La mestra sexy

M'havia sentit molt que hi havia alguna cosa entre jo i el meu mestre. Sempre ens va donar a cada un altres innocents mirades llargues. Però sempre he pensat que potser el que imaginava. Podria ser el meu mestre calenta per a mi? Era realment possible? Jo, que només tenia 18 anys i ella certament més de 40.

Era una tarda plujosa de divendres, ella em va demanar que em quedés després de classe. Jo estava una mica nerviós, preguntant el que ella volia. Després que tots els meus companys s'havien anat, vaig anar a la taula del professor. Ella era més bonica del normal, ella havia posat els cabells recollits en un monyo. També em vaig adonar que ella havia pintat els llavis vermells. Serà per a mi? Però no, no siguis ridícul.

Es va girar, vaig veure que ella havia descordat altre botó de la camisa, ara podia veure el seu sostenidor vermell. Ella li va acariciar el pit i va tocar el mugró. Va caminar cap a mi, poc a poc però sense pausa. Vaig començar a respirar més ràpid, i va sentir que el seu cor bategava amb força al meu pit. Es va llepar els llavis vermells. Ella va posar la seva mà en la meva cuixa, i es va acostar. Ella va posar la seva mà en el meu penis i va començar a descordar la bragueta. Vaig sentir que va començar a rebre Bange. No se sentia bé. Va seguir acariciant amunt i avall. Ella em va abaixar els pantalons i va agafar el meu penis tes. Ella l'hi va ficar a la boca preciosa, com tantes vegades havia fantasiejat. Ella em xuclat per un temps. Es va aixecar i em va fer un petó, i després va començar a pelar. Jo mai havia vist un cos sexy, era tan femenina. Es va posar dret en tan sols roba interior i els sostenidors descordat. Em vaig acostar, ella va prendre la meva mà i la va posar sobre els seus pits perfectes. Me la va aixecar i la va asseure al catèter. Llavors em va empènyer dins d'ella. Ella em va agafar de les natges i em va empènyer encara més en ella. Ella va començar a gemegar. Em va prendre de la mà i acariciar suaument el seu clítoris. Ella va gemegar més fort que mai. Em va agafar els pits i va córrer dur. Va cridar el meu nom, i jo vaig prendre una difícil encara. Jo vaig venir-hi. Ella tenia el seu orgasme uns segons més tard. Ens mirem l'un a l'altre durant una estona. Es va quedar allà asseguda al seu escriptori amb les cames obertes. Ella va abaixar la mirada cap a la seva vagina, llavors ella em va mirar de nou. Vaig entendre el que volia. Em vaig acostar. Es va recolzar sobre la taula i vaig començar a llepar intensament. Es va agafar amb força a borskanten i va gemegar. Vaig mirar el seu cos que li agradava. Ella va aixecar una cama per sobre del meu cap i la va penetrar una vegada més. Nosaltres ens van canviar a la paret, em va aixecar i va posar les seves cames al voltant dels meus malucs. Vaig córrer dur durant un temps abans que em deixés a terra. Ella va portar la seva mirada cap a la meva penis tes. L'hi va posar a la boca i el va xuclar em fora. Ella ho va prendre abans que jo arribés. La meva cum dolls a la cara. Ella va llepar voltant de la seva boca.

2 Responses to "Mestre Sexy"

  1. Llucifer és calenta:

    El tema està bé, però després el va treure.

  2. fotre:

    AAA! Vols tenir sexe ara!

Comentari El professor sexy