Sorpresa de Young

En primer lloc: Ser periodista no és la professió de glamour que molts pensen, sobretot si vostè viu en un petit poble a l'interior del país. Sóc jo.
Aquest dia calorós d'estiu, jo estava lluitant amb renskrivningen d'un article quan em vaig adonar que bé podria portar el meu ordinador portàtil al llit al petit llac que es trobava amagat als afores de la ciutat. Dit i fet, em va tirar una mica de tot en una motxilla, va prendre la moto i es va estavellar de distància cap al mar.
Hi havia, com sempre, hi ha gent que ja que la majoria prefereix el llac més gran prop de la ciutat, una zona de bany que també tenia instal · lacions, com ara amarratge, dutxa, etc Aquí, no hi havia res més que decents penya-segats es pot bussejar en.
Bé, allà estava jo assegut en pau i tranquil · litat i va escriure sobre l'informe anual de l'Associació de Pensionistes, que ara no era només això, sinó sobre avorrit, quan vaig sentir riure d'alguna part. Jo escoltava i mirava al meu voltant, però quan el riure es va aturar vaig tornar a l'escriptura.
La suor recollit, així que vaig prendre un petit descans que em refredi a l'aigua. Mentre era allà mirant cap al llac es va sentir una veu irada:
Maleïda sigui, hi ha vells verds aquí?
Vaig baixar el cap i es va adonar que semblava com si em va posar dret i va mirar cap avall a les dues noies de 18 anys d'edat.
Ho sento, vaig pensar que estava sol aquí, va balbucejar.
Sí, i és que creiem. Vostè probablement ha estat de peu allà, darrere dels arbustos i runkat, pervertit!
Això em va molestar, així que va sortir de mi:
Mai se m'acudiria, sobretot quan es tracta d'un immadur, la goma de mastegar ungjävlar!
I així que vaig saltar al llac.
Quan vaig tornar a la meva petita esquerda, jo encara estava enutjat. Vaig obrir una cervesa i va encendre una cigarreta quan vaig sentir cruixir en els arbustos i fins va arribar a les dues nenes.
Què vols dir amb ungjävlar? En realitat som 19, i les verges no si vostè ho creu!
Vull estar sol, em va respondre.
Però quan em vaig girar i vaig veure aquestes revelacions amb les cèl · lules que només les dones menors de vint podria haver iniciat un pla diabòlic a prendre forma al meu cap, un pla de venjança. Tots dos homes eren alts i rossos amb un cofre ple de que va amenaçar amb volar els sostenidors.
Jo només volia dir que no estic interessat en les nenes en l'era de l'edat. Jo prefereixo les dones reals.
I no estem aquí? Com ja he dit, no som verges si vostè ho creu!
No es tracta d'això. Les nenes de la teva edat, no hi ha res sobre el sexe, no saps res. No es pot agafar tan sols palles a un noi. Creus que és només per arrabassar un tros de polla que és. Les dones madures saben que és molt més que això. No és només això! Però teixir ara perquè pugui acabar-lo.
Clarament, la seva curiositat, i es van acostar amb cautela. Vaig haver de concentrar-me en l'informe anual corresponent a no revelar el divertida que estava en ells.
Si vostè és tan condemnadament bona que ens mostrarà com funciona, em va dir que semblava una mica més difícil.
I com funcionaria això?
Serà millor que treure els pantalons i mostrar! Ella va riure, però no semblava haver alguna cosa més als ulls.
De cap manera! ¿M'imagino que si els arbres llavors, no? A continuació, tota l'ajuda. Tex mostrar els seus pits.
Fan. Et vaig dir que era un home vell i brut, va dir que la tranquil · litat d'ells.
Aah, no importa, va dir el segon i va deslligar els seus pits meravellosos.
També, em va dir amb una veu gruixuda poc.
Ella va fer el mateix pel que ara estava assegut davant meu dues belles dones joves que també serien els models davant de la meva masturbació. Em vaig posar de peu i es va baixar els troncs, que el meu penis de mida bastant bo temptadorament pengen davant dels seus rostres sonrojados. Ho vaig fer a poc a poc amb la mà en ella i s'exposa la pell del prepuci, llavors em va deixar anar la mà lentament cap endavant i cap enrere, mentre la seva polla es va aixecar lentament i, finalment, es va tornar als seus 22 centímetres, però encara no del tot la Junta.
No, no ho és. He de tocar en cas contrari no funciona.
Es van mirar l'un a l'altre i el més dur d'ells, Maria, es va posar a riure i es va aixecar, es va parar a prop del seu pit estava al nivell de la cara.
Ok llavors, endavant, em va dir amb una veu ronca.
No vaig dubtar, però va començar a llepar suaument els seus pits, la llengua circulava per un mugró directament es va posar tens. Va ser una sensació tremenda de sentir aquests pits perfectes, i el meu penis estava dur com una roca a l'instant.
Prengui'l amb el, em va xiuxiuejar, i la seva mà es va tancar al voltant de llocs dels meus batecs.
Si us plau, si fóssiu lliure d'aspirar si ho desitja.
Marie es va ajupir, va obrir la boca i va deixar que la seva polla a la diapositiva entre els seus llavis. El seu cabell va caure cap endavant i es va amagar la seva llengua ansiosa. Vaig haver concentrar per no venir, i el pensament, perquè l'informe anual, una forma efectiva per distreure. Em vaig ficar al llit sobre la manta i només vam gaudir d'aquest meravellós revelació perfecta. Vaig tancar els ulls i sentia la boca movent rítmicament al voltant del meu penis, però de sobte va perdre el sentiment i la vaig obrir els ulls. Llavors vaig haver de veure com Maria es va aixecar i es va treure la bikini. El seu cony våtglänsande brillava al sol com ella es va asseure a baix per la seva polla, deixant que llisqui cap enrere.
Però Maria, no deixis que et fotin! -Va exclamar el seu amic.
Calla Terese, s'arriba a agafar-lo des de llavors.
De cap manera havia de tocar a un home, va dir, però semblava que ja estava en camí de
Katna correctament, i em vaig adonar que era una possibilitat entre un milió, i vaig pensar que, sens dubte no et perdis aquest moment. Per arribar a la merda aquests dos adolescents deliciosos!
Em queia Maria i va començar a agafar per darrere, i per a cada juck llançar els seus grans pits, i va augmentar la meva febre, i quan vaig pensar que no em podia aguantar més vaig sentir la seva slidväggar estret i atapeït al voltant del meu penis, i s'hi va acostar. Ella es va trencar i em va treure amb una polla brillava amb el seu semen.
Bé, George, el seu torn. Vull saber si també es fan per xuclar la polla d'un home!
Sí, però no em toquis si us plau. No vull que a la merda.
Però vostè pot aconseguir despullar de tota manera, em va dir encoratjador.
Suaument va deixar el fons de bikini llisquen per sobre dels malucs ben formades. Els seus mugrons estaven rígids i pesats pits es balancejaven lleugerament a mesura que es va aixecar i es va posar de genolls. Em semblava a mi que els seus ulls eren d'alguna manera cobdiciosa. No sé quina altra manera de descriure la seva expressió: era com si sabés més del que volia, i no em va sorprendre quan en comptes de començar a xuclar la meva polla va començar a llepar al llarg de l'eix, mossegava i llepava alternativament alternativament. La seva boca va lliscar cap avall i la seva llengua recerques en contra dels meus boles, llepar i xuclar.
Quin el senyor, vaig pensar, la nena ha estat a través de - molt més tard vaig saber més d'ella, bla com va seduir als homes grans que ella i la seva família havia sortit de càmping, i jo us explicaré més tard - i jo només vull seguir amb; Pensionistes Associació desaparèixer molt lluny, en una boira.
Sense pensar en mi, deixar una mica de diapositiva dits al cony atapeït i mullat meravellosa i suau i per un moment es va posar tensa tillmen continuar acariciar. La seva boca es movia ara en el gland i, com a qüestió de rutina, que va portar la clau dura més profund en la seva boca. Vaig començar un monjo declarar la seva suavitat i Terese m'ho dius a mi entendre que podia prendre totes les 22 polzades en la seva boca mentre era a la meva esquena.
Tot d'una es va girar em van donar el seu dret cony perfumat per la cara i va començar a llepar mentre que ella va prendre amb assiduïtat la meva polla amb la seva boca. Quan s'acostava a l'orgasme, que s'ha mostrat cautelós en el meu llepar, però jo estava tan calent que era difícil concentrar-se. Quan ella va començar a tremolar els malucs i la va atreure de contractació en l'orgasme cony em va relaxar per complet i deixar que la meva polla esclatar a la boca. Ella no va deixar anar quan va sentir el semen brollen sense deixar-me tranquil a mi mateix completament buit entre els llavis suaus, ni una gota es perd!
He d'haver-me quedat adormit just després de l'orgasme, però quan em vaig despertar al sol amb la meva mentida el sexe feble i enganxosa por a l'estómac, vaig pensar al principi que ha d'haver estat un somni, una idea que es va mantenir fins que vaig arribar a casa i va trobar a les dues nenes nom i número de telèfon inscrit a la conclusió de l'informe anual de l'Associació de Pensionistes de. La conseqüència d'això va ser que els tres de nosaltres va venir per amunt amb els diferents tipus de jocs de rol i un d'ells em sponrade un paquet de vacances a Grècia, on Maria havia de ser puta per un dia, Terese seduir un turista suec, i gràcies al seu gelosa esposa, vaig tenir l'oportunitat de follar quan es hem vist en secret orgia Terese poc, però tot això em porta de tornada a.

Opina Ung sorpresa