A la sauna amb Örjan

De vegades s'experimenta en les situacions més excitants amb les persones que mai havien imaginat que es podria experimentar. És per a mi l'experiència més emocionant que he tingut va ser quan jo era estudiant de primer any de secundària amb una persona que he conegut durant tota la meva infància. Era 2001 i jo i Magdalena havien estat amics des d'aquest dia, quan la meva família es va traslladar a la petita vila afores d'Uppsala. Estàvem vivint de casa a casa, els nostres pares eren a la congregació de l'Església Lliure, i vaig acabar en la mateixa classe que la Magdalena. Des del primer dia de classes, així que eren com els millors amics. Vam fer tot junts i mai vam tenir cap secret o disputa que avui puc recordar. Estàvem els millors amics.

Quan vam començar l'escola secundària que havia als nostres pares van decidir que ara era l'única escola pública per a nosaltres, així que vam haver de començar a l'escola que es troba a tocar de l'església parroquial d'Uppsala, sí, s'assemblava més a un gran magatzem. Escriviu supermercat, però amb un gran cartell en un pilar on es va imprimir el nom de la congregació. Acabem fins i tot ara en la mateixa classe.

Jo sempre havia pensat que Magdalena era tan bonic. La seva dura pèl curt castany i ulls marrons profunds significava que ella es veia bella i dura. Jo amb el meu cabell ros recta, gairebé sempre s'estableix en una cua, em vaig sentir tan trist i innocent. Jo hauria fet a ella i tuffat a mi si m'atrevia, però els meus pares sempre han estat estricte i aquesta mirada innocent rossa es va donar com a casa meva. Estàvem igualment llarga, però Magdalena era una mica més desenvolupat físicament que jo. Ara he tornat una mica més i s'ha convertit per a mi, però era una mica més els meus pits B-tassa i jo estava molt prima. Magdalena, però, tenien grans pits i una cintura estreta que es va convertir en un parell de malucs curvilínies i fons rodó, bé en capes. El meu darrere estava com un nen, sens dubte rodó i seleccionat, però ferotge. Ella era suau i molt bé omplir els pantalons.

Estàvem molt junts gairebé tot el dia. A l'escola, en els serveis de l'església, grup juvenil, cor, i quan érem a casa. Mai més que un braç estès, a part que diuen que la nostra joventut i moc el cap. Magdalena va ser a diferència de mi bo en engany i mentir als seus pares. Quan ens vam assabentar de l'horrible, com el rock dur o el tabac en què a penes podia anar un dia abans que Magdalena havia comprat l'últim disc de la banda més terrible o comprar un paquet de Marlboro Lights, que després d'amagat fumava al bosc darrere del barri on vivia a . Ella era molt hàbil en aconseguir que els seus pares, mestres i líders de la joventut a l'església a fer una passejada. Ningú sospitava que era ella la que havia escrit les paraules "mort" Paraules al bany de l'edifici de l'església després d'un servei de l'església de Jesús Festival que té lloc cada any. Jo sabia, és clar, i jo estava terroritzada que seria revelat, però que acaba d'encendre el seu encant eclesiàstica i deixar que les llàgrimes rodaven per les galtes quan es va descobrir que alguns horrible hooligan s'havia trencat i fet aquesta maldat, mentre que els pastors havien cantat el Senyor en les altures . Tots els pares, líders i pastors va elogiar la reacció de Maria Magdalena a l'Assemblea. Jo tremolava com una fulla, perquè sabia la veritat.

L'episodi que m'havia de dir a vostè es va dur a terme just abans de les vacances de Nadal per a la nostra gymnasieår primer. Teníem classes d'esports a la sala d'esports i de nova construcció que havia jugat l'handbol. Vam tenir una lliçó dels esports per separat i mentre que els nois havien corregut cross-country, que havia noies corren amb nosaltres cansada i adolorida al gimnàs. Va ser l'última lliçó per al dia i llavors la nostra Örjan mestra li va preguntar que passaria a recollir pilotes i porteries per restaurar respondre, per la meva sorpresa, Magdalena ràpid que va poder i ho faig.

"Bé, Magdalena, i Amanda s'encarrega de la neteja d'avui", Örjan havia dit i després s'envien fora de l'altra per a la dutxa i tornar a casa.

Em va sorprendre perquè sempre la resta estava tractant d'escapolir de l'escola tan aviat com sigui possible per aconseguir una mica de temps a nosaltres mateixos fora de la vida parroquial i les demandes dels nostres pares. Així que quan tots els altres van sortir, ens vam quedar sols al gimnàs i el nostre mestre va sortir en la seva expedició.

"Per què vas dir això?" Vaig xiuxiuejar a Magdalena.

"Espera i veuràs", li va xiuxiuejar Magdalena cap a enrere i va recollir la pilota i va començar a establir a la xarxa pilota. "He sentit alguna cosa d'una de les nenes en el tercer engranatge que hem de comprovar si és cert."

Ens reunim tot l'equip, es van preparar els bancs i va manipular els objectius i després se'n va anar als vestidors. Quan ens acostem a la porta, després va venir la nostra Örjan entrenador esportiu fora de l'oficina de nou.

"M'he assegut a la sauna si vols entrar en calor una mica abans que vostè va parlar i esperant l'autobús en el fred", va cridar.

"Bé, això és bo", va dir Magdalena amb rapidesa abans que jo podia pensar en cap altra resposta.

A l'interior del vestuari per Magdalena va somriure astutament i em va xiuxiuejar que era precisament això el que la nena de segon grau havia enraonies. Vaig sentir que va començar a posar-se vermell quan es va inclinar cap a mi i em va prendre la mà al voltant del meu oïda i em va explicar tota la història quan va sentir la remor. Pel que sembla, utilitza el nostre professor d'educació física recompensar aquells que van ajudar a netejar després de classe, de vegades, i després fent una oferta en una sauna que d'una altra manera poques vegades s'utilitza. Magdalena i jo ens traiem la roba d'entrenament i es va ficar a la dutxa. No podia imaginar en els raigs afilats, però calent fins que Magdalena s'havia banyat en el seu cos bronzejat marró, es va embolicar en una tovallola de bany i entrar a la sauna. La porta que conduïa a la sauna estava tancada amb clau en general pel fet que tenia les entrades, tant de nenes i nens dels vestidors, però ara la porta estava oberta i el Magdalena havia desaparegut ràpidament en la calor. Deixo que els raigs de la dutxa mulla tot el meu cos, però va respectar el meu cabell llarg, perquè feia fred i jo no agafar un refredat, mentre esperàvem l'autobús a casa. Em vaig portar al meu tovallola i la va embolicar al voltant de mi i es va afanyar a Magdalena.

Feia calor a la sauna, però no massa calenta però a foc moderat. La llum tènue de la Magdalena va fer banyat en una resplendor vermellós quan vaig entrar després d'ella. Va seure al banc superior de la tovallola de bany blanc embolicat al voltant d'ell. Em vaig asseure al costat d'ella, però aviat es va traslladar a la part inferior, ja que feia molta calor allà dalt. Va ser meravellós sentir el procés de calor del cos tots els porus i em va embolicar les meves tovalloles de bany per refrescar una mica.

"És clar que és agradable", va dir Magdalena a mi des del banc superior.

"Mmmm", li vaig dir i vaig tancar els ulls.

"Llàstima que està obert als nois també", va dir i després va deixar anar una rialleta.

"Dóna'm un respir", li vaig respondre que jo ja era el tipus de Magdalena de l'humor, "No és en tot el que hi ha."

En aquest moment vaig sentir un cop a la porta de la sauna que conduïa a la cambra de bany dels nois i abans que pogués reaccionar em vaig sentir una ràfega de vent fred, quan la porta es va obrir per a nosaltres. He jugat uns ulls terroritzats i va veure com Örjan va entrar a la sauna en tan sols una tovallola amb què estava cenyit al voltant dels malucs. Em vaig apressar a abandonar al meu voltant i sabia com rubor va córrer cap a la meva cara.

"Ahh, sí, és agradable per vos a la sauna després d'un dur entrenament nenes", va dir i va passar a mi i es va asseure darrera meu al banc superior.

"Sí, certament ho és", vaig sentir riure Magdalena.

Per descomptat, em va mirar de front, sense saber on anava. Hi havia vist nua? No hi havia bé allà, i per què va venir aquí? El fet que no ho és? O? Els pensaments passaven pel cap i no em podia moure. El pols va entrar en velocitat turbo i jo no podia pensar en res més que el que he estat completament nu quan va obrir la porta i entrar a nosaltres aquí a la calor. No vaig sentir el que estaven parlant, però podia sentir les veus de Magdalena i dels nostres mestres lluny. No va poder distingir el que deien, ni res. Jo estava petrificada.

"Sí, per favor", vaig sentir de sobte Magdalena veu que li deia. Amb molt de gust el que, vaig pensar, i aviat es va adonar que Magdalena va baixar un pas al meu banc i es va estirar cap per avall, i Örjan es va mudar als líquens que jo estava assegut.

"Sóc un massatgista entrenat, així que vaig a dir com estirar" li vaig sentir dir.

L'estirament? Magdalena no havia probablement es va estendre a la classe d'esport, vaig pensar. Vaig un cop d'ull en la seva direcció i va veure a Magdalena estirat sobre el seu estómac i Örjan fer massatges a la part posterior de la cuixa esquerra. La seva tovallola blanca, que encara havia embolicat al voltant d'ell i ell la tenia a la fixa. Ell es va inclinar sobre ella i es pasta seves cuixes amb les dues mans.

"Oh, està bé on estic tan adolorit", va gemegar Magdalena. Tenia els braços sobre el cap i no vaig poder veure-li la cara. Només la foscor kalufsen marró, les espatlles i la tovallola blanca. Sí, i perquè els nostres mestres que va pastar les seves cuixes suaument.

"Se sent bé així?", Va dir ell baixa.

"Mmmm ..." Vaig sentir Magdalena panteixar "... una mica més amunt només".

Em va empassar saliva. Jo no sabia el que estava passant, però jo podia veure en els seus ulls que ell va començar a posar la mà sota les tovalloles de la Magdalena.

"És bo com aquest?" Panteixava.

"Mmmm ... sí ... realment agradable", va gemegar Magdalena esquena.

"Espera un minut, vaig a aconseguir una mica d'oli de massatge perquè el mal que aviat serà destruït", va dir, i va desaparèixer ràpidament de la sauna.

Em vaig tornar ràpidament al Magdalena, i es va aixecar.

"Eh ... mantenir-se en m ... m ... de?" Balbucegí.

Ella em va mirar i em va somriure. Els seus ulls eren molt ennuvolat i jo no la coneixia en realitat. Ella estava respirant fort i vaig poder veure que ella s'inclouen les qualificacions dels massatges que li havia donat.

"Tinc un massatge ..." murmurar, "... se't veu?"

"Sí ... sí ... però ... però aquest no és el camí correcte ..."

"Um ..." murmurar, "... no siguis tan maleïda cristiana va"

Just en aquest moment Örjan de nou a la sauna de nou. No obstant això badhandduken enrotllada al voltant dels malucs, però amb un cop fins a una ampolla a cada mà. Va fer una pausa i em va mirar. Li va tendir una ampolla de mi.

"És massa calent per a tu Amanda? Aquí tens una ampolla d'aigua per refrescar-se amb "ell ​​va somriure.

Em vaig prendre l'ampolla de pur reflex, i es va asseure de nou. Jo no podia deixar a Magdalena tot sol amb ell. No seria just, que eren els millors amics i les seves paraules sobre ser "un infern d'un cristià" encara ressonava al meu cap. Vaig prendre un glop d'aigua freda i es va quedar davant meu una altra vegada.

"Magdalena ..." va dir en veu baixa "... es pot afluixar en la tovallola ara perquè ho faré amb el mal."

Vaig un cop d'ull en la seva direcció i va veure a Magdalena es va aixecar sobre els seus colzes per accedir a desenvolupar fora de la tovallola. Els seus grans pits es balancejaven en la calor de la sauna calenta i Örjan la va ajudar amb la tovallola. Es va ficar al llit de nou, i ara estava completament nu al meu banc. El seu article ben formada que sobresurt i vaig veure Örjan es va descordar la part superior de l'ampolla d'oli de massatge i raigs a terme llargues cadenes de tornada de Magdalena, les natges i les cuixes. Va deixar l'ampolla al seu costat i va començar a fregar l'esquena fins a la part posterior més baixa. El meu ritme cardíac era molt alta ara i els pensaments de les fletxes com a través del meu cap.

"Cal anar ...", va murmurar, "... així que sí ... aviat la dona se sent molt millor."

Les seves mans del seu massatge des del coll fins a la regió lumbar i una altra i vaig veure la seva pell va començar a brillar en la llum de la sauna del llum. Les seves mans es pasta a la seva tornada a la baixa de l'esquena i després es va acostar darrere d'ella plens de palmeres i cap avall, cap a les cuixes. Jo no podia apartar la meva mirada d'ells al meu costat. Vaig prendre un glop d'aigua i es refreda mi com l'enrogiment de la sauna de calor i on no vaig poder posar les paraules en calent en mi.

"Així que sí la mel ... eh bo ets ..." va gemegar "... es pot separar la broca a les cuixes, així també ho és el mal aviat s'haurà anat."

Vaig donar un crit ofegat quan vaig veure que Magdalena va fer el que li va dir en aixecar una mica en els malucs de manera que el seu darrere rodó va enlairar des de la banqueta calenta quan ella va separar les cuixes per a ell. Ell es va queixar en veu alta com es va posar dret es va inclinar sobre ella i vaig veure que copegi fins ara havia canviat la forma d'una alçada similar a la botiga.

"Mmmm ... això és tot ... eh Magdalena talentós que són", es va queixar amb veu ronca i va començar a fer massatges les natges fins que brillava amb oli de massatge. Magdalena va respondre amb crits i gemecs curts començar a girar lleugerament amb els seus malucs. Jo no era ara, i miraven durant més temps i s'havia tornat la meva mirada amb la seva. Les seves mans pasten cul Magdalena i amb una mà a cada natja, vaig poder veure la forma en què alternativament es pasta i se'ls va emportar a part, on cigne reservat amb les seves natges sexy.

"Bona noia ... així que sí ... arquejar l'esquena més ara ...", s'ha lamentat i deixar que una mà es afluixava la tovallola perquè va caure a terra.

Vaig donar un crit ofegat en veu alta i em va mirar amb un somriure que mai he conegut abans. Ara estava dreta, nua sobre Magdalena està estirat cap per avall al banc amb els malucs elevades i les natges en l'aire. La seva polla, una altra cosa, jo actualment no es pot anomenar fins i tot si jo no ús aquesta paraula, es va posar cap amunt, balancejant a cada moviment que va fer quan estava fent massatges Magdalena. Vaig empassar saliva. Miró. Ell em va somriure i em va fer l'ull.

"Acosta't una mica més a Amanda ..." murmurar, "... no és perillós."

Vaig dubtar, és clar, tota la resta, per descomptat, completament boig, o pura invenció, però quan Magdalena va tornar el cap i em va mirar, no em vaig poder resistir. Els seus ulls estaven en un altre lloc. Igual que en l'intercanvi dels EUA, on la noia que a cada servei van parlar en llengües i la producció va caure a terra. Els ulls de Magdalena estaven en blanc, però ella em va somriure.

"Anem Amanda ... pren la meva mà ..." es va quedar sense alè quan vaig veure que Örjan es va dur la mà entre les cames "... si us plau ... åååååhhh jaaaa ..." va gemegar amb força i va tancar els ulls.

Vaig veure com va començar a acariciar-entre les cames i la manera com es va sacsejar rítmicament en la seva polla. Magdalena gemegava amb la boca oberta i els ulls tancats i la cua es va reduir encara més i va empènyer el seu cul encara més perquè ella es va apropar als seus genolls. Ella va abaixar el cap i gemegava rítmicament mentre veia com la seva mà va treballar el ratolí. Nerviosa, em vaig mudar m'acosta a ells fins que em vaig asseure sota la boca panteixant de la Magdalena. Örjan només uns deu centímetres de mi i em va agafar la mà de Magdalena. La vaig abraçar i ella el va abraçar amb força mentre li udola va estrènyer la cara contra el meu coll. Vaig mirar a la polla Örjans que volava al costat i va veure un líquid clar de cadena fluïa del seu gland descobert difícils. Em va somriure mentre es trobava amb una mà que sosté en una de Magdalena pernil i pullade seu cony amb l'altra.

"Ohhh les noies bones que són ..." va gemegar "... Amanda va venir aquí i m'ajudi ara".

Jo no sabia què fer amb mi mateix. Em vaig quedar mirant la seva polla enganxosa que estava gotejant líquid preseminal a la part inferior de la Magdalena, un pernil. La seva respiració panteixant es va encendre contra meu coll, i tenia agafat a la mà.

"Anem Amanda i celebrar aquesta ..." va gemegar Örjan i va tirar de mi fins de peu al seu costat.

Jo seguia sostenint la mà de Magdalena com jo era al costat de Örjan, una mica abans que ell, mirant cap avall als sol · licitants de Magdalena cigne bronzejat cua marró, que brillava amb oli de massatge. Es va deixar anar la tovallola caient al banc i jo estava dret completament nua davant d'un home per primera vegada a la vida. Sí, almenys d'aquesta manera. Li vaig sentir panteixar darrere meu i sabia que ell va enterrar la seva cara al meu coll i va respirar fondo. Les seves mans havien deixat ara el Magdalena com panteix continuat movent-se rítmicament, en moviment, amb els seus malucs. Va deixar caure les mans en els meus malucs i em vaig sentir que bategava una posició just per sobre de la baixa de l'esquena cap a la columna vertebral.

"No, no ... Amanda només prendre amb calma ara ...", es va lamentar en la meva orella mentre em premia contra el patrimoni, amb les seves mans sostenia la meva cintura "... que són tan intel · ligents com el Magdalena en això, ho sé."

Magdalena em va mirar amb ulls marrons i boiroses va mossegar el llavi inferior lleugerament. Va tancar els ulls i vaig veure com va treure la seva mà lliure entre les seves cames i va continuar Örjan detingut. Örjans mans em va abraçar amb força contra ell i sabia com començar follar en contra de la meva baixa de l'esquena amb la polla enganxosa. El seu alè va bufar a l'orella i vaig sentir la seva llengua llepant mi al llarg del coll. El meu pols era més forta del que era abans i després es va portar les mans sobre el meu ventre i els va prendre en el meu sensibilitat en els pits tan laxa incontrolable lament pels meus llavis.

"Ohhh ... Amanda ... que estan tan boniques ...", es va lamentar que enganya sobre els meus mugrons durs "... que ningú podia creure ... que seria un divertit un. Magdalena ... "

"Mmmm ..." gemegar.

"Agenolli davant d'Amanda ara ..." va gemegar Örjan gruix.

Magdalena no va trigar a obeir i es va col.locar de genolls amb seu cul rodó i brillant al davant de mi i Örjan. La calor l'hi havia donat a gotejar suor dels nostres cossos i la Magdalena, davant meu amb el seu cul bonic així que anem a Örjan mi i es va baixar i va obrir les portes als banys. Un vent fred bufava i aviat estava de nou darrere meu. Em va agafar els canells i va portar les mans a les natges protuberantes Magdalena. Vaig haver inclinar una mica endavant per no caure i pas Örjan al banc on Magdalena era el pensament del cigne.

"Mmm ... ets tan bé ..." va gemegar "... posa el teu cap al cul de Magdalena ja Amanda ..."

Jo no sabia què fer amb mi mateix. Magdalena havia començat de nou i de pollastre, quan vaig dubtar de posar Örjan seva mà sobre el meu cap i em va empènyer lleugerament contra el seu darrere. Al mateix temps, alhora que agafava per primera vegada sobre la seva polla venosa i va començar a acariciar la mateixa. La meva galta estava estirat en contra de la Magdalena, la que brilla com el pernil a la vegada mantenen separades amb les meves mans i Örjan estava sobre nosaltres i es masturbava.

"Ohhh ... taaan ... merda ... bonic ..." va dir entre dents i va tirar fora més ràpid que jo sentia els dits de la Magdalena va treballar el seu cony exactament sota meu. Em vaig sentir com era enganxós entre els meus llavis.

Örjan acariciar més ràpid i amb una veu gruixuda lamento molt, ell va dirigir la seva polla en mi i Magdalena, i amb un ferm control sobre la seva polla mentre disparava dolls gruixuts llarg de la seva esperma en la meva galta, el meu cabell ros i el cul tremolant de Magdalena. Panteixant, es va treure una llarga cadena que penjava de cap de la seva polla contra la meva galta inflada i va assenyalar kukhuvudet sobre el semen enganxós cap avall als meus llavis. Va trontollar cap enrere i així va caure contra la paret i sense alè, mentre que el seu penis es va sacsejar espàstica.

Ara estava calenta, tant que ho sabia, però era també molt nerviós. També es va deixar caure i es va asseure a la banqueta, mentre que Magdalena es va girar i es va posar al meu costat. Ens mirem l'un a l'altre. Els seus pits grans va llançar cap amunt i avall amb l'entusiasme i ella estava asseguda amb les cames obertes. Per descomptat, jo no sé com m'asseia. Estava tan atordit que amb prou feines podia distingir entre amunt i avall. Magdalena va prendre la meva mà de nou i em va abraçar. Es va posar dret i em van portar amb ells a la dutxa de les noies on es deixa que els raigs relaxants ores del nostre oli de massatge, suor i esperma bé embolicant seva. Els seus pits grassonets contra la meva mica de mal, i quan ens vam veure en els seus ulls, va somriure, alhora, i sense que realment saben el que es van besar i en cua d'ull vaig veure Örjan era a la porta de la sauna i una altra acariciant seva polla dura.

La idea que va passar pel cap em va dir que hi havia un gran risc que probablement seria tard a casa avui ...

15 Responses to "a la sauna amb Örjan"

 1. Nilsson, N.:

  competeixen entre si una trucada, però està bé. 3,80

 2. Elin:

  Realment sexy llegir mentre em sento desperta en la vigília d'Any Nou. Gràcies.

 3. dajnosen:

  Lectura super sexy. Això és el que m'agrada! Més sånthär, si us plau. I s'escriu súper .. :)

 4. dajnosen:

  I, per cert, on estava calenta per a mi! : D

 5. còrnia:

  Això va ser genial! Més d'això, si us plau : D
  Ara bé, jo estava calenta. Un bon consell és que es pot acariciar la interlocutòria quan vostè llegeixi això

 6. Pedra Sprencote O:

  Per expertament escrita. Imagina ser capaç de pastar les natges. Aaaaaa.

 7. Jennie:

  No em fotis! primera part va ser el millor. Tan bo que em va donar un esprai per al cabell en el pensament que va magdalena .. ;)

 8. Hellnoes:

  Bé, era una mica avorrit.

 9. Sophie:

  Oo M'agradaria tenir un d'aquests mestres ;)

 10. m:

  Massa temps ... per mitjà dura Llegeix abans ...

 11. kåtlisa:

  Randy es va convertir en un home es va asseure i smakte mi després de només 3 línies

 12. M.

  És aquesta història és realment legal?

 13. Sèpia:

  Què vol dir realment legal? un dels millors novel · les que he llegit, que era un plaer que va seguir o continuar - no tenia punts morts com alguns altres textos. com el futur, també es van fer més d'un punt culminant.

  proporcionar 4 orgasmes en les qualificacions

 14. Bjorn:

  High Society. Jo era sprängkåt quan vaig llegir den.Vad meravellosa a la merda dues noies calentes joves

 15. Stig RA Smith:

  Li agradaria ser jo mateix amb!

Digues la teva al sauna amb Örjan