En les urpes de la meva dona

Ella em va dir que es fiqui al llit cap per avall. Quan vaig estar allà, així que els meus peus fermament tancada amb dones al voltant de dos turmells. La cadena entre ells era gairebé mig metre, així que les cames travessar al tacte. Després que ella va deixar unes corretges de cuir, com collarets de gos, al voltant dels meus cuixes i va posar les manilles als canells. Nines van ser fixades en les bandes de les cuixes. Només un grapat de ganxo i un llaç en lårfängslet havia espai operatiu. No era còmode, i no havia intentat res com això abans. Però m'havia dit que podia fer el que volgués. I va pensar que sembla explotar.
Vam tenir una gran vida sexual. No és emocionant, potser, que has llegit en altres novel · les, però bé. La meva dona mai m'havia dit que volia ser dominada a la lleugera i que vam provar tenia. Però jo sospitava que hi havia alguna cosa més. Per desgràcia, no sóc jo tan imaginatiu que vaig a pel sexe divertit, o fins i tot fantasiejar sobre que no sigui la usual, però sospito que ho va fer sense realment atrevit a dir-me què. Abans del seu aniversari, li vaig dir que podia fer el que volgués amb mi. Això tindria els seus somnis més secrets complert. Havia de dir-li el que faria sense que m'agradaria comentar o discutir: si ella preferiria que has de fer amb mi el que volia sense haver de dir-li el que per endavant. M'havia ofert. Llavors hi era de nou, i en aquest moment quan li van oferir l'estructura va riure més lluny.
Però ara, després d'unes copes de xampany aniversari, poso així bojad a sisalmattan a la sala d'estar. Què faràs, em va preguntar amb una lleugera sensació de pànic, ja que amb prou feines podia moure. La resposta va arribar en un molt rígid aparèixer al cul. Oh, oh, què estàs fent, ho vaig intentar. La resposta va arribar en un cop encara més dur en les natges. Després van venir més i jo no vaig aprendre a demanar més.
Va treure una mica d'oli i el vessà sobre la meva esquena, les natges i les cuixes. Va funcionar de manera que gairebé li va fer pessigolles a les cuixes, fins l'escrot. Les seves mans van acariciar i es pasta en l'oli. Sobretot amb cura he fet en els glutis i les cuixes interns. Es va girar i jo estava estirat sobre la seva esquena. Llavors oliat al pit, l'abdomen, les cuixes, l'engonal i l'escrot. Escrot tractats durant més temps, fins que estiguin suaus i còmodes i em va agradar molt la lectura. Ja que tot el més dur i quan em vaig queixar a ella va prendre un ferm control sobre les bales. Li feia mal, però em va semblar que estava molt a prop de fer-ho encara més. Amb les ungles, d'altra banda la seva ratlla amb la meva polla des de l'arrel cap amunt. Ella va treure les ungles contra la pell suau i era alhora bell i dolorós.
Encara amb una mà dura en els meus boles, ella va començar a xuclar la polla. Xuclar i llepar i no va passar molt temps fins que vaig estar molt a prop de córrer a la boca després de menys d'un minut de tractament. T'ho adverteixo, va dir, que si ve ara em sap greu molt de temps per venir. Es va posar dret i es col · loca un coixí sota el cap. Després es va asseure a cavall sobre la meva cara i em va deixar llepar el seu cony. Era pelut i molt humit. Em vaig adonar que ella pensava molt en aquest moment. La idea de la meva dona estricta que fantasiegen dominant mi em va fer increïblement calenta. Es queia del seu cony a la meva cara i em va llepar tot el que vaig poder. Tot d'una es va aixecar una mica i es va traslladar cap avall sobre la seva polla. Es lliscar fàcilment en forma directa. Era càlid i confortable. Vaig arribar gairebé al mateix temps.
Dimonis, també, va dir, quan ella sabia que jo havia arribat. Ara vostè ha de pagar. Ella es va moure de nou a la cara i va baixar el seu cony sobre mi. Vaig tractar d'escapar, però entre les cuixes posar el meu cap en un vici. Ella em va agafar dels cabells i va tirar del meu cap cap a ell. Lick em, va instar. Lick pel que en mal estat. Lame meu cony net.
La idea que era horrible, però em vaig trobar en la situació i va començar a llepar. Vaig sentir la llet calenta en la meva boca i la llengua. No empassi. Desar tot a la boca, em va ser manat. Mai no havia vist que hi havia moltes coses en un sol lot. Des de la seva cony fluïa i degotava i em va llepar gairebé cada gota. Alguns degoteig sobre el meu rostre quan es va asseure sobre meu i quan ella es va posar dret. La meva boca estava plena de tota la llet. Quan vaig acabar, només vaig poder assentir amb el cap en resposta a la pregunta, ella em va ajudar a aixecar-me dels meus genolls.
Bésame-va dir ella amb fermesa i es va inclinar cap a mi. Dóna'm un petó profund, llargament amb la llengua. I ens besem. Va ser la sensació més estranya i més divertits que sentia. Amb la boca plena del meu propi semen ens besem un petó enganxós. Es degotava de la barbeta cap avall suaus pits de la seva dona. Qualsevol declaració que anteriorment tenia en la seva boca estava ara barrejat amb la saliva i el seu rostre estava molt brut, igual que els seus pits. Llepar-me la cara neta, va dir. I ho vaig fer. Lame meus pits net, va continuar, i ho vaig fer amb. El meu penis estava ara de nou. Mentre llepava els pits, ella tenia una mà al cap de pèl i pressionar la boca contra els seus pits. Amb la mà lliure, va començar poc a poc em acariciava. Encara no estic acabat, em va dir i em va empènyer cap avall en la meva esquena de nou molt grollerament. Va donar un petit vibrador sobre la seva polla, un model que fa vibrar i ella va poder fregar el clítoris mentre ella em cavalcava. Molt aviat va arribar, la meva dona bella i divertida en un orgasme agradable i humit. Més Gràcies a la vibrador petit que el meu mèrit, crec. Per descomptat, em quedo sol, amb llocs de venda. Ella estava llista i el moment havia acabat. Es va dir que havia de decidir avui.
Després d'això no té res semblant ha passat de nou. Però encara m'excito en pensar que l'aniversari de fa dos anys.

Vota per les urpes de l'esposa:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (57 vots, mitjana: 3.49 de 5)
Loading ... Loading ...
Recomanar a un sexnovell avís!

Comentari En les urpes de la meva dona