Jove i calent com l'infern

Per:

Sir Gothenburger.

Dilluns al matí.

De fet, és més difícil del que pensa de funcionament d'un zoològic-negoci sol. No és només per obrir a. 09,00, per acceptar a tots els clients i el rasclet en els diners en grans càrregues i tancar de 18:00 a anar a casa i comptar amb els ingressos com molts creuen. Oh, no, en general comencen a dos quarts amb la neteja de les gàbies d'aus i escombrar el pis. Els clients no es veuen els ocellets bonics birdie llençar escombraries, "d'aquests porcs bruts, no es pot tenir a casa" i triar qualsevol. els peixos morts i malalts, perquè no pot semblar que es pot arribar a ser pobre i morir "tan car com són", i la majoria dels "clients" només a veure. Serà molt bé amb una mica d'ajuda de la passantia que ha de venir avui.

Enmig de les deu del dilluns, una noia bonica nadó amb els cabells rossos i llarg i es presenta dient:
- Hola, sóc jo qui és Mónica i m'agradaria començar Prya avui aquí amb vostès.
- Hola Mònica, i benvingut. El meu nom Gote.
- Gràcies.
- Espero que vostè gaudeixi de la seva estada aquí durant la seva pryotid.
- Sí, n'estic segur. M'encanten els animals.

Quan cada dia les cerimònies de salutació s'han completat, i té gullat amb els animals per un temps, crec que és hora que comenci a ajudar i quan li pregunto a escombrar una mica a terra mentre jo m'ocupo d'un client, ella es veu preguntant a mi.

Un cop el client ha anat Mónica veu encara com ignorants, i em pregunto:
- Què està malament?
- No va ser un treball de neteja que jo volia quan vaig buscar pryojobb.
- No, m'imagino que no era, però s'inclou en el funcionament d'un zoològic-botiga de netejar també els animals i la neteja del pis. Però si no li convé, per descomptat, pots trobar alguna cosa més pryojobb lloc.
Monika llàgrimes a la seva jaqueta i se'n van amb el seu nas.

Després d'unes hores va tornar i va dir, ruboritzant:
- Ho sento, es va comportar com ho vaig fer, vaig a fer tot el que em diuen que fer, simplement no explicar-ho als meus pares sobre l'estúpid que he estat portant el meu temps.
- Et prometo que no diré, però a canvi vostè ha de buscar, després de tot la neteja de la botiga i tota la cura dels animals. A més, vostè es posarà a treballar ia dos quarts del matí per que la neteja de les gàbies es va acabar abans d'obrir.
- Sí Gote, em compromet a fer precisament el que em demanes.

Des que es posa clarament de relleu tot el que decideix que vaig decidir perdre el temps amb ella, així que vaig continuar:
- Després cal configurar com la meva senyora cada matí, així, en cas contrari cridar als teus pares i els teus mestres i parlar sobre com vostè es porta amb el.
- Sí Gote, em fa feliç. Vostè pot agafar tot el que vulguis.
- No, Mònica, no ho fa, ric. Només estava fent broma amb vostès.
- Bé, et convidem a follar amb mi si ho desitja.
- Parles seriosament?
- Sí Gote. El que faig.
- Bé, llavors li dono les gràcies, no dic que no. Si vostè està realment segur de la seva causa.
- Sí, ho vull, però no puc arribar a començar a treballar dos quarts en el seu lloc, perquè llavors el pare em condueix aquí en el matí quan encara anar a treballar?
- Sí, tu ets el meu amic. No puc dir que tinc un desig perfecte per començar tan d'hora, però ... Ok llavors. Si vostè es converteix en la meva amant així que ...
- Oh, gràcies estimada Gote.
He de dir que cap desig especial per començar una hora abans de l'habitual, però els meus pensaments que jo hauria d'anar a la merda amb una petita "be", com Mónica em fa encara desitjant que arribi.

Dimarts al matí.

L'endemà al matí, Mónica es troba fora de la porta i esperant quan arribi i es disposa immediatament va començar burstädningen sense que hagi de dir-li. Quan, després d'una hora i mitja pujant al magatzem a recollir aliments per a mascotes i s'inclina cap avall perquè els pantalons texans molt ajustats al cul com una pell de salsitxa em convé a ella un copet al cul. Ella corre cap com si hagués estat picat per una vespa. En un moment sembla com si ella em donaria una bufetada, però òbviament estarà pensant en el que va prometre. Amb un somriure poc avergonyida, ella li pregunta:
- Vols follar amb mi aquí i ara?
- És clar, sacs d'aliments són una bona base.
Sense cap dubte ni més ni objecte del seu mal funcionament dels seus pantalons texans i tira de la samarreta sobre el seu cap pel que fixa els pits petits es vegin en línia recta. Com ja he assenyalat, no té suport en. Amb les calces petites encara s'utilitza ella es fica al llit en una maleta i mirant-me fixament als ulls amb una mirada que jo percebo com "aquí sóc jo, em fotis ara."

Amb els ulls fermament subjecte a la seva m'inclino per treure les calces i s'aixeca molt bé a la cua per fer que vagi més fàcil. Un cop que tinc les calces m'aixequi i separi les cames tant com sigui possible abans de deixar que els ulls i mira al santuari una dona té. Yum el que és una vista gloriosa. La borla petita brillant que ella no s'amaga molt, però tinc la visió, i és l'amor de Déu, no hi ha cap punt de vista que es contrauen. Un petit cony bonic que ha començat a obrir-se una mica, i estudiar tant el llarg i dur abans de mirar a la cara una altra vegada.

Oh, ella és una mica de vergonya de totes maneres. Mónica és ara ulls durs ihopknipna i un lleuger enrogiment ha klädsamt repartides en les seves boniques galtes. Quan em va deixar anar les cames per llevar-me la roba, ella està en la mateixa posició, a l'espera del que succeirà. A mesura que treure una peça rere l'altra, miro tot el temps en Mònica per veure si ella va a obrir els ulls una altra vegada. Però no, ella es mou ni un múscul, però s'acaba d'anar exactament en la mateixa posició amb els ulls ben tancats. Només així potser, per l'infern, però sap tösabiten s'havia convertit en una mica sorprès si hagués vist el que estava a punt de seure sobre.

Quan tinc la meva roba, estic en els meus genolls entre les seves cames recollides. Quan faig èmfasi en la lleugera per sobre d'ells s'esforcen mugrons arronsa les espatlles i mira per un moment abans que ella tanca els ulls amb força i enrogiment a les galtes pot ser un color més fosc. Em va moure la mà cap a la petita esquerda de revisar la situació i quan em tiri dels dits entre ells els llavis suau i tersa estirant-la de nou i tanca els ulls encara més difícil. S'assequi. Seca com un desert! Oh, molt temptador, però què dimonis sec. He arrossegar per ella com ho és ara perquè ella i jo sigui un total de la pell escorxada només després d'alguns moviments, si mai podia penetrar.

En aquesta ocasió, hagués estat millor si hagués vist a un negoci de cura de la salut, en lloc d'un parc zoològic dels negocis, perquè llavors m'hauria gel lubricant o similar disponible. Però millor que brödlös deixat perplexos els nomenats per descomptat, així que prenc una mica de saliva al dit índex abans que jo juck moviments introduir a la vagina meravellosament atapeïda de Mónica. No hi ha innocència, no és en cap cas. Amb el fons del seu cony pekfingern, em va deixar que el seu dit polze fregar el "botó d'encebament", però pel que sembla és Mónica massa nerviós perquè pugui fer algun bé, perquè ella segueix sent tan sec "musgången". Bé, la solució es diu més saliva. En aquesta ocasió, faig èmfasi en la saliva de kukhuvudet i al voltant de l'obertura de la vagina, així, i quan penso que tant ella com jo som prou lubricats premses de mi tot i certa resistència a la polla al cony poc atapeït i meravellosament Mónica gemecs fàcil:
- Ohh.
- Et fa mal?
- No, s'estén per només una mica.
- És millor que els que hem iniciat.
- Mmmm.

Preciós. Preciós ple de gent. No hi pot haver moltes polles que han estat aquí i no els seus arrels. Amb llarg xuclar, mentre deixo que la meva diapositiva polla dins i fora d'aquest fitthålet diminuta. A cada cop, sento que "toqui fons" i Mónica gemega una mica. Després d'uns minuts de merda es posa més humida i més fàcil de lliscar el seu penis, però encara sento que no puc contenir per molt més temps. Per obtenir un petit respir sac meva polla i li diuen que ella ha de girar sobre el seu estómac al seu lloc. Sense obrir els ulls, li dóna volta al voltant perquè ella està mentint amb una cama penjant a banda i banda de la borsa d'alimentació. No és un punt de vista mal. Cony glipar encara Kuks convidant després de la meva visita i em feien retrocedir el joc fins que s'aturi i continua ara la força de merda amb llarga i dura.

Ella és tan fort el que sento que encara si ho intento sempre tant, no es pot aturar la càrrega d'esperma per a molts trets del que demano a la lleugera panteixant:
- Fas servir alguna Mònica protecció?
Ella assenteix amb el cap, només és fàcil de contestar.
- Llavors pot bombar tot el lot sense el risc llavors.
Una vegada que un gest afirmatiu, i amb uns pocs l'esperit darrera juck ràpida em executar fins al pic més alt de plaer. Em absolutament engoleix tot el lot en una de la polvorització després de l'altre. Atapeït com ella s'empeny de manera més immediata a terme al voltant del seu penis.

Una mirada al rellotge em diu que no hem d'obrir però, en mitja hora, així que abans que el gall s'havia relaxat del tot, torno a començar follar. La meva polla torna a créixer a la seva grandària completa i rigidesa en l'estreta vagina està ara fermament uppsmord de suc de cony tant i l'espermatozoide.

Mònica no ha rebut cap de llançament encara, i no és molt demanar que ella sigui capaç de gaudir de la dolçor orgasme.
- Li pregunto de nou afecte.
Sense respondre a Mònica es gira i un fittsås grans plans i l'esperma s'executen sobre la borsa d'alimentació. Espero que els animals mengen el menjar de totes maneres. Per cert, no tenen altra opció. Quan es va posar a l'esquena, va mirar al meu polla que encara es troba just a dalt com una barra de ferro i li diu amb sorpresa:
- Wow, era tan gran. Si ho hagués sabut, probablement no s'hauria atrevit.
- És per això que no el veia per endavant.
- Probablement va ser sort allà.
- Ha estat per a vostè encara?
- No, mai sol fer.
- A continuació, intenteu de nou llavors. Només es va posar les cames cap avall als costats de la borsa.

Ella fa el que jo dic, i empenyo de nou al penis a la vagina poc meravellosament forta. Ara, llisca fàcilment en la forma en què la part inferior. Amb juckar temps que a un ritme accelerat, i miro els ulls brillants de Mónica que ella està a punt de venir.
- Sí, sí, sí. Té ella, i amb un lleuger estremiment que arriba al clímax del plaer.
- ¿Va ser tan gran?
- Sí, això va ser tot.
- ¿Va ser com esperava?
- No Era molt millor.
- Bé. Quan estaria disposat a fer-ho de nou demà, doncs?
- Sí, si us plau. Molt feliç.
- Diables. Ens han obert fa deu minuts. Posa't llest i baixat des de llavors.
- Sí, Gote.

Ràpidament a la roba i cap avall per obrir. Naturalment, el meu client el millor molt rondinaire fora i esperar. Ella compra només la meitat d'una lliura de llavors per a ocells cada cop que ve. "L'ocell és tan vell que podria morir en qualsevol moment", que sona cada vegada. He escoltat durant gairebé tres anys. Tracte d'explicar que estic aprenent pryoelev, i es va oblidar del rellotge, per tant, però ella no escolta, però acaba de murmurar alguna cosa sobre la mala educació que els seus clients esperen, com, i els viatges amb les seves llavors. Maleïda gossa!

El dia que passa i el transport a casa després de Monica estem tancats.
- Gràcies per avui Mònica. Si us plau, torni demà.
- Gràcies Gote, no puc esperar fins demà.
I com un remolí poc desapareix. Torno a casa a mi sumit en els seus pensaments. Pot això ser cert? Serà al matí i són igual de disposats a follar com avui en dia? Sóc un dels molta sort?

Massa d'hora, el matí de dimecres.

Massa d'hora al dia, arribo a la botiga i ja hi ha Mònica cant feliç com un canari. Avui dia ella està vestida amb una brusa fina, gairebé transparent, i una faldilla prisada curta.
- Escolta, Göteborg!
- Hola nadó. Com pots ser tan feliç tan d'hora al matí?
- Bé, no veus com és agradable el clima és?
- Sí, bé podria succeir, però és la meitat de la nit també.
- Oh. No siguis tan amarg moment. Saps què fer amb mi.
- Sí, ho sé. Si puc manejar.
Només em donen un riure delectar en la resposta.

Quan he obert la porta desapareix Mònica al magatzem, i he sentit el seu crit:
- Vine aviat Gote.
El primer que vaig pensar és que alguna cosa ha succeït, així que ràpidament pot arribar allà, però només hi ha Mònica. Nu d'esquena sobre la borsa d'alimentació.
- Vine Gote, estic esperant per tu!
- No s'apuri, els nens, avui tenim un munt de temps.
- Ho sé, però de totes maneres.
- Quantes vegades has follat?
- Mónica triga molt de temps per respondre abans que en silenci:
- Només dues vegades.
- I per això estàs tan calent.
- És per això que estic tan calent, que vostè coneix bé.
- Aviat canviarà.
- Hola, hola, hola. Fes-ho llavors. Estic esperant

Sense paraula més me'n vaig a dormir sobre els meus genolls entre les seves cames, i sé el emocionada que està. A poc a poc, deixo que la seva llengua es llisqués sobre la fina pell de l'engonal, i es masturba Mónica i sospirs:
- Què Gote?
- Que Eggar una mica.
- Però se sent per tot arreu.
-, El que farà. Gaudeix d'aquest moment.
- Jaåååhhhhh.
Segueixo a llepar suaument els llavis inflats per sobre d'ells, i cada vegada que va deixar que la seva llengua es llisqués a través dels seus llavis o en l'esquerda gemecs Mònica fàcilment i estirar-la amb el seu cos més baix. Així que m'estic separant amb els dits als llavis i deixar que la llengua prengui una taca de llarg, fins al forat del cul fins a la seva clítoris i els llavis profundament en el judici intern. Mónica respon amb un motjuck poderosa i les paraules:
- Ooooh Gote, el que fa en realitat.
- ¿No és bonic?
- Genial! Sí, però crec que em mori.
- No ho crec, i així prossegueixo la meva llengua en la mesura a la vagina que pugui.
- Ahh, ohh, deixi de Gote que em mori.
- En rares ocasions noia, agradable.

Jo altern pesada follar, mossegar suaument els llavis sensibles a ells, llepant directament al petit hiper sensible clítoris, o deixar que la llengua via lliure cap amunt i avall de l'esquerda. A mesura que els meus moviments de la llengua durant el cadàver del seu pare com un io-io d'anada i tornada. Amunt i avall. No gaire temps abans de Mònica ve amb un nou i genial queixar.

Mentre que l'orgasme segueix sent remolcadors en el petit cos que pressioni amb força i fermesa en la polla a la fitthålet poc atapeït. Avui dia no és un desert sec en musgången no, però el seu penis es llisca fàcilment a la dreta a terra amb una empenta, i panteixa Mónica assenyala:
- Sí Gote, sí. No em fotis tan bo com ho va fer ahir. Ohh el enorme polla que té. La meva germana tenia raó. Els homes grans són molt millors en merda.
- Sí, sé que el meu fill de merda. Tenim l'experiència una mica més i saber com les noies els agrada.
- Sí, ho sé.
- Està còmode?
- Meravellós.

Vaig posar les cames de Mónica sobre les meves espatlles, prenent per les espatlles per evitar que el seu cap, i la folla dur amb llarga i profunda cops. Cada vegada que pressioni la meva polla a la part inferior hi ha una curta panteixant: "Ah, ah, ah, ah." I així es va al seu gemec:
- Sóc jo una altra vegada Gote. És possible de nou. És. El GAAA ...
La resta es presenta com un petit crit que es dedica a un so de clapoteig, mentre es sacseja i tremola el cosset fràgil. L'orgasme Badia ella ha d'haver tingut.

Sento que pot ruixar en qualsevol moment, així que em va deixar anar tot el que he de oferir en un còctel molt temps després d'un altre. Cony ja està ple fins a l'últim mil · límetre de la meva polla no pot rebre més, però el semen barrejat amb el seu suc de cony, estrenyent al voltant del seu penis i corrent cap avall a la borsa d'alimentació en un flux constant. Pobres animals es mengen la barreja anterior. Però, per descomptat, no han de triar. O és només un condiment extra per a ells.

Quan el gall s'havia relaxat una mica, em arrossega fora de la vagina amb un so de xuclar i un altre de com gran enrenou fittsaftblandad aboqui a baix en la borsa d'alimentació. Llavors jo ho veig completament eliminat petita Mònica i al mateix temps que li va donar uns copets a la galta, dic:
- Una vegada que s'han reunit una força que pot venir a mi a la botiga.
- MMMMMM.
- No t'oblidis de posar en la seva primera compra.
- Sí Gote, serà feble.

Jo vaig cap avall i obriu el rellotge no és de nou, però, i continuar amb les tasques diàries. (Avui, quan em obren d'hora no van a queixar gossa per comprar la seva lliura de merda 1/2 escaiola). Després d'aproximadament una quarta part serà Mónica encara les cames lleugerament tremoloses. Ella mira al seu voltant i quan no va veure cap client llançar al voltant del meu coll, em besava a la boca i diu:
- Gràcies a Gote per fer-ho tan bo amb mi.
- És només per tu per gaudir d'aquí, que vostè coneix bé.
- És només perquè ella li pregunta amb genuïna sorpresa.
- No, per descomptat, no poc de Mónica.
- Per què fas llavors?
- M'agrada el petit.
- Oh, gràcies a Gote.
I després ve el silenci:
- I part de vostès també.
Mónica sorprèn pels seus ulls i es ruboritza quan ella s'afanya per aconseguir una escombra i començar a netejar.

Miro amb admiració en la revelació poc prim, que gira entorn per salvar la vida amb l'escombra. Mónica em mira i quan s'entén que la miro ella es va posar vermell de nou, i s'afanya fins a la botiga a recollir el menjar per als animals. No és estrany que tinc un gran desig de seguir-la allà de nou, però em continc, perquè ara hem obert.

El dia passa mentre jo de vegades, parlar amb els clients, de vegades amb Mònica, i encara que no ha de romandre més de quatre anys, quan normalment surten de l'escola, deixa d'anar abans de les sis quan tanco per al dia. Quan el seu pare el va anomenar just després de quatre anys i li va preguntar si ell la recollia en el camí a casa, va dir, en particular el cas que ella es quedaria fins que va tancar, i que podia portar-la a casa. Així que faig.

Quan he portat a casa Mònica, i encara estem al cotxe, ella diu que vol fer tota la seva pryotid amb mi i jo responc que la fa feliç. Quan va obrir la porta del cotxe, es torna cap a mi, va posar els seus braços al voltant del meu coll i estreny dur mentre ella tranquil · lament em xiuxiueja a cau d'orella:
- M'agrada que Gote.
Veig que es posa vermell abans que desaparegui com un remolí petita molt prop.

Igualment hora al matí de dijous.

Una vegada més, ella es torna a cantar feliç i esperant per mi quan jo vingui, tot i que és tan poc cristiana d'hora al dia. Avui dia, encara molt curta faldilla negre sobre si mateixos amb un petit short de profunditat de tall baix.
- Hola, Gote, serà finalment.
- El temps no és més de cinc en el medi.
- Ho sé, però afanya't, que tenim molt a fer abans que els clients vénen.
- Sí, ho sé. Sé molt bé el que vostè pensa. El seu botxí.
Ella es posa vermell amb prou feines perceptible.
- Sí, i sé que vostè vol amb la mateixa facilitat com ho vaig fer, ella grinyols.
- Sí, ho sé. No obstant això, això no. Principis de La seva bèstia.
- Hola, hola, hola. Afanya't. No puc esperar.
- Espereu que vostè només. Vostè probablement haurà d'esperar.
- Hola, hola, hola. A continuació, m'agafa en primer lloc.
- Sí, no hauria de ser tan difícil, perquè no hi ha porta del darrere.
- Hola, hola, hola.

Quan es ensopega davant meu per les escales fins al magatzem, que veig tot el culet i el meu primer pensament és que ha oblidat posar-se les calces. Però quan la seva faldilla i després anar pel, veig que ella té probablement el més petit del món tanga.
- Mònica, jo dic de debò. Avui dia és que es manté a terra i li importa un rave a pujar per l'escala per aquaris més importants.
- Sí Gote, que no es va acudir aquest matí. Jo només volia fer em va venir bé per a vostè.
- Sí, vostè realment ha de fer.
- ¿S'ha de córrer a casa i el canvi?
- No, no és necessari. Només queda't a terra, i no donar l'esquena als clients al inclinar cap endavant.
- No Gote, vaig a considerar.
- Bé el meu amor. Però a mi, no dubteu a donar-li l'esquena.
- Estic segur. Hola, hola, hola, però què faria vostè per a mi avui?
- Avui dia, vaig pensar que faria alguna cosa per a mi.
- Què?
- Suck my dick.
- Què! No Jo no puc fer.
- Per què?
- No És repugnant.
- No és repugnant que quan em llepa el cony.
- No, s'entén clarament.
- I la seva polla està acabat de rentat, el que té cap gust especial.
- ¿De debò?
- Sí, és a prova de fallades.
- Però quan vostè ruixa, doncs? Se sap bé.
- Potser sí, però no ho prengui a la seva boca.
- D'acord. Vaig a tractar. Però vostè no em pot obligar si puc.
- No, en absolut. És completament voluntari de la seva part.

A mesura que s'acostava a la boca de la polla ansiosament desitjant que es veu amb recel, com si ella va pensar que estaria disposat a polvoritzar directament.
Tancament suaument els seus llavis al voltant del gland i només mantenir tranquil, així que.
- Vostè ha de llepar amb la seva llengua, també, em diu.
Puc sentir la llengua toca el cap del penis, un parell de vegades abans que es manté.
- I llavors vostè porta al seu cap de dalt a baix i l'estirada, a la vegada, segueixo.
A poc a poc es sacseja com ella em mira.
- Més ràpid, si no, mai no passa res.
Ella accelera, mentre que ella encara em mira de vegades.
- Has de moure el cap amunt i avall, així
Ella fa el que jo dic, però de sobte s'atura i mentre que ella està mirant seriosament a mi, ella diu:
- No ruixeu en la meva Gote boca. No vull.
- No, per descomptat que no, velleta. Per descomptat que no.
Més tranquil · la, ella continua, i em sento una profunda sensació de formigueig incipient a la columna vertebral. Després d'una estona, dic:
- Aquí ve aviat.
Monica arrenca el cap.
- Així que date pressa, no és volguda, però masturbar ara molt ràpid, si us plau.
Mónica porta com un animal, i aviat va brollar una polla en cascada després d'una altra, que acaba en tant ella i jo.
- Bona noia. Vols oncle Gote farà realment bo per vostè també ara.
- Sí, oncle, Gote, rient a Mónica.

Faig com si fos ahir. Llepant la seva primera a l'engonal per la qual cosa es troba i saltar. Després, en el seu cony amb tot el que comporta fins que sigui possible per a ella. Després es donarà la volta, i vaig a portar-la per darrere, dur i amb fermesa fins que entri en ella. Llavors trec la meva polla i es masturba un lot que em va deixar caure tot el petit cul. Satisfet de mi mateix em vist de mi i abans d'entrar a la botiga, li dic a Mónica:
- Una vegada que s'han reunit per suposat la força suficient diners que vostè pot netejar una mica abans que vingui contra mi.
- Sí Gote, ho farà sense brillantor.

Quan he anat per un temps i va prendre la Mònica a les cames tremoloses i la catifa es llança al voltant del meu coll mentre li murmura en veu baixa:
- Oh Gote, el que ho fan bo per a mi. Jo sempre vull estar aquí a la botiga amb vostè. Mai tornaria a l'escola més avorrida.
- Que té a Mónica. Però això no és res que ens impedeixi complir després de l'escola quan s'han tancat per al dia.
- Sí Gote, si us plau.

I així va ser. Mentre Mónica pryade amb el em va agafar i va xuclar junts cada matí, i quan havia acabat pryotiden ens vam reunir a casa meva a la nit i tenia un bon temps. No va passar molt temps abans que Mónica va tenir tant semen a la boca i va empassar, i es va convertir en el temps, quan havia crescut una mica, un veritable amant de la part superior-. Un vildjur real al llit, en el fons.

Notes privades: gote_borgare@hotmail.com ~ ~ HEAD = NNS

2 Responses to "jove i calent com l'infern"

  1. anne:

    sí, va ser una història de la masturbació agradable, em va venir dues vegades

  2. La seva looooover:

    Aahh estava calent i era 5 vegades

Opina sobre l'infern com a jove i calent