Si arribés a succeir

En el meu fantasia, ens trobem amb una calorosa tarda d'estiu en una platja deserta, abans que el sol es pon. Quan prenem una cervesa o sidra, alguna cosa bona i gaudir del silenci.
Parlar sobre la vida a les grans, no hi ha detalls sobre la família o el treball. Fem un foc a la xemeneia per mantenir calents quan el sol es pon. Ens vam asseure molt junts, mirant per sobre de l'aigua veure com les onades contra la riba rentar, vostè juga amb els seus dits als meus cabells, ets amb la mà cap avall, cap les espatlles, m'esgarrifo llum del seu tacte. En apropar, em sento al davant de vostè entre les cames. Tu em dones un massatge al coll / espatlles cap als braços fins les mans. Pren les meves mans tocar amb amor. Continua al llarg dels malucs / enrere em pren per les espatlles em fa un petó al coll xiuxiuejant a la meva oïda: "tu ets el meu cor", un petó a la part posterior del coll, m'esgarrifo, sentir com els seus mugrons s'endureixen. Es pren una abraçada gran per a mi, abraçades còmodament, així que el que se sent l'ànima. Jo escalfar. Vostè em mantingui lluny, estem gaudint.

El sol està baixant, les flames del foc il · luminar la cara. Puc veure la seva silueta. Vostè és bell, bronzejat i bell, etc, m'agrada la seva presència. Em torno en mi, vaig posar les meves cames al voltant del seu cos, com abraçar amb les cames. Manté dur. Et sento en els meus braços, no deixarem que els ulls de l'altre, tenim hookat. Al lluny sents el crit gavines.
Les teves mans varndrar anada i tornada sobre els meus braços i espatlles. Aterren en els seus malucs, la seva mà dreta a les palpentes fins explorar els meus pits. Jo estirada fora de contacte, hagi trobat el meu taló d'Aquil · les. La seva mà esquerra trenar la meva, abraçant suaument. Vostè es pressiona contra mi. Deixo caure la seva mà per rebre el que no caiguin cap enrere. La meva altra mà pren el seu eix i abraçades. Li faig un petó al coll, xiuxiuejant a l'orella "Take Em", estableixi contacte visual amb vostè una altra vegada. Ens besem, les coses s'escalfen correctament. Només irradia sobre nosaltres. Arribem a ser com una bola de foc, desapareix entre si.

Vostè per les seves mans per la meva esquena mentre es treia la camisa, jo t'ajudo amb el teu suèter. Ens vam abraçar, sentint nostres torsos nus, l'un contra l'altre, els perns addicionals en mi ara, el pols augmenta. Estic cada vegada més i més excitat. La meva faldilla és fàcil d'aconseguir en. Vostè ha pantalons que només té un botó, de manera prest, va ser de les extremitats precioses en la celebració.
Està molt emocionat, la seva extremitat és bell i ferotge. Li resulta difícil mantenir-se al dia, per no incloure. Jo t'atures, calma ara. Nibble teus murmuris del lòbul de l'orella, la bellesa i meravellós que és ser aquí amb vostès, a l'orella.
Quan finalment deixar que els nostres desitjos assumir llavors no hi ha res que es destaca per sobre.
Estic tan calenta que em celestial fort gemec quan es troba amb el seu membre en la meva. Ens va deixar, es burlen de la llengua quan ens vam besar. Et picar fàcilment al mugró.
Ens agrada, es gira i canviï de posició. Quan vam arribar, ens trobarem en un orgasme increïble junts. Ens gemegar en veu alta amb el plaer.
Flämtades ens col · loquem al costat d'un, abraçar, i simplement gaudir del silenci. Flames de foc ballen en les nostres cares. Ens adonem que el sol hagi tingut temps que ha passat.
Vostè somriu i diu que hem de fer això, però hem d'esperar amb "sexe" after sun nedgånen perquè puguem veure el bell miracle

Comentari En l'esdeveniment