La trobada amb Lisen. Part 4.

Part 4.

Off.

Sir Gote Freeman

Quan em desperto al matí següent (al matí) i mirar cap a fora, veig que està ennuvolat i la pluja és espès en l'aire, per la qual cosa és just oblidar el bany d'avui. Pesca podia fer, però seria divertit per nedar amb Lisen també. Crec, de tota manera.
Quan m'he menjat l'esmorzar en pau i tranquil · litat, em decideixo a utilitzar el dia per fer un tomb i mirar al seu voltant una mica, jo sóc, després de tot, aquí com un turista.

Després d'un mil, arribo a una petita comunitat, i escriure el que se'n diu. Si jo fos vela em fora, em refereixo a que sempre es pot preguntar pel camí per arribar-hi, llavors segurament tornarà a mi.

Des que sóc al mig de bonnvischan no hi ha molt a veure, així que quan veig un cartell que diu "mirador" Puc conduir allà.
Sí, vaig veure el lot. Núvols penjar tan baix que és com mirar cap avall en un cartró de llet obert, i després va ploure massa.
Després d'unes poques hores d'indecisió aquí i allà a la pluja, ho faré de totes maneres a un petit poble (poble) on prenc la oportunitat de menjar un dinar tard i sopar d'hora, a la mateixa hora.
Per passar el temps d'entrar en una d'aquestes sales de cinema on s'executa la pel · lícula una i altra vegada. És una comèdia sueca bastant divertit, així que veure-ho dues vegades. Tot el temps em sento i es burlen de mi sobre el terrible que és traduït. Maleïda sigui, translator've perdut cada punt, però els noruecs riure de totes maneres. Qualsevol d'ells entenen suec, o el que no tenen més dret a l'humor.

Quan surto del cinema, que ha començat a enfosquir, així que anar al cotxe i anar a "casa". Després de prop de 10 mil sé encara no em reconeix, així de parar i preguntar pel camí, llavors és només per córrer la milla 10 de nou, és clar que estava conduint en la direcció equivocada. Per sort jo vaig escriure el nom de la societat.
Ara és el to negre al voltant del cotxe i els núvols pengen tan baixos que gairebé estan en el camí, i així ho spöregnar sobre de tot.
Hi ha almenys a la societat que estic buscant. Miro el comptaquilòmetres, així que no es perdi el camí fins a la botiga, però si, per descomptat, de totes maneres. Maleïda sigui. Només dóna la volta i retrocedir de nou. Ja està! Això va estar a prop, em vaig perdre de nou, encara que va conduir lentament.
Em llanço des del cotxe directament a la botiga, però encara té temps per mullar-se. No se sent el ventilador per connectar la llum amb aquest temps de merda. Em vaig a dormir i dormir directament al seu lloc.
Nattpissar Què faig en un got un sol ús que acabo buida fora de la botiga abans de ficar-se en "sac de dormir" a la nit. Així que em quedo una estona i pensar de Lis, i si no hi haurà una continuació de les nostres aventures, abans d'adormir.

L'endemà el sol està brillant de nou, i després de l'esmorzar em prenc coses de peix i baixa a la granja on Ole és i renta seu vell tractor, mentre canta alegrement. Era diferent de la blasfèmia primer actiu que.
Després de la salutació, els dic que jo em considero un badtur pesca i altra vegada, però estic una mica insegur del camí, de manera que si Lisen pogués mostrar un cop més, seria bo.
- No es preocupi, com Ole, i per això crida "Lisen", de manera que es fa ressò entre els edificis.
Aquesta vegada estem per aquí, així que no et preocupis per algun sostre nerrasande.
Tot just escoltar la veu de Lisen:
- Sí, pare, què és?
Sona una mica molest, així que em pregunto quin tipus de treball que havia de cancel · lar.
- Vine aquí.

Em atur darrere del tractor perquè no em veiés, però quan es torna i veu a mi, ella il · lumina la cara pel que gairebé pot competir amb el sol, mentre es resol:
- Hola Gote.
- Hola Lisen. Encantat de veure't de nou.
Em pregunto si ella es posa vermell una mica, però és difícil de veure a la cara cremada pel sol.
- Vostè pot seguir Gote i mostrar el camí a l'estany de nou. Ell no està segur de poder trobar.
- Sí, pare, si us plau. Vaig a buscar vestit de bany.

Mentre Lisen prendre el seu vestit de bany mirant Ole seriós per a mi i encara somriu, diu:
- I tu ets amable amb Lisen i no fer cap tonteria amb ella.
- M'estàs prenent el pèl, Ole. Com pots creure que m'atreviria a fer res amb el seu feix muscular a la filla. Prefereixo tornar a casa a Suècia en una sola peça de nou.
El mateix Lisen enrere, i Ole diu rient:
- Això sona bé, aniré amb tu i res ara. I és igual de bé que es quedi i li mostren el camí a casa també, Lisen, perquè no es perdi.
- Sí, pare, jo sóc feliç.
- És aviat l'hora de dinar per a tu ara, Ole, li pregunto.
- Sí, en unes poques hores.
- Quan com Lisen i peix a la graella-hi al llac perquè no es vagi a casa només per això.
- Rient Ole Bé, així ens estalviem un dinar al matvraket.
- Pare, no era bo que dir, nous Lisen poc amarg, però Ole només riu.

No tenim més que al bosc per Lisen llançar la seva samarreta amb les paraules:
- És tan calent, així que em poso una mica més fàcil a la roba.
- Completeu la seva descans massa, ho sé.
- No, estàs boig.
- Bé, jo sé com et veus sense roba.
- Tu, sí, però bé pot ser una altra persona.
- Coward.
- Vés amb compte perquè no et facin fora.
Però des Lisen rient amb la seva cara quan ella ho diu, així que entenc que no parlava seriosament.

Lisen és l'última vegada davant meu amb una samarreta a la mà on hi ha molta gent, i igual que l'última vegada que vam estar aquí es torna sovint quan em parla, i mostra la seva ungflickskropp meravellós des de diferents direccions.
Ja he estudiat de prop quan ella estava completament nua, però d'alguna manera segueix sent emocionant veure el joc darrere muscular durant aquests pantalons texans esquinçats atapeïts pel que resulta difícil apartar els ulls del joc musculós emocionant.
Oh, què diables, vaig a córrer el risc d'una fractura al braç o alguna cosa semblant. No puc aturar-me. Amb un pas ràpid, m'estic posant al dia Lisen i proves pessic a la natja välspända un.
- No, Gote, rient Lisen. Has d'esperar fins llavors.
- Bé, el teu cul es vegi tan temptador.
- Permet no em colpejant fins als dits.
Oh, no va ser pitjor. Només espero que ella és igual de disposats a follar a la botiga, ja que en aquest cas probablement serà un badutflykt gratificant, però alguns dits trencats, no vull, així que el millor és fer el que diu.

Quan arribem al llac, li pregunto:
- Creus que el supervisor de pesca que també avui?
- Sí, estic segur del que fa. Ell viu perquè pugui veure si algú arriba al llac i després, immediatament cal veure qui és.
- Llavors no té sentit que ens banyem abans que ell ha estat aquí.
- No, tens raó polz Peix per a vostè, així que recollir una mica de llenya en el interí.
- Col · locar la primera samarreta, en cas contrari mai d'ell ho farà.
- Sí, podria ser millor, i per això no xafarderies per al pare que vaig per aquí com aquest, rialletes Lisen.

Jo no tinc tan molts tirs abans que el supervisor de pesca es presenta amb aquestes paraules:
- Oh, és vostè qui està aquí de nou.
- Sí, Ole m'ha donat permís.
- Ho sé, ho he parlat amb ell.
- No necessita estar preocupat. No prendre més del que pot menjar.
- Està bé, però qui era ell qui estava amb vostè aquí?
- Lisen.
- Oh, es Lisen. Però llavors pot ser més o menys de tota manera llavors.
- Què vols dir?
Mentre somriu, respon:
- He sentit parlar d'Ole que ella pot deixar de per si bastant fermesa.
I se'n va, mentre que de nou es veu generalment nas. Ell és probablement molt molest que no es soluciona cap de caça furtiva.

Supervisió Fish Billings home just més de desaparèixer abans de Lisen ve amb fusta.
- "Guàrdia" ja ha estat aquí.
- Sí, el vaig veure, el surpuppan.
- Havia parlat amb el seu pare així que sabia que tenia permís per pescar.
- Ho sé, però havia de vostè fes un cop d'ull de tota manera. Tens algun?
- La meitat d'un sol gran, però em va caure de nou.
- Sí, era millor així. Anem a nedar?
- Sí, m'abraça, és per això que vam venir aquí.
- Anem a l'altra banda del llac. Quan no sigui tan bo per als peixos de manera que gairebé mai hi ha.
- Perfecte. Després ens deixin en pau.
- Sí, això és el que estava pensant, perquè vols fer alguna cosa més que nedar.
- Sí, m'agrada, però no vol ser entès.
- Joo, jättegärna Lisen riu i es posa vermell.

Quan vam arribar a l'altre extrem del llac, entenc per què mai hi haurà cap allà, ja que era pura selva per passar. Al costat de la petita platja de sorra és almenys una mica oberta amb l'herba a terra perquè puguem posar la manta que he tingut amb.
Jo no tinc més d'aconseguir la manta per Lisen allà i arrencar els seus pantalons curts de mezclilla amb les paraules:
- ¡Que bonic. Aquesta vegada jo mai d'una altra manera. Ara serà bo tenir-vos.
- ¿Va a banyar-se amb les seves calces en vostè?
- S'assequen molt ràpid.
- El dia abans d'ahir que nedava nu.
- Sí, però estaves tan lluny.
- A la botiga de campanya que anaven nus.
- Si ... però va ser perquè m'has fet.
- Ok. Com vulguis, però què has de vestit de bany, llavors?
- Em va prendre només perquè el meu pare no sospités res.

Lisen es dirigeix ​​cap a l'aigua mentre continuo amb veu ferma, perquè entenc que ella està acostumada a obeir així que aprofito l'oportunitat que em diu el següent:
- Lisen! Treu-te les calces!
- Si us plau, Gote, oi?
- Sí En cas contrari, es perdrà en un extrem.
Encara que, per descomptat, plenament conscient que serà derrotat si posar-lo de costat a.
- No em miris a mi llavors.
- M'encanta veure a noies nues.
A poc a poc es baixa les calces mentre ella es posa vermell molt baix al coll.

A mesura que es torna d'esquena a mi, poc a poc entabana fora de les seves calces, probablement sense saber que tinc una esplèndida vista del seu cul i el cony quan ella s'inclina cap endavant.
Quan les calces es corre ràpidament cap al llac i es llancen a l'aigua sense mirar-me.
Rient em vist també per mi mentre Lisen saltar a l'aigua, ja que va esquitxar al seu voltant. Veig mirades Lisen a mi mentre jo surti dels meus pantalons, i quan és el torn de la roba interior que ella està completament quiet i mirant just.
Des de la seva polla ja s'erigeix ​​com un mànec d'un martell que dibuix alguna cosa runktag brusc cap Lisen i ella apareix notablement avergonyit per sota l'aigua.
Chuckle camí lentament en l'aigua amb la seva polla balancejant d'un costat a un altre amb cada pas.

Em sento com un nen una altra vegada, de manera que tots dos xipollejant i esquitxant l'aigua en si. Quan me les acord per esquitxar aigua amb la cara pel que es posa en els ulls i no poden veure res del que llençar la meva esquena i braços perquè ella cau d'esquena a l'aigua, després de la qual cosa jo ràpidament em treu del seu abast.
Esbufegava com una foca, que s'elevarà a la superfície i comença a perseguir a mi, sinó perquè tinc les cames llargues, puc córrer més ràpid que ella, quan l'aigua no és tan profund i escapar amb facilitat.
- Atureu el covard llavors vostè ha d'aconseguir una explosió, Lisen rialletes.
- No, jo sé el dur que pot colpejar i tinc por de la vida.
- Hola, hola, hola. Ok, et prometo que no et colpegi.
- Si no em chismea per al teu pare.
- Quan parlo del que has fet amb mi.
- Jo sempre pot enviar una carta en arribar a casa de nou.
- Coward, rialletes Lisen nou.
- No, no és covardia, ric en la resposta, és l'auto-preservació.

A la part dreta, just on acaba la platja, ha caigut d'un arbre cap fora de l'aigua, i jo li dic a Lisen:
- Inclinar cap endavant i agafar la branca de l'arbre on just sota la superfície de l'aigua, i així ho fa amb les cames molt separades.
Com està ara, té aigua fins aproximadament la meitat del cul, i ella rient pregunta:
- ¿Què faràs ara?
- O et donen un munt de assots, o això m'han fotut per darrere amb refrigeració per aigua. Tens l'oportunitat de triar vostè mateix.
- Hola, hola, hola. Estàs boig, però quan selecciono merda suficient.
- Bé, això era el que jo esperava, perquè sé que puc manejar.
Una vegada més rialletes Lisen a. Probablement perquè ella pensa en quanta raó tinc.

Acaricio els hemisferis més tenses i es sorprendrà una vegada més al suau i llisa que senten tot i que són tan difícils.
Així que va deixar que les seves mans llisquen per sobre de les natges i la còpia de seguretat i una altra vegada abans de les cuixes, i és la mateixa cosa aquí. Molt suau i llisa tot i que és alhora fermament.
Quan m'aixeco, deixo lliscar el dit entre els llavis i sé el Lisen tremolant, però ella no es deixa de banda la branca, que és potser una sort per a mi.

Els dits de la mà esquerra, el vaig deixar continuar a la vagina meravellosament ajustat, mentre que son corredissa dreta dit índex a través de l'esquerda entre les natges i em esquinç l'ungla fàcilment sobre "ull marró" quan pas.
Un cop batuts Lisen, però ara molt més fort, amb les paraules:
- No Gote, què és el que fas. No és així.
No em va contestar, però només deixa que la seva mà llisqui cap endavant, així que aconseguir el clítoris alhora, vaig deixar que la meva polla prendre els dits a la vagina.
Lisen svankar encara més quan se sent la seva caiguda polla dins i ella no és més que això, poso la mà dins el fons d'ella.
Mentre que els dits de la mà dreta massatge clittan agafar-me en espera llarga i profunda mentre penso:
- "Que no hi hagi peix pensar" borsa de perles "és una mena d'esquer que es balanceja endavant i enrere i té un gust".

Amb chingo de llarg dura en mi a un ritme constant i gemegant de plaer Lisen:
- ¡Que bonic. Per què no he intentat això abans?
Entenc que no és realment un problema per a mi, sinó una declaració, per la qual cosa no m'importa de respondre sense follar només en el llarg succió temps.

Guardo una bona agafada als malucs Lisen i tirant amb força contra mi cada vegada que empenyi la polla en tota la seva longitud, i cada vegada em sento com jo "anar fins al fons."
Després d'un temps, sé que aviat anirà per mi, i jo agafar velocitat cada vegada més gran. Pel que sembla, s'assembla a la Lisen també, perquè ella abraça més fort en la branca de l'arbre que està dins Puc veure com els seus dits s'enfonsen més profundament en la fusta semi-descomposició. El millor és que hi ha una branca d'arbre i jo no li és polz

Amb una mica d'inserció alta resistència d'assolir el clímax i em va cridar per la seva polla i el kit de esprai sobre la seva esquena. Probablement, és possible que Lisen al mateix temps que jo, amb un alt Aahhh ella arrenca la branca d'un arbre de tronc i trencar-lo.
Quan miro a la superfície de la fractura a la branca, veig que està molt lluny de genomruttnad, i de nou gràcies a la meva bona estrella que es tractava d'una branca d'un arbre i no m'estava polz

Quan m'he rentat el semen de Lisen enrere ens posem a la manta i només ens delecten amb la llum del sol durant un temps abans de Lisen diu:
- Ara seria un bon sabor amb una mica de menjar.
- Anem a anar al lloc de pesca, llavors?
- Sí, és l'únic lloc raonable per als peixos.

Quan Lisen ha pres les calces es va aixecar per prendre la samarreta, i m'agrada la botiga, s'adapta ràpidament a tirar cap avall seves calces de nou.
- No, no ho facis Gote, ella riu mentre es tira d'ells de nou.
Quan ella llavors, d'esquena a mi, s'inclina per al següent element de la roba de retrocedir ràpidament per les calces fins al final als seus peus, i diu amb una rialleta nou:
- Serem Gote, en cas contrari em colpeja a vostè.
- Jo sé alguna cosa més que vostè pot fer en el seu lloc.
- Què?
- Bé, per què no aspirar a un càrrec per obtenir un petit aperitiu.
- Hi hi hi. Estàs boig.
- No, ho sé, però és bo.
- Ho vols?
- Sí, és clar, si no no m'hagués dit res.
- M'agradaria.

Em vaig deixar caure de nou en la manta mentre Lisen llançant ells roba que ella ha tingut temps de seguir endavant.
Sense més paraula que ella se senti entre les meves cames i devorar el combat ara completament reposi
- Agenolla't amb mi, Lisen.
- Ok, però per què?
- Així que vostè pot acariciar a la vegada.
- Oh, sí, fins ara no ho vaig fer.
- Vostè aprendrà amb el temps.

Com Lisen agenollat ​​ara, amb una cama a cada costat de mi, tinc una esplèndida vista del seu cul i el cony. Soft m'acariciava per sobre d'ells hemisferis tensos i sentir que no hi ha probablement una sola unça de greix en excés. Em sento ben formats músculs i una vegada més em sorprèn que ella pot ser tan sorprenent en forma com està. Probablement el bé del dur treball a la granja, i per descomptat, com una herència del seu pare, la "carn" no és llavors de les seleccions. Encara sort que no he vingut aquí i ens sorprenen.

Mentre Lisen segueix a xuclar la meva polla enduriment cada vegada que desplaçar-se en els seus llavis i li fica un dit a la vagina on es corbi i torçar la mà cap enrere i cap endavant mentre jo dit pressiona contra la paret vaginal. Lisen gemegant una mica al meu tractament, però no sona molt, perquè ara el meu penis assoleix el seu grandària màxima i s'omple la boca completament. Veig fittsaften espremut és una mica de sang barrejada, així que probablement m'he arrencat la seva virginitat trencat de nou.

Comentaris: gote_borgare@hotmail.com

Opina trobada amb Lisen. Part 4.