ENCANTADOR

Aquesta història no comença com tots els que la primera vegada que la vaig veure, vaig pensar que el meu cor es trenca o alguna cosa per l'estil. No comença amb que quan el vaig veure per primera vegada gairebé m'ofego per kåtsafter.

Tot va començar quan va ser traslladat des de la meva antiga oficina a la petita cavitat a Varberg, a la gran ciutat de Göteborg. Gerent va trucar a la promoció, i jo vaig creure al principi, però després del meu primer dia que lamentava que jo confiava en ell. Tothom volia saber el que és clar, una petita camperola podia fer, així que vaig haver de córrer i copiar en qualsevol forma, reinicieu l'equip i contestar el telèfon, d'altra SECRETARI! He gaudit potser no tan bona, i em vaig sentir més com un intern d'una dona adulta en 26 anys, que treballava al mateix sector des que tenia 18 anys. Però encara tinc ganes de donar-li la feina una oportunitat, i si no funciona, per què no la ciutat.

No crec que vaig tenir una relació que va durar 6 mesos, encara que no he perdut res del que constitueix una relació estable, perquè sóc una persona aventurera bonica. En Varberg, jo era molt famós, la gent sabia qui era jo. Alguns nois de divuit anys no podia apartar els seus ulls de mi, mentre que altres van fugir quan tant com va bufar sobre ells. Potser jo els trobo a faltar, però jo sabia que una persona que em trobaria a faltar encara més. No perquè li queia la bava amb mi, perquè ella no ho va fer. Però per tot el que ella em va ensenyar. Mai oblidaré el moment en que va descobrir que li agradava a les noies. Saps a què em refereixo no? Resulta que les nenes!

Jo no era més de 18 anys, i acabava de perdre la meva virginitat amb un tipus maldestre de la meva edat. Però quan vaig tenir la idea de fàbrica de voltes al meu cap. Per als meus 35 anys d'edat, veí li agradava a les noies, i que per això ella no estava casada, no podia deixar de pensar en la idea una mica. I va arribar un dia quan jo no podia mantenir-me. Vaig haver de demanar a aquesta dona, el que en la terra era com dormir amb una altra dona. Havia dormit amb aquest noi buscant a les palpentes un parell de vegades, i potser havia començat a netejar el seu acte una mica, però tot i així gaudim. No és que en qualsevol cas. Vaig pensar que potser ella sabia com fer, per trobar la clau de mi, que tothom està parlant.

Avui no entenc molt bé el que estava pensant quan em va trucar a viure amb ella. Però una cosa és certa. Lamento no val res.

Ella va obrir la porta a un somriure esperada, però quan em va veure, es notava que estava decebut. Crec que ella estava esperant a una altra dona de peu allà fora.

- Què vols afecte? Ella em va preguntar.

- M'agradaria parlar amb vostè sobre una cosa, me les vaig arreglar per esprémer. Ella em va mirar per veure si seria una continuació, però no va ser així.

- Està bé, va respondre ella. Vostè podria entrar, perquè puguem parlar-ne. Però perquè ho sàpigues, així que estic esperant un convidat al taló.

- Una altra noia? Li vaig preguntar ràpidament. El meu veí em va mirar.

- Per què ho preguntes?

- ¿Què se sent en estar amb una altra noia? La pregunta se li va escapar de mi, i ja no hi havia marxa enrere.

El meu veí era dels primers galtes vermelles, però va desaparèixer ràpidament.

- És molt difícil d'explicar, va començar a dir. Ella es va acostar i va mirar als ulls. Ella era una mica més de mi, i quan ella es va estrènyer contra mi, tinc el pit a la galta. Podia sentir la seva calor que irradiava cap a mi, i jo estava molt seca a la boca.

Ens vam quedar allà un moment abans de continuar:

- Però et puc mostrar.

Quan ella va fer un pas lluny de mi, així que podia veure tot d'ella, jo podia veure el bonica que era. El seu negre cabell fins a les espatlles va ser posat en llibertat, i que va brillar tan sobre això. Jo no podia retreure el impulsiu de mi, però jo vaig aixecar la mà i va tirar d'ella bucle per al dit índex. Els seus ulls verds em va somriure, i jo no podia deixar de somriure.

- M'agrada el seu aspecte, li vaig xiuxiuejar. No sé per què, però m'agrada.

Va prendre la meva mà i la va moure al seu pit. Ells eren bastant grans, plens de les meves mans i una mica més. Jo els va estrènyer suaument, i vaig sentir els seus mugrons endurir a les mans. Va deixar anar un profund sospir, sabia com començar a bategar al meu cony. Tot i que estava colpejant més en el meu cor.

- Esteu segur? Ella em va preguntar. O és que em tens por? Em va respondre amb rapidesa besar-la.

- No sé per què, em va respondre. Però et vull.

Després d'això, no va dir molt més. Ella em va portar al seu dormitori, on el llit estava esperant. Amb una mà experta va posar a mi, peces de roba. Les seves mans massatge meus pits adolorits, que a penes han acariciat, i reaccionar amb fermesa, i es va queixar en veu alta. Quan ella va posar una mà sobre la meva carrera en els meus mitges negres, em vaig sentir com si tot m'agradaria trencar. Em vaig mossegar el llavi per no començar a gemegar encara més. La sang corria per les meves venes i em vaig sentir com minat entre les cames. Quan ella va començar a tirar lentament per les meves cuixes, i va bufar suaument en el meu cony, jo no podia deixar de plorar. Hi havia prou feines em va tocar, però jo era dolent prop d'un punt de ruptura.

Quan va arribar a mitges dels meus peus, em va demanar que surti d'ells, i després em va posar al llit. Vaig a mostrar el bé que dues noies poden estar junts, li va xiuxiuejar que em vaig ficar al llit i em va posar a prova al coixí. Si ho desitja, vostè pot fer el mateix de tornada.

No poso en només roba interior i va veure la seva nuesa, lenta i seductorament. Es va treure el vestit curt, i immediatament es va convertir en una bomba sexual, amb stayups vermells i només en el cos. A poc a poc, es va arrossegar al llarg de mi i em va besar a la boca. Amb impaciència em va respondre amb la meva millor capacitat, que la meva llengua a jugar amb ella i la nostra saliva mixta i va córrer per la barbeta. Mentre va rodar els meus mugrons entre els dits, i va ser una descàrrega elèctrica a través de mi.

Va deixar que la seva boca humida, llepar els meus lòbuls de les orelles, el coll, el pit, quan va arribar als seus pits i ella va prendre un mugró a la boca, va sospirar sorollosament. L'home sabia el que estava fent! Quan va tornar a l'esquerra, i va començar a acostar-se al melic, es va anar per davant, i em va besar suaument a la part interior de la cuixa, jo no sé si riure o plorar. Se li bategava tan terriblement al cony, que bategava i minat, i l'únic que volia era la llengua que es va passar la llengua per aquí. He intentat amb les meves mans per moure el cap, que ara estava en els meus genolls al meu cony inflat, però ella es va apartar i em va mirar.

- Què vols? Ella li va preguntar. La vaig mirar, i em vaig sentir avergonyit. Però jo estava tan fotudament calent, amb franquesa. No hi havia tocat el meu cony de nou, però em tatge tan fotudament calenta.

- Vull que ens diguis el que vols que faci amb vostè, va dir entre dents en aquest moment.

- Em Lick, em va xiuxiuejar en veu baixa.

- No es pot sentir!

- Em Lick.

- No et puc sentir, cridar!

Vaig prendre l'aire en els meus pulmons, i JST que em cridin el que jo volia, que es va submergir la malenconia de les meves cames, i es van emportar tot de la meva cony a la boca. Ella realment em va menjar. Trencant les onades es va apoderar del meu cos, jo tremolava com una fulla. Va deixar que la seva llengua al voltant del seu clítoris abans de vrivla en què un comando, suaument va llepar. Ella es va passar la llengua com si fos un gelat, un gelat que no volia acabar. Cada vegada que va passar la llengua pel meu cony, em vaig sentir cada vegada més rígid, i jo encara desaparegut en la boira.

Era com si sabés el que estava succeint, i per un breu instant de la seva desaparició, però ella va venir amb la mateixa rapidesa de nou entre les meves cames amb la seva llengua, i vaig sentir que el meu fittmuskler va començar a contreure. Llavors vaig sentir un objecte estrany per olorar al meu fittöppning. Sorprès, va mirar, i va veure un consolador, s'assembla molt a un penis.

- Vostè es va perdre gairebé el millor amb un somriure al proïsme. El millor que hi ha és ser follar per una noia, ella sap exactament quina velocitat s'ha d'executar, i la profunditat. Què vols que jo.

- Sí! La vaig interrompre. Els sucs fluïen de mi cap avall en les fulles del seu llit, i vaig sentir que ella hauria hagut de fer el que volia ara. No em fotis amb això! I m'agrada que agradable com vostè diu que les nenes poden fer.

El veí va treure la seva polla en el meu tall oberta, per mullar, llavors la va estrènyer suaument contra els meus forats calents.

- Oh, sí. l'únic que va sortir de mi. Fes-ho ara. hermèticament. I així ho va fer. Amb les mans suaus, ella el va conduir fins a la part inferior, ja que una vegada més que la seva llengua jugar amb el meu clítoris. Ella va agafar realment meravellós. Al principi, va córrer la försikigt, quan es va adonar de com em desesperadament juckade rebut per aconseguir que vagi més ràpid, es va posar el vibrador a tota velocitat, i em va agafar com un posseït. La. Cacareando cada vegada que el va empènyer, per com estava de mullada, i quan els seus llepa es va fer més intensa i més difícil, vaig pensar que m'anava a morir Vaig sentir que alguna cosa estava construint dins meu. Va fer de la manera que el cos estava a punt d'explotar. Ella va seguir a llepar i follar amb mi. És tan increïblement bona vibra al cony de mi, i el clítoris no pot ser major ara del que ja era. Va ser una sensació tan meravellosa de comptar amb ella entre les meves cames, que durant un segon per pensar en el noi maldestre en el mitjà de tot un. Em vaig ficar en una explosió de aabout em va fer tremolar en diversos dels minuts. Fittmusklerna reunit i que era completament negre al cap. Les estrelles petites ballaven davant els meus ulls, i la sang corria per les meves venes com una cascada.

Es sentia com que va durar per sempre, com si mai fos a acabar, però quan ho va fer, jo estava molt pesada per tot el cos. Se sentia com el adormiment de distància, i jo només podia seure i respirar per un temps.

- ¿Va ser bo? Li va preguntar llavors. Es va ficar al meu costat amb el seu cap inclinat a la mà. Vaig alçar la vista i va mirar als ulls. No vaig poder evitar somriure amb satisfacció i ella es va posar a riure. Crec que m'agradava!

- Potser és així. Però no és el meu torn ara?

Opina ENCANTADOR