Niclas, la meva bicicleta i un despietat 1 agafada

S'ha convertit en una mica més vell ara, però aquesta és una història completament cert, només els noms han canviat, quan vaig arribar a provar la polla per primera vegada, i en gran mesura això ...

La majoria dels nois del carrer era de la meva edat o més joves. Diversos de la meva classe vivia al costat, però cap dels que he penjat en la seva majoria amb viure per aquí. Dues cases de distància viscut a la classe de la meva germana, Niclas, quatre anys més gran que jo. Sempre m'ha impressionat per Niclas, la seva creu i no menys important la seva actitud meravellosa. Cocky, però sempre és bo per a nosaltres nois més joves. Sempre noves noies guapos que es va colar allà per les nits. Que l'execució de motocròs potser no era un esport per a mi, m'encanta l'hoquei Lira, però se sentia molt bé i sobretot es veia genial quan Niclas es va allunyar tan aviat com ell tingués temps per a això.

L'altre dia quan em vaig avorrir i Adam ens vam anar a la fossa de sorra amb trapeadores per comprovar quan Niclas entrenats. Va córrer carreres de tant en tant, però ell mateix diu que és més divertit jugar a la tornada pel seu compte. Ens quedem impressionats amb crueltat pel que ell podia fer. Alguns mitjans sóc prou boig per estar abans de fer tot el que Niclas va fer, tot i que certament va fer algunes coses per impressionar a nosaltres els nens petits. Adam estava molt més interessat en les carreres que jo, però jo també sentia que havia alguna cosa bona d'això.

Era bastant tard a la nit un parell de dies més tard, quan vaig sortir al carrer. Lamentablement, no hi ha amics a casa, dolentes en la televisió i la diversió no estava en msn. Vaig veure que brillava al garatge de Larsson, però vaig sentir a ningú que en mal estat aquí. Tenia l'esperança que gairebé Niclas hi era, però quan em vaig acostar, vaig veure que no hi havia ningú. La porta estava tancada amb clau i em vaig anar suaument a. On era, realment genial, una Yamaha YZ. Em costa res sobre motors i Niclas tal, però havia declarat dret tediós en un punt. És cert que la meva moto dreta brut, però no sorprenent, tenint en compte tots Niclas va fer amb ell. Jo no podia deixar de tornar enrere i comprovar degudament, vaig pensar que era fotudament increïble, però gairebé no m'atreveixo a córrer. No vaig poder resistir la temptació de posar-me, però aterrit que caigués a terra.

Quan em vaig sentir una mica en el pas es va sentir fora. Ràpidament em vaig baixar, just abans de Niclas va obrir la porta lateral del garatge.

- "Maleït siguis merda espantada", va panteixar Niclas.

- "Ho sento, va veure que brillava, vaig pensar que estaves aquí."

Després d'alguns chit-xat, em va preguntar si jo estava disposat a aguantar una volta. Una mica escèptic, em va preguntar si era segur anar dues. Va veure com ell probablement va pensar que jo era un puto covard, però ell va respondre que no hi havia cap problema en absolut.

- "A tu t'agrada ser una mica impressionant jugador d'hoquei, no tens polla en tu?" Tanned Nicklas

- "Bé, estic esperant, poden ser fresques a intentar-ho", li vaig contestar.

- "Casc merda que ens trobem, és només bruixes", va dir alegrement.

Sortim cap al bosc, i cap a la zona de bany. Va conduir a la dreta correctament, vaig haver abraça'm fort en Niclas. Una sensació de fred maleït, em sento darrere de Lewis, un veí que sempre m'admirava. En retrospectiva, crec que fins que la meva polla era una mica difícil de tota la situació.

Després de mitja hora ens vam aturar i ens baixem. Vaig somriure competent i va dir que era la nova ona en qualsevol lloc. Niclas tenia una mirada de superioritat, però no va dir res. Ens asseiem en una arbreda, Niclas es va ficar al llit a l'esquena i va dir que jo no era una gossa després de tot.

- "Serà la merda pis ara", va dir Niclas i es va allunyar uns metres.

Quan es va girar i va tornar, em vaig adonar que encara tenia la seva polla al davant. Em va mirar avergonyit, després va fer els ulls grossos i es va preguntar què estava fent. Wow, he vist el seu penis, que en realitat fantasiejat moltes vegades. Niclas va ser encara més a prop meu, es va aturar i va encendre una cigarreta.

- "Craving", es va preguntar.

- "No, home, és bo per a mi, l'examen de demà corrent amb l'equip", li vaig contestar.

- "He he, a la merda la puta que ets," va somriure Niclas amb un cigarret encès a la boca.

En el meu cap pensaments giren, potser necessiti prendre un cigarret, així que no pensa que sóc un idiota. Realment no podia deixar de mirar al seu polla. Es helrakad, alguns pixar pensament havia goteado als pantalons Adidas. Em va mirar amb una estranya mirada, una expressió facial que mai havia vist abans.

- "T'has xuclat la polla en algun moment Hampus?"

- "Eh? No, no estàs parlant? "Ràpidament va sortir de mi.

- "Vostè sap que jo tinc nòvia, però encara vull veure una cosa amb vostès", va dir Niclas decidit.

- "Oh, ja n'hi ha prou, no m'estic follant gai, per què creus això?", Li vaig contestar.

- "Mira, no m'importa si ets gai o no, va dir arrogant."

- "Si fas el que et dic ara, vaig a vèncer merda sobre tu i difondre rumors que tractaven de córrer a mi"

Em va entrar el pànic, va mirar als ulls de Niclas que no es tractava d'una broma. Va donar un pas endavant i es va agafar al coll. Jo tenia 13 anys i ell tenia 17 anys, ell era molt més gran que jo i jo sabia per la meva germana que estava a la seva classe que ell podria aconseguir l'erupció abundant dreta estava en problemes fora de la mirada poble que de prop. Els pensaments giraven, què diables està passant. Vaig sentir que el meu pols es va accelerar, però en algun lloc havia també una terrible sensació d'excitació.

Em va ordenar que es despullés. Va tirar el barret, abans que em vaig treure la caputxa. Ara jo hi era en pantalons d'entrenament i sense camisa.

- "Treu-te els pantalons, però mantenir les seves sabatilles d'esport", va dir Niclas.

No em vaig atrevir a fer res més que el que ell va dir. Poc temps després, jo estava de genolls amb la polla més gran que he vist en la meva cara. Una situació totalment malalt, totalment irreal. Quan vaig aixecar la vista vaig veure la mirada de Niclas, va mirar cap a mi. Amb la mà esquerra va agafar els cabells amb la mà dreta portava la seva polla contra la meva cara. Vaig sentir el pànic créixer, però molt potent. Va ensenyar màxim gland, el va fregar contra els meus llavis, les galtes.

- "Obre la boca ara, vull follar la boca, ara ets la meva puta" va dir Niclas arrogant.

Jo gape suaument i lentament empeny la seva polla gruixuda en la meva boca. El cos tremola, i em poso a mirar tot el possible per a ell en absolut al tinguem. Em sento un sabor salat, fent els ulls grossos a sentir-se menys malalts. Ell bufetada de tant en tant la seva polla a la meva cara, amb un adherència continu atapeït al voltant del meu coll. Ell m'alimenta dur amb la polla gran, probablement al voltant de 20 cm de gruix i amb una gran polla. Polla més gran que he vist en viu. Munknullandet va durar uns minuts, potser més, en aquesta manera, vaig perdre el meu control sobre el temps i l'espai.

Just com ho és, ell treu la seva polla, em colpeja a la galta amb el palmell obert. ¿S'ha acabat? Ell no ho desitja, pot fer alguna cosa més?

- "Maleïda sigui, això pot ser tan fresc com qualsevol cosa", va dir Niclas amb veu sibilant.

- "Posa't de peu a quatre potes en l'arbre d'allà"

Jo estava terroritzada encara del que deia, pensava que no hi havia res més a fer sinó obeir. Mentre era al lloc costat de l'arbre, es va presentar amb un parell d'esposes.

- "Posi els seus braços al voltant de l'arbre, i fer-ho ara!" Ordered Niclas.

Allà estava ara de quatre grapes al mig del bosc, amb les mans tancades al voltant d'un arbre. Nua, a excepció de les sabates d'entrenament. El esquinçament molsa als genolls i els braços. Niclas un pas endavant i em dóna suport, els resulta difícil veure el que farà quan intento tornar el cap. Ara sé com s'acaricia el cul sense pèl lentament, agitant tot el cos de febre, mentre em sento una por al que passarà. Periòdicament, em colpeja amb el palmell de les seves natges, colpeja la llei correctament. Em retrocedir unes quantes llàgrimes, sentint un sentit humiliant de febre, encara que jo realment no vull. La meva polla és el hard rock, però amb fastbojade mans no puc accedir a la meva pròpia polla.

Després d'una estona ell escup loskor diversos meva carrera cua, saps com em llepa estrets forats i juga amb els dits alternativament. Em queixo, però el més silenciosament possible, se sent malament, però, tan meravellosament fotudament bo. A la cantonada del meu ull puc veure mentre masturbant seva polla brillant. S'acosta a mi i comença a tocar el meu forat amb la seva polla savande. Vaig tancar els ulls amb força, veure la seva cara davant meu, la mirada calenta, amb façana dura. Ell posa el seu cap contra la meva polla verge anal. Tot just tinc temps per pensar en la idea del que passarà abans que estreny la seva polla dura. Tot el camí, sense dubtar-ho. Just quan involuntàriament a cridar a la dreta de la seva mà sobre la meva boca. Un dolor violent, però en algun lloc hi havia un sentiment tan escandalosament potent. Ell fa la seva polla va quedar profundament en mi. Em sento drogat, el dolor disminueix, però el pànic és a prop. Després del que va semblar una eternitat, però era possiblement un minut i mig que ell mateix treu de mi. Ara està de nou en la seva polla, aquesta vegada una mica més cautelós i poc a poc comencen a follar amb mi, però per empènyer fins al fons.

Rítmicament, continua la seva maleït, no puc pensar d'un miler de pensaments, però la pitjor sensació ha desaparegut. He sentit la seva gemec, per estrany que sembli, fins i tot a si mateix del que em pugui semblar que gemegava. Ell em folla dur, em folla profund. És en els seus propis termes, sense cap dubte, i sense la més mínima consideració cap a mi. Acaricia la meva esquena quan em svankar més inconscient. Sàpiga com les seves boles colpejant les meves natges en prémer dur em lluny. Ara, ell va agafar la meva polla i masturbant al sofà dur, sé que no passarà molt temps abans que em llança a dolls. Al seu respiració cada vegada més intensa, entenc que aviat donarà a conèixer, em mossego els llavis i sentir com el meu cul és com adormida. Poc després, va deixar anar un gemec correctament, es pressiona brutalment molt pel cul, i m'omple del tot. Ara em estirada dur i sé el que és impossible de resistir, Gimo amb força, tremolant de plaer mentre em sacseja vigorosament. Jets correctament, probablement el major conjunt que he buidat. Es queda en mi, acariciant el meu estómac amb el semen de la meva polla.

Ràpidament ell mateix treu de mi. Sent una sensació estranya al cul. Em fa mal, però no es perd res just. Fa mal, però en una bona manera inexplicable. Torno el cap i Niclas Mirada estar dret allà. Va encendre un cigarret, es troba amb la mirada, però sense dir una paraula. Ell s'ha assegut en els seus pantalons Adidas de nou, però sense camisa i la gorra tornada cap enrere. La costura als genolls i als colzes i els canells, ara segurament ha de aixecar-se i vestir-se. Quan em torno una altra vegada, ho farà contra mi. Es posa dret al meu costat, treu la seva polla de nou. Ara ell em mira i em diu amb una veu arrogant, però forta:

- "Ni una paraula a ningú sobre això, ho sabies?"

- "Nn-no, ho prometo", li responc amb una veu que amb prou feines se l'emporta.

-

Després ve la sorpresa, ell tira cap enrere el prepuci i pixar just fora del meu, sobre la meva cara. Tanco els ulls, donar volta al seu cap quan rugeix a:

- Obre la boca, vaig a pixar a la boca, maleït hockeybög.

Jo ni tan sols vaig pensar en la idea de jugar amb pis, sentir com el líquid mulla calent em correctament. Sorprès que en realitat no sabia greu, però tampoc és bo. Veient com Niclas somriu, em mira com si jo fos una puta simple. En acabar, encara estic sorprès pel que va passar. És clar, he tingut fantasies, però això era una cosa completament diferent. No crec que realment el que va passar.

Uns minuts més tard, estic de peu, tinc la meva roba, però se sent nu. Niclas ha donat un cigarret, somrient-me. No estem tan lluny de casa, però se sent com una impossibilitat per a les cames em portarà tot el camí. Una sensació de malestar. Alhora, una experiència tan genial, però la cosa més boja que he experimentat. Probablement vaig a fer-ho, però la pregunta és si pot ser tan poderós com avui.

L'últim que va dir abans que ell va treure i em va deixar allà van ser els següents:

- "Maleïda sigui, Hampe, que era una puta molt gran, el que fem a '

Niclas Comentari, la meva bicicleta i un despietat 1 agafada