Amb el meu amic a Rodes

La primavera passada em vaig prendre la llicència per anar a Grècia. Jo acostumo a anar amb el meu marit i els nostres fills, però aquest any s'ho va prendre amb el seu treball. En primer lloc, cap de nosaltres aniria, però després un amic amb el suggeriment que ens vam anar sols. Això ho va fer.

Acabem a Rodes. Va ser molt agradable i càlid. Baixem d'hora un dimarts al matí i tan bon punt arribem a la nostra habitació, ens portem als nostres vestits de bany i es va anar a la platja. Estàvem sols a la platja, el rellotge no era més que dos quarts de vuit. Mari com el meu amic es diu és la mateixa edat que jo uns 30 anys, hem conegut un a l'altre des de fa 5 anys i sembla que jo no la coneixia tan bé com jo pensava. Ens coneixem perquè els nostres homes són companys de feina i hem passat molt de temps lliure.

Quan arribem a la platja, busco un lloc per canviar la roba posada. Mari pensa que no cal, estem sols, diu Mari. Ella es col · loca d'esquena a mi i tira del seu vestit sobre el cos. Jo dic:

-Què, vostè no té calces en vostè?

-No-contesta Mari curt i dóna la volta, el cony completament afaitat. Sempre he pensat que es veu fabulosa amb el cony afaitat, però mai es va atrevir. Ella pren un tangabikini amb pantalons de cadena. Ella es veu molt deliciós, i té formes agradables. Em poso una mica gelosa però emocionat. També canvien al llarg i em vaig posar el vestit de bany que no és ni de lluny tan sexy. Anem a dormir i després d'un temps, més i més.

-Si fixem els nois aquesta nit, Mari em pregunta de sobte. No he pensat sobre la meva idea, però començo a entendre el que l'Armada s'estableix en aquest viatge.

-Estic ja calent, ella diu que sempre es calenta quan viatjo, quan Pelle és que solem escapar i follar en algun lloc sobre una base regular. Abans de sortir li vaig preguntar a Pelle que s'afaiten pel que seria bo perquè em lama (ella va riure una mica), se sentia més còmode amb la idea que estava amb vostè com jo tingui relacions sexuals i no amb un desconegut . De tota manera, potser puguem tenir un temps agradable junts tu i jo també, però ara tinc una polla entre les seves cames.

Em vaig fer molt vermella a la cara de la seva xerrada, un formigueig una mica quan ella va dir que es va afaitar per a mi a llepar. Moltes vegades he fantasiejat sobre el que seria a llepar el cony afaitat d'una altra noia. Jo estava calent el mateix. Vaig començar a veure a la nostra habitació d'hotel, com jo estava de genolls sobre el llit i va passar la llengua per ella, la vaig sentir gemegar i ella em demanava més, jo fantasiejava amb ella després que va passar la llengua que em afait i em llepes en el mateix manera. La meva imaginació es va encendre i em vaig mullar, em va mirar al seu cos mentre jeia al meu costat a l'esquena amb un genoll doblegat. Vaig posar la mà sobre el seu estómac, em va mirar i va somriure. Anem, que ella va dir i em va prendre la mà.

-A pocs anys enrere, era jo i Pelle aquí i sé un bon lloc, em van portar a una secció més apartada de la platja, on els arbustos créixer i va ser més muntanyós. Va seure, es va treure la part superior del biquini, ella va alçar les mans i em va donar copets als malucs, va agafar el banyador a l'entrecuix i es va acostar al meu cony semblava, ella va treure la llengua i em va llepar, em vaig sentir plaskvåt.

-Mmm, em vaig a afaitar quan arribem a l'hotel, va dir. Em va deixar anar el vestit de bany perquè ella pogués prendre de mi. Quan jo estava nu em va aturar de manera que es va posar a la gatzoneta sobre la seva cara. Ella em va llepar i jo mai havia estat tan calent abans. Va ser sköönt, tot el temps, que era agradable. Em vaig inclinar una mica cap avall i em va donar suport al colze per davant del meu nas, que tenia el seu cony afaitat, era càlid i humit i feia bona olor. Vaig ficar la llengua entre els llavis afaitats, ella va reaccionar empenyent en contra d'ella. Li va llepar mentre em llepava. Vaig besar el seu cony i ella em va besar, va funcionar per als dos diverses vegades.

No sé si algú ens va veure, o el temps que van estar-hi. Vam tornar a la nostra mà els llocs a la mà. Més tard aquesta nit, m'afaitava. Sortim els dos d'ells sense roba interior. Tots dos de nosaltres va agafar el mateix home en un parc de més tard a la nit, però a la nit a l'habitació de l'hotel, així que només va agafar un amb l'altre per la resta de la setmana. Aquí a casa ens trobarem amb més freqüència que abans, amb els nostres homes, si saps a què em refereixo.

Comentari Amb el meu amic a Rodes