Els dos adolescents britànics

Vaig viure uns anys a Londres quan tenia 25 anys d'edat. Durant la seva estada, on no conec molts que podia trucar als seus amics, el que significava que era per mi mateix molt, així que la vida social no era tant per presumir. Això significa que després de la feina el divendres per la qual cosa rares vegades algú per sortir amb. Aquest divendres va ser un d'aquests.

Vaig arribar a casa des del treball a les 17:30 hores, va ser a finals de juny i el càlid i confortable. Em vaig decidir a comprar un paquet de sis de la casa de la cervesa de la llicència de local que era de 50 metres d'on jo visc. Una llicència de fora és per cert una petita botiga amb llicència per vendre begudes alcohòliques. Un concepte fantàstic que pot ser que també introdueixen Suècia, sempre m'ha agradat. De tota manera, jo tenia el vestit de mi després de la feina, però m'havia aixecat la corbata per la calor. Fora de la botiga de conveniència eren dues noies i va penjar. Eren byxmyndiga a l'edat, però no molt més. Quan anava pel que em va ficar, em va saludar i em va preguntar com em sentia. Sí, molt bé-vaig dir-. A continuació, va dir: "vostè, si vostè ha d'anar allà, no seria capaç de comprar dues cerveses cada un?" Vaig somriure i li vaig preguntar per què se'n va anar i va comprar a si mateixos i van respondre que el propietari volia vendre la seva cervesa, ja que no podia mostrar una identificació. Fins i tot si tenien identificació, que òbviament no havia estat comprat, es pot suposar ... li vaig dir que no, que jo probablement podria fer, li va fer l'ullet i els va dir que havien d'esperar uns quants anys.

Uns minuts més tard vaig sortir amb la meva cervesa a la mà i es va posar a les noies. "Les noies Bye!", Els vaig dir. Després van venir caminant al meu costat i va dir: "esperi, senyor!". Li van preguntar el que he de fer ara i em va respondre que m'anava a casa i prendre un parell de cerveses fredes i no fer res especial. Li van preguntar si podien venir a casa amb mi i veure com vaig viure i un cop allà, potser podria pensar a convidar a ells en cada un de cervesa en una, al que van cridar l '"ambient controlat". No vaig poder evitar somriure davant els seus suggeriments. Les dues noies es veien per cert molt diferent. L'un, el que es va fer càrrec de la conversa era una rossa - Gemma - al voltant de 165 cm, amb els cabells llargs en una espècie va fer tallat de cabells permanent. Tenia una samarreta prima la corretges no estan coberts tirants del sostenidor i en la part superior de la cremallera i, a sobre, un parell de pantalons de xandall de color rosa pura. Ella era tot el que puguis imaginar, l'aparença, si una noia halvslampig dels districtes amb menys recursos. La seva amiga - Kate -, però va ser al voltant de 160 cm, amb el cabell castany pentinat en una pàgina, dalt negre ajustat i una faldilla jean. Ella semblava més tímida. Rubio era més corbes de la noia dues estretes i en la pàgina. Tots dos eren una mica dolços, però les cares i lluny de poc atractiu, amb excepció de la roba.

No estic segur de com va succeir, va ser la falta de gent per passar l'estona amb el o què, però al final va ser en tots els casos, les noies al meu sofà a la sala d'estar amb la seva pròpia cervesa a la mà. Ells van dir que anaven a una festa a la nit, els pares estan d'acord - rossa - estaven absents per el que volia aconseguir una mica d'alcohol. Pel que sembla, el seu pare tancat en l'esperit quan es va ser el que significava que havien de provar noves maneres d'aconseguir el asimiento d'ell, el que provoca que acabin a casa meva. Ens vam asseure allà per un temps i contra el meu millor judici, els deixo per una altra cervesa i quan era al bany, crec que va prendre una copa al moble bar que tenia. Còctel de gabinet de Corelio va ser potser la més impressionant: consisteix en una ampolla de vodka i una ampolla de whisky. A mesura que el nostre temps junts de conducció, ja que tots dos van mostrar signes d'intoxicació, majoritàriament rosses. Vaig anar a la cuina per preparar alguna cosa i els vaig sentir xiuxiuejar, murmurar i es riuen de la sala d'estar. Pàgina La noia em va preguntar si podia fer servir el bany, i va entrar-hi. Poc després, obrir la rossa darrere meu i posa els seus braços al voltant de mi per darrere i empeny als seus pits contra la meva esquena i dir "peek-a-boo!" Em giro i ella té un gran somriure en läppana i els ulls lleugerament brillants. "Crec que ets sexy", diu ella, estrenyent contra mi. Ella em va fer un petó abans que tingui temps de reaccionar i posar la seva llengua en la meva boca. Petó la seva esquena i estirant-la cap a mi amb una encaixada ferm en les seves natges. Noia jove, perfum barat i una llengua a la boca, pensi de nou a adolescent maldestre amb alegria. Ella m'agafa la mà i la col · loca sobre el seu pit i prement a. Em vaig deixar portar i disposat a portar-la en el seu pit i li va estrènyer l'esquena contra la meva polla ja dura. Ella se sent i es mou la mà perquè la clau de fregament a la part superior dels pantalons. Crec que per un moment sobre la idoneïtat de la situació amb una noia tan jove, però el va colpejar fora prou ràpid com la seva carícia de la seva polla.

Abans de tornar a tenir temps per reaccionar, li va descordar els pantalons i es va baixar la cremallera. Ella peixos la polla de la seva roba interior i sacsejades que a poc a poc. La petita guineu, aquesta no és la primera vegada que s'ha celebrat una polla a la mà i runkat que, per descomptat. Li acaricio entre les cames de la tela dels pantalons d'entrenament suau. Ella va gemegar feblement i enterra la seva llengua a la boca una vegada més abans d'anar sense avisar als seus genolls, pren la polla a la boca i xucla com mai es va fer res més. Ella xucla i xucla i es la sempre molt, molt profund en la seva boca. No és la bellesa divina, per a qui no té relacions sexuals en més de sis mesos i jo nena munknullar on jo estava recolzada al taulell de la cuina. "Bona noia, xuclar la polla", li dic i ella em mira, somriu i continua mamada. "Amor, t'estimo follar!" Li dic. Ella fa un "uh-uh" i agitar una mica el cap abans que ella xucla encara més difícil. Li dic que ho farà si no s'atura, però ella no fa cas i aviat els Jets la posin a la boca i la cara. S'empassa la majoria dels espermatozoides, la putilla poc i em somriu. Darrere d'ella està ara amb els ulls oberts Kate ullada al seu amic quan es corre per mamar el tipus de vestuari amb la cervesa freda. Li somric i parpelleja ella. Ella es veu el més sorprès. "Hem d'anar ara", va dir la rossa que ara es troben en una posició vertical. "Gràcies!", Diu. Sóc jo qui ha d'agrair, dic jo. "Ens prenem un litre i mig de vostès", va dir abans de que tots dos se'n van. Abans de tancar la porta darrere d'ells, he sentit dir que la morena a la seva amiga: "No puc creure que fessis això, no puc creure que fessis això!"

Va ser un uupplevelse surrealista, però que es queixen? Per ser succionat per un adolescent motivat no és el pitjor.

Hi ha un parell de setmanes, i després de jugar l'incident en la meva ment un parell de vegades, així que deixar de pensar-hi. Em tombo al sofà un diumenge al migdia després d'una dura nit amb alguns dels pocs amics que tenia i les ferides llepant. Resacón a Las Vegas ha començat a manifestar-se i jo sóc una pluja recent i dóna skjorts desgast i una samarreta. Quan sona el timbre. Obro i allí estava Kate, la bruna amb l'estil de pàgina. Estic una mica sorprès i només pot ser un "hola". Ella li demana a poc de vergonya com és i parlo d'una nit de festa el dia anterior. Ella somriu i em diu que ella només volia "veure com ho està fent". "Vine" li dic a ella i ens veu i seu al sofà. "Vols alguna cosa?" Li pregunto. "Només aigua", diu ella. "No hi ha cervesa avui dia?", Li vaig preguntar amb un somriure. "No, l'aigua està molt bé", diu ella.

Em sento al seu costat i li pregunta quina és la causa d'aquesta visita, llevat que se'ls convida a una cervesa. Ella cargols una mica a si mateix i no s'atreveix a tot a la meva mirada. Llavors ella comença a parlar i diu que "quan et vaig veure i Gemma, jo estava una mica sorprès. Ella va dir que anava a xuclar la polla abans d'anar però no vaig pensar que ella realment ho faria. "" Ella és una mica boig ", conclou la sentència. "Sí, però ara ho va fer", vaig dir, com si volgués assenyalar l'obvi. "Em va agradar veure't", va dir llavors. "Bé", vaig dir, "no només gaudir veient o seria una bogeria de vegades?" Ella es basa en la resposta i semblar incòmode, somriu una mica tensa per a mi, però no va dir res. "Vostè sap" li dic "ets realment l'un de vostès que crec que és la més bonica." "Ets una noia molt bonica." Solingen complementar l'efecte desitjat i ella somriu, aquest cop sense esforç. Mirem als ulls i després d'uns segons, em va posar una mà sobre la seva cama. Li acaricio suaument des del genoll fins a la meitat de la cuixa. Ella no es resisteix, però acaba de mirar-me fixament als ulls amb una cosa que pot ser descrit com una barreja de por i excitació. Li acaricio suaument a la galta i tirant suaument cap a mi amb un petó. Ella em troba a mig camí i em va besar suaument, gairebé sense obrir la boca. Segueixo a besar i acariciar-hi, i com el seu il · lumina i em va besar de nou. Jo li tiri d'ella cap a mi i seu a la meva falda. Ella posa els seus braços al voltant de mi i dóna'm un petó amb gana. Mmm, noia jove, bonica a la falda. M'excito i no pot deixar de posar una mà sobre els pits ferms contra els seus cuixes. Em va deixar que la seva mà llisquen cap amunt sota la seva faldilla fins arribar al seu cony. Ella li s'estén lleugerament les cames, la nena i em va deixar acariciar el seu jove ratolí, es creu que la tela. Ella ja està mullat i després d'una carícia corporativa és massa mullat les calces a l'entrecuix.

Començo a despullar. A poc a poc i amb cura. La part superior es retira i és la sustentació va deixar anar amb una mà darrere de l'esquena. Fora de veure un parell d'adolescents només, pits ferms. Ella resta importància pits amb les seves mans amb després d'un elogi sobre els seus "pits bonics", així que baixa les mans. La petó al coll i la feina em cap avall fins que finalment em xuclen un mugró a la boca. Tetas fixos per xuclar, maleïda sigui bo! Estic baixant la cremallera de la faldilla curta. S'estén a banda i banda i em pressiona a si mateixa en contra de la meva polla dura amb moviments rítmics. Ella es treu la camisa i em acariciava al pit abans que novament enterra la seva llengua en la meva boca. Llavors ella s'ajusta als meus pantalons i tractant de fer la seva polla. És una mica ple així que li pregunto a posar-se dret mentre em trec els pantalons i els calçotets. Ella es queda mirant a la polla dura i no es pot treure els ulls d'ella. Jo li dic a agenollar a terra davant meu. Ella ho fa sense apartar els ulls de la seva polla. Estic prenent la seva petita mà i la col · loca en la seva polla. Ella l'estreny i començar amb el moviment desacostumat a masturbar ell. És agradable i no puc ajudar-me a escapar un gemec, que ella pren com un estímul per continuar. "Lick it, xucla!" Li dic. Ella el porta més prop de la cara i segueix mirant a ella, llavors ella comença a llepar suaument amunt i avall de l'eix de tot. "Anem, pren a la boca que la mel", li dic. Ella obre la boca petita i comencen a xuclar lentament. La xucla com si es tractés d'un gelat i no utilitza les dents. Bona noia! "Oh sí, nena" que dic i el gaudeixo totalment. "Suck it, xucla!" Ella va i xucla i xucla mentre ella tanca els ulls per anar en més de la tasca. Començo a sentir el sentiment familiar i li vaig dir que si ella segueix, vaig a ruixar. Igual que el seu amic i - probablement per la seva còpia - per la qual cosa no es va aturar sinó que continuen amb frenesí suganden encara més fins que jo vingui en la seva boca amb la taxa més alta en molt temps. Ella fa un feble intent d'empassar, però el semen flueix ràpidament cap avall les comissures dels rius llargs i blancs. Ella es veu tan condemnadament sexy i calenta, l'innocent - i, encara que no tan innocent - adolescent. "Va ser bo?" Ella pregunta: "Ah, sí", em prenc un respir. "Fabulós!" Ella somriu i es neteja el semen de la seva cara amb la meva samarreta.

Li tiri cap amunt per estar dret i tirant cap avall de l'elaboració de les seves calces blanques. "Lie down", li dic i ella em diu. Llavors a poc a poc comença a besar per tot el cos, especialment el coll, cap avall sobre els seus pits mentre em xuclen en munnnen, cap avall sobre el ventre pla i, finalment, fins al cony mullat. Com que ningú, probablement abans que ella llepant fa un feble intent de detenir-me, però em va treure les mans, em insta a fer-ho bo per a ella. Ella es deixa satisfet amb ell i poc a poc comença a llepar-li el cony adolescent mullat. Ella li dóna un començament de la primer toc, però amb un ferm control sobre les seves cuixes per enterrar la meva cara entre les seves cames. Ella gemega i tanca els ulls, els seus dits per els cabells i xuclar un dels seus dits a la boca. Seguim una caixa forta 10 minuts, però com tothom sap, pot ser difícil d'aconseguir a una noia adolescent que ve fàcilment i això no és una excepció. Ella no sembla estar en moviment, així que deixa de llepar decisions. Estic molt plaskvåt la cara i em net el ja usen la samarreta. Jo pesco un condó abans l'ull i el fil que en la meva polla abans que jo m'estava sobre. Finalment, es follar a la nena. Vaig posar la meva polla contra el forat i penetrar-hi sense dificultat. Ella no és verge, però no han passat per molt. Jo veig el terror en els seus ulls quan la polla del seu penetra. Ella és ferma i humida i calenta i el cony llisca la polla. A poc a poc començo a follar i ella aviat coneix als meus envestides dels seus malucs. "Vostè és tan fort, nena", li dic que me la follava. "Tu em fas tan calent", continuo. Ella em besa i rep polla a cada tret. Després d'un temps m'aturo a agafar abans que jo vingui. Aixeco el seu cos prim com ella se senti a cavall sobre mi. Ella s'enfonsa en el seu penis sense dificultat i gemegant cada vegada que les seves arrels en ella. "I love this! 'Eludeix ella entre stönen. Jo també ... Quan la sensació d'arrossegar-comença a aparèixer com el seu enlairament. La meva nina de merda poc el que puc girar i girar de la manera que vull. Li demano que aturar-se en quatre potes. Que penetra en ella de nou per darrere i té un ferm control sobre els seus malucs. Començo a follar dur i penetrar profundament en ella en qualsevol xoc donat. Jo deixaria que ell no controla de cap manera sense posar-hi per l'esquena així com així. Dur i despietat que vulguis a la merda de vegades les dones, encara que bé es pot qüestionar si aquest en particular és una dona però, Ella gemega en veu alta i de sobte i sense previ avís, ho farà. "Sí, sí, sí!" Ella crida i es cancel · la l'esquena abans que ella es posa flàccid i plana sobre soffryggen. Jo entenc que ella va venir i bombes per tal de venir ell mateix. Jo esprai i esprai i ruixar el condó com un orgasme. Faig part superior del cos sobre ella i besant-li el coll, mentre em prenc un respir. No hi havia dubte del que és una bakfyllekåt que sigui necessari.

Kate es va quedar tota la tarda i ens ho vam passar de puta una hora més abans que ella estava amb les cames tremoloses es va anar a casa. Ella em va fer prometre que mai dir-li al seu amic si que la vaig veure. Va tenir en realitat només amic en una altra oportunitat, a distància i fàcilment recognoscible en els pantalons brillants, de color rosa d'entrenament. Kate llavors? Bé, ella em va visitar molt sovint després d'aquest temps i es va convertir en una màquina de succió i maleït, que ara deu anys més tard, mirar cap enrere amb el plaer i l'excitació. L'última vegada que ens reunim així que es va quedar tota la nit i va faltar a l'escola al dia següent, per a ella, segons les seves pròpies paraules, "volia donar-li alguna cosa perquè em recordis". Ella ho va fer. A fons.

Gunnar

Comentari Els dos adolescents britànics