Nena veïna

S'ha convertit en una tradició que parteix i de vegades saltar eixos quan la meva dona està fora de la ciutat, que només passa un cop l'any, una setmana a l'estiu, quan estava visitant als seus pares que passen una gran part de l'any a Costa del Sol espanyola. Aquesta vegada va ser el 2007.

Ens havíem mudat a una casa al suburbi d'anys abans i que havia estat en el lloc, encara que hi havia un bon jardineria pocs que queixar amb. Els veïns de totes les parts estaven categoria +60- agradable i, per descomptat, fills adults. Durant unes poques setmanes a l'estiu, va ser mort a la zona quan tothom estava de vacances, la mateixa setmana que la meva dona estava absent f illa, així que vaig tenir bastant bé per si mateix amb un parell de nits fora amb els seus companys i només a casa, amb una ampolla de vi a pati.

Un dia era al jardí, quan vaig conèixer Lina. Lina era la filla del veí que vivia en algun lloc de la costa oest. Jo havia sentit parlar, ella era una nena a la família, etc, però que mai havia conegut. Ella estava a casa per passar uns dies a la casa dels seus pares mentre mare i pare estaven de vacances, regar les plantes, tallar la gespa, s'entén. El que ens va venir de totes maneres així que vam començar a parlar a terme a la bústia de correu d'un dia i va acabar que parlem durant almenys mitja hora. Ella era agradable i somreia molt. Lina va ser de 28 anys (jo mateix, vaig ser pocs i 30), prop de 165 cm d'alçada, prim, sense ser massa estret, amb un parell de pits bastant petites però absolutament bé ... Tenia els cabells rossos curt que sovint tenia un costat de la pila amb un passador . Ella era, si no és bonica, tan bonica, bonica i una mica innocent, però amb metes a la boca, gairebé coqueta. Ella em va dir que vivia amb un home. Em va atreure de tota manera.

La segona vegada que ens vam veure va ser al dia següent. Lina estava fora i tallar la gespa. En bikinis. Hmm ... Quan tenia al voltant de manera que caigués a tallagespa i va arribar a la cobertura i va saludar, es va netejar la suor del front i va dir una cosa que era una mala idea per tallar l'herba sota el sol. Estic totalment d'acord amb biquini ... era petit, estret i vermell i vestit amb la seva perfecció. És estrany que ella tenia a l'ombra d'ulls en la calor, em vaig posar a pensar. De tota manera, hi va haver una breu xerrada perquè me n'anava a la platja (l'ús de vestits de bany) que no estaven molt lluny. Vaig saltar de la bicicleta i podria muntar la moto no es lliura de la imatge de Lina en el seu bikini vermell de la còrnia. La meva polla va començar a prémer en vestit de bany. Un cop a la platja, me'n vaig a dormir sobre el meu ventre i va seguir pensant Lina i no tenia banyador ajustat menys ... Vaig començar a pensar en bikinis i maquillatge era alè pur o no. De tota manera, vaig decidir de totes maneres per superar l'oferta de Lina aquesta nit una mica rostit. No cal que tots dos es sentin sols vaig raonar, sobretot perquè tenia menjar suficient per als dos de nosaltres ... l'hora del bany no era tan llarg perquè volia apoderar-se de la corda que a través d'un esdeveniment al jardí de convidar.

Quan vaig arribar a casa, va ser la talladora de gespa ja no s'executa però vaig veure Lina fora al balcó d'un veí. Li vaig cridar i es va acostar. "Hey, vaig pensar, vaig pensar graella aquesta nit i beure una mica d'lådvin, vol unir-se a mi més tard, o té alguna cosa per tu?" Ella va somriure i va respondre: "JAAA" pretenia de pensar una mica ", que bé podria ser agradable. Ja va prendre una mica de menjar .... però això no importa. " "Nice", li vaig dir. "Anem a dir a les 6 am?" "OK, ens veiem!", Va respondre.

Després va girar amb un netejador de tornada, va recollir llençar la roba, preparant el que vaig poder i em vaig donar una dutxa. Encara no podia desfer-se de la imatge de bikini-Linda, la seva polla es va posar dret i vaig començar a masturbar una mica d'on jo estava sota els dolls de la dutxa. Maleïda sigui, seria molt bo per agafar a una noia bonica veïna, encara que la idea era bastant dolent. No fer merda en el seu propi porxo, algú va dir, i va ser també una part.

Eren les sis. SATÈL.LIT roba fresca d'estiu de roba i una mica d'olor-bo estava en marxa. Cinc dels sis en anell el timbre. Em obert i l'exterior és Lina amb el seu pèl fet a un costat, i amb un llaç vermell als cabells. Els pantalons són de color beix, roba solta, que va als peus i la brusa està feta de lli, però de color vermell. Es veu una mica avergonyit com ella es col · loca a l'escala. "Entra famosos com" I say. Ella mira al voltant de l'habitació de baix i diu que no ha estat a la casa des que era un nen i una altra persona hi vivia. "Et puc temptar amb una mica de xampany?", Pregunto. "És clar", diu ella. Li mostro voltant i després ens dirigim cap a fora al pati on el sol encara brilla en aquesta forma final de la tarda, que és tan meravellosament.

Mengem i bevem bé i parlar de tot i de res durant hores. Ella és realment agradable i somriu constantment. Ella li demana una mica de la meva dona, i quan li pregunto pel seu nòvio per ella contesta breument, o canviar de tema. En conversa boxvinet flueix comença a ser una mica més liberal, estem parlant d'ex boig, si el viatge s'ha fet i què s'ha fet per a ells (= el que et va fer sortir amb, va saltar al llit amb, etc) i amics que tenen botigues a costat de les seves condicions. Temes interessants en si mateixos, però encara més interessant si vostè té un nadó amb una mica d'ulls brillants, borratxos que no pot deixar de somriure a un. Dick s'estén per uns pantalons de lli i he de reunir tota la força de voluntat disponible per aconseguir que es doble cada vegada que vaig a buscar alguna cosa a la casa.

El vi ha fet fluir en una mica massa bé i em sento que he arribat a ser absolutament elaborat i va a la cuina a beure uns quants gots d'aigua. Temps per calmar el ritme. Tot d'una cablejar darrere meu. Es trontolla una mica de temps, però és correcte. "Una mica d'aigua probablement pot ser bo", diu ella. "Començar a aconseguir una mica borratxo, però saps què, se sent tan condemnadament bé!" "M'ho passo molt bé amb vostès", ha afegit, mirant-me profundament als ulls. "En realitat," diu ella de nou per aclarir realment, si no he sentit el primer cop. Seguim buscant l'un a l'altre als ulls i que només podia acabar d'una manera. Com si fos un senyal, tinc la seva llengua a la boca, la mà dins el cul i el seu esperit venus pressió roca cap a la meva polla ja dura. Ara, per descomptat, no m'importa el solstici es va adonar que va sentir la meva polla dura com ella gemega fàcil. Seguim enterrar les llengües a la boca de l'altre, la faig girar contra el marbre de la cuina i em va estrènyer la polla amb més força contra ella. Ella deixa de besar i em mira i em pregunta: "Què vols? '. Pregunta estúpida. Ja tinc una mà al pit, que es mogui pel seu coll i es xucla el polze a la boca. Vaig deixar que la meva mà dreta Nates Wander, sobre el seu estómac pla fins que arriba a l'os púbic. Acaricio entre les cames amb pantalons de lli i es prem durant la vida amb més força contra mi. Ella comença a furgar amb PEG meus pantalons i botons solts que ajuda a seguir endavant. Els pantalons es desploma a terra i ella tasses de la seva mà en la meva polla fora de la seva roba interior. Ella somriu i em mira amb una mirada encara més brillant, sense deixar de fregar el seu penis amb la mà mentre ella em va fer un petó al coll. Començo a descordar la brusa solta i tira d'ella sobre el seu cap. Ella es deixa escapar suport a l'esquena i amb una tirada impacient perquè ella ho tira a un costat. Tom seus petits pits a les mans, pren en els seus braços i la va posar a la banqueta, enterrant una vegada més la llengua a la boca abans de caminar cap avall pel coll als seus pits. Jo els xuclen a la boca, llepant i xuclant els seus mugrons i ella gemega baix i s'inclina cap enrere perquè el cap es converteix en l'armari darrere d'ella. Estem així per una estona fins que ella em empeny cap enrere i salta de la taula de la cuina. Ella acaricia els seus pits i em mirava una vegada més profund en els seus ulls abans que ella es posa de genolls, vaig posar les mans en els meus natges i em tira tancar. Ella tira cap avall la seva roba interior, acariciant la seva polla i no tira es mou cap amunt i cap avall abans que s'enterra a la boca sense dubtar-ho. Ella xucla i llepa la polla d'una manera que una dona sexualment fam i la innocència no s'ha anat. Ella xucla i xucla d'una manera que no es pot aturar. Quan tracte de comunicar que ho faré si no s'atura mentre s'aixeca una osca, fins i tot porrigare xucla i diu "jo vull que vinguis, ruixeu sobre mi", em donen la mà al cap quan sento la sensació familiar. Dick comença xeringa i ella treu el cap lleugerament cap enrere i permetre que l'equip entri en la boca ben oberta i en les galtes i fins als cabells. Trobo a faltar raonablement llaç als cabells ... Ella em mira als ulls i llepar la seva polla amunt i avall abans que ella un cop més absorbit per la boca i empassar el que quedava de semen. "Mmm", diu ella, deixant que la seva polla es surti de la seva boca calenta xuclant. Ella s'aixeca i es treu que encara porta, i ara està davant meu nu i sembla - encara que sembli mentida - una mica avergonyida. Em prenc de la mà i ens anem al llit. La petó de nou abans que jo li dic que jegui sobre la seva esquena. Petó seu coll, treballant el meu camí cap avall, xuclar els seus pits a la boca de nou. Collons, què ungflicksbröst bonica i sòlida que té! Estic treballant meu camí cap avall fins arribar al seu cony. Ella és de color vermell a la cara, potser en part per la seva mamada magistral ara, en part perquè començo a llepar. Ella és gairebé rapat, tot just mullat i té un sabor neutre, tal com jo ho vull. Em llepava la llengua, jugant amb el seu clítoris i insereix un dit a la ferida. Ella gemega, posa les seves mans sobre el meu cap i follar lleugerament contra la meva cara a la trobada de la meva llengua. El guardo en qüestió de minuts hores segures abans que s'acosta el orgasme. He augmentat el ritme i de sobte arriba, ella tira de la meva cara i la deixo arrossegar-hi, s'arrauleix en un costat i agitar abans que ella ve als seus sentits de nou. Llavors ella obre els ulls i em mira. Em sento al seu costat amb un somriure. Estic a la cara mullada amb els seus sucs i em net passablement de mi al colze.

Ella em s'estén a banda i banda i va posar el seu cap a la meva espatlla i estem asseguts així durant una estona. Després mira cap amunt i diu "gràcies, va ser meravellós! Vostè em fa tan calent que mai he estat. "Després d'un temps comencen els seus moviments en contra meva que el penis torna a la vida. Ella també ho sap, i després encara més contra ell. Ens miren als ulls. "Seu a la meva noia polla, poc," dic, aixecant el seu darrere. Ella es llisca cap avall sobre la seva polla sense resistència. Ella crida. Jo l'aixequi cap amunt i avall i penetren en ella una i altra vegada. Ella va posar els seus braços damunt dels muscles i ajuda a aixecar amunt i avall. Es tombant el cap a enrere i els ulls en blanc de nou en el seu cap. El seu atapeït cony xuclar la polla com boca henns fet fa un moment. Maleïda sigui, el que és un plaer per follar és tot el que es pugui imaginar. Ella es veu com una nena petita escola, asseguda, amb un llaç als cabells encara que sigui lleugerament decantat a hores d'ara.

No puc seguir, però la sensació que vull prendre amb força. Jo l'aixequi i li demana que s'aturi sobre quatre potes al sofà. S'inclina cap endavant sobre l'esquena, la cua svankar convidant i esperant que la penetrés. Em prenc la meva polla a la mà i el guiarà en el forat. Em empenyen lentament. Coneix alhora. Aquesta noia li agrada la polla probablement pot ser sense cap dubte .... Començo a follar lentament amb profunda calada llarga i es troba amb cada envestida. Penso que des d'on és, ella té una visió clara de la casa paterna. I si la mare i el pare la veiés ara ... em trobo més dur i cribratge estan emergint. Lina gemegar en veu alta i dir una i altra vegada "fuck me, és tan fotudament bo, em fotis!" Em treure i deixar que l'equip de superar el seu darrere i esquena. Assenyalo a la caiguda polla entre les seves natges.

Seguim fent merda la major part de la nit. La meva polla és - sorprenentment - com una llengua tot el temps i fa exactament el que ha de fer. Entre els moments pastorals Lina li diu que ella estava calenta per a mi durant la nostra primera xerrada, però mai va tenir la intenció de fer alguna cosa, ni tan sols quan la vaig convidar, però no podia quedar tot el vi i la meva (que pensament, subtil) coquetejant. Qui es queixa?

L'endemà va començar amb un puto lent anar a dormir sobre el costat, on jo la despertava per penetrar amb la meva polla. Llegir als diaris que algú el classifica com violació ara, com en el cas d'Assange, mentre dormia. Maleïda sigui! He sentit cap queixa de Lina voltes sense fotre un passeig en el meu polla com el tot just recuperant de diversos dies.

Vam tenir temps per a una parella a la merda abans que els seus pares estaven de tornada a la ciutat i una mamada al cotxe en una altra ocasió. Com que res. Oïda parlar de gossa veïna que tenia un fill amb el seu nòvio, no fa tant de temps i llavors la va veure breument quan ella va arribar a casa amb pollet i el seu nòvio. Vaig fer tot el que em va donar una mica de somriure temps extra ...

Gunnar

Vota per la noia veïna:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (83 vots, mitjana: 3.82 de 5)
Loading ... Loading ...
Recomanar a un sexnovell avís!

Opina veïna