Jeg tror, ​​hun er op for en kort stund, men jeg er kun halvt bevidst om, at hun skulle i seng igen

Da jeg ikke er vant til at sove med en person, så jeg vågner op temmelig tidligt næste morgen. Når jeg lugte hende ved siden af ​​mig, vil jeg være glad indeni. Hun er faldet af mig, og er nu med sin bare ryg imod mig. Jeg flytter så at hendes krop er imod mig på så mange steder som muligt. Jeg nyder at føle hendes varme hud mod min. Jeg kan lugte hendes hår. Jeg føler, jeg er begyndt at vågne op til pulsen slog lidt hårdere. Jeg ved ikke, om hun ønsker at fortsætte, men jeg vil tage chancen.

Jeg begynder at kærtegne hendes bryster. Hun har ikke vågne op, men hun ser ud til at trække vejret lidt dybere. Hendes brystvorter stivne som en lille reaktion synes jeg får. Jeg fortsætter kærtegne hendes brystvorte, og nøjes med et stykke tid. Hun snart begynder at klynke lidt i søvne. Jeg tør nu føle, hvis jeg havde noget ske dernede.

Jeg trækker en finger på kanten af ​​hendes fisse. Jeg føler, at hun er våd og glat. Jeg kærtegne hende let at gøre hende mere ophidset. Jeg ved ikke, om hun sov, men hvis hun ikke vil, så siger hun under ingen omstændigheder. Jeg kærtegner hendes klitoris, og hun stønner i søvne. Jeg ved stadig ikke, om hun er vågen eller ej, men hun gnider hendes røv imod mig. Min pik glider mellem hendes balder og jeg vil kun hornier og hornier. Jeg Grib min pik, og skub det mod hendes spalte. Og så gav jeg mængden. Læreren støn og griber mine balder med sin frie hånd. Så når hun er vågen derefter. Måske ikke lysvågen, så snart i et halvt slummer. Jeg begynder at bevæge sig ind og ud, mens jeg kærtegne hendes bryster og klitoris skiftevis. Jeg føler, at jeg snart vil komme, så jeg beroliger mig ned og rulle rundt på lærerens mave. Ingen protester vil blive hørt.

Jeg trænger hende bagfra. Jeg slikker hendes øreflip og stønnende i hendes øre, mens jeg køre hårdt ind i hende. Hun synes det er ok i et stykke tid, men så tror både hun og jeg være kedelige. Hun står i stedet for på mine knæ, og jeg tager hende som et dyr tager endnu. Jeg tager fat i hendes hårde uddannede balder og pumper. Det er utroligt spændende at høre hende stønne og se hende arch. Jeg føler, at det er tid til at skifte position igen, og jeg tænder hende på ryggen.

Hun er så smuk, som hun er, og smiler til mig. Stadig en smule off og ikke helt vågen. Jeg trænger hende og vi er i missionærstillingen. Hun er sporskifteomstillingudbydere modtog, da jeg begynder at bevæge sig. Vi vil være oppe i et rasende tempo. Hun snart begynder at skrige korte lidt skrig som vores elskov, og jeg er næsten lidt bekymret for, at naboerne vil klage, men jeg overdriver nok skrikens styrke en smule. Jeg er meget ophidset af hendes skrig, og jeg føler hendes fisse kramper om min pik. Så jeg trådte ind i hendes.

Jeg er så liderlig, at jeg pumper. Min pik har ikke fået nok. Det er stadig temmelig hård. Min partner er helt opbrugt, og hun er som en fuck dukke nu. Hun kan ikke slå imod, men hun er bare moaning og mens jeg nyder hendes fisse. Så jeg vil igen. Denne gang, får jeg en kraftig orgasme jeg krampe, og jeg føler en bølge af glæde skylle ind over mig.

Tiden er endnu ikke længe efter otte om morgenen, så vi ligge i sengen og blunde i et stykke tid. Først klokken ti, så ruller rundt og læreren kyssede mig ømt. Hun tager min hånd og trækker mig op og krammer mig. Hun fører mig ind i hallen og ind i badeværelset, hvor bruser hejrer. Jeg er lidt tør i munden efter gårsdagens fest.

Vi får nøgen i badet. Jeg først hun så. Jeg sætter dysen der er en smule for lav til at passe min højde. Hun holder mig bagfra, mens jeg starter vandet. Det er koldt i starten, men derefter bliver stadig varmere. Jeg beslutter at være lidt fræk, og skruer fra varmen helt. Vandet bliver pludselig koldt. Jeg vender rundt og kramme hende. Så uden advarsel jeg trin med et hurtigt skridt baglæns ind i brusebad. Kuldechok er total. Hun skriger og forsøger at komme væk, men jeg holde griner ad hende. Men snart jeg trækker på varmen igen, og jeg føler det elementære lærer slapper igen, og kramme mig. Du dit. nødder og hun kysser mig. Jeg griner og kysse hende tilbage. Jeg satte hende foran mig, og hun ryk mod mig.

Vi lader vandet skylle væk lugten af ​​vores elskov oh, hvordan vi vågne op til. Jeg begynder at forsigtigt kærtegne hendes mave og lår. Hun kæler mig, hvor hun kommer til at runde balder. Ja begynde at bevæge min hånd på hendes skød og hun villigt spreder sine små ben, mens hun begynder at kærtegne over min pik. Så pludselig bliver alt kold igen. Hun vender rundt og kysser mig voldsomt, så jeg ikke kan slukke det kolde vand. De boder var begyndt at vise sig selv forsvinder forholdsvis hurtigt. Jeg vil være tilbage til sine sanser og trækker griner i varmt vand igen. Læreren griner og siger, at det var en hævn, og at jeg skulle fortsætte på tidligere elementer i vejen. Hun vender ryggen til mig igen, mens vi var brusebad i en behagelig varme.

Jeg vil ikke gå direkte til kusse nu, men jeg begynder forfra med at kærtegne resten af ​​hendes krop. Snart føler jeg hendes hånd omkring min pik igen, og jeg vil svare med at begynde at massere hendes fisse. Hun ryk mig godt. Næsten mere komfortabel end jeg normalt gør. Jeg får en reel boner og jeg gnide mig mod hendes røv. Hun vender rundt og begynder jacking mig mere beslutsom. Hun falder ned på knæ foran mig og tage mig i munden. Hun munknullar mig forsigtigt, men fast. Følelsen er total. Min drøm pige er på sine knæ i bruser og sutte mig.

Jeg rejser op hendes ben og kysse hende. Så jeg løfter hende op, og hun spreder benene, så jeg kan komme ind i hende. Jeg skubber hende op mod væggen og komme med visse bevægelser. Hun var kærtegne min ryg og i mit hår. Jeg bliver hurtigt træt arme og derfor lod jeg hende ned og vender henen så hun står med hænderne mod væggen duschkabinens. Når jeg trænge ind og begynder at bevæge sig ind og ud, som det pounds i bruser væg. Hun svankar ved første, men derefter jeg pressede hende op mod væggen. Jeg fucking nu, og hun febrilsk sporskifteomstillingudbydere imod så godt hun kan. Jeg vil snart, og jeg squirt igen min sæd ind i den elementære lærer. Hun vender rundt og griner. Vi soaping hinanden og vasker af os. Begge opfyldt.

Hun inviterer mig til morgenmad. Jeg hentede mit undertøj og sad på dem til mig. Hun sidder i sin kjortel foran mig. Vi sidder over for hinanden. Jeg kærtegne hende med min fod, og hun kæler mig tilbage. Vi sidder så og vi spiser i tavshed. Vi ser på hinanden nu og da og smil.

Når vi er færdige spise, er det tid for mig at gå. Jeg nødt til at gå hjem, i hvert fald for en stund for at skifte tøj. Jeg ved ikke, hvad de skal gøre. Jeg vil ikke hævde hende et løfte. Var det bare et spil for hende? Alle sådanne tanker forsvinder, når hun tvinger mig om et løfte om at komme tilbage senere på dagen. Min lykke kender ingen grænser. Jeg har ikke fortalt dig, at jeg vil til udlandet i seks måneder, men det kan være et senere spørgsmål. Lige nu er jeg ligeglad med det.

Jeg vil være hjemme måske en time senere. Jeg skifter tøj i noget mere komfortabelt end den ildelugtende som jeg har på mig. Ingen er hjemme, og det føles temmelig godt. Jeg føler, at jeg vil sove over på læreren igen, men jeg er ikke sikker. Jeg ved ikke, om det er OK at ringe og spørge om den slags, men jeg gør det alligevel. Hun svarer med sin søde accent, og snakke en lille dreng sprog. Jeg spørger, om jeg kan sove i aften igen, og hun siger, at hun vil hellere ikke. Jeg tændte op indeni. Vi fyldes op for hende at samle mig op på busstationen i en time.

Jeg forlader bussen ind til byen, mens jeg tænker på den kommende aften. Hvad der skal ske. Vil det føles mærkeligt? Bussen ankommer, og jeg ser fra vinduet hendes røde Corolla. Hun træder ud af bilen, når hun ser mig. Vi mødes og knus. Hun kyssede mig let på læberne. Mere genert nu end i går, men både deres styrke var signifikant højere end så det er måske ikke så overraskende. Hun kører stille og roligt og sikkert gennem byen. Vi måtte stoppe for at købe mad. Hun har tilsyneladende ingen hjemme, så vi køber et let måltid. Hverken hun eller jeg siger, at vi ikke har nogen appetit. Jeg håber og tror, ​​at hun er, at jeg tænker mere på skide end at spise. Jeg får svært bare at tænke på, hvordan hun så ud, da hun suget mig. Jeg ser på hende nu. Hun har en stram multi-farvede t-shirt, og en part sorte bukser. Den korte hår er sat op med en bøjle, og hun har en lys makeup. Hun har jo brugt en masse tid på det, selvom det ser så simpelt. Jeg ser på hende og vidunder. Sikke en sød skabning kan lide mig. Jeg er høj og knoklet. Helt grovmejslad med tætsiddende øjne. Min lavt selvværd viser sig, men hun har i det mindste hjulpet det ud af en masse.

Vi er på vegetabilske tæller og vi køber grøntsager. Jeg kramme hende bagfra. Jeg bemærker, at hun ved, at jeg er sej. Hun gnider lidt underspillet deres bagdel mod min pik, men ellers synes helt uberørt. Hun spørger, om jeg kan lide asparges. Jeg svarer, at jeg aldrig har prøvet, hvilket resulterer i, at hun tilbringer en asparges i vores kurv. Det føles som om vi er en rigtig par, der er på søndag shopping. Hun tager min hånd og vi går til kassen.

Turen fortsætter nu lærerens lejlighed. Vi får der, og jeg tager købmand pose. Hun tager min hånd, og vi går ind i huset og ind i elevatoren. I elevatoren, kysser hun mig og smiler. Jeg føler mig meget glad. Hun går og holder døren åben, så jeg kan komme ind med dagligvarer. Hun understreger mig over halen, når jeg går i, og hun lukker døren bag mig.

Stem på Sekundær lærer:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (374 stemmer, gennemsnit: 3,90 ud af 5)
Loading ... Indlæser ...
Fortæl en ​​sexnovell rapport!
Tilsvarende sexnoveller:
 • Vi kunne ikke finde en lignende historie

37 svar til "Secondary Teacher"

 1. Jossan:

  Smuk historie!

 2. virago:

  Godt, indgive syg ligetil som i det virkelige liv.
  Lad mig drømmer om andre folks elendighed.

 3. Stef:

  Härligt skrivet med mystik och känsla i stället för pang på och könsord :)

 4. Balder:

  Vacker, verklighetsttogen berättelse som befränjar människors värde. Flere ting!

 5. erik:

  damn good! härligt med inlevelse! de enda jag undrar är om författaren är kille eller tjej med mycket info om hur killar funkar! (alltså, om kille är det ingen som helst diss. du är ovanligt.. duktig bara!)

 6. Linnea:

  Grymt bra story, välskriven och “verklighetstrogen”. Jag älskar hur du tar lång tid på dig med berättelsen och långsamt bygger upp en stämning, samt hur mycket betoning du lägger vid alla känslor och tankar runtomkring.

 7. rick:

  Bra novell. Men du tyckte inte hon tog i när hon köpte en sparris? :)

 8. Flames:

  Tja svinbra story. Jag kan verkligen föreställa mig hur det var. Bra beskrivning. Fortsatt så. 5 poäng.

 9. Klasse:

  väldigt bra. det är en sån dröm som man själv vill uppleva.

 10. Robban:

  Väldigt bra novell må jag säga. Jag har själv upplevt en liknande sak. Men i alla fall, din novell var väldigt bra och inlevelsefull, mycket känslor var med. Men det bästa var ändå hur du berättade allting, detaljerat och lite varierande mn annars väldigt bra. Du skulle kunna skriva en Vuxen-bok om händelsen, fast då med mycket mer bakgrund och kanske ÄNNU mer känslor och detaljer, själv tror jag att det skulle gå väldigt bra och jag skulle nog köpa boken om du gjort en.

 11. Micke:

  Haha, riktigt bra novell! Gillar verkligen den detaljerade beskrivningen på allt;) skriv fler vill se mer sånt här

 12. My:

  åh! vilken mysig novell! perfekt slut så man liksom får tänka vidare själv vad som ska hända. riktigt mysigt skriven med alla svallade känslor och så. den lämnar efter sej ett varmt skimmer inombords. :)

 13. Al:

  Underbar novell! En välskriven novell med riktiga känslor, och jag blev helt till mig av lycka när citatet av Håkan Hellström dök upp!

 14. marer:

  Riktigt bra..riktigt mysigt.. underbar berättelse. (säkert äkta kärlek)

 15. tjej:

  Ojojoj .. skit bra novell.. inte som alla andra utan mer känslor en .. högsta poäng! , D

 16. Anders:

  Det var som fan va bra den var, fler noveller som den här snälla :)

 17. Klas:

  Bra, men varför måste det alltid svartna för ögonen…

 18. Flicka .:

  Bra skrivet :)

 19. Sex gud:

  Dejlig historie ;-)

 20. Malin:

  God historie! Detaljeret og med mange følelser .. Som jeg sagde godt der!

 21. Danny:

  Kanon läsning

 22. Anon:

  Otroligt bra, fina beskrivningar. Trevligt att se en novell där mannen inte är Pimp och kvinnan slampa. :) Väldigt bra gjort, 5 poäng!

 23. Mattias:

  Det var den bästa novellen jag läst, du har verkligen känsla för den här typen av texter.
  Hoppas du kommer skriva mer, du har så otroligt bra detaljerade meningar att det bara måste finnas ett författarhuvud bakom luggen! Du får lätt fullpoäng av mig, synd att man inte kunde ge mer än 5 :)

  Ha det underbart och lycka till med livet!

 24. John:

  SKITBRA novell……Speglar lite som det är “in real life” så att säga.

 25. Erika:

  Den bästa jag har läst hittills!!!

 26. kukuku:

  Lärarinnor är bäst de säger alltid det här tar vi en gång till.

 27. Singelrunkarn:

  Grymm novell;-) riktigt skön!

 28. Emelie:

  Helt otrolig, den bästa novell jag någonsin läst! Älskar hans osäkerhet :)

 29. mr virgin 17år:

  åh! så härligt!

  lite lång i början men så jävla härlig i slutet =D

 30. Andreas:

  Fruktansvärt bra tyckte jag att den var.
  Fler sånna noveller tack! = D

 31. Andreas e bäst:

  OTROLIGT BRA FORTSÄTT

 32. TACK SOM FAN:

  Kändes som riktig kärlek. tillochmed så man själv blir kär i denna lärarinna.

 33. werner:

  Fin novell. För en gångs skull en berättelse som verkar trovärdig.

 34. thed:

  Jag skulle fundera på denna story om den va sann när kvinnan inte va före mannen, det jag har lärt mej som är 62 år är att det gäller att det ska gå för kvinnan innan det går för mannen, men jag kan ju ha fel

 35. Bajee:

  jävligt bra skrivet

 36. Tommy:

  En underbar novell som verkar trovärdig.

 37. anonym:

  bra story väldigt verklighetstrogen och känslosam fortsätt så :)

Kommentera Mellanstadielärarinnan