La meva dona va tot el

Érem cinc amics que träfffades amb regularitat i jugar al pòquer. Solíem anar a un hotel amb discoteca associats en una ciutat veïna. Aquesta vegada jo havia pres amb la meva dona per primera vegada en una cosa que es va convertir en una aventura més gran del que esperava. A la tarda prenem a l'hotel i es van anar junts i es va menjar un bon sopar. Després del sopar, va proposar a Isabel, la meva dona, que passaria a la discoteca i ballar i prendre una copa o dues. La discoteca estava plena, però vam decidir anar de totes maneres. Amb prou feines vaig tenir temps per seure fins que Isabel volia ballar. Trobem un lloc vacant a la pista de ball on es podia sentir un a l'altre. "Cariño", va dir quan ens vam abraçar tancat hermèticament. "Li està d'acord si estigués ballant amb els seus amics? Vull dir que se sent una mica incòmode perquè no tenen algú amb qui ballar? ". "No, certament no és la mel", li vaig respondre "està bé". Després d'uns quants balls, vam tornar a la nostra taula. "OK, qui vol ballar amb Elizabeth ara?" Volia que els meus amics entenguessin que estava bé perquè estaven ballant amb la meva dona. Thomas va ser el primer a donar per Elisabeth a la pista de ball. Va ser seguit per Jack, a continuació, Pedro i Danny finalment. Es van prendre com a mínim mitja hora abans va arribar el meu torn de nou. "Com va?", Li vaig preguntar, quan estàvem a la pista de ball de nou. "Jack es va comportar?" (Que jo sabia que podia aconseguir algunes llibertats de vegades). Havia estat només cançons tranquil · les, així que sabia que els meus amics havien tingut bones oportunitats per mantenir a la meva dona prop de quan ballaven, i jo només podia imaginar el que Jack podria fer amb ells les possibilitats. "Bé, Jack, Jack," va dir ella, rient. "Va tractar de ficar la mà sota la meva brusa, però em va dir que això no és un lloc per fer-ho. A continuació, s'il · luminen i es va preguntar si podia fer-hi més endavant en un altre lloc. " "I què li vas dir" em preguntava com podia sentir la meva polla sobte tremolar una mica. "Li vaig dir, clar, si vostè vol a Jack, només que no ho fa. Sé que a ell li agradava aquesta resposta perquè jo podia sentir la seva polla es va posar rígid quan es va estrènyer contra mi. Ell em va mantenir molt a prop seu perquè estar segur que sabia com era de difícil. Ell era enorme. Vaig estar temptat a de ficar la mà en els seus pantalons per sentir el gran que era realment, però ho vaig fer en aquell moment, per descomptat que no ". "Quina classe que no està enfadat li vaig respondre. Espero que els altres es comporten bé amb la meva dona? "" Sí, és clar que sí, però va ser molt emocionant quan vaig sentir que Peter era molt difícil, quan ens vam posar a ballar. Va tractar d'ocultar en mantenir allunyat de mi, però jo estava una mica descarat i em va mantenir prop d'ell a continuació, per poder sentir el dur que era la seva polla contra el meu cuixa. "" Puc entendre com es pot passar a qualsevol home ", li vaig respondre," vostè probablement sap el difícil que sóc ara. I es parla d'ajudar els nens, així com no. Saps que crec que s'activen sabent que els altres són difícils de la meva dona sexy. "" Sí que ho he notat ", va dir Elisabeth mentre fregava els seus genitals contra els meus. "Conèixer totes aquelles polles dures aquí m'ha fet jättekåt. M'hauria agradat que podria anar i fer alguna cosa. Se sent com el meu cony, literalment, corrent kåtsaft. "" Vostè es va a aconseguir a Jack a veure si realment funciona o no. Probablement no hauria de demanar dues vegades. "" Naah no em creuen que sigui ", va dir amb un somriure," i el pitjor és que ara estic tornant tan increïblement calenta que Jack comença a veure força bé. Vull dir que ell no és Brad Pitt, immediatament, i no és el meu home sexy bonica, però sembla molt calenta. "

Vaig pensar que no crec que Isabel realment creia el que deia, així que besölt per prendre-li el pèl una mica. "Bé, si ves a la merda amb Jack també ho van ser els altres nois i poso una mica gelosa. No és bo per a la cohesió de colles, "vaig dir, i va riure. "No tens raó", va dir Elizabeth amb un somriure sexy ", suposo que tinc a la merda amb tots ells, no és un pensament?" Ara la meva polla tan dura que podria ser. "Ets una dona molt sexy", li vaig dir mentre sostenia a la meva dona amb força contra la meva polla palpitant. "Si no fos tanta gent aquí, jo ves a la merda davant de la pista de ball. "" Hmm, seria genial. Creu que algú es queixa? "No podia creure el que sentia la conversa que vam tenir. Jo mai havia pensat que jo anava a reaccionar com ho vaig fer. "Què farà quan tornem a la sala", vaig pensar. Com ella estava parlant en aquest moment podria passar qualsevol cosa.

Vaig sentir que era suficient per ballar ara i Elisabeth va portar de tornada a la taula i va dir: "Crec que hem ballat suficient per ara, anem a tornar a la nostra habitació?" Ningú va dir res en el camí de tornada. Quan entrem a la sala de tot el món li va preguntar Elisabeth, "Què farem ara? Jugar al pòquer? "Sí, sona bé", va dir Dan ", que va ser per això que vam venir! Elisabeth, que sap com jugar al poker? "" Sí, és clar que sí ", va respondre la meva dona. "En realitat sóc molt bo en el pòquer. Espero que et vas portar un munt de diners per invertir, perquè en general guanya. "" Bé, si ets tan bo en el pòquer, pel que no juguen pòquer de la tira en el seu lloc? Suggeriment Jack. Els altres van quedar bocabadats. "Certament, si t'atreveixes", va respondre Isabel. "Bé, llavors si està bé amb vostè el meu amor", va dir ella, mirant-me. "Oh, estar nu no és un problema per a mi. Ja m'has vist com em veig, i els nois aprendre a no preocupar-se massa. És realment depèn de tu i els altres. "Què et sembla nois? T'atreveixes a córrer el risc que la meva dona va a veure nua? '"I tant que estic disposat a córrer el risc si hi ha una oportunitat de veure-la despullada", va dir Peter. "Les possibilitats que tenen, en qualsevol moment", "Jo també", va ser Danny amb. "Què és el que Thomas? T'atreveixes a jugar? '"Acord", va dir Thomas. "Yahooo" va dir Jack. "On són les cartes, aquí per jugar a strip poker". Pere va treure la coberta i vam començar a tocar. Després dels primers cinc donants, vaig començar a preguntar-me si els nois canviat una mica la seva ment. Isabel era l'única persona a l'habitació que encara tenia res de roba. Tots estàvem en si mateixos només va perdre la camisa, però la tendència va ser en una direcció determinada. Elisabeth va ser molt bo en el pòquer, i tenia un munt de sort també. "Elisabeth has de fer trampa", va dir Jack, després de perdre el sisè determinat i havia de llevar-me la samarreta. "No entenc com fer-ho, però no ha d'haver cap engany." "No és que jo pugui veure", va dir a Pere: "No es preocupi, la seva sort canvia aviat."

Pere tenia raó. Isabel va perdre la mà següent. Hem vist com en un tràngol en ella quan es va aixecar per treure la brusa blanca. Ella ho va fer covard com un strip-tease. Ella ens va mantenir fixat com es va descordar la brusa a poc a poc i vam poder veure els seus pits suau com la seda a l'interior del núm sostenidor. Els seus mugrons eren clarament visibles a través de la tela del sostenidor. Ella era tan bella com ella hi era i era admirat per nosaltres cinc nois. Finalment, pregunta a Jack per ajudar a treure la camisa per a l'últim tram. Es va posar a la velocitat del llamp i la va ajudar mentre podia veure les seves mans ràpidament li va acariciar els pits. "Tots vostès són una bona fresca Jack eh?", Va dir ella amb un somriure mentre li va treure les mans. "De qui és el torn per venjar-se? Li vaig preguntar. "El meu torn", va dir Dan, i va prendre les targetes. Hem jugat tres donants abans que alguna cosa interessant succeir. Aquesta vegada Jack va perdre i va haver de treure els pantalons texans. "Si us plau, Elisabeth m'ajudarà", va dir com que es va posar dreta. Isabel em va mirar i em va dir que sí quan ella es va inclinar per baixar-se els pantalons. Abans que ella va fer perquè ella va aprofitar l'oportunitat per tocar-li el penis fora dels pantalons en primer lloc. Es podia veure com era de difícil Jack. "Dos poden ser descarada", va dir amb un somriure. Tots van quedar bocabadats. Elisabeth va seguir a endurir el seu cinturó i es va baixar els pantalons fins a terra. Ara tots podem veure el dur penis de Jack va ser a través de la seva roba interior. La seva polla semblava propera sobre la vora de la seva roba interior. "Oh, Jack!", Va dir Elisabeth i va posar la mà sobre el seu penis de nou. "Jo era el que ho va fer va ser com tan difícil?" Ella va abraçar a la seva polla i després es va asseure a la taula de nou. Per ara, tots els nostres galls eren molt dures. Jo sé que era. No tots van començar a entendre el que això portaria a i que no es detindria amb el que acabem anaven nus. L'estat d'ànim a l'habitació estava intensament carregada de sexualitat.

Isabel va perdre la següent mà i va haver de treure la seva faldilla blava. Vaig saber de seguida que els nois seria molt calenta quan es va adonar que Elisabeth no és una rossa natural. Hi havia roba interior sostenidors a joc n i l'ombra del seu fitthår fosc seria clarament visible. Aquests terminis es va dirigir a Tomàs i li va demanar que l'ajudés amb la seva faldilla. Ell es va afanyar a ajudar i va estirar cap avall sobre els seus malucs. Es va moure en el seu cul sexy al mateix temps que es va baixar la faldilla fins a terra. Vaig poder veure a la cara el jättekåt era a la meva dona. Jo estava just en el meu pensament sobre fitthår fosca d'Isabel i els nois van començar a cridar i xiular quan van veure al seu cony fosc en el teixit de creences. Elisabeth es va tornar lentament i va caminar lentament al voltant de la taula perquè tots poguessin veure bé. Abans que ella es va asseure de nou acariciant el cony fora de les calces amb la mà. "Estic taaaan mullat", li va dir a mi "em fas tan jättekåt". Vaig començar a preguntar-me si podria haver anat una mica massa lluny, però els propers tres donants no havia dit res especial. Des de la pèrdua de Daniel, a continuació, Thomas i des que els pantalons, i té tota l'ajuda d'Elisabeth per prendre d'ells. Després que ella acariciava la meva polla fora de la seva roba interior es va inclinar i la va besar i va dir: "aquest és el meu favoritkuk absoluta, el millor del món. M'encanta el que fa a mi. " Podia veure l'enveja en els ulls dels altres. Hem jugat dues mans abans que es descarrilar del tot. En primer lloc la pèrdua d'Elisabeth i Peter la va ajudar a treure n sostenidor. Ell va seguir l'exemple de Jack i va aprofitar l'oportunitat per sentir els seus pits quan es va treure el sostenidor núm. Isabel sempre ha estat orgullosa dels seus pits ferms agradables i semblava gaudir de l'atenció i no tractar de amagar-les bra-n havia desaparegut.

A continuació la mà de Jack va tornar a perdre, el que significava que havia de treure la roba interior. Es va apropar a Isabel i li va demanar que les retiri. Ella no va dubtar, però va començar a baixar-se els pantalons lentament. Tan aviat com la polla gran de Jack es va fer visible Elisabeth va prendre amb una mà al voltant d'ell i va començar a acariciar suaument. Després es va baixar la roba interior del tot, es va inclinar i va deixar passar la polla de Jack en els seus llavis formals. Els altres i jo ens asseiem amb la boca oberta i va observar com Elisabeth xuclava la polla gran de Jack. Després de llepar la polla per un temps, ella va prendre la totalitat de la seva llarga polla completament a la boca. Era una vista increïblement eròtic. Mai vaig pensar que podia ser tan increïblement emocionant veure a la meva dona xuclar altra polla. No va passar molt temps fins que la respiració de Jack va començar a augmentar i vam poder veure com es modela el kit després de lot de semen a la boca de la meva dona. Hem vist com s'ho va prendre tot i després es va empassar tot l'esperma. S'estava al meu costat només per la vista i no m'havia adonat que vaig començar a masturbar mentre mirava mentre Jack va agafar la boca de la meva dona. Per sort, no ho vaig fer perquè volia estirada en el seu cony tard al seu lloc. Quan va acabar amb Jack, es va traslladar a Danny i va començar a convèncer la seva polla. Em va prendre la mà i va suggerir que anéssim al llit al seu lloc. Jo volia llepar-li el cony mentre es xuclava les polles dels altres nois. Es va posar dret i es va treure les calces abans que ella es va ficar al llit. Danny va entrar i va seure amb nosaltres amb el cap. Com un llamp, li va agafar la polla a la boca i el va xuclar ell. Jo estava entre les seves cames i va començar a llepar ella. Ella va fer una ganyota quan la meva llengua es va anar als seus llavis inflats. Estava xop en el seu cony. La meva dona estava llista per al sexe!

Jo no llepar el seu temps abans de saber que algú més volia arribar al seu cony. Vaig mirar cap amunt i va veure a Jack, ara gran i dur de nou. Ell va canviar de lloc amb mi i vaig poder veure la seva polla va lliscar lentament enmig dels llavis inflats humida de la meva dona. Es pitja al cony i ella va panteixar. Ella va deixar de xuclar Danny un moment i només va gaudir de la seva polla dins del seu cony. Sorprès, em sentia les meves boles reunit i em va disparar a un blanc en cascada esperma fora del llit. S'havia anat només per a mi sinó que em tocava només per la vista com un altre home follant a la meva dona. Els altres es van quedar al voltant del llit i va veure com Jack arada seva polla dins i fora del cony de la meva dona. Isabel va respondre follar contra frenèticament. Ella va continuar a xuclar la polla Danne, però es va aturar per un temps perquè sentia que estava a punt de venir. Jack i Elizabeth va venir a la vegada i li va disparar al seu cony ple d'un grup darrere l'altre dels espermatozoides, mentre que el seu cos es sacsejava en convulsions orgasme. Així que va deixar de venir Jack Daniel empènyer lluny d'ell i va prendre el seu lloc entre les seves cuixes. Volia canviar de posició per la qual cosa es va girar i es va posar de quatre grapes. Llavors va arribar de nou la mà i va agafar la polla Danne i la va guiar en el seu cony. Pere es va pujar al llit i va tenir lloc el cap de que Danne Elisabeth podria xuclar la polla. Aviat, Dan i Pedro li lligada entre galls de roca dura en els seus forats individuals. La resta de nosaltres mirava el triangle al llit. Thomas es va inclinar cap a mi i va dir: "La teva esposa és realment una dona increïblement sexy. Està bé si ens va agafar tots? "És clar Tomàs, gaudir-ne. De debò, no crec que jo pogués deixar de fotre a tots vostès ara, encara que volgués. Aquesta és la millor cosa que he hagut de passar. "Gràcies", va dir Thomas, mentre esperava el seu torn. Vaig veure que el seu penis era amable i dur i que realment volia agafar amb la meva dona.

Uns minuts més tard va ruixar Danne meva dona plena de més semen. Quan va treure el seu penis, vaig veure cony regalimant d'Elizabeth. Va fluir del seu cony i es com tot el seu borrissol púbic fosc era nerkletat amb l'esperma. Woww quin espectacle! Pere Danne es va fer i vaig veure un tercer gall caure a Elizabeth. Gairebé semblava com si el seu cony va xuclar la polla. Ella va gemegar una mica quan ella sentia que estava ple d'un altre gall. Thomas es va dur a terme Pere i va passar la polla a la boca. Vaig veure com li agradava quan va començar a llepar i xuclar la polla. Entès com s'ha de gaudir d'aquest. Elisabeth és una meravellosa i ben xuclar la polla. Llavors ella va començar a gemegar i tremolar de nou un orgasme. "Oooh Peter" es va queixar ella-"És taaaan skööönt. Ets tan stooor. No em fotis dur, Pere. Empeny la teva polla en la meva! "Van ser Randy de Elisabeth paraules més que Pere podia manejar i que va sortir a borbolls lot després lot profundament en el seu cony. Elisabeth estava una mica decebut de que tot va succeir molt ràpid per a ell. "Tomàs a fotre a mi ara", li va preguntar: "Necessito tenir una polla ara, si us plau continuï." Thomas no ho va considerar. Ell es va traslladar ràpidament al seu voltant i va ficar la polla al cony d'Elizabeth tan dur com va poder. Ell la va agafar dur i ràpid. Com ell la va agafar tan fort i ràpid es va dirigir ràpidament a Tomàs i es va quedar gelat quan li va disparar la seva càrrega completa d'esperma. Quan va treure ell es va ensorrar al llit al seu costat. Vaig veure com el semen brollar de cony de la meva dona i es va pegar en el borrissol púbic. Vaig sentir que havia de llepar. Mai m'havia imaginat una cosa així, però definitivament em vaig sentir que era a llepar el seu esperma gotejant el cony i jo el que ha brollat ​​d'ella. Em vaig inclinar sobre ella i deixar que la meva llengua llepant el que hagi sortit d'ella. La reputació d'Elisabeth quan ella ho sabia. "Cariño no," va dir en veu baixa "Estic molt desordenat ara." "Sí, el que és veritablement" "Mai he vist un cony brut abans. Els meus amics es va omplir d'esperma molt estimada. A mesura que llepava i xuclava el seu clítoris, ella va venir de nou. "Si us plau, deixa descansar una mica ara", va preguntar: "Jo sóc tan sensible allà ara." "Guau, què una dona sexy que la seva dona és", va exclamar Jack. "Mai he agafat una dona tan calent en la meva vida. "" Sí, ella és realment ", diu Danny. "Crec que ens oblidem del nostre cap de setmana de poker i només romanen en la merda aquí i Elisabeth cap de setmana. Si ella vol, llavors? "" Jo crec que sí ", va dir Peter. "Segur que té una dona sexy" va ser Thomas experimentat. "Vostè és un home veritablement feliç, que té una dona així. i estem molt contents de voler compartir-la amb nosaltres. "" Gràcies nois ", va dir Elisabeth i es va asseure. "Crec que vull fer aquí un cop més també. Mai m'he sentit tan plena i tan uppknullad en algun moment. És una gran sensació. Segur que té polles meravellosos i saber com usar-los. "" No m'oblidis, amor meu ", li vaig recordar. "Jo no vaig arribar a fotre't. "" Bé, què estàs esperant llavors ", va preguntar. "Munta la teva polla en el meu ara, jo vull tenir un altre abans de la final de la nit. "

Quan vaig anar amb la polla al cony jo coneixia tan bé, com ja he agafat moltes vegades, se sentia gairebé com si em vaig agafar a una altra dona. El seu cony s'estira i es uppknullad després que tots els galls que estaven dins d'ella i ella encara era plena d'esperma. Si jo no fos tan increïblement calenta que probablement han tingut dificultats quan no era tan forta i tan desordenat. Ara, no va trigar a arribar de totes maneres. Aviat, Elisabeth, una càrrega de cum cinquè en el seu cony. També s'havia empassat la primera collita de Jack. Quan vaig començar als nois anar a la seva habitació per anar a dormir. Quan Isabel i jo ens han posat així que la vaig portar als meus braços i li va preguntar "Com estàs?". "Com et sents sobre el que va passar?" Estic bé ", va respondre. "Em sento realment molt uppknullad i com una veritable puta, però m'havia anat tan bé. Com et sents? Estàs enutjat amb mi? Vaig començar fins i tot abans que tingués temps de parlar d'alguna cosa com això. "" Em sento molt bé! No, no estic enfadat amb tu. Aquesta va ser l'experiència més eròtica que mai he tingut. Mai havia pensat que seria tan increïblement emocionant veure a altres homes la merda a la meva dona. A llepar a netejar després d'haver ruixat en què era encara més sorprenent. No ho entenc, però em va agradar molt. "Hem apagat els llums i Elisabeth se'n va anar a dormir ràpidament. No podia dormir al mateix temps. Encara estava molt emocionada per la nostra nit salvatge. Podia veure davant meu com galls dels meus amics follar el cony de la meva dona davant dels meus ulls. Podia sentir la seva polla es va endurir el pensament. Pensat perquè Elisabeth perquè jo pogués agafar-la de nou, però va decidir deixar-la dormir al seu lloc.

Em vaig despertar enmig de la nit per un estrany so i moviment. Em va prendre uns segons abans que em vaig adonar que Jack havia vingut a nosaltres i es va ficar en un llit de matrimoni, i ara havia d'agafar amb la meva dona un cop més. Em vaig quedar quieta i ha decidit no molestar-los. Després d'uns minuts, vaig sentir gemegar Jack "Elisabeth ho faré. "Llavors vaig veure la llum tènue el donin Elisabeth cavalcava la polla gran de Jack i va tirar el cap enrere quan ella va arribar. Va descansar uns minuts al pit de Jack. "Gràcies Elisabeth", vaig sentir dir a Jack. "Ets meravellós a la merda. "Es va aixecar del llit i fora de l'habitació. Elisabeth ubicat a mi i va tractar de no despertar-me, però em vaig inclinar sobre ella i la va prendre en braços. "Es va mantenir a la meva dona sexy calenta que es va agafar de nou?" Vaig xiuxiuejar. "Sí fer alguna cosa? ", va respondre en veu baixa. "No, res. Va estar bé? "" Sí, va ser genial. Jack té una polla meravellosament bella. "Ens va donar la bona nit l'un a l'altre i es va quedar adormit en els braços de l'altre.

23 respostes a "La meva dona va tot"

 1. Anna:

  Sooo història molt calenta ara sóc taaaan fam d'un munt de penis

 2. Vx + Ax:

  Bé! Així que en general la meva dona i jo estàvem parlant al llit, ella es la follar, i tant ella com em sento molt emocionat pel que pensem i diuen els uns als altres. En aquesta història, m'adono que molts dels nostres desitjos. Espero que puguem ser part d'ella molt aviat. Hi ha hagut alguns temps més moderns, però és difícil demanar-li a la gent, se sent complicat si diuen que no. I prefereixo tenir uns pocs que ens coneixem, que sabem de nosaltres volem el mateix que nosaltres.

 3. Joaqim:

  El que una història impressionant. Yum! La meva dona va a la merda a un amic i després vaig aconseguir convèncer-la que ho faci. Al principi va dubtar, però ara ella va a ell una vegada o dues vegades per setmana després, així que va agafar i es berettar el que havia fet. El tipus és bastant normal la longitud del seu penis, però la polla enorme en brut, li encanta la polla + seva kit enorme. Té moltes berettelser la Beretta, però no s'atreveixen a revelar massa, no vull que deixar d'anar a ell. La nostra vida sexual s'ha convertit en una i mil vegades millors. MVH Joaqim

 4. R:

  simplement s'enfada quan vaig llegir això.

 5. El consolador és a l'armari:

  Molt bona història! (:

 6. R i T

  hahahah "S" però bé, com pots seure i obtenir ARG en un uppfantiserad totalment fictícia porrnovell? jajaja potser hauria de buscar? Ens va agradar tot el que conté, i VI era altra cosa que s'enfada quan ho llegim!

 7. Boo!

  És genial ser capaç d'invertir cum polla en un joc de pòquer. Elisabeth ha d'assegurar diversos galls de merda gai més importants.

 8. Kate:

  Substitució de kk en general significa que vostè obté molt calent. Per descomptat que agafar una veïna divorciada amb la meva megivande dona. La dona que té una figura prima i bella que el meu penis se sent sovint molt gran, però el veí grassonet que li agrada.
  En general hi ha almenys una vegada a la setmana com me la follava. De vegades la meva dona i participa en sexövningarna. La nostra vida sexual ha arribat al nivell més alt en aquest camí.
  Un, per descomptat, ser injust, però a la merda la seva dona el que ella necessita per evitar el risc de la gelosia.

 9. Molla:

  Així que m'agradaria que la meva dona estava actuant. M'agradaria veure-la amb altres homes que poden ajudar-se a si mateixos adequadament. M'agrada aquesta història.

 10. anunciant:

  hi ha res tan excitant i sexy com calents esposes infidels, aquesta senyora era increïble hauria necessitat diversos homes calents, vaig a tenir el coratge d'escriure sobre la meva ex dona i la seva deliciosa i perversa i brutal follar per diferents homes

 11. Anònim:

  Fantàstic - bell, amb un munt de joc!

 12. Lasse:

  Com merda malalta pot ser realment?
  Es pot realment imaginar que la seva dona es la follar per cinc persones davant dels meus ulls en tu? Trobar una història clínica que això és realment bo, però després es troben que aquest és un comportament normal és totalment ridícula merda, crec. Espero que no són seriosos sobre fer el mateix amb les seves pròpies dones.

 13. Emple:

  M'agradaria veure a la meva dona uppknullad així, com una doble penetració. ella té un cony molt horaktig, i necessita clau extra. Hi ha els opcionals????
  Notificar a que pots ser la meva adreça!

 14. Home:

  Esposa molt saborós
  Té vostè una dama que en general la merda amb els altres i després em diuen.
  De vegades, en les festes, ella ha estat amb altres homes ja que ella em va demanar permís primer.

  HUU opphetsande.

  animar les dones casades que desitgin

 15. projecte de llei:

  M'encantaria agafar a una dona calenta i bella. poden no ser majors de 40.

 16. Soren:

  després de llegir aquesta història, es tornen encara més aficionat a les esposes infidels són la millor kåtast i, d'aquesta dona, espero que segueixi a la merda, per emplenar, els meus amics i jo seré feliç i prima follant a la teva dona, sempre que pot, que podem seguir la seva merda de totes maneres .....

 17. Jocke:

  Preciós. La meva dona va i follant amb els seus companys de classe, després que la seva merda i llepar el seu spermiga cony, m'encanta quan ella folla amb la seva polla gruixuda bé, després ella berettar les diferents posicions que tenien. No espereu fins la propera vegada, ella va i ho folla. Jo el conec bé. Ell no sap que ho sé tot. Normalment ens trobem de vegades, a la meva dona en general es burlen d'ell a ajupir davant d'ell quan té a curt faldilla curta, amb una cadena. Un cop, ell la va agafar a casa quan jo lodsade ser el somni complet i lodsade, em masturbava sota els llençols, que era una meravella per veure, així que sí ... Jo estava calent, hääärligt. H: Jocke.

 18. Jocke:

  Si us plau, algú més vingui a fotre a la meva dona divertida? Perquè jo pugui veure i llepar-li el cony mentre es ruixa sobre i en els METS fittan1! H: Jocke.

 19. Soren:

  Jo follant com la seva dona divertida .... dur

 20. Billy:

  Esposes fidels o infidels, però 40 anys és el millor que et pot passar com a companys de llit. Tenen molt erfarnhet de com carai fer. Com a regla general, sense condó sense la injecció de la crema lliure. Però també volen sentir la polla d'almenys una hora, de preferència dues, més una sessió del matí.

 21. El semental:

  Gran veure la seva dona tan calenta i la va deixar arribar molt més polla.

 22. Helge:

  Jeg er està d'acord amb Lasse. La història que utrolig opphissende, sinó nu com una fantasia. Jeg kunne Aldri tenkt la supressió de virkeligheten Kone min.

 23. Carl:

  Història meravellosa, vull veure la meva noia follar per altres homes.

Opina La meva dona va tot el