Què va passar realment?

Vaig entrar a l'oficina uns minuts tard, es va quedar adormit. Sempre tinc dificultat per aixecar-se els dijous. El dia després de la petita a dissabte. Jo i les meves millors amigues va prendre una copa de vi després de la feina i que estava bé una mica tard, més tard de l'habitual. Ràpidament em vist de la meva jaqueta, que penja darrera la porta. En empènyer la porta oberta de nou, és el meu cap allà. Ell em crida cap amunt i avall.

Ajá, diu ell, ahir a la tarda? Els ulls del meu vestit. Rödkjol i camisa a quadres amb un escot profund. Somriu una mica i assenteix amb el cap. Puc sentir el rubor grimpant per les galtes.

Ho sento que he de fer cap trucada, li dic, i perdó mentre jo treball en contra d'ell fora de la meva habitació. Ell aprofita l'oportunitat quan estem prou a prop com per xiuxiuejar en la meva oïda.

- "El teu dekoltage em fa dur com una roca"

El segueixo amb la mirada a través de la paret de vidre mentre s'allunya cap al menjador. Em vergonya encara més aquesta vegada. Déu meu, és meu cap. És clar, el meu encant, ja que-intel · ligent, locals fresca el cap. Sento el pessigolleig al baix ventre. * Sospir * No és fàcil mantenir una relació professional amb ell quan diu i fa. Sacsejo de mi la seva paraula i cridar a la meva amiga Jenny, que no hi era ahir. Ha de tornar a explicar el que va succeir durant la nit anterior. Com de costum, quan Jenny i jo m'oblido de parlar del temps i l'espai. Estic assegut amb els peus sobre l'escriptori d'oficina i d'esquena a la porta. No, perquè no es donen compte de com el meu cap es cola i tiri de les persianes de la paret de vidre. El sotragueig passat, quan es gira, m'adono de com girar el seient. Expressa la seva consternació en el seu dit als llavis. Shhh. Segueixo a parlar amb Jenny com si res hagués passat. Una mica tens puc convertir, el que vol i per què atrau els cecs. El meu cor batega amb força i els meus pensaments donant voltes. Tracte de mantenir Jenny dubtes sobre el que està succeint. Ell em s'aixeca de la cadira de seure a l'escriptori. Resulta mateix a la meva cadira d'oficina. Una broma el poc que fa girar una volta i un somriure com la increïblement sexy tot el temps que pugui. Els seus ulls brillen d'alegria i picardia. Em somriu poc cap enrere, però amb poca vacil · lació. Pren el meu peu dret i coaxials de les meves sabates negres de xarol també a la meva esquerra. Acaricia meus peus i les cames. Moviments lents i petits, amb els ulls demanant permís per continuar. Seient amb el cap i continuar la conversa amb Jenny, que s'està convertint en més i més amb monosíl · labs. Per sort, Jenny li encanta parlar, doncs segueix amb la seva història. Es porta les mans al llarg dels meus cuixes i es troba a la vora de les mitjanes, els dits entabana seu camí per sota i igual que roden pel mitjó a la cama. Li besa el genoll, mentre que la denudació mans entabana el segon mitjó.

Ara tinc encara més difícil de portar la conversa amb Jenny. Hi ha curta aha, AHM i ben oh. Tractant de no gemegar a l'auricular. La sensació de formigueig es fa més fort i més fort. Em sento cada vegada més humit i humit al cony. Per les meves mans pels cabells, abraça la part posterior del coll quan arribi un grapat amb les seves gruixuts rínxols preciosos. En pressionar suaument els meus pits contra el seu cap. Puc sentir els meus pits fan mal després del contacte. El moment en què mirar cap avall a ell en la seva cadira, s'aixeca i em mira profundament als ulls. Pren la meva mà i contra la seva polla és tan dura i esplèndida. Perdré la meva respiració per uns segons. Jenny vaig adonar que va desaparèixer. "Escolta, estàs fent? "Jo l'escoltava. "- Ahm, oh, el meu cap es va dirigir directament més enllà del" jo li contesti. Jenny sap el bo que crec que és ell i ella li pregunta si ell era tot el que avui dia amb estil sexy. Ajá, em surto de mi mentre em dóna suport i pressiona la seva polla al meu cul. Vull gemegar en veu alta. Les seves mans acaricien la meva esquena malucs i les espatlles. Amb cautela, les mans al voltant de la cintura i per sobre dels seus pits. Aaah, per fi! I paletes de excitació. La freqüència cardíaca augmenta encara més. Petó al coll que em fa cremar, la meva respiració es torna més violent. Ell em s'inclina sobre l'escriptori i fregar el meu cul. Puc sentir el meu faldilla de muntar i que presentés la seva polla dura en el meu cony. Jo gemecs, Jenny no s'adonarà d'alguna cosa. Aguanto la respiració i esperar un segon abans que em trobo amb Jenny. "Sí, però viiisst ..... així que ... arrr ... el .. uhmm. "Estic tractant d'utilitzar les darreres paraules d'una gran manera de comunicar les habitacions, però que Jenny no es donarà compte. Ell daskar meu darrere un parell de vegades empenyent la seva polla cada vegada més profund. Ara sento passos al passadís ... s'atura, però amb el seu penis encara en mi, he capturat un parell de vegades per gaudir. A continuació, seguiu els passos al corredor de distància. Ara, Jenny ha parlat de si mateix i la conversa comença a refredar-se. Jo dygnkåt i tenir un home meravellós que té relacions sexuals amb mi a la meva oficina mentre jo parlo amb el meu amic .... El que un somni. Jenny no em creuries si et digués el que realment succeeix. Tot el que vull és, sens dubte, no vol que ell per treure el que estic tractant d'aconseguir a Jenny a parlar de res més. Només per a arribar a l'orgasme. Ell segueix i sento la seva respiració es torna més violent i més violentes. Es em fa encara més calenta i em van capturar en la seva polla amb el seu cony perquè ell aconsegueixi gaudir encara més. Ell es queixa en veu alta el suficient per escoltar Jenny. "Però hi ha algú amb vostè?" Ella li demana. Merda, el que diuen. Jo, per un moment, deixeu en el meu acte sexual. "Ahm, i el cap va entrar i es va asseure sobre mi", li dic. Vaig a esperar uns segons a la seva reacció. "Jajaja, ets bo sobre tu, oh, sí, somiar, es pot fer. Oh, ho fa de fet sovint i amb molt de gust. "Ella continua a riure i de parlar en diversos dels somnis. Phu, ella no ho pren com a veritat. Ell continua i follar més ràpid i més intens, em sento el clímax cada vegada més a prop. Oh, gairebé em fa vergonya per gaudir, però l'infern el que un amant meravellós que és. Quan el pic ha arribat i l'orgasme s'apodera de nosaltres dos que gemega en silenci i mantenir la mà sobre el micròfon. Ell es mou pel meu cos feble des de l'escriptori a la cadira d'oficina. Hyschar mi encara, el seu somriure i tirar de la cadira cap a ell mentre que ell se senti en la vora de la taula. Em besa el front, orella, galta, el coll cap avall i pren el pit a la mà. A poc a poc l'acariciava. Veig com la seva polla és dur i encara esplèndida. Suposo que a la meva mà i sacsejades ell. Es va detenir en el seu petó i em mirava. Si continua, veure com li agrada, i com la seva polla endurir encara més. No que vingui a la mà tinc la polla a la boca. Al lluny sento els seus sospirs, gemecs. Em xucla un parell de vegades i després s'enfonsa. La mà al voltant del meu pit, deixa per anar. S'aixeca i somriu, em besa a la boca lleugerament. Ell imita un "gràcies". Cordant els pantalons i redreçar per adaptar-se. Jenny balbuceja en el seu món i no tinc ni idea del que està parlant. Es torna cap a la porta i va dir: - "Realment ben fet que l'informe es completarà abans del cap de setmana només!" Així que va. Em sento esgotada després que el que acaba de passar. O és que això passi realment? No, dec haver somiat. "Ei! Encara hi ets o? Vostè ha estat absent tota la conversa, què fas? "Deficiències de Jenny paciència." Mai em creuries si et digués el que va passar! "

Opina sobre Què va passar realment?