Studentsex

Tiden var 11:30, og vores klasse var på vej til spisestuen. En smuk pige i min klasse, men det var ikke specielt talentfuld stoppede mig. Hun trak mig ind i et badeværelse og låste døren. Jeg er gået fra den sidste lektion, så der var ingen, der så noget.

"Jeg er liderlig!" Hun hvæsede mens hun kærtegnede hendes bryster knap nok moden intenst sweater. "Please, vil du tilfredsstille mig?" Fortsatte hun. Jeg var helt holde, men vidste, hvordan det startede trækker på min store og helt liderlig pik. "Selvfølgelig!" Sagde jeg med en kvælning stemme. Hun var ikke sen til at tage alle sine klæder af undtagen min bh og trusser. "Stop det nu dengang. "Hun hviskede utålmodigt som om nogen kunne høre os udenfor. Hun var selvfølgelig en lidt nervøs og stresset, den næste lektion begyndte allerede klokken tolv igen så. her blev det gå væk med andre ord.

Hun trak sin hånd væk trusse, således at jeg kunne få adgang lettere. Sikken en dejlig kvinde hænder hun havde. Med blod-rød neglelak og alle. Hendes hale stod og ventede bule mod min pik, som nu er vokset til fuld størrelse og være parat til at støde ind i hendes varme skød som en rambuk.

Jeg greb min mansdon og bragte det til hendes fisse, hvor jeg lod min pik "snuse" lidt omkring hende sex. Dette gjorde hende helt vildt, men jeg var forberedt på det, hun bragte hende flot runde røv mod min pik til roden, at jeg bare tog en dyb indånding.

Så jeg var ikke sent sporskifteomstillingudbydere imod. "Aaaaah. du er sååå dejlig, Lars. Jeg vil have dig til at komme på mine bryster! "" Uhm. "Jeg stønnede som et dumt svar på hendes dejlige invitation.

Vi byttte position, og jeg måtte sidde på toilettet, mens hun sad overskrævs mig. Hun red mig som en sindssyg, og jeg var nu meget svært at holde igen min varme frø. Jeg ønskede at foretage mig selv og være som en mand - en rigtig mand mand, trods mine 18 år. Jeg var selv i mit bud alder, at have set mange p-film, og vidste, hvordan pigerne ville have det. Jeg tænkte ialf. Det var regel nummer et for mig at holde ud, indtil pigen kommer først. Men nu var det nærmest en krise hendes dejlige blonde hår viftede rundt i mit ansigt, mens hele hendes krop dansede på min pik. Jeg kunne mærke mine nosser svinge op og ned, og hvordan hun nu og da greb den og trak på det som en løftestang. Jeg kunne mærke hendes små umodne, men stadig store bryster gyngede som juck gøre. Jeg svedte, hun var svedig, og det gjorde os begge kun på endnu mere.

Jeg prøvede i al min desperation for at holde sæd, så tænk på noget andet, noget slemt, at ville gøre min pik til at blødgøre en smule, men det var svært, og efter et par sekunder, måtte jeg fortælle min rytter, at jeg skulle få hende . "Bare en lille smule. "Hun jamrede. "Jeg har taget p-piller, så du kan komme til mig i stedet," sagde hun med en tung stemme. Dette lettede mit sind og jeg begyndte bollede med igen. Turen blev mere intens, og efter et minut jeg følte de velkendte trækninger, hun gjorde det godt og begyndte at gnide hans kvindelige køn mere og mere febrilsk mod min pik.

Jeg kom - og gik ud. tænkte jeg ville dø af udmattelse.

Jeg ved ikke hvor længe jeg havde været der, men plöstligt sprang døren op og en pige (PREP) råbte i rædsel over korridoren. Folk kom løbende, og jeg satte mig ned med nogle sæd på maven og trak ned bukser.

Jeg troede, jeg ville synke gennem jorden, og det tog tid at komme op med forklaringer, men jeg aldrig fortryde min første fuck med denne 18-årig liderlig pige!

Stem på Studentsex:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (4 stemmer, gennemsnit: 3.25 ud af 5)
Loading ... Loading ...
Fortæl en ​​sexnovell rapport!
Lignende matrixjoga:

Kommentar Studentsex